|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
19.5.2009 8:03:55   
Jazzy1
takrat sem opazila, da se je začela počasi odstavljati. Sem nekje sliš
IZVIRNO SPOROČILO: pf

No ko sem napisala, da se doji cca 1 minuto ponoči, to je takrat ob petih (5.15), ko se že zdaj dva dni zbudi in noče piti več mojega mlekca, čeprav je. Saj se ne sekiram, da se ne dojiva več, ker se je dojila slabih devet mesecev, kar je itak zakon. Ima pa rada AM tudi. Sem pa imela prejšnji teden menstro in takrat sem opazila, da se je začela počasi odstavljati. Sem nekje slišala, da je materino mleko drugačnega okusa in da se otročki ne dojijo več tak radi v obdobju menstre. A ste kaj slišale o tem? Mi je pa bolje, da se je sama tako odločila, kot pa da bi jaz jo mogla odstavljati.

Bravo, dolgo sta dojili user posted image user posted image . Sem pa tudi jaz že slišala, ja, da v tistem času nekateri ne marajo preveč mleka.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
19.5.2009 8:06:42   
Jazzy1

. Punce kdaj date prvi jutranji obrok otročkom in kaj? Recimo, če je okrog sedme zvečer je po vsej verjetnosti malo lačna okrog pete zjutraj, da se zbudi že dva dni tako. Pa ravno ta dva dni se ne dojiva več, ampak ker še nisem tako vešča te flaše pripravljati, to traja pol tako dolgo, da se čisto prebudi. Moram si danes v termosko pripraviti vodo zvečer, da bo jutri zjutraj brzina vrlina in bo zaspala nazaj.

L je ob 7.30 zvečer in se ponavadi zbudi okrog petih, ko ji dam flašo. In poje 180 ml. Potem pa okrog 9h še mlečno kašico za zajtrk.

Je pa termovka super varjanta - Alernovo imam v flaški in samo vodo not zlijem. Gotovo v 20 sec. Tako da se tamala ne razbudi preveč in da potem še nazaj zaspi za kaki dve urci.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
19.5.2009 8:07:09   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

in seveda DOBRO JUTRO!!! sm spet prva user posted image  

Jutro tudi od mene user posted image .

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
19.5.2009 8:11:23   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Leda in Lara, da ne bostra kakšnega črnega trga odpirali...kahla stane okrog 5 eur, če si zadovoljen s tem, da ne poje,ko je polnauser posted image

AinB, videt je zabavno!user posted image

Si me pa na nekaj spomnila. Ker se čez dober mesec odpravljamo na morje, in sicer v kamp, me zanima, kako naj izvedem kopanje tamalega. A se lahko kopa v morju in koliko časa? Če nabavim bazenčič za napihnit, naj ga vsak dan vlačim na plažo, polnim in čakam, da se segreje ali naj ga imam raje pri prikolici? Vse veteranke in drugače poučene prosim predloge...

Seveda se lahko!!! Dokler v vodi uživa in mu ni mraz je brez problema notri!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
19.5.2009 8:17:30   
meta21
Dobro jutro še od mene.

Alenka, če bi zavrela vodo in jo dala v termovko, bi bla še hotreje fertik zjutraj. Tako kot pravi Jazzy. Jaz sem imela za vsak slučaj vedno še lonček mrzle vode ob postelji in sem flašo hitro notri porinla, če je bila slučajno prevroča. No ja, vsak po svoje. Meni tvoj način ne bi znesel, ker imam kuhinjo eno nadstropje nižje kot spalnice.

Lovro je nazadnje ob 19.30 in potem zjutraj nekje med 7. in 8. ali pa še kasneje. Hec je v tem, da sploh ne zahteva hrane in se mi je pol včasih ne da it takoj delat.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
19.5.2009 8:20:33   
pf

ja ti popolnoma verjamem, da se moraš privaditi, saj je bilo do sedaj že vse pogreto in "pripravljeno"! čestitke za tako dolgo dojenje! meni to na žalost ni uspelo...
jaz se pripravim tako: zvečer prekuham vodo in jo dam v hladilnik. ko se zjutraj zbudi takoj zavrem novo vodo in se greva med tem previt in preoblečt. nato vzamem mrzlo prekuhano vodo iz hladilnika in zmešam s to vrelo in vmešam AM... tako ni treba čakat, da se voda ohladi in je flaška nared takoj. 
sej se boš navadla! vaja dela mojstra user posted image
[/quote]

Ful dober nasvet. user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
19.5.2009 8:27:24   
AinB
Naš pa že podaljške igra user posted image user posted image . Ob sedmih je vstal, se igral pol urce, zdaj pa spet user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
19.5.2009 8:42:02   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Dobro jutro še od mene.

Alenka, če bi zavrela vodo in jo dala v termovko, bi bla še hotreje fertik zjutraj. Tako kot pravi Jazzy. Jaz sem imela za vsak slučaj vedno še lonček mrzle vode ob postelji in sem flašo hitro notri porinla, če je bila slučajno prevroča. No ja, vsak po svoje. Meni tvoj način ne bi znesel, ker imam kuhinjo eno nadstropje nižje kot spalnice.

