|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
21.5.2009 7:51:56   
Nezy85
Rožica13
kar naprej opozarjal kaj ne smem, pa tko mi je dober plesiv sir!

Ja jaz sem jo prebolela pred kratkim baje in si kr mislim kdaj je to blo, jaz tudi obožujem vse sire, pa še muco imamo doma, samo ji vseeno ne čistim WC-ja, ker mi je rekla G. da naj se ne dotikam ker lahko vseeno staknem tokso.

< Sporočilo je popravil Nezy85 -- 21.5.2009 7:53:02 >

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
21.5.2009 8:44:34   
summer410
ojla punce....

čestitke za NS:)))

Jaz sem se zredila 3,5 kg.....štartala sem z 62 pri višini 173, se mi zdi, da se vsak dan zredim za pol kile....:)))pa še zaprta sem.....
kar se tiče sanj, bi lahk začela scenarije pisat tako žive imam vsako noč.....:))

nončikauser posted image user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
21.5.2009 9:26:17   
korala
Jutro user posted image ! Da se spet malo pofočkam. user posted image  NS je za mano, rezultat je dober, kaže, da bo fantek. Res noro lepa izkušnja. Še isti dan sva z novico seznanila bodoče babice, dedke in strice, ta teden pa tudi nekatere prijatelje iin sodelavce. Čisto drug občutek, ko nosečnost deliš z drugimi. No, zdaj se bodo seveda začeli tudi raznorazni nasveti, po drugi strani pa bo veliko stvari olajšanih npr. odgovarjati na vprašanja, zakaj človek v petek zvečer pije vodo. user posted image

Kg... Ma, se sploh ne tehtam. Zaenkrat mi je večino hlač še prav, čeprav jih nosim brez pasu in včasih odpnem gumb. Bo pa treba kmalu v nabavo. po občutku bi pa rekla, da sem se zredila kakšna 2 kg.

Lepo bodite, veliko pijte! user posted image

Nončika, drži se!

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
21.5.2009 9:40:20   
*I.am.happy*
Živjo srečke user posted image !

No pri meni je pa zadeva glede kg kar taka, da ne gre brez tehtanja, ker te na vsakem pregledu pošljejo prijazno na tehtnico;) Pa sem nabrala tam ene 2-3 kg, pa moram priznat, da nisem štartala v svoji najbolj "elegantni" verziji user posted image Tako, da imam že v štartu nekaj preveč, no pa višino imam tudi, tako, da se malo zgliha. Pa če sem si do nedavnega rekla, da se trebuh še ne vidi, o ja pa seuser posted image Se mi zdi, da je zjutraj pod tušom vse večji, pa naj raste bebicauser posted image
Ja danes sem pa tudi jaz prvič bebico sanjala, kr fantek je bil pa kupčke je podiral, pa še kr brez imena je bil, tudi v sanjah še nimam idej za fantovsko ime;)
Glavobole pa prej nisem imela, zdaj pa kar in to nad očmi direkt v teh kosteh, prov nadležno. Spijem pa res veliko vode, k ena malo manjša kamela;)

Lep dan vsem!!

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
21.5.2009 10:05:12   
Pikapoka83
Ja, tudi jaz sem štartala s par kg preveč, se pa nisem zredila še čisto nič. Malo verjetno tudi zaradi tega ker moram pazit kaj jem zaradi alergije. Hlače nosim še vse stare, le ko sedem si jih moram mal popravit čez trebušček.
Se mi pa že par dni zdi, da občasno čutim metuljčke. Sicer je to moja 2. nosečnost vendar se mi zdi, da je to nekako prezgodaj (sem v 15. tednu - 14 dopolnjenih) in sem mal v dvomih če je to to. Kdaj ste vi čutile prve brcike? V prvi nosečnosti sem jih šele v 20. tednu, vendar to že tako poštene, da jih je čutil tudi moj mož.

