|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
21.5.2009 8:49:00   
pilotina

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.06.09
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja            xx.xx.09
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.09
05. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.xx.09
06. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.09
07. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.xx.09
08. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.xx.09
09. Zvezdica1980       28                  Velenje                xx.xx.09
10. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.09
11. mića                                                                       
12. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.09
13. polmaja                 36                                              xx.xx.09
14. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina                xx.xx.09
16. barvar                                                                      xx.xx.09
16. twixy               (10.02.81)28       Nemčija                 31.05.09
17. Anonimna (Biba)     25                Štajerska               xx.xx.09

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija    04.06.    02.10/09user posted image
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal                  02.10/09user posted image
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje             26.5.      13.10/09user posted image
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (32)   Maribor                        20.10.09
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                         20.10.09
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor     10.06. MF    28.10.09
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale     22.05.       23.11.09user posted image
10. mariee            04.05.83 (26)                      18.05.        29.11.09
11. Nataša28                                                                     23.12.09
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                        14.01.10
14. Nincrli                    24            ok.Maribora                    xx.01.10

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t   

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 701
21.5.2009 8:51:02   
Anonimen
Hvala, Pilotina!user posted image

Biba

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
21.5.2009 8:57:14   
pilotina
jutro

sonček85...ti to dobro napoveduješ...saj boš tudi meni, ane user posted image

Nogavica...zdej se je najedel in bo spančkal user posted image
pridna Živa...super, da se tko zaigra...a ni bolje kot pa stalno pred TV

Anonimen Biba...koliko tednov je zdej?...veš, lahko se malček zmeša vse skupi, ampak kar sem jaz prebrala, se počasi vsem uredi ciklus...a si imela prej rednega?

ti kar bodi Anonimna Biba, saj smo tudi mi nekako anonimne user posted image

ah, zdej vidim...ni za kaj...saj si naša user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 21.5.2009 8:58:23 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 703
21.5.2009 9:03:07   
MAŠKA
Zdravo punce!

Hvala za čestitke ob najini obletnici!

Sonček, pravi angelček je tale tvoj Aleks!

Tassika tebe bi pa vprašala glede Dabrostona - ali imaš prav Dabroston, ker meni je napisala na recept Duophaston, ker se v Avstriji baje tako imenuje. Ampak meni je na Hrvaško bliže, pa ne vem, če mi bodo kaj dali, ker imam recept za Duophaston?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 704
21.5.2009 9:41:24   
tassika
M aška itak si dobila beli recept. Ti jaz povem mojo štorijo, sem šla na velikonočni ponedeljek v NG in tam smo iskali po IT dežurno lekarno, pa je nismo našli in sem ga potem pustila kolegici, da bi šla ona v torek, ker je delovni dan in res ona gre in meni rečejo, da ga nimajo že dve leti in mene skor kap, kaj sedaj, moj pokliče v Avstrijo in mu lepo povejo, da ga imajo in da ni panike za recept, ker jih itak plačaš in sem tudi drugič ko sva šla, ker mi je prvič prinesel eno škatlico, porabila sem pa do sedaj skoraj 3 pomoje bo samo par tabletk ostalo, ni bilo panike, noben sploh ne vpraša, to je pomoje bolj zato, da vem kaj kupit.

Je pa to baje vse enako, meni je napisala v materinsko da jemljem utrogestan oz. dabroston, vse je progesteron, obstajajo pa še nen, ki se jih pa dobi v IT. Pilotina ve katere so. Ne vem meni je bil utrogestan kar ok, ker so take okrogle kapsule, male in se čisto lahko popijejo, me pa pomoje malo slabosti dajejo tudi od tega, ker so le pač še dodatni hormoni notri. Po dabrostanu sem pa brala, da so kar bruhale. Jaz sem jih pila 3x/dan nič si nisem vstavljala, ker ene se lahko tudi vstavlja v nožnico, amapk meni to ni bilo i nsem kar pila, vedno po obroku, da ti je manj slabo. Tko sem jih imela do 9t potem do 12t 2/dan zdaj pa samo še po 1/dan jutri bo pa povedala a li jih še jemljem ali ne. Pušenjak je pisal, da jih je treba postopoma zmanjševat, ker drugače lahko spet pride do krvavitve in se potem marsikatera ful ustraši.

Evo pa sem se razpisala. Sem imela mami na kavici, pa ene 3/4 hlače mi j prinesla za 12eur, take lepe vijolične z nizkim pasom in mi kar prav pridejo. Čakam tudi odločbo komisiji, baje so včeraj zasedali, zdaj pa samo še čakam kakšna odločitev je padla. Čaka me tudi cela gora perila za zlikat, saj dons se bom mogoče lotila, včeraj me je pa bolel trebuh in res nisem mogla, v sede pa ne znam.

