|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
20.5.2009 17:29:48   
monika985
Danes pa niste ravno zgovorne user posted image . No, jaz se javlam iz tretjega pregleda. Tako kot vedno, mi je tudi danes delal UZ, naslednji pregled imam 17.06., kjer bova delala točnejše meritve. Sem full vesela, da sem videla svojo bebo. No, otroček noče izdati spola. Danes je bil atlet, je delal stojo na glavi. Nogce je imel tokrat narazen in sem jaz vsa ponosna rekla, da zdaj pa vidim da bo fantek. Ugotovitve so bile napačne, ker tisto ni bil lulček ampak popkovina user posted image . Žal, bom za spol čakala še en mesec, če se bo seveda takrat videlo.

Držim pesti za Nončiko!!!!

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
20.5.2009 18:45:38   
ellam
Ojla.

Zgleda,da vse martinčkateuser posted image user posted image
Jaz sm se tut nastavljala sončkuuser posted image  Je še malo veter pihal in sem res uživalauser posted image

Pa še vodo smo nalili v bazen in se bomo ju3 že lahko kopali user posted image user posted image  Jaz še sicer ne vem če bom kaj dosti plavalauser posted image  Bom samo noga zmočla tu pa tam user posted image

Noncika super,da ni več krčkov user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti še za izvide

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
20.5.2009 18:48:37   
nikolinca
živjo punce,jst sm tudi uspešno opravila NS user posted image
moji rezultati so 1:11599 kar je normalno,moj mali/a je velik/a  64mmuser posted image smo imeli kar mal problemčkov, ker se na koncu ni hotel premaknit in je kar 10m min lezal na trebuščku no pol mu je pa že spet začel dogajat in ga je v miru izmerila do koncauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2203
20.5.2009 19:09:10   
ellam
Nikolinca čestitke za NS user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
20.5.2009 20:43:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ellam

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ellam jest že tko hodm non stop na wc, kaj bi šele če bi še lubenico jedla. A je bla dobra?

Glede risanja pa nimam talenta, sm skopirala na folijo pol sm si sposodila grafoskop pa prerisala, pa pobarvalauser posted image

Ahaa... lisička mala user posted image user posted image  Je pa dobra ideja user posted image user posted image  Mogoče bom tut jaz kaj takšnega probalauser posted image
Jaa lubenica je bla super user posted image  Je še sicer malo bolj vodena ampak zdaj v nosečnosti mi je itak vseeno kakšn je okus.. Samo,da nekaj meljem v ustihuser posted image

Sm jest tud zadnjič razmišljala, da bi jo kupila pa nism vedla kolk so sladke pa jo pol nismuser posted image . No ko bojo že taprave mi povejuser posted image .
Jest tud skoz jem, sm hujša k tamala, morm jest na dve uri k drgač se mi vrtiuser posted image .

Tassika a je dons že boljš, a si spet kej zdravga jedla?
Eva1 user posted image  user posted image user posted image za nuhalno, to je pa res super rezultat. Glede pohištva pa vem kako je, vse drago k pr norcih, sva zdej že skor dve leti v hiši pa še zdej nimava spalnice....eh bo že enkratuser posted image

Pikica28 barvala sm kr s temperami, čeprov pravijo da ni dobr, ker otrok lohk poliže to dol, sam sej je itak bolj visok tko da ni panike.

Dini kako je z nončiko?
Monika985 držim pesti, da se naslednjič vidi kaj boste meluser posted image

Ellam jest bi tud mela bazen, a se lahko k teb povabimuser posted image

Nikolinca user posted image user posted image user posted image za NS

(odgovor članu ellam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2205
20.5.2009 20:47:30   
Anonimen
Sm gledala da nas ma kr neki rok 22.11. A bo katera v Lj. rodila? Pa tiste ki mate par dni prej al pa kasnej?
No jest upam, da bo kej prej, ker drugač bom čist preveč živčna, sm full neučakana , pa še pol ti vsi skoz težijo a še nisi šla....user posted image Gajo sm 6 dni prej, sam so mi sprožil

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2206
20.5.2009 20:47:40   
lelyka
pozdravljene..
evo jaz sem nova tukaj..ker sem na bolniški..mi je postalo že zelo dolgčas..
pa sem rekla,da pridem še sem mal pogledat..
no jaz sem ns že uspešno dala za seboj..
pdp pa imam 16.11..
danes sem imela pregled pa je z otročičkom vse ok..tako,da sem zlo vesela..user posted image

drugače me pa zanima,če ima še kakšna glavobole??
ker jaz jih imam skoz..pa sem res že pošteno sitna..
moja g je rekla,da mogče ker premal pijem..ali pa zarad hrmonov..
ampak ne vem..pijem vem,da dovolj..mogoče so hormoni..
upam,da se bo počasi umirilo...

lp..

