Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:05:06
|
|
|
|
Dream
|
Ženske, Dream je tle in vam bo uhe potrgala, če jo boste zafrkavale!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:05:19
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov.. A to si šele sedajle opazila??? Sicer sta pa s tangami ve prišle na dan? Imata očitno dobre izkušnje. pa črke tudi že obračam? Kaj, moške tange stanejo 65 EUR, pa kaj si ti nor??? Jaz kupim zase 3 kom za 5 EUR. Nič, bo moral kar moje oblečt.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:05:42
|
|
|
|
janja 27
|
zadnje s foruma smo sam še me tri upičene janja goga in irma
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:05:57
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Pa janja je zginla nekam. cccccc skor odpiram novo temo vse je ready no kaj sem jaz rekla Padu bo 4. del. Zjutraj pa nobeni nič jasno.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:07:08
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov.. drug četrtek na vrhniki napada na trgovino z moškimi tangicami irma še dobro da nisi spila še une pive če ne vem kaj bi se šele pol dogajalo čaki, ampak a veš da sem ravno razmišljala, če čem ga it si res enga še odpret. A greste kmalu spat?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:07:24
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Ženske, Dream je tle in vam bo uhe potrgala, če jo boste zafrkavale! EJ DOL S STOLA PADLA. Prsežem na vse. Jah, mal preveč sem se naslanjala, pa sem začela tak se režat, in BUM, padla teta Goga. Epicenter Vrhnika 8,4 po R. lestvici.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:07:53
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov.. A to si šele sedajle opazila??? Sicer sta pa s tangami ve prišle na dan? Imata očitno dobre izkušnje. pa črke tudi že obračam? Kaj, moške tange stanejo 65 EUR, pa kaj si ti nor??? Jaz kupim zase 3 kom za 5 EUR. Nič, bo moral kar moje oblečt. bejba ne seštevaj.....goga je milsila od 20 do 45 e moški majo neprecenljive gate sej veš da ga morajo noter spravit
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:08:32
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Ženske, Dream je tle in vam bo uhe potrgala, če jo boste zafrkavale! dobrodošla Dream med enimi utrganimi babnicami. Punce a veste da je petekkkkkkkkkkk!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:09:26
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 zadnje s foruma smo sam še me tri upičene janja goga in irma sem tudi jaz to pred parimi sekundami opazila. jaz si še lulat ne upam it, da ne bom kaj zamudila.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:09:29
|
|
|
|
janja 27
|
k odprem 4 del grem v poslo..jutri moram ob 7 h up..spet bom k zobmi po hiši........................
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:09:42
|
|
|
|
Dream
|
No, da vam povem - če bi vedela, da mate tako zafrkancijo, vam ne bi skakala v zelje, ker res dvomim, da bo sploh ktera brala te kozlarije... In spomnim se, kako ste irmo napadale. No, danes si lahko privoščite mene Gogabojan: mi lahko poveš, kako izgleda dopust z računalnikom pred seboj? To meni sploh ni ne dopust, ne družinsko življenje, temveč vsakdan, zaradi katerega sem lahko tudi doma... Kar se tiče avta: ja, mene je vedno najbolj skrbelo to, če bo avto zdržal, pa se nama je 2 leti nazaj zgodilo, da sva se s Črnega kala do Rovinja vozila brez zavor. Ne vprašajte, kako je blo "zanimivo"... In ugotavljam, da moj avto letos praznuje 10. obletnico obstoja Pa za moj okus še dokaj solidno izgleda, pripelje nas pa še vedno povsod in upam, da zdrži vsaj še 4 leta.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:10:17
