|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
20.5.2009 8:30:42   
tintara
Hojla!
Shopgirl: ne, niti slucajno nisem hotela, da se zdaj kaksna od vas sekira. Bilo je namenjeno Zaljubljeni kot delitev izkusnje (meni je to takrat pomagalo) in ne snov, zaradi katere bi se kdo sekiral.
Da te pomirim, bolecin v krizu nisem imela. Znaki: se mi zdi, da mi je res nehalo biti slabo, sam temu takrat nisem ravno pripisovala pomena, ker je slo pac prvo tromesecje h koncu. Sicer pa edini znak: krvav izcedek tistega jutra, ko se je nas otrocicek poslovil. Sva letela na urgenco (bila je sobota), srcek je se bil, le velikost ploda ni ustrezala tednom - velik je bil za 9 tednov, namesto 11 ali 12. Mi je dal neke tablete, sam sem se takrat ze zavestno odlocila, da nocem podpirati nosecnosti, ce je s plodom nekaj hudo narobe. Zvecer sem zacela orenk krvavet in spet na urgenco - srcek ne bije vec. Se nisem in tudi ne bom dozivela slabsega bozica, namesto na polnocnico sem odsla v bolnico. Brrr.
Ker pa se tudi meni pocasi priblizuje enak cas, tudi mene skrbi. Ceprav sem bila ravnokar na pregledu in je bilo dete primerne velikosti in vse OK. Ze vceraj in  danes cutim rahle bolecine v jajcnikih? Mah, upam, da bo vse OK. Kaj veliko pa pri tem tako nimam za naredit. Nic, jaz sem pozitivna, razen na kaksen trenutek.

Ena je omenjala, da so ji svetovali nuhalno in jo zdaj skrbi. ZAlbi, si bila ti? Ni razloga za paniko, saj ves denar vrti svet. Tudi meni so v prvi ful svetovali in me je prav cudno gledala, ko sem odklonila, In potem me je kar sama hotla pregledat, pa sem se enkrat mogla jasno in glasno zavrnit zadevo, potem je mal mnomljala zakaj pa ne... Ampak na koncu je popustila. PA ni imela nekega razloga (jaz sem bila relativno mlada - 25 let), samo njena logika je drugacna od moje.

Nic, zdaj pa sibam delat.

Samo upam, da nisem kaksne se bolj zasekirala.

Lp, T

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
20.5.2009 8:31:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Ojla punce!

Mene pa zanima če še katero boli v predelu križa/ledvic? Pri meni je bolečina kar močna in se širi v levo ritnico... Še posebej boli če naredim korak ali počepnem. Od sedenja ne more biti, ker cel dan stojim, lahko pa bi bilo od nosečnosti ker sem brala da bi to znalo biti od hormona relaksina ki ga je v naših telesih v prvih treh mesecih nosečnosti največ. Upam da je to... Drugače pa me trebušček nič ne boli, jajčniki tudi ne...zato sklepam da je s plodom vse ok.

Pozdravljena.
Si prepričana, da ne gre za pritisk na išiasni živec?, če bolečina nato poteča še po nogi do konca potem mislim da je to to. Meni se je to dogjalo v prvi nosečnosti tje do 4. meseca, potem se je vseskupaj malo premaknilo.

Jaz moram še vedno počivat, še vedno nisem 'iz nevarnosti', še vedno doma user posted image . Preglede imam na 14 dni dokler bo tako kot je user posted image .
Sem pa že skoraj 11. tednov user posted image . Slabosti, vrtoglavice, vse je še prisotno user posted image

Mene ful daje vročina in sonce, sploh ne morem bit na soncu niti 5 minut.

Sem brala, da ste nekatere že dale NS čez user posted image user posted image za rezultate, ne morem verjet, da smo že tam user posted image ...

Lepo se imejte
user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
20.5.2009 8:42:39   
anaj22
ojla user posted image

danes se prične tudi zame prvi delovni dan, pa upam da bom zdržala teh slabih 6 mes. v službi, v prvo sem bila kar veliko odsotna.

Moje počutje nikaj prida čeprav je sonček, slabosti so spet tu.

Lepo preživite tala vroč dan

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
20.5.2009 8:42:53   
summmer725
Jutro punce. Najprej Zaljubljena user posted image user posted image , res dobro da gledaš naprej tako pozitivno in mislim da ti bo tudi pomagalo, da čim prej zagledaš user posted image . Bom držala pesti, da se čim prej zgodi.
Shopgirl tud mene boli križ, sploh če ležim in moram potem ustati. Mi je g. rekla da je to zato ker user posted image  nosim v križu. Sm tudi govorila z znanko in je rekla da je tudi ona na začetku nosila v križu, sedaj pa nosi normalno v trebuhu. Mogoče tud ti tko nosiš?
Glede NS, jaz do nedavnega sploh nisem razmišljala da bi blo lahko kaj narobe, zdaj ko pa se približuje datum, pa priznam da me je malo strah, ampak vrjamem da bo vse ok.
Glede službe pa bi tud jaz najraj doma ostala, k jih mama polno .... . A ve še vse hodite v službo? Sm če bi bila pa skoz doma bi se mi pa pomoje na koncu že mešal.