Neposredna povezava do sporočila: 2207
20.5.2009 20:51:04   
Anonimen
lelyka dobrodošlauser posted image user posted image . Zdej pa kr čvekatuser posted image .
Jest mam občasno glavobol, nč pretiranega, se mi pa velikokrat zvrti. Mogoče tud vročina na  to vpliva. No upam, da bo kmal minil

(odgovor članu lelyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2208
20.5.2009 21:06:26   
ellam

IZVIRNO SPOROČILO: ellam

Ellam jest že tko hodm non stop na wc, kaj bi šele če bi še lubenico jedla. A je bla dobra?

Glede risanja pa nimam talenta, sm skopirala na folijo pol sm si sposodila grafoskop pa prerisala, pa pobarvalauser posted image

Ahaa... lisička mala user posted image user posted image  Je pa dobra ideja user posted image user posted image  Mogoče bom tut jaz kaj takšnega probalauser posted image
Jaa lubenica je bla super user posted image  Je še sicer malo bolj vodena ampak zdaj v nosečnosti mi je itak vseeno kakšn je okus.. Samo,da nekaj meljem v ustihuser posted image

Sm jest tud zadnjič razmišljala, da bi jo kupila pa nism vedla kolk so sladke pa jo pol nismuser posted image . No ko bojo že taprave mi povejuser posted image .
Jest tud skoz jem, sm hujša k tamala, morm jest na dve uri k drgač se mi vrtiuser posted image .

Ellam jest bi tud mela bazen, a se lahko k teb povabimuser posted image

Ti bom povedalauser posted image  Jaz se ji preprosto nisem mogla upret user posted image
O hrani pa itak ne bom govorilauser posted image  Mam že +1kg user posted image  Pa ne da bi bila lačna... Enostavno se mi zmeša,če vidim koga ko je user posted image  In pol se samo sprehajam od hladilnika do kavča al pa računalnika user posted image

Na kopanje pa si dobrodošla user posted image  Pa še Gajo zraven pripelješ -  ji garantirano ne bo dolgčas pri Liji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
20.5.2009 21:07:52   
ellam

Sm gledala da nas ma kr neki rok 22.11. A bo katera v Lj. rodila? Pa tiste ki mate par dni prej al pa kasnej?
No jest upam, da bo kej prej, ker drugač bom čist preveč živčna, sm full neučakana , pa še pol ti vsi skoz težijo a še nisi šla....user posted image Gajo sm 6 dni prej, sam so mi sprožil

Jaz sm bla 8dni čez rok user posted image  user posted image
Telefon mi je zvonil na dan 300× in so me vsi spraševali če še nism šlauser posted image
Ma sem jim povedla da ko grem jim sporočim user posted image user posted image  Oni pa so se samo prepričevali,če sem sluučajno pozabila na njih user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
20.5.2009 21:08:59   
ellam
leylka

user posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
20.5.2009 21:12:57   
Anonimen
A 1 kg je velikuser posted image  Jest sm se že 4user posted image , pa sej se bom zihr ene 16 tko kot v prve pol bo šlo pa spet takoj dol, no upam da bouser posted image .

Uf ja, mamljiva ponudbauser posted image . Sam Liji Gaja ne bi bla zanimivauser posted image . S kje pa si drugač?

