Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:39:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ne morem brat. tempo me bo ubil oz. pobral kile. Danes sem morala vse živo spucat, čakam še en stroj da se posuši, jedla pa nisem praktično nič. Dopoldan ko sem v službi nisem lačna, popoldan pa enostavno ne najdem časa, pa še lakota me ne preganja. Če bi bila lakota, bi se tudi čas našel, tako pa pozabim na vse skupaj. Bo pa večerja malenkost bolj kalorična. za vse, ki praznujejo Jutri dobimo material za fasado. Jeeeejjjjjj!!!!! Aja, pa še pohvalim se lahko, da so v službi presenečeni, ker so pozabile babe kako hitro delam. So me vse po vrsti pohvalile. Se mi zdi, da nikoli nisem bila na porodniški. Edino določenih stvari se ne spomnim, ampak ko mi jih bo katera pokazala, se bom že spomnila. barbaw, pazi na vsaj približno redno in uravnoteženo prehrano, drugače te bo sčasoma podrlo Za vse ostalo pa Kako lepo se vse skupaj bere Razen prehrane se že bašem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:40:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ne morem brat. tempo me bo ubil oz. pobral kile. Danes sem morala vse živo spucat, čakam še en stroj da se posuši, jedla pa nisem praktično nič. Dopoldan ko sem v službi nisem lačna, popoldan pa enostavno ne najdem časa, pa še lakota me ne preganja. Če bi bila lakota, bi se tudi čas našel, tako pa pozabim na vse skupaj. Bo pa večerja malenkost bolj kalorična. za vse, ki praznujejo Jutri dobimo material za fasado. Jeeeejjjjjj!!!!! Aja, pa še pohvalim se lahko, da so v službi presenečeni, ker so pozabile babe kako hitro delam. So me vse po vrsti pohvalile. Se mi zdi, da nikoli nisem bila na porodniški. Edino določenih stvari se ne spomnim, ampak ko mi jih bo katera pokazala, se bom že spomnila. barbaw, pazi na vsaj približno redno in uravnoteženo prehrano, drugače te bo sčasoma podrlo Za vse ostalo pa Kako lepo se vse skupaj bere Razen prehrane se že bašem Grem še jaz jest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:46:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ne morem brat. tempo me bo ubil oz. pobral kile. Danes sem morala vse živo spucat, čakam še en stroj da se posuši, jedla pa nisem praktično nič. Dopoldan ko sem v službi nisem lačna, popoldan pa enostavno ne najdem časa, pa še lakota me ne preganja. Če bi bila lakota, bi se tudi čas našel, tako pa pozabim na vse skupaj. Bo pa večerja malenkost bolj kalorična. za vse, ki praznujejo Jutri dobimo material za fasado. Jeeeejjjjjj!!!!! Aja, pa še pohvalim se lahko, da so v službi presenečeni, ker so pozabile babe kako hitro delam. So me vse po vrsti pohvalile. Se mi zdi, da nikoli nisem bila na porodniški. Edino določenih stvari se ne spomnim, ampak ko mi jih bo katera pokazala, se bom že spomnila. barbaw, pazi na vsaj približno redno in uravnoteženo prehrano, drugače te bo sčasoma podrlo Za vse ostalo pa Kako lepo se vse skupaj bere Razen prehrane se že bašem Grem še jaz jest pa dober tek, za tega pujsa se jaz ne rabim bat, ker sem izgubila tisto kilo, ki sem jo pridobila nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:50:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ne morem brat. tempo me bo ubil oz. pobral kile. Danes sem morala vse živo spucat, čakam še en stroj da se posuši, jedla pa nisem praktično nič. Dopoldan ko sem v službi nisem lačna, popoldan pa enostavno ne najdem časa, pa še lakota me ne preganja. Če bi bila lakota, bi se tudi čas našel, tako pa pozabim na vse skupaj. Bo pa večerja malenkost bolj kalorična. za vse, ki praznujejo Jutri dobimo material za fasado. Jeeeejjjjjj!!!!! Aja, pa še pohvalim se lahko, da so v službi presenečeni, ker so pozabile babe kako hitro delam. So me vse po vrsti pohvalile. Se mi zdi, da nikoli nisem bila na porodniški. Edino določenih stvari se ne spomnim, ampak ko mi jih bo katera pokazala, se bom že spomnila. barbaw, pazi na vsaj približno redno in uravnoteženo prehrano, drugače te bo sčasoma podrlo Za vse ostalo pa Kako lepo se vse skupaj bere Razen prehrane se že bašem Grem še jaz jest pa dober tek, za tega pujsa se jaz ne rabim bat, ker sem izgubila tisto kilo, ki sem jo pridobila nazaj Ti ne, jaz pa Tudi tebi dober tek
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.5.2009 21:51:41 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:52:26
|
|
|
|
barbaw
|
Moram povedat, da me je Maja ful presenetila, ker nič ne joka ko me ni. Jaka pa je delal tako štalo pred 3 leti, da je joj. Tako sta si različna, a hkrati enaka. Ne znam razložit tega. Ima pa Jaka malo krize, ker ne pridem jaz po njega in ker nisem doma kot je bilo prej. Me malo skrbi kako bo drug teden ko bom popoldan na šihtu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:53:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ti ne, jaz pa Tudi tebi dober tek Meni se zdi, da se ti nimaš časa zredit. Je pa res, da imam jaz v službi telovadbo, ker nosim robo, plezam po stojalih in prehodim xx kilometrov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:57:00