Nogavica ta tvoja mala je ful faca od mojega nečak si je zaželel za roj dan gormite in pa še kakšne puzle, da ne povem, d ajih ima že celo goro in potem midva to skupaj sestavljava no jaz samo malo pomagam, tko da najprej sestaviva rob potem pa pač samo malo orinetriam, jih pa tudi že od 3 leta sstavlja, tamala ni toliko zato on pa ful.

Pilotina lepe slikce so bile, če želiš imam čas pa ti kakšno na forum pripopam.

anonimna biba, jaz sem M dobila točno 28 dan po abraziji in mi je potem teta lepo povedala, da to sploh ni bilo to in mi dala še ene tablete, ker sem imela sluznico odebeljeno in sem potem čez 14 dni jo imela spet, samo ciklus mi je kljub temu mešanju na koncu ostal točen na 28 dni. vodi si zdajle koledarček, ekr pri meni ko sem zanosila ga je želela imeti, da je videla celotno stanje. Kdaj pa imaš pregled, če še nisi bila se kar naroči, je priporočljivo, ker lahko marskiaj vidijo.

Če sem še katero pozabila se opravičujem ,toliko pišem, da sproti pozabim.

Evo pa še nekaj za našo rižko, ko nas pride pogledat:

user posted image

Pa za našega sončka, ki me vedno spravi v dobro voljo in njenge malega aleksa, moja sestrica je navdušena nad njim, sicer pa si lahko prebrala na FB

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 705
21.5.2009 9:51:28   
pilotina
MAŠKA...ja, v Italiji imajo PROMETRIUM
jaz sem si ga lani začela vstavljati takoj, ko sem zagledala pluska
predpisal mi ga je dr. Merlo, tudi bel recept in za plačat
dabroston, prometrium,.......to je vse progesteron, podpora nosečnosti

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 706
21.5.2009 9:53:08   
MAŠKA
tassi hvala, Meni je predpisala 2 na dan. Jaz do zdaj krvavela še nisem, sem jo pa sama povprašala, kako je s temi tabletami, ker sem imela 2 ss. Baje so te tablete tudi "hrana za rumeno telesce" in se je strinjala, da škodit ne morejo, zato mi je dala recept, ampak ne vem zakaj je bolj forsilrala, da grem v Avstrijo po Duogestan kot na Hrvaško po Dabroston, če mi je pa tu bližeuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 707
21.5.2009 10:02:28   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Pilotina lepe slikce so bile, če želiš imam čas pa ti kakšno na forum pripopam.

tassi, lahko jih pripopaš...sam prosim, dej samo tiste, ko naju ni gor, ker moj dragi ne mara, da ga dajem na internet user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 708
21.5.2009 10:10:13   
tassika
saj to sem imela v namenu, ne dajem gor oseb, če nimam izrecnega dovoljenja, nič batuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 709
21.5.2009 10:21:24   
tassika
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 710
21.5.2009 10:25:56   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

tassi hvala, Meni je predpisala 2 na dan. Jaz do zdaj krvavela še nisem, sem jo pa sama povprašala, kako je s temi tabletami, ker sem imela 2 ss. Baje so te tablete tudi "hrana za rumeno telesce" in se je strinjala, da škodit ne morejo, zato mi je dala recept, ampak ne vem zakaj je bolj forsilrala, da grem v Avstrijo po Duogestan kot na Hrvaško po Dabroston, če mi je pa tu bližeuser posted image

Maška ne vem, se pa splača prej poklicat, ker mene je poslal v italijo in tam ga že dve leti nimajouser posted image . Ja res je to je podpora rumenemu telescu in ko pač prevzame vlogo posteljica baje ni več potreben. Ampak pušenjak pravi, če je samo premalo nosečniškega hormona pomaga, če je kaj narobe s plodkom pa vseeno pride do SS pa saj to nam je jasno a ne. Baje naj bi dejansko pomagal samo 2% nosečnic, za ostalo pa ne vem je potem psiha ali kako. Je pa fino ker ustavi krvavitve in izcedke, če do njih pride in je manj panike.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 711
21.5.2009 10:36:54   
MAŠKA
Ja vem to Tassi, ampak saj veš, hočem nredit vse kar je v mojih močeh, da si ne bi potem kaj očitala. Bom pa prej poklicala, da ne bomo zastonj hodli.

Pilotinca, vidim, da si res uživala na potepanju, lepe slikce!