No zato pa jest nočm bit čez rok, jim rečš da boš poklical pol te pa oni non stop klicarjouser posted image

(odgovor članu ellam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
20.5.2009 21:17:09   
barbchen
Dobrodošla lelykauser posted image , lepo da si se nam pridružila. Jaz rednih glavobolov nimam, sem pa imela 2x enodnevni migrenski glavobol v roku 14 dni, ki se je končal z bruhanjem, drugače zaradi slabosti na začetku nisem nikoli bruhala - pa sem brala, da so glavoboli možni zaradi večje količine krvi, ki kroži po telesu, pa še Pušenjaka sem na forumu vprašala v zvezi s počutjem dojenčka ob slabem počutju nosečnice ob glavobolih in mi je odgovoril, da to na dojenčka ne vpliva. Če še nisi poizkusila, vzemi kakšen lekadol, jaz ga ob migrenah sicer nisem vzela, ampak pravijo, da je dovoljen, pa še naprej veliko pij, tam 2-3l vode dnevno - držim pestiuser posted image , da te glavoboli minejo in da boš lahko brezskrbno uživala v nosečnosti.

Božajte bušije in mirno nočko! 

Carpe Diem!

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
20.5.2009 21:23:31   
barbchen

O kilogramih je govorauser posted image , jaz sem trenutno na +2,5, pa sem kar zadovoljna, čeprav sem na konkretnih 75kg štartala in sem se bala, da bom prehitro pridobivala na teži, ampak zaenkrat dobro kažeuser posted image , kar pa ne morem reči za svojega bušija - čim kaj pojem ali popijem se napihnem kot žaba in kar z ornk prtljago okoli hodim - mi je včeraj soseda, ki ne špara jezika rekla, ja kok daleč pa si, in ji jaz povem, pa ona čukast pogledauser posted image , da je mislila, da tam mesec pa pol do dva in bom rodilauser posted image pa sem si sam mislila svoje user posted image , ker sem ponosna na bitjece, ki se je naselilo v meni (to mi je zadnjič ena kolegica napisala in se mi je tko cute zdeluser posted image ).

Zdej pa res šibam pod tuš pa počas v mižule user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
20.5.2009 21:24:19   
ellam
Jaz pri Liji nisem šla do 20tedna nič gor. Pol pa do konca +17 user posted image user posted image  Tu pa zgleda,da sem na začetku že začelauser posted image
Lija bi tvojo hotla vse neumnosti naučit user posted image  In ji ne bi blo jasno zakaj je Gaja ne bi znala prav oponašatuser posted image  Smo pa iz Maribora. Vi pa najbrž iz Ljubljane,ne?
A tvoja princeska že hodi?

Jaz raje rodim 14dni prej kot pa 8 dni čez rok kr na koncu sploh nisem več moglauser posted image  Tak da upam,da me bo tale user posted image  bolj ubogaluser posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
20.5.2009 21:27:47   
tassika
nina7 jaz bom šla v LJ rok pa imam 23. mogoče se pa srečavauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
20.5.2009 21:30:09   
mashy
Dobrodošla lelyka!

Mene pa danes mučijo blazni glavoboli... user posted image  Fant mi je rekel, da verjetno za to, ker nisem nič pametnega pojedla (v službi sendvič, potem pa solatouser posted image )... Pijem veliko, tako, da to ni problem. Me pa skrbi, ker ko se začnejo taki glavoboli, lahko trajajo 14 dni. Ne vem, če bom zdržala taka v službi. Grem kar spat.

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
20.5.2009 21:45:14   
Anonimen
Tassika bi blo fajn met kakšno cimro iz rr v porodnišniciuser posted image

Mashy ti pa le pojej kej toplega

Ellam ja bliz Lj. Ja škoda da si tolk deleč, nč ne bo s kopanjemuser posted image

Jest sm se pa kr od vsega začetka redila, itak k je bil tak apetit, tko k zdejuser posted image . Sm pa zdej itak šele na 53, tko da ni panike če se 20 kg zredimuser posted image

(odgovor članu mashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
20.5.2009 22:05:37   
Anonimen
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2219
20.5.2009 22:21:43   
Nezy85
Ufff punce jaz mam glavobole po več dni skupaj, sploh me ne neha bolet!user posted image
Drugače pa lubenice so nekatere že kr sladke, jaz si jo kupim vsaki 2 dan ker mi izredno paše, drugače se mi pa fullll lušta črešn sam so malo predrage itak bom pa mojga poslala da gre rabutatuser posted image !
ellam jaz sem iz Maribora se ti kr hitro pridružim pri kopanjuuser posted image
Lahko noč user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
20.5.2009 23:03:09   
sashy
Hoj!

