Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:53:41
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem nazaj..sem speglala 4 stroje cot,mater ej si bom eno likarco nabavla..danes sem mela čas, ker je Nejc zaspal pred 20h, se vidi da je bil v vrtcu, prejšnje dni je pa telovadu do 23h Hej mac dej povej kako je tvoj,vam bo ratal it na morje? dons je dal šive ven..oteklina počasi zginja, longeto še ima, na nogo ne sme stopit, šraufi ostanejo not še 8 tednov, potem spet operacija, itd.... Morje: danes je vprašal zdravnika, in ta mu je reku da bo napisal da priporoča zdravljenje na morju.... sem ful vesela Jeeeeejjj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:57:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vsem za uspele piknike, praznovanja, premagane bolezni, nove dosežke,... Sem zelo žalostna, ker bomo morali peljati našo uspavat ojoj Špelin@ sem zdele prebrala kaj je bilo z vašo psičko upam, da ti ni prehudo. kako pa se otroci držijo sedaj ko ni več kužka? Na tole pa še moram odgovorit: velika pika je pol ure jokala kot dež, ko sva z mami psičko odpeljali Ampak jo je potem moj uspel začasno pomiriti. Kako bo jutri, ne vem Mali piki ni šlo do živega, niti ni bila toliko navezana na psičko, še manj pa je razumela, kam smo šle - čeprav jo bo verjetno jutri pogrešala tudi ona Meni je pa zelo hudo, navsezadnje je bila z mano še preden sem spoznala svojega . Bila je moja tolažnica, zlata pasja dušica... V mislih čutim vonj in mehkobo njenega kožuščka... In vse moje je čutila in varovala že pred njihovim rojstvom: kako se je stiskala ob moj trebušček in presenečeno buljila, ko jo je le-ta brcnil Bom nehala... Zmanjkuje mi robčkov , psi so neverjetno čutne živalce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 9:58:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan, kako ste? Danes sem končno Nii šla kupit bodije s kratkimi rokavi in kratke hlače, drugače bi se mi skuhala, ker smo imeli le 3 s kratkimi rokavi Da vidim kaj ste napisale. jaz sem vse preiskala pa niso imeli bodyjev s kratkimi rokavi, samo do številke 86, to ji je pa itak že premajhno, tako da sem jih nabavila kar brez rokavčkov v C&A si pogledala ? ali pa spar ima zdej nove bodije na kr. in brez rokav.. Mi smo še na 86...HB Mi pa šele na 80
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 10:04:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 cartanje navsezgodaj darilo 1. tortica skupinska 2. tortica njam njam , kak je srčkana in ful lepe tortice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 11:17:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 cartanje navsezgodaj darilo 1. tortica skupinska 2. tortica njam njam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 11:17:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 EVA (nataša34) GREGOR (Špelin@) TILEN (tilči) OMAR (****) VSE NAJBOLJŠE OB PRAZNOVANJU 1. ROJSTNEGA DNE! ČESTITKE Se podpiševa tud mi2 z Vidkom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 11:17:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Fak, no, bogi tast je imel prometno nesrečo HB mu ni nič, je pa avto konkretno stolčen... Piz.da in še ta kur.č.ev svak, ki ga izkorišča kot svoj osebni taksi O jej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 12:58:12
|
|
|
|
jana81
|
kje pa ste vse ki ste še na porodniški...al že vse delamo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 13:11:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje pa ste vse ki ste še na porodniški...al že vse delamo? Jaz pridem vsake toliko pokukat gor, ampak sama s sabo se ne morem pogovarjat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 13:58:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje pa ste vse ki ste še na porodniški...al že vse delamo? Jaz pridem vsake toliko pokukat gor, ampak sama s sabo se ne morem pogovarjat Tudi jaz sem tukaj, a sem kar precej zasedena in ni časa. Sem likala, prej sem si pa pripravljala gredico, da bom proti večeru rože do konca posadila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 14:02:20
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 cartanje navsezgodaj darilo 1. tortica skupinska 2. tortica njam njam Super ste. A ti si tud štajerka . Si v MB rodila? Z mano je bila v porodni ena punca, ki je iz vaših koncev oz. iz Slovenkse bisterce.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 14:21:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 cartanje navsezgodaj darilo 1. tortica skupinska 2. tortica njam njam Super ste. A ti si tud štajerka . Si v MB rodila? Z mano je bila v porodni ena punca, ki je iz vaših koncev oz. iz Slovenkse bisterce. sem štajerka - iz slov. konjic. rodila sem pa v celju, ker nam je malo bližje kot mb. pa še bolj poznano okolje mi je blo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 14:58:39
|
|
|
|
špelin@
|
