*nivea
|
Živjo včeraj me nič ni blo na RR, tak da sem mela zdaj kaj za prebrati.. dopoldan sem bla na terenu z otroci, ker so meli naravoslovni dan, in jaz sem jim tam bla natakarca , doma je pa računalnik skoz zaseden. tak da sem šla za 2uri peglat, te pa sem samo itak samo še posteljo vidla jaz bom v službi tud povedala enkrat prvi teden junija, bar tak mam v planu. NS mam v torek, pa te še malo počakam, da dopolnim 12tednov, pa te povem.. pa mogoče že znajo. al pa mislijo, da sem se samo zredila je pa ena redno zaposlena tudi noseča, zdaj s koncem maja odhaja. na dopust, te pa že tak porodniška. in jo gledam in gledam, joj kak ma lepi trebušček. in si mislim, joj ko bom jaz tud mela že takega, bo že fajn.. ma pa rok začetek septembra, tak da je že fajni trebušček. ja, kaj čemo,če pa so to zdaj pač leta ko je spet baby boom. glede cotik, jaz še nisem nič kupila. ko greva z mojim po trgovinah, itak da pogledam. ampak kupim pa ne. še ne.. je pa svakinja rekla, da mi za dečka vse cotike da, njena svakinja da mi za deklico da. sestrična mi je že tud obljubila za deklico. tak da, dečko al deklica, cotik bo za oblečti sem pa jaz z vozički uročena. bilokam da grem, gledam kdo ma kakšnega, kakšne barve, pomalem bom že znala za firmo kdo kaj ma meni se fejst od peg perego tisti pliko p3 dopade. in to v oražni barvi.. od tega ne odstopam.. in zadnjič sem tud enega takega vidla v trgovini, pa sem samo buljila in mojemu govorila, glej ta voziček.. te pa on meni, daj nehaj že s tem, saj ga boš mela aja, jaz sem tud v torek fraj, ko mam pregled. ja, pa moj tudi gre na NS. mi je nekaj govoril, da bi v torek malo šel kolesarit,ker bo glih fraj, pa ga ustavim, pa pravim, čuj pa moraš z mano na NS. te pa bil veseli, da gre pikico gledat, pa bo samo dopoldan bajkal.. marusi,ti spraševala za morje.. midva greva, sam še nvem kdaj, ker moj še ne ve kdaj bo mel dopust. tak je to če si v gostinstvu, pa je šef z*a*j*e*b*a*n*i, pa še sam ne ve, kdaj bi zaprl oštarijo al če sploh bi.. greva pa na hrvaško, nekam sem gor v istro. sam dokler datuma ne veva, se nič ne odločava niti za destinacijo.. mejte se, se beremo grem zdaj nekaj delat, pa vas berem
|