Vidim, da se pogovarjate o kg. No v prvi user posted image sem šla 27kg goruser posted image , pa je šlo k sreči potem vse dol v pol leta. Res pa je, da sem polno dojila 5 mesecev. Do zdaj pa nisem šla gor še nič, čeprav sem imela v prvi nosečnosti  v 14t že +5kg.  Sploh pa ne morem verjet kako se nosečnosti razlikujeta. Zdaj mi je tako slabo in sem še en teden nazaj skos bruhala, v prvi nosečnosti pa ravno komej, da sem očutila kakšno slabost, pa tudi počutje je čisto drugo.

No kar se tiče glavobolov je res najboljše, če se veliko pije. Ko me boli glava spijem vodo pa je takoj boljše.

Nončika drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

Lelyka dobrodošlauser posted image
Lahko nočko vsemuser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
20.5.2009 23:05:22   
sanjacka
user posted image Še čisto malo pa grem spat, ker sem tako utrujena in komaj še stojim pokonci!
Jutri me čaka  3 gin. pregleduser posted image  in upam, da bom vidla svojo bebico?Kar se tiče glavobolov jih na srečo nimam več, le občasno mi je še slabo. Ker kave ne pijem imam zelo nizek pritisk.Danes sem v službi komaj zdržala, zelo se mi je dremalo, vse bi dala, da bi lahko saj za nekaj minut zatisnala oči, saj so bile tako težke!user posted image   Zanima me, če tudi ve veliko sanjate ponoči?
Tako, zdaj pa je zadnji čas da grem spat, upam le, da bom imela kakšne lepe sanje....lahko nooooč! 

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
21.5.2009 7:06:53   
monika985
Jutro user posted image ! Jaz pa danes ne morem spat, tko da sem verjetno najbolj zgodna user posted image . Popoldan mam kolokvij, tako da bi rada dopoldan še malo iskoristila za učenje. Danes sem prešla v 17 t. Na včerajšnjem pregledu so mi povedali da sem se zredila natanko 4 kg, tko da jih imam sedaj 55 kar sicer ni pretirano, ampak da pomislim da sem bolj majhna, bom z kakimi 16 kg + zgledala kot bombica user posted image . Ginekolog mi je že pred leti povedal da imam maternico obrnjeno v križ in naj se mi nosečnost kar nekaj časa nebi poznala, pa to sploh ne drži. Kakršne joške in trebuh imam že zdaj mislim da sem se še malo zredila. Je pa tudi res, da s prehrano nisem ravno previdna. Bo treba malo spremenit jedilnik in dodat nekaj več sadje in zelenjave. Tega že prej nisem nikoli jedla pa mi tudi zdaj ne diši user posted image .

Uživajte v sončku!!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
21.5.2009 7:40:48   
rožica13
Jutro!

Joj glavoboli ja, mene je včeraj tudi tako bolela glava sem mislila da sem se od fanta kaj nalezla ker ima malo vročine pa menda se nisem, upam. Kile grejo tudi pri meni gor, na začetku sem jih imela 45-46 včeraj sem se pa vagala pa skoraj 48. Sicer sem jih imela že na prvem pregledu 47,5 verjetno zato ker sem se na začetku ful trudila pojesti čim več ker sem že tako  "podhranjena" pa še nič mi ni pasal zaradi slabosti in sem se prav silila da bi pojedla čim ved zdravega. Potem pa je verjetno teža malo padla in se zdaj ko beby raste zopet dviguje.
Sicer pa imam ob 11.30 drugi (tretji) pravi pregled in upam da bo vse vredu, končno bom lahko vprašala za toksoplazmo če sem jo že prebolela da me fant ne bo kar naprej opozarjal kaj ne smem, pa tko mi je dober plesiv sir!

Neposredna povezava do sporočila: 2224
21.5.2009 7:47:34   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image !
Uff glede mojih sanj, je kr groza, sanjam skoraj vsako noč in po vrh vsega pa kaj morečega!!user posted image
Jaz sem se do zdaj zredila 2 kg in tudi upam da bo šlo še naprej tako počasi gor!!
Vsakokrat ko me kdo vpraša: "ja kolko si se pa zredila?", pa povem da 2 kg in mi rečejo ja pridna, pol pa jim rečem: "ja samo počakajte 5 mesec in bom ko 3delna omara"user posted image user posted image user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?