tassika
|
M aška itak si dobila beli recept. Ti jaz povem mojo štorijo, sem šla na velikonočni ponedeljek v NG in tam smo iskali po IT dežurno lekarno, pa je nismo našli in sem ga potem pustila kolegici, da bi šla ona v torek, ker je delovni dan in res ona gre in meni rečejo, da ga nimajo že dve leti in mene skor kap, kaj sedaj, moj pokliče v Avstrijo in mu lepo povejo, da ga imajo in da ni panike za recept, ker jih itak plačaš in sem tudi drugič ko sva šla, ker mi je prvič prinesel eno škatlico, porabila sem pa do sedaj skoraj 3 pomoje bo samo par tabletk ostalo, ni bilo panike, noben sploh ne vpraša, to je pomoje bolj zato, da vem kaj kupit. Je pa to baje vse enako, meni je napisala v materinsko da jemljem utrogestan oz. dabroston, vse je progesteron, obstajajo pa še nen, ki se jih pa dobi v IT. Pilotina ve katere so. Ne vem meni je bil utrogestan kar ok, ker so take okrogle kapsule, male in se čisto lahko popijejo, me pa pomoje malo slabosti dajejo tudi od tega, ker so le pač še dodatni hormoni notri. Po dabrostanu sem pa brala, da so kar bruhale. Jaz sem jih pila 3x/dan nič si nisem vstavljala, ker ene se lahko tudi vstavlja v nožnico, amapk meni to ni bilo i nsem kar pila, vedno po obroku, da ti je manj slabo. Tko sem jih imela do 9t potem do 12t 2/dan zdaj pa samo še po 1/dan jutri bo pa povedala a li jih še jemljem ali ne. Pušenjak je pisal, da jih je treba postopoma zmanjševat, ker drugače lahko spet pride do krvavitve in se potem marsikatera ful ustraši. Evo pa sem se razpisala. Sem imela mami na kavici, pa ene 3/4 hlače mi j prinesla za 12eur, take lepe vijolične z nizkim pasom in mi kar prav pridejo. Čakam tudi odločbo komisiji, baje so včeraj zasedali, zdaj pa samo še čakam kakšna odločitev je padla. Čaka me tudi cela gora perila za zlikat, saj dons se bom mogoče lotila, včeraj me je pa bolel trebuh in res nisem mogla, v sede pa ne znam. Nogavica ta tvoja mala je ful faca od mojega nečak si je zaželel za roj dan gormite in pa še kakšne puzle, da ne povem, d ajih ima že celo goro in potem midva to skupaj sestavljava no jaz samo malo pomagam, tko da najprej sestaviva rob potem pa pač samo malo orinetriam, jih pa tudi že od 3 leta sstavlja, tamala ni toliko zato on pa ful. Pilotina lepe slikce so bile, če želiš imam čas pa ti kakšno na forum pripopam. anonimna biba, jaz sem M dobila točno 28 dan po abraziji in mi je potem teta lepo povedala, da to sploh ni bilo to in mi dala še ene tablete, ker sem imela sluznico odebeljeno in sem potem čez 14 dni jo imela spet, samo ciklus mi je kljub temu mešanju na koncu ostal točen na 28 dni. vodi si zdajle koledarček, ekr pri meni ko sem zanosila ga je želela imeti, da je videla celotno stanje. Kdaj pa imaš pregled, če še nisi bila se kar naroči, je priporočljivo, ker lahko marskiaj vidijo. Če sem še katero pozabila se opravičujem ,toliko pišem, da sproti pozabim. Evo pa še nekaj za našo rižko, ko nas pride pogledat: Pa za našega sončka, ki me vedno spravi v dobro voljo in njenge malega aleksa, moja sestrica je navdušena nad njim, sicer pa si lahko prebrala na FB