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 zadnje s foruma smo sam še me tri upičene janja goga in irma sem tudi jaz to pred parimi sekundami opazila. jaz si še lulat ne upam it, da ne bom kaj zamudila. dej pejt lulat no grem tud jaz
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:10:42
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Dream Ženske, Dream je tle in vam bo uhe potrgala, če jo boste zafrkavale! EJ DOL S STOLA PADLA. Prsežem na vse. Jah, mal preveč sem se naslanjala, pa sem začela tak se režat, in BUM, padla teta Goga. Epicenter Vrhnika 8,4 po R. lestvici. jaz ne morem več, meni bo ušlo po mojih lepih oblazinjenih stolih.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:11:15
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov.. A to si šele sedajle opazila??? Sicer sta pa s tangami ve prišle na dan? Imata očitno dobre izkušnje. pa črke tudi že obračam? Kaj, moške tange stanejo 65 EUR, pa kaj si ti nor??? Jaz kupim zase 3 kom za 5 EUR. Nič, bo moral kar moje oblečt. Irma, nehi s takimi, sem se tok nasmejala, da bodo policaji mislili, da se mi trga v iber. Evo, moj se krega name, če se mislim še dolgo režati tako na glas, pa sem prebrala kaj smo pisale, pa se je še on začel režat, in je reku Jah to pa se dogaja sam vam ženskam. + je bil narobe napisan sem hotela napisat od 20-45 evrov. To da pa dobiš 3 tange za ceno 5 evrov ej bravooooooooooooo Kje pa delajo tak velike tange????? Moj jim pravi MERCEDESKE. Jaz pa rečem za mojo rit so fajn mrcedeske od kamiona.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:11:49
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov.. A to si šele sedajle opazila??? Sicer sta pa s tangami ve prišle na dan? Imata očitno dobre izkušnje. pa črke tudi že obračam? Kaj, moške tange stanejo 65 EUR, pa kaj si ti nor??? Jaz kupim zase 3 kom za 5 EUR. Nič, bo moral kar moje oblečt. bejba ne seštevaj.....goga je milsila od 20 do 45 e moški majo neprecenljive gate sej veš da ga morajo noter spravit Se ne strinjam čist - ga morajo in ju morajo noter spreavit- to so že 3 stvari...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:12:11
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov.. A to si šele sedajle opazila??? Sicer sta pa s tangami ve prišle na dan? Imata očitno dobre izkušnje. pa črke tudi že obračam? Kaj, moške tange stanejo 65 EUR, pa kaj si ti nor??? Jaz kupim zase 3 kom za 5 EUR. Nič, bo moral kar moje oblečt. bejba ne seštevaj.....goga je milsila od 20 do 45 e moški majo neprecenljive gate sej veš da ga morajo noter spravit kajjjjjjj, nej si ga pa gor s salotejpom prilimajo, da bo manj prostora zavzel. Pa jajčka z elastiko zvežejo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:13:15
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Dream Ženske, Dream je tle in vam bo uhe potrgala, če jo boste zafrkavale! EJ DOL S STOLA PADLA. Prsežem na vse. Jah, mal preveč sem se naslanjala, pa sem začela tak se režat, in BUM, padla teta Goga. Epicenter Vrhnika 8,4 po R. lestvici. jaz ne morem več, meni bo ušlo po mojih lepih oblazinjenih stolih.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:14:28
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov.. A to si šele sedajle opazila??? Sicer sta pa s tangami ve prišle na dan? Imata očitno dobre izkušnje. pa črke tudi že obračam? Kaj, moške tange stanejo 65 EUR, pa kaj si ti nor??? Jaz kupim zase 3 kom za 5 EUR. Nič, bo moral kar moje oblečt. bejba ne seštevaj.....goga je milsila od 20 do 45 e moški majo neprecenljive gate sej veš da ga morajo noter spravit Se ne strinjam čist - ga morajo in ju morajo noter spreavit- to so že 3 stvari... DREAM Wellcome to the club of crazy girls