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
20.5.2009 9:02:58   
talika81
res je vredu, zaljubljena, da misliš pozitivno in optimistično naprej. boš videla, kako ti bo to pomagalo naprej.

punce, mene pa slabosti čedalje bolj matrajo. čedalje hujše so ... upam, da se kmalu umiri, čeprav jih imam lahko še cel mesec, saj sem danes dopolnila 8T.

se pa moj prvi pregled bliža, jeee ... se že prav veselim, da bom videla mojo user posted image  ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 655
20.5.2009 10:00:21   
*nivea
anaj22  lepo se imej prvi dan v službi user posted image

summer725 jaz sem v javnih delih, tak da pri meni ni panike, da bi se "pretegnila" od dela. tak lepo lagano delam. no,saj itak tu pri nas vsi. tak da jaz mam namen delat dokler lahko, ker bo potem porodniška tudi boljša. user posted image   nekak nama je zdaj tak ratalo, da sem zanosila, ko sem v službi, ker tak bom mela vsaj porodniško, drugače bi pa mela samo starševski dodatek al kak je že, pa je tisto tan okoli 190evrojev..

sicer pa se sama tudi nisem ukvarjala preveč z mislijo, da bi blo kaj narobe z pikico, samo kak se priližuje pregled in pa NS, me je malo bolj strah. mam pa pregled dopoldan, NS pa popoldan, tak da bom ves dan s svojo pikico user posted image

včera sva z mojim user posted image  šla malo v šoping. pa sem si nabavila kar tri modrčkeuser posted image user posted image user posted image , ker sem že mela probleme s starimi user posted image
nikoli nisem mela male joške, a zdaj so še hujše...mislim večje...user posted image

čestitke vsem za uspešne pregledeuser posted image

lep dan

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 656
20.5.2009 10:33:34   
cv3rklic4
Živjo,
ker vidim, da je 22. december še prost, se javljam user posted image
Danes sem imela 1. pregled in vse je ok. To je moja druga nosečnost, doma imamo enega živahnega 11-mesečnika. Verjetno se vam ravno zaradi tega ne bom mogla prav pogosto javljati, saj bo poleg službe zasedel ves moj čas user posted image
Srečno vsem, pa se beremo!

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 657
20.5.2009 11:15:35   
summmer725
Nivea dobr si tole napisla s službo mislim. Ja to maš pa prov, bo saj porodniška v redu, da ti ne bo treba za vsak e tvojmu težituser posted image . Glede moderčkov bi jih pa tud jaz kaj novga rabil, greva pa v soboto, pa upam da kaj najdem.  A je kera že kakšno cotko za user posted image  kupla? Jaz se že komi brzdam, moj pa  k en user posted image  prav sej mava še dost časa. Sm nemorem pomagat, sm komi čakala da bom user posted image , da bom mela svojga in da mu bom lohka te lepe cotke kupovala.
Cv3rklic4 čestitke za user posted image  in za pregled!!
No zdej pa šibam v službo, lep dan vam želim

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 658
20.5.2009 11:35:48   
talika81
jaz tud grem kr na brzino mimo teh trgovin z otročkimi cunjami ...

in verjetno bi tud jaz že kako kupila, sam zarad tega, ker sem do zdej samo za kolegice kupovala ... in sem tak dolgo čakala, da bom user posted image . ampak se pol brzdam in sam ošvignem s pogledom proti izložbenemu oknu in hitro mimo ... user posted image   user posted image

jaz pa sploh ne najdem časa, da bi šla v šoping. ko pridem domov, sem ko cota in se mi več ne da nikamor it. v soboto tud ne bova mela časa, ker gremo nekaj pomagat delat k mojim staršem ...

tako da upam, da bom naslednji teden imela kaj več časa ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.5.2009 11:54:32   
vijolca
Pozdravljene souser posted image !

