Bethany
|
Danes sem pa že od šestih budna, smo pa prespali celo noč... Elino sem dala spet nazaj spat, ker je postala sitna in zaspana, me zanima, če bo zaspala... Je mal zgodnja ura za dopoldansko spanje. Katja, za obroč ni problema, se Elina strinja z izposojo Tjaši. Kar se bazenčka tiče, men osebno je bolj všeč tisti z žirafo, tudi bolj praktični mi je, ker ima debelejše robove (vsaj tako zgledajo) pa ker je tisti lok ob strani in ni napoti, ko otroka držiš v vodi. Sej poleti bojo naše babnice že same sedele, zaenkrat pa vsaj Elina še rabi mal opore na hrbtu, da ne čofne v vodo. Kopanje v morju: glede na to, da bojo naše puže že stare šest oziroma sedem mesecev, ko bomo na morju, mislim, da čofotanje v plitki vodi morja ne bo problem, itak je zrak tak topel, da jo sproti greje. Sicer pa tak dojenčki sporočijo, če jim ne paše. Js vsekakor računam na čofotanje v morski vodi, poleti. Moram pa nabavit tisti "iglu" ko je za na plažo, za senčko. Da bo lahko Elina not ležala. Sam bi rada kupila takega, ki bi ornk zadrževal uv žarke in vročino, pa da bi malo pihljalo skozi. Riževi kosmiči od Milupe: kupla sem jih v BC. Imajo pa jih tudi v DM, pa v Pikapolonici sma zadnjič mislim da iste gledale. JA, pojedla jih je pred dojenjem. Kpmk, dobrodošla!! Ja, pomoje boš lahko dala Iana v bazenček kar kmalu, če bo tako toplo, voda nej bo tak topla kot med kopanjem v bani, tam nekje 36 stopinj, pa ornk ga bosta mogla držat, glede na to, da je še bolj majhen, pa bo! Aja, pa kapico na glavo, da ne bo imel mokrih ušeskov. Če slučajno kaj popiha.
|