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:15:01
|
|
|
|
Dream
|
Js sem hotla mojmu enkrat tangice kupit, da bo videl, kakšen je filing v njih. Pa je reku, da jih za nobeno ceno ne da nase, ker to žuli. In js: aha, kolega, odkod pa ti to veš, če jih nikol nisi nosil? Pa reče sej nisem, sam predivdevam. In valjda mu js lepo povem, da pol naj ne sanja, da bom js zarad njega skoz v tangicah, da me bo skoz neki žulilo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:15:30
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov.. A to si šele sedajle opazila??? Sicer sta pa s tangami ve prišle na dan? Imata očitno dobre izkušnje. pa črke tudi že obračam? Kaj, moške tange stanejo 65 EUR, pa kaj si ti nor??? Jaz kupim zase 3 kom za 5 EUR. Nič, bo moral kar moje oblečt. bejba ne seštevaj.....goga je milsila od 20 do 45 e moški majo neprecenljive gate sej veš da ga morajo noter spravit kajjjjjjj, nej si ga pa gor s salotejpom prilimajo, da bo manj prostora zavzel. Pa jajčka z elastiko zvežejo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:15:33
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov.. A to si šele sedajle opazila??? Sicer sta pa s tangami ve prišle na dan? Imata očitno dobre izkušnje. pa črke tudi že obračam? Kaj, moške tange stanejo 65 EUR, pa kaj si ti nor??? Jaz kupim zase 3 kom za 5 EUR. Nič, bo moral kar moje oblečt. bejba ne seštevaj.....goga je milsila od 20 do 45 e moški majo neprecenljive gate sej veš da ga morajo noter spravit kajjjjjjj, nej si ga pa gor s salotejpom prilimajo, da bo manj prostora zavzel. Pa jajčka z elastiko zvežejo. na jok mi gre
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:16:42
|
|
|
|
janja 27
|
dream se je vklopla go dream go ...ne se pustit da te žuli
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:16:47
|
|
|
|
irma78
|
joj, me prav zanima kaj si bodo mislile naše soforumašice, ko bodo tole brale - če bodo sploh brale. Meni v bran - sem spila danes pivo in pol in se mi malo dogaja. Drugače sem, kot že veste, resna pravnica.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:17:20
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 joj babnice, meni tako lijejo solze jaz se bom poscala bom rekla zjutraj mojmu, da sem mu veet kupila, da si bo lahko ass pobril. Ali pa da lahko moj depilator uporabi. Moram it jutri potem v nabavo po tangice. Kje pa to prodajajo? Janja, Goga, kje to vidve kupujeta? Ej Irma, teb pa fullll dogaja. Poscala Ass pobril Tangice Tu pri nas na Vrhniki jih V intimi dobiš. Stanejo pa okoli 20+45 evrov.. A to si šele sedajle opazila??? Sicer sta pa s tangami ve prišle na dan? Imata očitno dobre izkušnje. pa črke tudi že obračam? Kaj, moške tange stanejo 65 EUR, pa kaj si ti nor??? Jaz kupim zase 3 kom za 5 EUR. Nič, bo moral kar moje oblečt. bejba ne seštevaj.....goga je milsila od 20 do 45 e moški majo neprecenljive gate sej veš da ga morajo noter spravit kajjjjjjj, nej si ga pa gor s salotejpom prilimajo, da bo manj prostora zavzel. Pa jajčka z elastiko zvežejo. na jok mi gre Men se zdi, da bi nekteri moški prej potrebovali modrc za svoje kroglice kot tangice, elastiko in selotejp...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 22.5.2009 0:17:33
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo, zdaj pa upam da ste se olajšale. Janja se še vedno lajša kot je videti Zdaj pa se lahko počasi umirimo, in se poslavljamo od tega starega dela.
|
|
|
Število zarodkov-Klomifen?!MatejčikaNaj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)!
DOBILI SMO/BOMO:Enega nagajivca! (
83%)
Dvojčka! (
7%)
Tri korenjake/princeske! (
4%)
Več kot tri! (
6%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!