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
21.5.2009 10:08:27   
tassika
Ojla punce, kje začnem. KG pri meni še vedno -1,5 od začetne teže začela sem z 53,5 se pozna, da je bila plodna zima, ravnokar z vage imam 51,8, bolj natančno me bo pa jutri vagala, ko imam pregled. Ampak hlač pa vseeno ne zapnem, ker trebušček je kljub - prisoten. No na moji vasi so ugotovili, da sem noseča, gre novica hitro okoli in da bom baje že sept. rodila a ni to finouser posted image
Danes je moja mami prišla na kavo, sem jo spila, pa spila sem juice z grenivko, pojedla kos kruha in sem ko rožicauser posted image  Da bi bilo več dni takih. Jutri je pa že 30 dan moje bolniške, čakam sklep komisije pa da vidimo kaj bodo ugotovili.
Glavobolov nimam, me pa daje nočno lulanje, vročin me že zdaj ubija, jaz sem že tko bolj vroča nasplošno in mi je obup, kaj šele bo, sem rekla, da si bom bazenček dala na balkon. Pa dogaja se mi, da zaspim na boku, ko pa se zbudim sem na hrbtu, pa nikoli nisem spala na hrbtu. Sanj nimam nič ali pa se jih ne spomnim, ker itak ponoči bluzim okoli.
Toliko zaenkrat, grem na kavico ob 11 pa na tortico, da še jaz dobim kaj kg +user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2231
21.5.2009 10:17:14   
mashy
zdravo punce! Vidim, da nas pestijo kar podobne težave! Zjutraj, ko sem se zbudila, je glavobol še kar trajal, prejle ravno prišla iz WC ja, spet bruhalauser posted image , počutim se čist adijo, vrti se mi (verjetno pritisk), ampak še vedno vztrajam v službi user posted image

Govorite pa o kg... Tudi sama sem jih pridelala že 3 kg. Ampak se ne sekiram, ko vidim buši kako reste, mi je prav luštno user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2232
21.5.2009 10:18:15   
Daisy1980
Hej punce!

Da se še jaz malo javim. Jaz sem začela z 58 kg, visoka pa sem 172. Sedaj jih imam pa že 60,5, tako da sem kar pridna pri nabiranju kilogramov, je pa res tudi to, da bi zadnje čase skoz jedla.

Sem pa včeraj zvečer začutila tako malo žgečkanje v trebuhu in danes se to še vedno pojavlja. Mislite, da bi to lahko bili prvi gibi? Sem pa v 16 tednu in je to moja prva nosečnost, zato se mi zdi kar malo hitro.

Lepo se imejte in izkoristite te lepe dneve.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
21.5.2009 10:20:43   
mashy
Še eno vprašanje tistim, ki ste na bolniški (vidim, da vas je kar nekaj); kakšni pa so razlogi, da ste na bolniški? Jaz sem bila na začetku, ker sem imela neke izcedke, po 30 dneh pa sem šla nazaj delat, ker je bilo vse OK. Glede na to, da me mučijo slabosti in glavoboli pa sedaj spet razmišljam, da bi bila doma user posted image  Ali moram it k svojemu ginekologu, ali mi lahko napiše kar moja osebna zdravnica bolniško?

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
21.5.2009 10:31:25   
tassika
Mashy jaz sem na bolniški zaradi piše grozečega splava, sem krvavela v 7t potem sem dobila hormonske tablete po katerih sem bruhala in bila ko cunja, saj jih še vedno jem ampak zdaj je malo bolje. Bruham pa od 8t naprej, zdaj malo manj kakšen dan ja kakšen dan ne, najhujše je pa ker bruham samo vodo, po hrani ne, najprej zjutraj na tešče, po hrani sem pomoje samo ene 4x pa še to mi je grozno, ker ne morem določit kdaj bom, ker če mi je slabo ne bruham, potem mi pa ni slabo se vsedem za rač in se mi v sek. dvigne, zadnjič sem pobruhala cel hodnik, kopalnico, sebe in še vrata od spalnice, sem imela več dela s pucanjem kot z bruhanjem in taka ne morem pomoje v službo jih bom pobruhala v pisarni, moj me heca naj vzamem vrečko sabo. Pa še vedno me ful motijo vonjave, zavoham čisto vse.

