Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Živjo majske mamice s hroščki !! Morm vsake tolk mal preverit, kaj se kej dogaja na RR . Najprej čestitke slavljencem Anžeju in Aneji pa tudi vsem, ki sem jih zamudila v zadnjih dneh !!! Mi smo imeli ta vikend piknik za Žanov rojstni dan, v dveh delih, prvi dan za prijatelje (najine in Žanove ), drugi dan pa za žlahto. Evo ena slikca: Prvi dan je blo res ful luštno, ker je blo šest otročkov približno iste starosti in so že taki frajerčki, da je neki neverjetnega. Drugače js še vedno ne delam, danes sem bla pri moji novi nadrejeni na razgovoru in mislim, da bom mela super šefico . Začnem s 1. junijem, takrat bo šel Žan tudi v vrtec v Logatcu, uvajal ga bo pa oči. Najin plan za še enega otročka je tako padel v vodo, sva pa tud vmes ugotovila, da nama bolj paše tko. Ker je Žan res orto živahen otrok in rabi veliko energije, js si tega s trebuhom sploh ne predstavljam. Tko da je naraščaj prestavljen v prihodnost, verjetno ne čist bližnjo . Kar se ostalih stvari tiče, je konec koncev vse prav lepo. Samo Žanu rastejo spodnji kočniki, tko da se malo zbuja ponoči, ampak mu dam dudo in spi naprej. lep pozdravček vsem, pridni bodite pa radi se imejte! Ojla Naty! Sem prov vesela, da si se nam malce javila za novo službo in super šefico ter za žana ki gre v vrtec pa tudi za atija, ki ga bo uvajal!!!! Škoda, ker ne bo Žanko kmalu dobila bratca ali pa seastrice, jaz še skozni navijam, da bo kamlu dobil sestrico Pa en koš pikapok, da bojo zobki čim prej ven pokukali!!! Uživej zadnje brezskbne dneve
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|