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ a mlatiš solato?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:59:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ a mlatiš solato? jaz grem pa nad lazanjo ki je še ostala od kosila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:59:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram povedat, da me je Maja ful presenetila, ker nič ne joka ko me ni. Jaka pa je delal tako štalo pred 3 leti, da je joj. Tako sta si različna, a hkrati enaka. Ne znam razložit tega. Ima pa Jaka malo krize, ker ne pridem jaz po njega in ker nisem doma kot je bilo prej. Me malo skrbi kako bo drug teden ko bom popoldan na šihtu. Maja in en velik za Jako.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:59:50
|
|
|
|
jana81
|
aja pa dober večer pri nas lije kot zmešano, bliska in grmi pa še tolko bolj, upam samo da ne zbudi Nejca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:00:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ a mlatiš solato? Seveda Samo ne samo solato...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:01:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pa dober večer pri nas lije kot zmešano, bliska in grmi pa še tolko bolj, upam samo da ne zbudi Nejca Pri nas smo se pa spet izmazali. Že večkrat smo imeli srečo, da je nevihta "zadela" zgornji del mesta in šla proti Izlakam - tudi danes je tako, uf...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:01:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ a mlatiš solato? jaz grem pa nad lazanjo ki je še ostala od kosila Moja mami je še vedno pri meni, pa enostavno ne skuha kosila zase in za atija. Midva z A. pa odpadeva ko gnilo jabolko. Pa se ne sekiram. Ko bom popoldan bom skuhala dopoldan, ko pa sem zjutraj pa bom probala kuhat zvečer, samo ko ne bo več delavcev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:01:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ a mlatiš solato? jaz grem pa nad lazanjo ki je še ostala od kosila Dober tek tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:02:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pa dober večer pri nas lije kot zmešano, bliska in grmi pa še tolko bolj, upam samo da ne zbudi Nejca Pri nas smo se pa spet izmazali. Že večkrat smo imeli srečo, da je nevihta "zadela" zgornji del mesta in šla proti Izlakam - tudi danes je tako, uf... Mi pa smo imeli včeraj zelo dolgo točo. Hb je bila drobna, nisem pa še nikoli videla, da bi tako dolgo trajala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:02:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ a mlatiš solato? Seveda Samo ne samo solato... Saj kakšna jajčka, sir ali kos kruha paše zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:15:03
|
|
|
|
Anitka
|
Čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:16:12
|
|
|
|
Anitka
|
Barbaw kot je že Špelin@ napisala za vse skupaj in seveda ne pozabi jesti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:17:01
|
|
|
|
Anitka
|
Ste pisale o hrani zdaj je pa še meni začelo kruliti v želodcu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:20:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ste pisale o hrani zdaj je pa še meni začelo kruliti v želodcu Ti pa sploh moraš jest, ker imaš manko kg. A te lahko za nekaj prosim???? Ti pišem na ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:22:50
|
|
|
|
špelin@
|
A veste, da smo se o hrani nazadnje tako res aktivno pogovarjale v stanju?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:25:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ste pisale o hrani zdaj je pa še meni začelo kruliti v želodcu Ti pa sploh moraš jest, ker imaš manko kg. A te lahko za nekaj prosim???? Ti pišem na ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:26:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A veste, da smo se o hrani nazadnje tako res aktivno pogovarjale v stanju? aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:29:44
|
|
|
|
špelin@
|
Vam moram povedat, da sem danes ful obujala spomine na 19.5.2008 Prebrat sem šla vse stare poste, kasneje sva pa še z mami debatirali Aja: Gregi je od babice dobil torto v obliki tovornjaka Ampak žal se nisem spomnila, da bi jo slikala... Oz. sem se spomnila, ko so že manjkala kolesa in pol kesona Zato sem mami prosila, da mu enako torto naredi za piknik ob RD
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 22:32:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vam moram povedat, da sem danes ful obujala spomine na 19.5.2008 Prebrat sem šla vse stare poste, kasneje sva pa še z mami debatirali Aja: Gregi je od babice dobil torto v obliki tovornjaka Ampak žal se nisem spomnila, da bi jo slikala... Oz. sem se spomnila, ko so že manjkala kolesa in pol kesona Zato sem mami prosila, da mu enako torto naredi za piknik ob RD Pridna babi in pozabljiva mami . Spomini, spomini
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?