glugluglu
|
dobro jutro, ne vem kdaj bo prišel tisti dan ko bom lahko povedala, da je bila mirna noč , saj danes je bilo še posebej zanič, ker je Tian bolan, zdaj zjutraj ima sicer malo vročine, 37,5, ampak se vidi, da se ne počuti ok, se me je držal ko klop, ne morem v miru na wc, nič, ker začne tulit ko jesihar samo, da ga odložim. Sedaj sem ga dala spat, upam, da bo zaspal nazaj, zjutraj je tudi bil pokonci že od 6.30, pa še ponoči se je zbujal . No toliko o tem. Neboglasnica, sem premišljevala, da tale laringistični lajajoč kašelj, ki meni ponavadi živce para, ker treba okoli skakat s parami in inhalacijami, je pa hujši kot tale vročinca, ki jo ima Tian in držim pesti, da bo Staš hitro ok . Saj Tian je tudi začel pokašljevati, samo upam, da bo ta kašelj bolj normalen. metuljcek, držim pesti, da vama takoj uspe flower, mislim nate in držim pesti!!! Glede Baby centra pa ne vem ali imajo v Lj. toliko več prodajalk, na Rudniku in v BTC-ju se mi takoj prodajalke nalimajo za hrbet in sprašujejo, če lahko kaj pomagajo, tako, da sem naredila že ornk analizo iz avtosedežev, športnih vozičkov in še kaj . Tako, da se jih moram pa že otepat, če hočem imeti mir. No edino v Hali A tam je najbrž gužva, tam jih malo bolj čakaš.
|