Ups, čvekice so ušle Mene je zdajle spet stisnilo, ker sem pospravila v vrečko preostale konzerve in zavojčke hrane za , ki jih naša kužica ni uspela pojesti Ko bomo šli prihodnjič sprehajat kužke v zavetišče, jo bom odnesla tja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 16:19:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ups, čvekice so ušle Mene je zdajle spet stisnilo, ker sem pospravila v vrečko preostale konzerve in zavojčke hrane za , ki jih naša kužica ni uspela pojesti Ko bomo šli prihodnjič sprehajat kužke v zavetišče, jo bom odnesla tja. s čsom bo bolje. Danes mi pa RR nekam šteka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 17:49:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Menihi! Dvanajst kandidatov za menihe je bilo tik pred posvetitvijo, sledil je le še zadnji test... Popolnoma goli so se morali postaviti v ravno vrsto na vrtu, pred njimi pa je zaplesala gola, seksi blondinka... Vsak kandidat za meniha je imel na tiča privezan majhen zvonček... Povedali so jim, da tisti, ki mu bo zvonček ob pogledu na blondinko zazvonil, ne bo posvečen, ker očitno se ni dosegel stanja duhovnega očiščenja... Lepa plavolaska je zaplesala pred prvim kandidatom za meniha in ta ni reagiral... Zvonček je ostal tiho... Nadaljevala je ob vrsti in vse do enajstega so zvončki ostali tiho... Potem pa je prišla do dvanajstega... Ko je začela s plesom, je pričel zvonček tako glasno zvoniti, da se je snel s tiča in zvenketajoč odletel po tleh. Osramočeni kandidat je stopil nekaj korakov naprej iz vrste in se pripognil, da bi pobral zvonček... In naenkrat je začelo zvoniti ostalih enajst zvončkov......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 17:52:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Zraven majhne deklice v letalu sedi menedžer. Obrne se proti njej in reče: "Ali bi se hotela malo pogovarjati? Slišal sem, da čas v letalu hitreje mine, če se pogovarjaš s sopotniki." Deklica, ki je pravkar odprla knjigo, jo zapre, se obrne proti njemu in reče: "O čem bi se želeli pogovarjati?" "Ne vem pravzaprav", reče menedžer, "Kaj ko bi se pogovarjala o nuklearni energiji?" "Dobro", reče deklica,"to bi bila zanimiva tema! Ampak, dovolite mi da vas prej nekaj vprašam!" Konj, krava in srna jedo isto hrano - travo! Ampak srna izloča majhne kroglice, krava ploščate kolače in konj kose suhe trave. Zakaj je to tako?". Po kratkem razmisleku reče menedžer: "Ne vem kako bi to pojasnil!". "Ali se torej smatrate dovolj kompetentni, da se pogovarjate o nuklearni energiji, če še o navadnem sranju nič ne veste?"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:13:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Oj, a je to res mogoče, da nobene ni že toliko časa??? Potem pa samo še LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:29:31
|
|
|
|
špelin@
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:31:20
|
|
|
|
barbaw
|
Ne morem brat. tempo me bo ubil oz. pobral kile. Danes sem morala vse živo spucat, čakam še en stroj da se posuši, jedla pa nisem praktično nič. Dopoldan ko sem v službi nisem lačna, popoldan pa enostavno ne najdem časa, pa še lakota me ne preganja. Če bi bila lakota, bi se tudi čas našel, tako pa pozabim na vse skupaj. Bo pa večerja malenkost bolj kalorična. za vse, ki praznujejo Jutri dobimo material za fasado. Jeeeejjjjjj!!!!! Aja, pa še pohvalim se lahko, da so v službi presenečeni, ker so pozabile babe kako hitro delam. So me vse po vrsti pohvalile. Se mi zdi, da nikoli nisem bila na porodniški. Edino določenih stvari se ne spomnim, ampak ko mi jih bo katera pokazala, se bom že spomnila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:31:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ups, čvekice so ušle Mene je zdajle spet stisnilo, ker sem pospravila v vrečko preostale konzerve in zavojčke hrane za , ki jih naša kužica ni uspela pojesti Ko bomo šli prihodnjič sprehajat kužke v zavetišče, jo bom odnesla tja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 19.5.2009 21:38:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ne morem brat. tempo me bo ubil oz. pobral kile. Danes sem morala vse živo spucat, čakam še en stroj da se posuši, jedla pa nisem praktično nič. Dopoldan ko sem v službi nisem lačna, popoldan pa enostavno ne najdem časa, pa še lakota me ne preganja. Če bi bila lakota, bi se tudi čas našel, tako pa pozabim na vse skupaj. Bo pa večerja malenkost bolj kalorična. za vse, ki praznujejo Jutri dobimo material za fasado. Jeeeejjjjjj!!!!! Aja, pa še pohvalim se lahko, da so v službi presenečeni, ker so pozabile babe kako hitro delam. So me vse po vrsti pohvalile. Se mi zdi, da nikoli nisem bila na porodniški. Edino določenih stvari se ne spomnim, ampak ko mi jih bo katera pokazala, se bom že spomnila. barbaw, pazi na vsaj približno redno in uravnoteženo prehrano, drugače te bo sčasoma podrlo Za vse ostalo pa Kako lepo se vse skupaj bere Razen prehrane
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?