Glede bolniške pa pokliči svojo zdravnico, ker ti jo do 30 dni napiše ona, meni je g dala zdravniško potrdilo, potem je pa zdravnica dala bolniško, ampak ker si že bila doma mislim, da ne bo panike.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
21.5.2009 10:33:11   
lelyka
mashy..sve že dve z glavoboli danes..ampak pri meni je ta poblem,da jih imam že cel teden..
tako,da to se mi tudi 14dni lahko vleče...no upam,da bo popoldne kaj bolše..
ampak nisem mela volje niti iz postelje vstati..user posted image upam,da te kmalu mine..

kar se pa sanj tiče..joj pa to mam jaz vsako noč prav nočne more..
sem že pomislila,da ker se ne naspim dobro,da me potem glava boli..
da bi vsaj kaj lepega sanjala se ne bi pritoževala..ampak vsako noč neke
moreuser posted image grozno...

pa še to me zanima,te ki ste na bolniški že od vsega začetka..ste že imele kakšen
obisk komisije..
mene,kr mal skrbi it mal ven,ker nikol ne veš gdaj se prikažejo..
še posebej,ker mi piše mirovanje na svojem domu...
ampak se mi že meša počas..
bi rada kaj zapravljati šlauser posted image

čuvajte sebe in bušije...

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
21.5.2009 10:39:34   
lelyka
evo mashy,da še to povem o bolniški..
na začetku sem bila jaz tudi doma zato,ker sem imela izcetke..sedaj pa sem doma,ker
imam službo tako,ki je kr fizična in sve se zmenile z g,da ostanem doma dokler ne gre 3mesece mimio..
sedaj pa bom verjetno ostala doma zaradi tega pa še zaradi glavobolov...
bomo videli kaj bo komislija povedala..
jaz sem se pa to vse z g menila..

upam,da te čim prej minejo..ker ti jih res ne prvoščim...

kaj pa ti vzameš kaj proti bolečinam?ker mene je mal strah kar kol vzet...

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
21.5.2009 10:42:39   
Bojana82
Ojej, tudi mene skrbi da nebi dobila kakšne kontrole na domu, sem namreč od samega začetka na bolniški in mi piše da moram biti skos doma, razen obisk pri zdravniku je opravičilouser posted image ....ampak jaz kljub temu veselo hodim okoli! Me pa zanima ali ti to kontrolo pošlje podjetje v katerem delamo ali je to prav preko zdravstva?!user posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
21.5.2009 10:46:34   
tassika
Baje te mora nekdo prijavit v večini je to ponavadi podjetje, mene vem da ne bodo, mi je pa sodelavka rekla, kaj najlažje je reči da te niso dobili doma sploh v bloku lahko je domofon pokvarjen,... pravi da tako ti ne morejo nič dokazat. Jaz si kar malo privoščim priznam, ne nekaj hudega, ne hodim na morje ali vn žurat, grem pa vsak vikend k meni domov ali k tašči na kosilo in me ni ker tukaj v bloku se kuham, sosed renovira kopalnico, meni pa trebuh vibrira.

Punce za glavobole sem jaz poštudirala da zjutraj spijem šalčko kave in je potem cel dan dobro, saj dve na dan se lahko spije, pa naredim si jo z mlekom in malo bolj švohceno in gre. Zdaj mi celo paše.

Ja jaz tudi čakam odgovor komisije, upam, d ami podaljšajo za tri mesece tudi v službi so rekli, da bi bilo to najboljše, ker so se že vse zmenili tudi z dopusti ampak jaz pač nič preveč ne upam, ker še hujše primere pošljejo nazaj delat

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
21.5.2009 10:49:30   
Lupinca
Evo še mene po dolgem času. Pogrešale ste me verjetno full aneuser posted image hec
ma sem se učila, imam polno izpitov zdele in kolokvijev, tako da sem vas bolj malo brala. Pa še moj računalnik mi je crknil, pa...ma polno stvari!

Drugače pa čestitke vsem za NS!!!user posted image user posted image Zdej smo pa že vse imele ns ane?