Rižkoo pa se nič več ne javiuser posted image ? Upam, da sta se pobotala in da se zdaj stiskata toliko da nima časa bit za računalnikomuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 712
21.5.2009 10:40:10   
tassika
Saj vem, jaz sem delala enako in še zdaj delam. Samo res pokliči, da ne boš slučajno zastonj hodila.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 713
21.5.2009 10:42:08   
pilotina
hvala tassika user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 714
21.5.2009 10:50:40   
malaMravljica
Tassika, lep lezalnik si vzela. Ej, pa kaj nama je, obe sva takoj lezalnik napadli user posted image user posted image  a si videla katerega sem jaz vzela? glej tega, pa tudi barva je ta:

user posted image

sedaj gledam pa se njihovo prenosno postlco. se zlozi tako na majhno v torbo in to z eno potezo, pa se samo 5 kg ima. Jaz mojega malega avta namrec nimam v namenu menjat in ce grem sama v Slo je pomembno da ni tezko in da je malo. Tale je, ze imam eno fajn ceno ugledano, pa se mogoce se kaj spusti
user posted image

Tassika, ja mene je tudi fajn spikalo tam nekje v 14 tednu verjetno. Ma jaz nisem nic posebno reagirala, malo bolj pocivala, manj delalam. Ampak nobenih tablet nisem jemala. Sem tukaj prebrala, da je to povsem normalno in sem sam poskusala ne se sekirat.

Soncek in Pilotina: joj, saj vem da ne smem nosit tezkih zadev. Sem zemljo usuvala v eno malo kangljico in pol nosila dol, zagotovo sem sla vsaj 20 x 2 stuka po stopnicah dol in pol gor. Potem me je zacelo pa koleno bolet, me danes se kar boli. Saj moj rece, naj mu recem in bo on, samo ga nocem obremenjevat. Ima res tolk dela, pravi da cele noci razmislja kaj in kako. En nov projekt mu je ponujen in to velikanski za nase razmere, sprasuje tudi mene kaj naj naredi. Sicer pa je danes tukaj ocetovski dan in sem zjutraj v postelji zacela kjamrat, da kako sem pozabljiva, mi ljudje kaj narocijo in pozabim. Me je gledal kaj sem pozabila, pol sem ga pa pocmokala na lica in celo in rekla oci rad te imam. In rekla, da to je najin dojencek narocil, da mu sporocim.

Pilotina: nisem dobila tvojega maila, pa od Rizkoo tudi ne, druge pa normalno, ne vem kaj je narobe. Pa tako bi slikce gledala. Imas se na zalogi digitalni cb za junij? Ce ne povej, ti posljem enaga za sreco user posted image  saj enega imam se v omari, ker jaz sem sam enega porabila, vem da bi sreco prinesel sam imam en problem. Sem tako vrazeverna tokrat in se bojim, da ce ga stran dam bo kaj narobe pri meni. Iz tega razloga nosim tudi v torbi en kup tamponov s sabo. sam ce ti sedaj enaga kupim sem zihr da bo plusek pokazal.

Soncek: a mislis da bo punca, hehe. Joj kaj bo pa z imenom, za punco ga nimava.

Nogavica: tvoj dojencek pa ze nogomet vadi v trebuhu verjetno. Meni se zdi, da moj mal manj brca te dni, sam se v tem obdobju baje poveca kolicina plodovnice in to pol brce ublazi.

Anonimna Biba: se tebe morem pokomentirat, ker pravis, da ne ves ce bi sploh sedaj delala na dpojencku al ne. Pri meni je bilo isto, pa pri ostalih verjetno tudi. Tista zalost te custveno prav ohromi in ti je vse brezveze, pol zacnes bluzit zakaj si sploh zelis plusek. Je bilo pri meni tudi tako, samo to v tebi spodbuja strah. Se bojis, da bi spet mogla skozi to in potem je najslazje si reci, da tega sploh ne rabis. Pa bos tudi ti spet videla plusek, nic se ne boj in pol ti bo jasno, da si tega zelis. Nas je pa vecina tukaj sla skozi kaksne dodatne tezave, take ali drugacne, to prinese mal casa in pol neznosno sreco ob plusu.

Rizkoo tebe pa iamm enostavno rada. Oglasi se kaj.

Za vse ostale pa en objemcek in pozdravcek.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 715
21.5.2009 11:10:56   
soncek_25
Pozdravček vsem!

Najprej čestitke vsem za brcike, joj kolk mora bit to en lep občutekuser posted image user posted image user posted image

Maška user posted image user posted image user posted image za obletnico!

