Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 23:16:46
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 darila - kak gugalnik polžek, tak k sm ga jz zadnjič dala na sliko z Živo? je to zanimivo? Je to tista životinja, k jo je prilepila tudi zimska? Napihljiva reč? Zelena? Rumena maybe? Hm, mislim, da zelena ... a la zeleno, ki te ljubim zeleno ... Federico Garcia Lorca
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 23:16:54
|
|
|
|
Majuska
|
metuljček, ti si jutri v Tivoliju? S kakim posebnim namenom, posebno družbo, al se lahko kaj uleti?
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 23:17:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera A zdaj ko grem pa jaz pod kovter boste pa oživele? Hitro, vse spat tišina ti tam jaz sem komaj zdaj zaživela ...
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 23:18:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja majuška- ja češnce...mmmmm ....jih bomo lahko kmalu zobale....mi smo jih že v nedeljo ko smo bili na družinskem dnevu v postojni mi češenj še nismo, sem pa zadnjič naredila torto z višnjami ... mmm, dobra je bla
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:18:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 23:19:29
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 darila - kak gugalnik polžek, tak k sm ga jz zadnjič dala na sliko z Živo? je to zanimivo? Je to tista životinja, k jo je prilepila tudi zimska? Napihljiva reč? Zelena? Rumena maybe? Hm, mislim, da zelena ... a la zeleno, ki te ljubim zeleno ... Federico Garcia Lorca uh nehaj ... v srednji šoli sem bila na to temo pisati cele romane
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 23:19:44
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. Metuljček&Almera...navijam za vaju, da postaneta kmalu brankici . dobra je ta, levinja, dobra ... naj se uresniči! Ma, fajn, nosečka maja (joj, tale tvoj nick me vedno znova spravi v dobro voljo ) - pri Rešu gre res vse hitro. Tule v Leonišču je res slow motion, najbolj pa ubijajo vsi možni prazniki & dopusti, ko mimogrede padeš skozi in gre fuuul časa mimo --- potem seveda nimaš menstruacije vsak mesec, da bi izgubil le 30 dni, recimo, ampak se 3 meseci obrnejo dok si reko keks ... saj ravno zato bova pa kar šla v akcijo ... leto je tko hitro naokoli pri teh postopkih, da glava peče.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:22:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 23:22:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska metuljček, ti si jutri v Tivoliju? S kakim posebnim namenom, posebno družbo, al se lahko kaj uleti? Dobim se s punco, ki sem jo spoznala jan. 2007 - ko sva imeli obe hiperstimulacijo, pa potem ni bilo nič ... tudi ona je zdaj srečka-nosečka & pričakuje otročička konec junija. Ob 10-ih se dobim z njo, da mal počvekam ... bi vidva prišla ob ene 11-ih, recimo? Je to OK? Da se tko na easy zrihtata in prištimata, pa potem udarimo en giro okoli. S tole mojo deklico-nosečko bi rada en mal sama poklepetala, če ne zameriš, ker je nisem videla že ohohoj cajta ... thanks for understanding!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:22:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 23:23:11
|
|
|
|
nosečka maja
|
Sedaj gredo pa češnje počasi proti spalnici pogledat, če se obetajo še kakšnje jagode za posladek. Lepe sanje in mirno nočko
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 23:24:18
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. Metuljčica, kakšne barve yarisa voziš? Srebrnega?Se mi je zdelo, da sem te v ponedeljek, ko smo se vračali iz ZOO-ja, videla na avtocesti . A ti to resno? Kdaj pa ste šibali domov? Hm, v pon. sem bila sicer v Logatcu in sem se vozila po AC, pop. sem šla pa v Leonišče kar po Tržaški .... tko da ... bolj majhna verjetnost je ... imam pa res srebrno puščico, jep.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:24:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:24:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 19.5.2009 23:25:13
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska uh nehaj ... v srednji šoli sem bila na to temo pisati cele romane Brings back great memories, doesn't it?
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:32:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:33:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:34:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:35:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:36:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:37:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:37:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:37:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:38:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 23:39:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?