Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:52:02
|
|
|
|
pf
|
Pa Gold fish se tudi nič kaj več ne javlja. Ali so pa punce na FB. Sem se prijavila zadnjič, ampak sem si premislila in se bom odjavila, ko mi bo. Niti si ne bom iskala prijateljev tam. Tule mi je fajn počvekat, kaj več časa pa nimam za te zadeve.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:53:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pa Gold fish se tudi nič kaj več ne javlja. Ali so pa punce na FB. Sem se prijavila zadnjič, ampak sem si premislila in se bom odjavila, ko mi bo. Niti si ne bom iskala prijateljev tam. Tule mi je fajn počvekat, kaj več časa pa nimam za te zadeve. ne vem,jaz tud nisem na FB niti prijavljena,še rr komaj sfolgam....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:54:02
|
|
|
|
pf
|
Saraya a Marisa že puza? Lana da rito v luft in čaka. Nima nobenega interesa, dva meseca nazaj je pa že šla naprej in nazaj. Sicer malo, ampak je šla, sedaj pa tema.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:58:00
|
|
|
|
pf
|
Lana pa spi, pol jo pa mahneva malo v mesto. Punce danes mi je ena razlagala znanka, da njena hči, ki je teden starejša od naše že je golaž in pašteto junior na kruh namazano za večerjo. Pa še tak se je pohvalila kak rada je pašteto. Me je skoraj kap, sem bila ful šokirana. V bistvu je tudi makarone in špagete s polivkami raznovrstnimi. Boga pupa oz. bogi njen trebušček. Pa ful je močna, sicer pa ni čudno glede na to kaj je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:07:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa sej men tut ni jasn, zakaj brezposelne osebe oz. njihovi otroci imajo prednost pri vpisu v vrtec. Halo?! Ja, pa če si BREZPOSELN, potem mej otroka doma in ga vahtaj, pa naredi mojmu al kermu drugmu plac Jst sem tud uradno brezposelna... in bi rada dobila prostor v jaslih..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:14:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa sej men tut ni jasn, zakaj brezposelne osebe oz. njihovi otroci imajo prednost pri vpisu v vrtec. Halo?! Ja, pa če si BREZPOSELN, potem mej otroka doma in ga vahtaj, pa naredi mojmu al kermu drugmu plac Jst sem tud uradno brezposelna... in bi rada dobila prostor v jaslih.. Ja valjda, da bi rada dobila prostor v jaslih, saj zato si se prijavila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:15:56
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* danes praznujejo Ana, Lena in Lara Čestitke vsem !
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:17:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
danes praznujejo Ana, Lena in Lara In lara croft pa čarli tudi..... Lara ima sicer res 8 mesecev, praznovali pa bomo čez 4.... Je pa danes pokukal ven zgornji zobek. Včeraj se ga ni čutilo, danes zjutraj pa ja.. čestitke!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:32:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya a Marisa že puza? Lana da rito v luft in čaka. Nima nobenega interesa, dva meseca nazaj je pa že šla naprej in nazaj. Sicer malo, ampak je šla, sedaj pa tema. ne še...ima pa čist trde noge,če jo postavim in jih daje eno pred drugo,kot bi hodila....puzat noče....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:33:53
|
|
|
|
arabela*
|
čestitke današnjim slavljencem in slavljenkam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:40:46
|
|
|
|
pf
|
Punce a že imajo vaši kako obutev in če katero? Jaz ji dam gor adidaske, pa ima tudi troje čevljčkov takih od playshoe. Zanima me če že obuvate kake cicibanke, ali pa katere druge bolj kvalitetne čevljčke. Tašča me vsak dan posiljuje s čevlji do narta, trdimi seveda. Pa kak je tečna s tem. Ona bi rada, da bi že vstajala, pa šla sama, pa ne vem kaj še vse. Jaz mislim, da ni neke potrebe še po čevljih, če se ne vstaja še. Največ je zadnje čase kar v zoknčkih. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:41:40
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft danes praznujejo Ana, Lena in Lara In lara croft pa čarli tudi..... Lara ima sicer res 8 mesecev, praznovali pa bomo čez 4.... Je pa danes pokukal ven zgornji zobek. Včeraj se ga ni čutilo, danes zjutraj pa ja.. čestitke! Koliko jih že ima?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:43:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a že imajo vaši kako obutev in če katero? Jaz ji dam gor adidaske, pa ima tudi troje čevljčkov takih od playshoe. Zanima me če že obuvate kake cicibanke, ali pa katere druge bolj kvalitetne čevljčke. Tašča me vsak dan posiljuje s čevlji do narta, trdimi seveda. Pa kak je tečna s tem. Ona bi rada, da bi že vstajala, pa šla sama, pa ne vem kaj še vse. Jaz mislim, da ni neke potrebe še po čevljih, če se ne vstaja še. Največ je zadnje čase kar v zoknčkih. Kaj mislite? eh...naša ima čist mehke čeveljčke iz H&M,samo toliko,da lepo zgleda...zdaj pa še res ne rabijo tistih tapravih.....poleti pa bo imela sandalčke tudi čist mehke,pa bosika bo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:47:40
|
|
|
|
gloria
|
...oj...en čas me ni tuki pa septembrčki že na kahle hodijo ...vau bravo za vse vas....čestitke vsem slavljenčkem,za zobke,slike(upam da mi do konec porodniške uspe pogledat in prebrat ),... imaš ZS sam prebrala bom odgovor ju3 ko bom spet pri sosedi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:48:59
