lino
|
Jutro!!! Tira Tadejluka vse najboljše ti želim, obilo zdravja, uspeha, ljubezni in sreče in velikoooo prespanih noči. Glede kg...eni res pravijo, da ti gredo med dojenjem dol, je pa spet od posameznice odvisno. Med dojenjem moraš spet dovolj jest in veliko pit...bomo videli, prej verjamem, da mi bodo šli dol od neprespanih noči in sprehodov , vem pa, da jih zdrav človek lahko spravi dol, sam voljo je treba imet ...se bom pa prvič v življenju tudi jaz priključila klubu za hujšanje (sem bila vedno zeloo suha in v OŠ in srednji kao "podhranjena", neredna menza zaradi premalo kg,...in je res sedaj čudno, ko imam kr naenkrat preveč kg...so se glih včeri na igrišču menile 3 mamice, ki me od prej poznajo in komentirale, da sem bila prej ko zobotrebec in sedaj sem pa full debela...so kr nehale, ko sem zraven prišla in rekle:" joj kk si pa ti lepa...hahaha, pa blesava pa nisem ) Veste kaj je pa mene včeraj prešinlo (sej je glupo ampak vseeno)..., ker mi je G. rekel, da lahk tut vsak trenutek pričakujem, se me je zgleda mal panika lotla in sem razmišljala kaj, če se meni to zgodi v postelji-mislim, da mi voda odteče , ker prvič sem ravno ustala iz postelje (sem na WC želela) in se je kr ulilo....in če se men po postelji tako ulije, jo kar namočim in ker imam vodno jo je zeloo težko vzdrževati in nemogoče prati in ne bi rada naredila sranja... Sem omenila , da bi kupil polivinil in bi ga (za teh nekaj tednov) dala pod rjuho...pa je rekel: "kaj pa, ko bi šla ti kr v bano spat " (je bila zafrkancija in ne grdo mišljeno), ampak the point is, on ne želi imeti pod sabo polivinil...ma ga bom danes šla sama kupit in ga kr not namestila, sej itak ne bo vedel... ali ima katera kako drugo idejo? No, bi še zelooo rada kaj napisala, ampak, če se ne spravim sesat in pospravljat, potem spet nič ne bo...ooo pa se mi ne da, sem tk lena!!! Kr grem, čau za ta čas.
|