Lovro je nazadnje ob 19.30 in potem zjutraj nekje med 7. in 8. ali pa še kasneje. Hec je v tem, da sploh ne zahteva hrane in se mi je pol včasih ne da it takoj delat.

no vidiš jaz pa sploh nism pomislila na mrzlo vodo... tudi dobra ideja! ampak sm se že od štarta navadla na sistem, k ga imam saj smo v stanovanju in mi ni treba nič po štengah gor pa dol hodt... če bi pa to mogla bi pa verjetno tud termovko prakticirala.

ja tudi Sara je zjutraj čist nezahtevna... nč ne kaže lakote ampak brž šiba do omar user posted image   ji pa kar naredim takoj, da se obroki lepo porazdelijo čez dan in da lahko kosilo jemo skupaj (da ne kuham 2x)

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
19.5.2009 9:32:18   
Olivija*
danes praznujejo Ana, Lena in Lara user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
19.5.2009 9:37:02   
Olivija*

Punce kdaj date prvi jutranji obrok otročkom in kaj?

če se zbudi pred sedmo zjutraj, dobi dudo. če to ne pomaga, pa malo tople vode.
zajtrk dobi potem, ko vstaneva, običajno med sedmo in osmo zjutraj.
za zajtrk in večerjo ima samo mleko, brez dodatkov. večerja okrog sedmih zvečer. v posteljo ne dobiva hrane.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
19.5.2009 9:40:02   
Olivija*

Sem vam pozabila povedati, da se ne dojiva več.

naša frklja se je odstavila že pred dobrima dvema mesecema in se še prav spomnim, kako mi je bilo takrat, ko se kar naenkrat ni hotela več cartat user posted image ... do 9. meseca je pa po moje ravno idealno, tako da si res lahko ponosna mamica, da sta se tako lepo uskladili user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
19.5.2009 9:43:12   
Čarli08

No ko sem napisala, da se doji cca 1 minuto ponoči, to je takrat ob petih (5.15), ko se že zdaj dva dni zbudi in noče piti več mojega mlekca, čeprav je. Saj se ne sekiram, da se ne dojiva več, ker se je dojila slabih devet mesecev, kar je itak zakon. Ima pa rada AM tudi. Sem pa imela prejšnji teden menstro in takrat sem opazila, da se je začela počasi odstavljati. Sem nekje slišala, da je materino mleko drugačnega okusa in da se otročki ne dojijo več tak radi v obdobju menstre. A ste kaj slišale o tem? Mi je pa bolje, da se je sama tako odločila, kot pa da bi jaz jo mogla odstavljati.

Pf, pri nas je bilo dvakrat tako. V obdobju menstruacije, sploh par dni pred njo, ni maral mleka. Nu nujno, da je to odstavljanje, je pa prilika, če želiš zaključiti.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
19.5.2009 9:45:40   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

jaz se pripravim tako: zvečer prekuham vodo in jo dam v hladilnik. ko se zjutraj zbudi takoj zavrem novo vodo in se greva med tem previt in preoblečt. nato vzamem mrzlo prekuhano vodo iz hladilnika in zmešam s to vrelo in vmešam AM...

No, pa sem spet nekaj novega izvedela user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
19.5.2009 9:48:55   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

dobro jutro user posted image

spet mamo sonček, jeeeeee user posted image

Mi pa oblačno! Jeee! Je vsaj malo bolj sveže user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
19.5.2009 10:01:49   
Virtualna
Daaaaaaaan user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
19.5.2009 11:15:13   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

danes praznujejo Ana, Lena in Lara user posted image user posted image user posted image

user posted image

Čestitke vsem trem punčkam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
19.5.2009 11:17:01   
AinB
Smo ravno dobili še zadnjo zavrnitev za vrtec user posted image . Potem sem pa še za privat varstvo klicala, za katero sem bila 1000%, da ga dobimo in je rekla, da ima že 10 otrok na čakanju user posted image . Beda od bede ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
19.5.2009 11:25:44   
Olivija*
AinB, upam, da kmalu dobite kakšno pozitivno novičko glede vrtca. 

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
19.5.2009 11:38:21   
Čarli08

Smo ravno dobili še zadnjo zavrnitev za vrtec user posted image . Potem sem pa še za privat varstvo klicala, za katero sem bila 1000%, da ga dobimo in je rekla, da ima že 10 otrok na čakanju user posted image . Beda od bede ...user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da se bo vse dobro izteklo. Mi še tudi nič ne vemo user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
19.5.2009 12:24:38   
Jazzy1

Ojoj user posted image user posted image . Probaj kontaktirati še kakšno privat varstvo, saj jih je kar nekaj. Je pa tudi res, da so zelo zasedeni user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
19.5.2009 12:44:47   
Čarli08
Naš pa že dve uri spi. Milina.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
19.5.2009 12:53:15   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

AinB, upam, da kmalu dobite kakšno pozitivno novičko glede vrtca. 

Hvala. Tudi tebi Čarli

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
19.5.2009 12:54:39   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Probaj kontaktirati še kakšno privat varstvo, saj jih je kar nekaj.

Danes dobim še 2 kontakta. Držite pesti!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
19.5.2009 12:55:54   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

katere sta zdaj vzela?  tiste, ko sta najprej mislila ?

sem ti vse na dolgo in široko razložila na zs

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
19.5.2009 12:57:22   
AinB
A jima je danes koža že kaj bolj prav user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?