Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:30:04
|
|
|
|
Dudica1
|
kje ste vse majčice danes...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:37:10
|
|
|
|
Tanja_
|
Dobro jutro! Evo nas dudi. Sm včerej oz.danes ob pol enih zjutrej dokončala pito, zdele sva jo pa probala- in ti rečem, se ti splača it po jagode zanjo. Ful je dobra. Pa tko osvežilna, ravno za tele dni.Sm pa nardila po temu receptu nadev: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6971. Samo dala sem jagode, skor pol kile. kati vidimo te! Dobro jutro! Kaj si doma ali še na Notranjskem?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:42:49
|
|
|
|
KatMat
|
ooo je blo velik za prebrat... dobro jutro!!jaz sem uceri zvecer prisla domov in spet cakam...me je spet neki sraufal pa sem si mislila zdej hoces,prej k sve ble pa 10 km stran od porodnisnice pa ne...in sem mirno zaspala...no ja...se mi pa celo noc ni niti enkrat premaknila...vsaj da bi jest vedla ne...pa tud zdele se ne..upam da samo pancka... tanci...no kdaj greve...maja ze caka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:43:49
|
|
|
|
Dudica1
|
Ooo tanja končno mi je blo že kr mal dolgčas k ni nobene nikjer... Ob pol 1h si delala pito...a ne moreš spat al kaj... No če je pa dobra bomo pa probali nardit pa da vidmo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:44:52
|
|
|
|
Dudica1
|
katmat jutro...pojej kaj sladkega da se zbudi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:45:47
|
|
|
|
KatMat
|
kok mamo lepe zmajcke!!! cestitki miji in nezki pa koncno se je nekdo na nas spomnu MODROOKICA dej povecaj no te pobcke...jest bolj slabo vidm ves....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:46:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat jutro...pojej kaj sladkega da se zbudi se basem kot tavelka...pa nic
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:47:21
|
|
|
|
KatMat
|
pa moj srcek tud zjutri....se je z busijem pogoavju jo bozal pa nic...ponavad takrat suva ko nora...ga obozuje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:48:44
|
|
|
|
KatMat
|
me sam dol u kolk skoz neki prtiska...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:49:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat jutro...pojej kaj sladkega da se zbudi se basem kot tavelka...pa nic ja pol bo pa zaspanka kaj češ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:50:26
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Samo še 16 vas je na seznamu nosečk. Glih vsak dan ena do konca maja, kr lepo se razporedte . Jst bi pa rajš kakšen zajtrk. Ker bolj k odpiram hladilnik, manj sm lačna, ne vem kaj bi jedla. Taja spi, čakamo patronažo, da vidmo kok se je zredila, in da jo končno skopamo. , ker tistih krpic mam že počas dost.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:50:31
|
|
|
|
KatMat
|
MAJCH kok lepe slikice
< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.5.2009 8:53:00 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:52:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Samo še 16 vas je na seznamu nosečk. Glih vsak dan ena do konca maja, kr lepo se razporedte . Jst bi pa rajš kakšen zajtrk. Ker bolj k odpiram hladilnik, manj sm lačna, ne vem kaj bi jedla. Taja spi, čakamo patronažo, da vidmo kok se je zredila, in da jo končno skopamo. , ker tistih krpic mam že počas dost. lake tebe tud pogresam k te ni vec tuki gor...malo se odkupi pa nam svojo princesko gor prpopaj...pa vidimo kaj naso lakeico stran od nas drzi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:53:11
|
|
|
|
Tanja_
|
kati ajde zdej pa čist resno-dejva en datum določit in takrat greva, pa če bo kej al pa nič. Pa tam v sprejemni dihava k zmešane, pa bo mogoče kej Sm kar malo potolažena, k je maja povedala, da te ne pustijo prav dolgo čez rok.Jst sm dons 39 tednov napolnila. Zdej mam že tak občutek, k da je tole da sem noseča moje naravno stanje, k da ne bom nikol več brez trebuha. Še mož mi je reku, da mu bom čist čudna brez. Aja, men se tud 2 dni nazaj ni nič premikal cel dan, ob pol sedmih zvečer na CTGju je 3x brcnil, včerej sm bla pa pr frizerju, je pa mel žur v trebuhu. Pa pol zvečer se je tok premiku,da me je že vse bolelo. Tko da, brez panike. Pa mogoče dej roko na bušija pa mal pobožej, jst sm pol pomirjena, k se vsaj mal premakne, tko rahlo čutim. dudi kako je pa kej koža na trebuhu? A se ti je že kej nazaj povrnilo? Mislim, če si sploh mela kej kože? Tko sprašujem, k me zanima, kako hitro/počasi se to začne vračat. Pa ti si z Elancylom mazala, če se ne motim?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:56:03
|
|
|
|
KatMat
|
