giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: among_the_clouds Ma ja, hvala za tolažbo, ampak vseeno vidim, da imam najslabše od vseh vas, ki ste do zdaj odgovorile. Saj vem, da grem lahko na amnio, ampak tam je pa tveganje za splav Prosim te lepo, o kakšni amnio govoriš? A boš 1000 € plačevala, pa še tvegala splav, ki je mimogrede veliko bolj verjeten, kot da boš rodila downovčka, ki pa je tudi človek! Rekla si, da imaš razmerje 1:1700, to pomeni 1 deljeno s 1700 krat sto! In pride 0,06 odstotka. Veš kako malo je to, si sploh predstavljaš? Otrok je zdrav z verjetnostjo 99,94 odstotka, ti pa razmišljaš o amnio. Dajte punce, malo z možgani razmišljat! Svojega razmerja vam sploh ne mislim povedat, ker me to prav nič ne briga, še vedno je neskončna mala možnost za downovčka. Pa tudi če se mi rodi downovček, a takšni otroci pa niso vredni življenja?? Izgovor je, da trpijo, da je bolje, da se jih že v maternici ukine, čeprav njihov srček že bije in to so že pravi otročki! Samo domujejo znotraj maternice in ne zunaj. In če so znotraj, potem jih imamo pravico ubiti, če pa so zunaj, pa ne več, kr neki. Ampak v resnici gre za naše lastno udobje, ker bi nam bilo nam bilo takšno življenje pretežko, zato se potem odločamo za UPN. Ah, ne bom o tem, ker samo slabe volje ratam. Sicer pa among_the_clouds, nima se prav nobenega smisla primerjati z drugimi. Že za to, ker nimamo istega izhodišča. Leta zelo povečajo verjetnost in najbrž nisi več med najmlajšimi, tako kot jaz nisem in mi ne pade niti na pamet, da bi primerjala moj rezultat s 25 letnicami... Srečno, pupike in čim manj res razmišljat, da je kaj narobe. Vaši otroci so neksončno zdravi, takšne si jih morate predstavljati in jim skoz pošiljati poztivino energijo in svetlobo. Pravi sončki so, ki blestijo od zdravja. Samo o tem razmišljat in nič drugea. Pa čim manj merjenj in preiskav, nič dobrega ne prinesejo te preiskave, samo skrbi in negativno energijo! Pojdite na sonce in se veselite življenja skupaj z vašo pikico, ki vam je dana točno takšna, kot mora bit, duša izbrana posebej za vas! Vsem polno ljubezni
|