Mene se pa danes že loteva čudno počutje, tisto sitno po klomifenu. Danes je že 4 dan jemanja in sem spet vsa jokava in brez volje, prav strah me je teh mesecev prav zaradi te depresije...grozn...ratam čist brez upanjauser posted image user posted image user posted image ...morm vam mal potožit...
Pilotina, mislim da sem zasledila, da si tudi ti na klomifenu...ti si ok?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 716
21.5.2009 11:14:15   
pilotina
malaMravljica...najprej glede tvojega testa...jaz si želim, da ga obdržiš kar doma in naj vam nosi srečo vse do objema vajinega dojenčka user posted image  in še naprej
doma imam šeen tvoj digitalni CB in tistega bom uporabila in prav tale mi bo v juniju pokazal, da sem noseča saj sva se z dragim tako odločila in tako tudi bo user posted image

srce si in hvala ti, ker tako skrbiš zame...pikica moja si user posted image

slikice pa ti bom poskusila šeenkrat poslati, ampak le tiste na katerih sva z dragim gor, saj nekatere lahko že tuki vidiš, ker jih je pridna tassika dala gor
mogoče bo to pomagalo, ker je včerajšnji mail bil precej velik

aha razumem...sepravi nisi nosila težkih stvari, ampak si se le fuulllll gibala user posted image ...no pol pa vse okej user posted image

uau, si dragega lepo obdarila z ljubčki od vajinega dojenčka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 717
21.5.2009 11:24:44   
pilotina
soncek_25...sem na klomifenu od predlani in v bistvu zaključujem z njim

ja ima enih stranskih učinkov...prvič, ko sem ga jemala sem mela hude vročinske valove, živčna za znoret in občutek, da se bodo jajčniki razpočili
s časoma so ostali samo vročinski valovi, ki jih imam vsak mesec, le ob jemanju klomifena, sepravi tistih pet dni...res pa niso prijetni, saj se takrat počutim kot v neki meni

če na klomifen reagiraš in ti pomaga, se vse to splača dajat skozi

a to te drži še pol, al samo teh pet dni?

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 718
21.5.2009 11:27:05   
malaMravljica
Pilotinka moja,

se nekaj ti povem. Ja, sam gor in dol po stopnicah. In ko prides cist gor do najinega stanovanja je na stopniscu omara z ogledalom in sem bila seveda v kratkih hlacah, pa sem videla, da imam se vedno dobre noge, ves tak sportni misicast zgornji del. Jeeeee, bravo zame user posted image  Letos nic ne tecem, pa se bo to pocasi izgubilo verjetno, drugo sezono bom pa spet zacela s tekom kolikor bo le cas dopuscal.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 719
21.5.2009 11:29:06   
malaMravljica
Punce, kaj katera ve kaj naredim, da bom spet videla moj prvi ticker. Prej nisem videla tretjega, sedaj pa se prvega ni vec, pa tako cakam kdaj grem za eno slikco naprej.

Pa se nekaj, kaj je v Slo. danes praznik in dela prost dan?

Neposredna povezava do sporočila: 720
21.5.2009 11:44:40   
mariee
Oj punce, en dan me ni tukaj pa toooolk napišeteuser posted image  včeraj me je pograbila slabost in sem cel dan bruhala, tako da tudi do računalnika nisem mogla, danes je pa vse vredu in v službi hitim z delom, da bom naslednji teden mal frej.

Mm nimamo praznika, mi kar lepo delamouser posted image

Sonček85 ful lepe slikce od Aleksa.

Tassika, ti si že ležalnik kupila, jaz pa še ničuser posted image Tudi cunjic še nisem nič kupila. Je pa res, da mi ta dva meseca ni bilo čisto nič po trgovinah za hodit, pa še tko pridem utrujena iz službe, da ni nič z mano.

Pilotina lepe slikce. Za koliko dni sta pa šla?

Neposredna povezava do sporočila: 721
21.5.2009 11:45:24   
sonček85
nogavica:super ,a ne kako je lep občutek.
PILOTINA :SEVEDA BOM user posted image
tassika .ja sem prebrala ,hvala .A res tko je navdušena,ja potem pa le enkrat pridte na obisk ,pa hvala za medoja Pu-jauser posted image
mm:ful lep ležalnik
ok ,sory če sem te kregala ,samo jaz mislim nate in na malo mini mravljico ,da bo lepo rastla še naprej .tvoj dragi je pa res priden naša bi bila Ti in tudi bo ,ker vem da bo drugi otroček pupika user posted image user posted image ne ni praznik to imajo samo A,D IN E države 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 722
21.5.2009 11:45:57   
sonček85
hvala vsem za pohvale mojega Sončka Aleksauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 723
21.5.2009 11:56:43   
mariee
OOOO nova slikca Sonček85. Jaz že komaj čakam, da grem naslednji teden obiskat nečaka za 3 dni, on je tudi en tak cukr, da ga kar ne morem nehat gledat. Samo zdj je že tko težak, da ga ne morem več prjet-moram na svojo pikico mislituser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 724
21.5.2009 12:01:41   
MAŠKA
Sonček, tale avatar je pa najboljši, kar si jih do sedaj imelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?