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a že imajo vaši kako obutev in če katero? Jaz ji dam gor adidaske, pa ima tudi troje čevljčkov takih od playshoe. Zanima me če že obuvate kake cicibanke, ali pa katere druge bolj kvalitetne čevljčke. Tašča me vsak dan posiljuje s čevlji do narta, trdimi seveda. Pa kak je tečna s tem. Ona bi rada, da bi že vstajala, pa šla sama, pa ne vem kaj še vse. Jaz mislim, da ni neke potrebe še po čevljih, če se ne vstaja še. Največ je zadnje čase kar v zoknčkih. Kaj mislite? ...mi smo v zokenčkih ali bosi ....tudi če kam gremo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:49:09
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a že imajo vaši kako obutev in če katero? Jaz ji dam gor adidaske, pa ima tudi troje čevljčkov takih od playshoe. Zanima me če že obuvate kake cicibanke, ali pa katere druge bolj kvalitetne čevljčke. Tašča me vsak dan posiljuje s čevlji do narta, trdimi seveda. Pa kak je tečna s tem. Ona bi rada, da bi že vstajala, pa šla sama, pa ne vem kaj še vse. Jaz mislim, da ni neke potrebe še po čevljih, če se ne vstaja še. Največ je zadnje čase kar v zoknčkih. Kaj mislite? O tem smo že nekajkrat govorili, tako da na hitro povzemam bistvo: najbolje je če otrokovo obuvalo posnema boso nogo. V praksi to pomeni, da ko je dovolj toplo je najbolje da je bos, drugače pa v štumfih z bremzicami ali pa čim bolj mehkimi copatki. Trda stopala pri obuvalih ala ciciban so priporočljiva SAMO če ima otrok težave s pravilnim stopanjem oz. hojo (torej mu gre preveč na notri stopalo itd). No, razen če so samo za toploto v vozičku, ko ni na nogah... AMpak zdaj je itak že tolk toplo, da to niti ni potrebno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 15:52:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce kdaj date prvi jutranji obrok otročkom in kaj? če se zbudi pred sedmo zjutraj, dobi dudo. če to ne pomaga, pa malo tople vode. zajtrk dobi potem, ko vstaneva, običajno med sedmo in osmo zjutraj. za zajtrk in večerjo ima samo mleko, brez dodatkov. večerja okrog sedmih zvečer. v posteljo ne dobiva hrane. Podobno.... če se zbudi pred sedmo, niti ne mrdnemo.... ponavadi potem zaspi nazaj.... Mleko (brez dodatkov) dobi malo pred osmo zjutraj.... Zjutraj ni nikoli takoj lačna, ko se zbudi... Tudi pri nas v pojsli ni hrane.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 16:01:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa sej men tut ni jasn, zakaj brezposelne osebe oz. njihovi otroci imajo prednost pri vpisu v vrtec. Halo?! Ja, pa če si BREZPOSELN, potem mej otroka doma in ga vahtaj, pa naredi mojmu al kermu drugmu plac Jst sem tud uradno brezposelna... in bi rada dobila prostor v jaslih.. Ja valjda, da bi rada dobila prostor v jaslih, saj zato si se prijavila. Ja, ma čem rečt tudi to, da če sem brezposelna, to še ne pomeni, da sem brez dela in da je lahko otrok doma. Jst že zdej tri krat na teden delam, ker nimam porodniške.... in jo mora mož pazit... pol pa on popoldne dela.... Če je mama ali ati res brezposlen in tudi ne išče dela, ne verjamem,da bi se mu mudilo enoletnega otroka dajat v jasli...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 16:02:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
mi smo v zokenčkih ali bosiuser posted image ....tudi če kam gremo.... Enako.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 16:04:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Koliko jih že ima? Zobkov? Dva spodaj. Zgoraj pa je prvi komaj pokukal.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 16:38:02
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ (pa kolk je luškana bejba na slikici!!)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 16:39:44
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa sej men tut ni jasn, zakaj brezposelne osebe oz. njihovi otroci imajo prednost pri vpisu v vrtec. Halo?! Ja, pa če si BREZPOSELN, potem mej otroka doma in ga vahtaj, pa naredi mojmu al kermu drugmu plac Jst sem tud uradno brezposelna... in bi rada dobila prostor v jaslih.. Ma Lara, jaz privoščim vsem, ki ga rabijo, da ga dobimo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 16:40:12
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Katero ste kupili in kje? vzeli bomo rabljeno od naših (skoraj) sosedov in sicer chicco tako nizko s plastičnim sedežem in stojalom, ki se lahko prestavlja. baje je 6 mes - 3 leta. pf, verjetno imate vi enako...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 16:43:09
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf 3. dan po carskem rezu je pa malo huda. rodila je ob dveh zjutraj in tisti dan se je štel za nultega plus 3 dni. danes je točno en mesec od takrat jaz sem normalno rodila, pa sva bili not 5 dni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 17:06:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce kje pa Bubi hodi, da se nič ne oglasi? A mislite, da še pere? Ali pa so jo spet kam mahnili? nekaj me je kolcalo sredi popoldneva bubi nima časa za računalnik Zjutraj likala, potem šla k zobozdravniku (končno imam tisto zob pozdravljen in zaplombiran ), pa po bubiko, zdaj pa še malo pospravim, zvečer pripravim strokovno predavanje za jutri. Če bo ostalo kaj časa, se vam pridružim pri klepetu. Za nazaj pa vas niti slučajno ne grem brat, ker sem 50 strani v zaostanku. Ja, pa slikic še tudi nisem presortirala, da bi vam link na mail poslala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?