tanja to je krasen nacrt!!!!jest mam se 4 dni do roka...pa da ne bo glih nedeljcek se dejve u soboto dobit...ok?? ves da jest si pa predstavljam vec kako je brez trebuha...naslonim gor kozarec al pa kroznik pa mi kr prav pride...pa ko gledave tv jo bozam...ja ne vem...meni bo kr manjkalo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:58:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela blue kot vedno si temeljita , hvala za pohvale in pokici tudi. Je lepo k.tja napisala da so kot vesoljčki-na zmajčkih. Ful lušni vsi. A budnico ste imeli ponoči. saj potem bodo pa zobki joj dej nehi mi že z zobmi... me kap zadane če ji že začnejo rasti.. k.tja ups sorči, moja napaka.. sem mislila da maš rdeč uček od poroda... sicer sem pa tud jz mižala, pa sem mela vseen popokane žilce... prov grozno je zgledalo skor 2 tedna RES JE PUNCE - MED PORODOM MIŽAT, K ITAK PREJ NE BOSTE NČ VIDLE... k bo pa vsae mimo boste pa itak se lahko nagledale svojih z-majčkov Obelix zmajčki vidim da danes še ni bilo nobenega na svet, oz mogoče samo še ne vemo pregledi vso srečo tidtim k ga mate... pa upam da vas zadržijo notr katmat lepo da so ti tisti pomočniki všeč... sem vidla da ste se čist zanemarle in jih nobena več ne objavlja patronažna morm jo dons poklicat, da ne bo mislila da sem jo kr skenslala... ampak Gaja ma še kr eno hrastico v popku, tko da je še ne mormo kopat sem slabe volje zarad tega... mi je zanč patronažna rekla, da se zaradi tega njenega dretja tudi slabše celi ker se ona tok napenja... tko da jz ne morm kle nč storit
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 8:58:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ dudi kako je pa kej koža na trebuhu? A se ti je že kej nazaj povrnilo? Mislim, če si sploh mela kej kože? Tko sprašujem, k me zanima, kako hitro/počasi se to začne vračat. Pa ti si z Elancylom mazala, če se ne motim? Hm trebuščka jaz več skoraj nimam...malo je še ampak to res samo malo,se pod majico nč ne vidi... Kakšen trebušnjak bo še treba pa bo tak kot prej...Res to se mi je pa zdaj hitro vrnilo nazaj,prvič je bolj dolgo trajal...ampak to je spet odvisno od same ženske... Jaz za strije nisem imela to k si napisala ampak Eucerinovo olje proti strijam...hvalijo pa telo kremo od Mustele proti strijam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 9:00:14
|
|
|
|
KatMat
|
ja cakamo da vidimo ce se kaj na nas mislite...pa se je koncno ena nasla...no ja...dudi se je tud potrudla zanc
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 9:03:22
|
|
|
|
lake
|
Bom dala kakšne slikice Taje v album, čeprov se sploh ne spomnm da bi jo kej dost slikala.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 9:03:55
|
|
|
|
Tanja_
|
Aja dudi pol sm se pa zmotla. No, super, sam da gre nazaj. Kok si vse skup kil dobila? Mustelo sm si pa jst kupla, je draga k žafran, pa men je totalno zanič. Kr tak film naredi čez kožo in sm se potila k zmešana. Tko da imam še skoraj celo- če bi jo katera imela, jo z veseljem oddam. Sej po porodu se je tud še treba mazat a ne? No, jst se bom. Mam pa tole Elancyl, pa je ful dobra kremica. Tud una proti celulitu je ful kvalitetna. Se ti res zmanjša- celulit in obseg. Aja, včer zvečer mi je šel še en čep, očitno res to nič ne pomeni. kati v soboto velja.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 9:05:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja cakamo da vidimo ce se kaj na nas mislite...pa se je koncno ena nasla...no ja...dudi se je tud potrudla zanc ja , dudi je pridna, kljub vsem svojim cukrom k jih ma doma, pa delu.... z mislimi ne more jt daleč stran od vas/nas zmajčic bravo dudi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 9:05:17
|
|
|
|
KatMat
|
evo dons sem se dohodnino dobila tko da sem vsaj vse poloznice placala...za ea zmanka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 9:07:25
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja dobila sem zdaj + 12 kg pa mam še 2 kilce do predporodne teže za spravit dol... Kako se imenuje tista krema ko praviš za celulit in obseg da se ti zmanjša... Ja ja katmat ne me kr tako pozabit...sej bom še kakšnega kdaj prilimala gor...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 9:07:53
|
|
|
|
lake
|
Joj dohodnina, jst jo morm pa še plačat, čakam do zadnjega junija. Zdej grem pa res neki jest.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 6.del 20.5.2009 9:09:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja cakamo da vidimo ce se kaj na nas mislite...pa se je koncno ena nasla...no ja...dudi se je tud potrudla zanc ja , dudi je pridna, kljub vsem svojim cukrom k jih ma doma, pa delu.... z mislimi ne more jt daleč stran od vas/nas zmajčic bravo dudi ja prav skoz mislim na vas tud ko sem odzuni rečem mojmu da moram na wc,da mal pogleda mala dva...jaz pa skočim še mal na rr ta čas...hihi
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?