Zadnje čase se bolj malo javljam, sicer vas kar redno berem, le ne pustim si preveč časa za razmišljanje o nosečnosti, ker sem bolj nagnjena k nepotrebnemu kompliciranju. Sem ugotovila, da če se v službi resno zaposlim (delam bolj svoje delo, malo od drugih), mi čas hitreje mineva, čeprav je do naslednjega pregleda še takoooo daleč (še dobra 2 tedna do NS). Slabosti so že zdavnaj minile, zgleda da sem bolj med ta srečnimi, ker sem jih imela le kakšna 2 tedna (nekje 6.-8. teden), pa še to bolj take, kak dan bolj hudo (ampak brez bruhanja), kak dan pa tudi nič slabo. Še dobro, da sem prejšnji pregled imela po tem, ko že tudi slabosti kak teden ni bilo več, drugače bi se sedaj zaradi tega gotovo na smrt sekirala... user posted image

Prav hecno mi je, kako se razlikujemo v tem enem mesecu nosečnosti, ene že na NS hodite, druge pa še nestrpno čakate na prvi pregled. Upam, da vsem čimhitreje mine! user posted image

user posted image Zaljubljena, res mi je žal user posted image , da si morala skozi to, ampak ko se tako pozitivno oziraš naprej, imam kar nekako dober občutek, da se k nam še hitro javiš (pa le javi!), med tem pa držim pesti! user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 660
20.5.2009 12:33:00   
*Mojca*
oooooooo cv3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še ena junijka 2008. Welcome to the club user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 661
20.5.2009 12:41:23   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

oooooooo cv3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še ena junijka 2008. Welcome to the club user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 662
20.5.2009 12:58:06   
zalbi
Hej!

Za mano je tudi prvi pregled. Vse je v najlepšem redu, malo pikico sem vidla... Sicer pa brez kakšni posebnosti. PDP 16.12.2009. NS - pa ne vem če bom šla tist datum, ki ga imama, ker mi je moja G priporočila porodnišnico, da se naj vključim v neko raziskavo in plačaš NS, pa ti pol pripadata še dva UZ in hormonski test. bom danes poklicala, da vidim, če se bom raje za to odločila.

Šoping - uh jst sem itak mahnjena na cunjice, pa ne smeme preveč po trgovinah hodit, ker pol je Sara takoj bogatejša za par cunjic - če pa so tko luštne, tako da za novega user posted image  še nič. Bom pa kej zase mogla it iskat - počasi...

Služba - jah do konca, itak sedim, pa ne bo razloga da bi lahko bla doma - ok, razen če bo kaj hujšega - tako da u izi naprej:).

Zdej pa res morm še kej nardit, k me že pol dneva ni blo...

Dobrodošle nove souser posted image .

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 663
20.5.2009 13:29:10   
*nivea
vprašanje:  a se vam tudi tak fejst mastijo lasje? prej sem mela tud mastne, al kaj mam zdaj, je že  kriza.. vsaki drugi dan si moram lase prati. za po.piz.dit

moram se iti šišat, tak fajn na kratko, da ne bom mela telko težav s tem, ker me res živcira.

beebee, kak pa sta tvoja nečakinja in nečak?

čao

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 664
20.5.2009 13:50:07   
martinca
pozdravljene!

no da se vam javim po doooolgem času. brala sem vas redno. samo časa za pisat pa se nekako ne najde. še posebno sedaj ko so tako lepi dnevi jih z sinekom večino preživiva zunaj.
danes sem imela pregled. kri in voda sta bp. tako da naslednji pregled imam 17.6. sem pa se naročila h Pelkičevi na NS v privat ambulanto. mi pa jutri javijo datum kdaj imam pregled.

pregled 17.6.

zaljubljena, user posted image user posted image user posted image pa da vam čimprej uspe zagledat magični user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 665
20.5.2009 14:01:28   
*Mojca*
zalbi a to delajo v LJ porodnišnici? Imaš mogoče cifro?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 666
20.5.2009 14:46:21   
sontschica
Pozdravljene,

se opravičujem, da vdiram na vašo temo. Vendar bi želela sporočit, da če katera kupuje voziček, da prodajam odlično ohranjen svetlo moder voziček Hauck Traxx za 180 EUR. V kolikor vas ponudba zanima, mi pišite na ZS.

Vsem želim lepo in mirno nosečnost brez kompilkacij še naprej.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 667
20.5.2009 15:02:29   
zalbi

zalbi a to delajo v LJ porodnišnici? Imaš mogoče cifro?

Ej sem ravno malo prej klicala, pa mi je rekla, da ne ve če bodo mene vključili v raziskavo, ker jemljejo vglavnem prvič noseče.  Me pa je tudi vse izprašala, kje sem dobila številko in itd - lahko pa poskusiš: 051 321 224.

