giotti
|
summer410, čestitke za nuhalno Glede kreme, o kateri sprašuješ, pa nimam pojma. Ampak sem kar skeptična, ker še nikoli nisem slišala za to kremo, pa sem kar na tekočem glede "naravnih" krem, kolikor so pač kreme lahko naravne. Poglej in preveri sestavine ... Kaj zdaj smo pa že vse dale nuhlano skoz al še katera nestrpno čaka? Glede na to, da imam sama rok 22. november in da sem imela nuhalno en teden nazaj, se mi zdi, da bi zdaj morale počasi s tem zaključit. No, fino, da imamo vse tako dobre rezultate in smo zdaj nekako bolj sproščene Meni pa čist ustreza, da ni preveč UZ-jev, se ne počutim ravno sproščena, ko mi skoz nekaj gledajo in merijo dojenčka. Naj bo, kar bo. Pojem mu, božam ga, govorim mu, da ga imam rada točno takšnega, kot je, sprejmem ga, ne rabim ga skoz ocenjevat in nekaj merit... Škoda, ker vas večino res zanima, kaj kupit za dojenčka (meni se s tem sploh še ne da ukvarjati, se mi zdi čisto prezgodaj, pa tudi se mi zdi, da bo na začetku rabil samo mojo zizo in plenice) in manj, kaj in kje in kako se bomo gibale te mesece, da bomo čim lažje rodile in da se ne bomo preveč zanemarile. Kakorkoli, uspešno kupovanje vam želim in upam, da vam bo res vse prav prišlo. Joj, kako je "zahodni" svet drugačen od "vzhodnega", ful zanimivo... Mejte se skrajno lepo in ne pozabit se pogovarjat z vašimi sončki
|