Se o kilcah debatirate...js sem zdej odkar jem neke kosmiče s ful vlakninami zgubila 0.5kg...sem bila prej res ful zaprta, no zdej imam prebavo urejeno. Tako da sem iz 57kg prišla na 61,5kg, torej že +4.5 velka sem pa 173cm. Tako da se nič ne pritožujem, tud če se bom kako kilo preveč zredila, upam sam da me G nebo kaj preveč kregalauser posted image

Daisy1980, verjetno da bo res to kar tvoja bebika,ki te žgačka. Je bilo pri meni enako, zdej jo pa že kar vsak dan redno čutim sploh proti večeru. Potem pa jo grem še z AS polsušat in mi včasih skor slušalke ven vrže, ker se tok glasno sliši če se full premakne kje zraven AS. user posted image ja je res že zdej zelo energično bitje, upam da tako ostaneuser posted image

tassika
ojoj da si tkole bruhala...upam da se je to zaključilo! No, jaz sem sicer z mojim bruhanjem zaključila, ko sem dosegla vrhunce in sem bruhala sredi Viča na parkiriščuuser posted image na srečo me je samo moj lubk videl in nihče drug.
amak kaj bi si pa kdo mislil če bi me videl pa nevem...da sem že sred dneva totalno nabasana a kaj?user posted image
user posted image user posted image user posted image nončikauser posted image user posted image user posted image
a katera kaj ve kako je sedaj z njo? upam da je vse ok!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
21.5.2009 10:53:15   
lelyka
bojana82..pa kolikor so men razlagali..ti komislijo delodajalec lahko pošlje prvi mesec ali drugi mesec bolniške..
potem pa je odvisno od zdravstva..
ampak ne me vzeti za besedo,ker to mi je samo kolegica povedala,ko je bila lani
na bolniški..ampak njo celo nosečnost ni noben obiskal,pa je skoz okol hodila,pa še na morje je 14dni šla..
tako,da nimam pojma me je kr mal strah kam it...je pa res da iskorstim tisti dan,ko grem na pregled..:)

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
21.5.2009 10:57:25   
summer410
ojla....

prijavit te mora delodajalec....in mislim, da vsak delodajalec, ki ima malo soli v glavi, verjetno ve, da ne moreš bit 3 mesce v bajti zaprt.....drugače bi bilo, če bi ve hodile jarke kopat na črnouser posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
21.5.2009 11:12:06   
Nezy85
Jaz sam upam da mi bojo bolniško podalšali, ker z takšnimi glavoboli ne morem delat pa še dosti voham aceton razkužila lake za nohte gele v glavnem katastrofa kr smoti se mi pa še sedečo delo imam in me strašno križ boli in sploh hodit ne morem!
Za moje pojme so to dobri razlogi bolniške!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

Neposredna povezava do sporočila: 2243
21.5.2009 11:16:17   
summer410
naj ti povem ,da jaz delam za compom tam okol 10 ur dnevno in sem kot kura tule pod temi lučmi v pisarni:)))
saj je blo težko, ko sem bila še ful utrujena....sam mi bolj paše hodit mal med ljudi, kot da bi čepela doma...je pa tud res kot praviš, da me križ ful boli konc dneva

zelo se mi smilite tiste, ki morate bit domauser posted image

če pa delaš med acetonom in temi stvarmi ti pa verjamem, da je bolj težko, ker zame ne obstoja stvar ki mi ne bi smrdela že od 5 tedna:)))

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
21.5.2009 11:21:26   
among_the_clouds
Ojla punce,

me dolgo ni bilo ... Dejte mi neki povedat - kakšno ste imele kej razmerje za Downov sindrom na nuhalni?

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
21.5.2009 11:22:48   
Nezy85
No jaz imam sreči in sem bol na deželi doma v hiši in se lahko dokaj dosti gibam ker smo samotna ulica, tak da meni je fajn ko lahko grem malo okrog hiše!
Na žalost pa vem kako je ko si v bloku doma si pa totalno omejen, saj sem 21let živela v bloku!!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

Neposredna povezava do sporočila: 2246
21.5.2009 11:24:40   
Nezy85
Moje razmerje je blo 1:3437

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
21.5.2009 11:40:43   
Bojana82
Moje razmerje pa 1 : 17277.......

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
21.5.2009 11:42:50   
among_the_clouds
Moje je 1:1700 pa ne vem, eni me malo strašijo, da to ni lih blesteče ...

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
21.5.2009 11:45:00   
among_the_clouds
tako razmerje sem imela po tem, ko sem dala kri, na NS je bilo pa 1:400 user posted image

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?