< Sporočilo je popravil zalbi -- 20.5.2009 15:04:08 >

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 668
20.5.2009 15:33:08   
*Mojca*
No, bom probala. Ampak če jemljejo prvič noseče, pol jaz odpadem user posted image

Pa hvala user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 20.5.2009 15:35:36 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 669
20.5.2009 16:09:59   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

izgleda, da smo bile res pridne, user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 670
20.5.2009 16:28:55   
ShopGirl
Hej punce :)

tintara: saj vem da si to napisala kot vzpodbudo zaljubljeni, in jaz sem to tudi tako vzela, mi je jasno d an ebi hotela nobene spravljati v skrbi... Zgleda so me malo hormončki dajali včeraj, ker me je potem cel večer skrbelo... Ma saj veš kako je, toliko slišimo in še beremo o splavih ipd., da si težko "flegma". Hvala ti, ker si delila z nami svojo izkušnjo plus znake ki so bli pri tebi takrat.
Držim pesti da bo tokrat vse ok in da vse nosečke v naši temi rodimo decembra :)
Mislim pa, da bolečine v jajčnikih niso nič nenavadnega za prve tri mesece, al pa če čutiš kakšno blago špikanje v spodnjem delu... Matrenica se razteza, otroček pa veselo raste ;)

Anonimen: Lahko bi šlo tudi za pritisk na išiasni živec, samo pri meni se bolečine ne razteza še dol po nogi, vsaj zaenkrat. Najbrž bo res vzrok to, da nosim bolj v križu. Vam v pon povem kaj bo rekla ginekologinja. Če bosta voda, kri in UZ ok najbrž ne bo komplicirala.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 671
20.5.2009 19:19:07   
Anonimen
hej!
Kako smo user posted image jaz se učim, še 4 izpite (upam da) spacam v miru, da smo potem frej :S pa jovo na novo drugo leto - še dobro, da zadni letnik!
drugače pa počutje bp, prejle me je nekaj začelo špikat tam spodaj, upam, da je vsse ok!! tedni pa že kar minevajo; v petek bomo stari že 9t!!, še ene 5t, pa bom mim "hudga" in bom novico že lahko povedala v službi. Sicer pa se kar veselim 10.6. ko imamo 1.posvetovalnico :)
@zaljubljena: Žal mi je zate, ampak saj veš.. upanje umre zadnje..teči v naslednji krog user posted image
še eno vprašanje: je katera od user posted image iz Gorenjskega konca ?

lpuser posted image

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
20.5.2009 21:45:17   
Emili1

Ojla punca!

Zalbi, midve imava res NS isti dan, ampak jaz nimam v Dravljah. Jo bom delala pri mojem G, ki ima licenco.

Zibka: kako si dobro napisala glede hrane, da te vodi neka sila, ki se ji ne moreš upret. Jaz sem tudi imela v planu, da bom jedela takorekoč vse sam bio, pa natur... Zdej pa o hot dogih in mcdonaldsu sanjamuser posted image . No sej načeloma jem zdravo, ampak če si user posted image zaželi, mu je treba ustrečt a ne.

Meni pa je tako lepo v tem letnem času, ko je tako lepo vreme. Drugo leto pa ob tem času že veselo vozičkamo okoli. user posted image

BeeBee:
čakamo fotko dvojčkov!!

Lepo se imejte in čimmanj problemov v službi!

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 673
21.5.2009 7:43:21   
talika81
jaz sem ista glede hrane - sem tud rekla, da se bom držala zdrave prehrane in ne vem, kaj še vse. pa tud men zapaše kdaj "junk" hrana ... ampak malo se pa tud moramo pregrešit, a ne? in normalno je tudi, da poslušamo svoje telo in upoštevamo želje.

nEzY, a ti boš počakala da bo NS mimo in boš potem povedala v službi? jaz sem se odločila, da če bo na prvem pregledu vse ok, da bom povedala šefici, kaj in kako.
ker pač opravljam tako delo, da če se bodo odločili za nadomeščanje, da se to čimprej uredi.

sicer je res, da se lahka še marsikaj zgodi, ampak jaz sem optimist.

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 674
21.5.2009 9:07:21   
marusi
ojla, punce, živijo!

da se vam še jaz malo oglasim:).
seveda najprej čestitke vsem novim user posted image  in vsem tetam!!!!

mi smo tudi dali pregled (v bistvu že drugi) in je vse super user posted image user posted image user posted image user posted image .

jaz sem v službi že povedala, še pred pregledom, ker imam tako delo, pa take slabosti, da bi direktor itak takoj ugotovil, sploh pa, ker je vedel, kaj imava v planu z mojim user posted image .

zalbi,  hvala za številko.... se bom verjetno vključila v to zadevo (jaz spadam med prvič noseče) pa mene sploh nihče ni nič vprašal, razen datuma zadnje M.

a ste si že kaj planirale počitnice, morje? kakšne imate kaj izkušnje (tiste, ki jih že imate), kaj priporočate?

bodite lepo in uživaje v sončku

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.