Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 8:03:55
|
|
|
|
Jazzy1
|
takrat sem opazila, da se je začela počasi odstavljati. Sem nekje sliš IZVIRNO SPOROČILO: pf No ko sem napisala, da se doji cca 1 minuto ponoči, to je takrat ob petih (5.15), ko se že zdaj dva dni zbudi in noče piti več mojega mlekca, čeprav je. Saj se ne sekiram, da se ne dojiva več, ker se je dojila slabih devet mesecev, kar je itak zakon. Ima pa rada AM tudi. Sem pa imela prejšnji teden menstro in takrat sem opazila, da se je začela počasi odstavljati. Sem nekje slišala, da je materino mleko drugačnega okusa in da se otročki ne dojijo več tak radi v obdobju menstre. A ste kaj slišale o tem? Mi je pa bolje, da se je sama tako odločila, kot pa da bi jaz jo mogla odstavljati. Bravo, dolgo sta dojili . Sem pa tudi jaz že slišala, ja, da v tistem času nekateri ne marajo preveč mleka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 8:06:42
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf . Punce kdaj date prvi jutranji obrok otročkom in kaj? Recimo, če je okrog sedme zvečer je po vsej verjetnosti malo lačna okrog pete zjutraj, da se zbudi že dva dni tako. Pa ravno ta dva dni se ne dojiva več, ampak ker še nisem tako vešča te flaše pripravljati, to traja pol tako dolgo, da se čisto prebudi. Moram si danes v termosko pripraviti vodo zvečer, da bo jutri zjutraj brzina vrlina in bo zaspala nazaj. L je ob 7.30 zvečer in se ponavadi zbudi okrog petih, ko ji dam flašo. In poje 180 ml. Potem pa okrog 9h še mlečno kašico za zajtrk. Je pa termovka super varjanta - Alernovo imam v flaški in samo vodo not zlijem. Gotovo v 20 sec. Tako da se tamala ne razbudi preveč in da potem še nazaj zaspi za kaki dve urci.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 8:07:09
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ in seveda DOBRO JUTRO!!! sm spet prva Jutro tudi od mene .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 8:11:23
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Leda in Lara, da ne bostra kakšnega črnega trga odpirali...kahla stane okrog 5 eur, če si zadovoljen s tem, da ne poje,ko je polna AinB, videt je zabavno! Si me pa na nekaj spomnila. Ker se čez dober mesec odpravljamo na morje, in sicer v kamp, me zanima, kako naj izvedem kopanje tamalega. A se lahko kopa v morju in koliko časa? Če nabavim bazenčič za napihnit, naj ga vsak dan vlačim na plažo, polnim in čakam, da se segreje ali naj ga imam raje pri prikolici? Vse veteranke in drugače poučene prosim predloge... Seveda se lahko!!! Dokler v vodi uživa in mu ni mraz je brez problema notri!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 8:17:30
|
|
|
|
meta21
|
Dobro jutro še od mene. Alenka, če bi zavrela vodo in jo dala v termovko, bi bla še hotreje fertik zjutraj. Tako kot pravi Jazzy. Jaz sem imela za vsak slučaj vedno še lonček mrzle vode ob postelji in sem flašo hitro notri porinla, če je bila slučajno prevroča. No ja, vsak po svoje. Meni tvoj način ne bi znesel, ker imam kuhinjo eno nadstropje nižje kot spalnice. Lovro je nazadnje ob 19.30 in potem zjutraj nekje med 7. in 8. ali pa še kasneje. Hec je v tem, da sploh ne zahteva hrane in se mi je pol včasih ne da it takoj delat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 8:20:33
|
|
|
|
pf
|
ja ti popolnoma verjamem, da se moraš privaditi, saj je bilo do sedaj že vse pogreto in "pripravljeno"! čestitke za tako dolgo dojenje! meni to na žalost ni uspelo... jaz se pripravim tako: zvečer prekuham vodo in jo dam v hladilnik. ko se zjutraj zbudi takoj zavrem novo vodo in se greva med tem previt in preoblečt. nato vzamem mrzlo prekuhano vodo iz hladilnika in zmešam s to vrelo in vmešam AM... tako ni treba čakat, da se voda ohladi in je flaška nared takoj. sej se boš navadla! vaja dela mojstra [/quote] Ful dober nasvet.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 8:27:24
|
|
|
|
AinB
|
Naš pa že podaljške igra . Ob sedmih je vstal, se igral pol urce, zdaj pa spet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 8:42:02
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Dobro jutro še od mene. Alenka, če bi zavrela vodo in jo dala v termovko, bi bla še hotreje fertik zjutraj. Tako kot pravi Jazzy. Jaz sem imela za vsak slučaj vedno še lonček mrzle vode ob postelji in sem flašo hitro notri porinla, če je bila slučajno prevroča. No ja, vsak po svoje. Meni tvoj način ne bi znesel, ker imam kuhinjo eno nadstropje nižje kot spalnice. Lovro je nazadnje ob 19.30 in potem zjutraj nekje med 7. in 8. ali pa še kasneje. Hec je v tem, da sploh ne zahteva hrane in se mi je pol včasih ne da it takoj delat. no vidiš jaz pa sploh nism pomislila na mrzlo vodo... tudi dobra ideja! ampak sm se že od štarta navadla na sistem, k ga imam saj smo v stanovanju in mi ni treba nič po štengah gor pa dol hodt... če bi pa to mogla bi pa verjetno tud termovko prakticirala. ja tudi Sara je zjutraj čist nezahtevna... nč ne kaže lakote ampak brž šiba do omar ji pa kar naredim takoj, da se obroki lepo porazdelijo čez dan in da lahko kosilo jemo skupaj (da ne kuham 2x)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 9:32:18
|
|
|
|
Olivija*
|
danes praznujejo Ana, Lena in Lara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 9:37:02
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce kdaj date prvi jutranji obrok otročkom in kaj? če se zbudi pred sedmo zjutraj, dobi dudo. če to ne pomaga, pa malo tople vode. zajtrk dobi potem, ko vstaneva, običajno med sedmo in osmo zjutraj. za zajtrk in večerjo ima samo mleko, brez dodatkov. večerja okrog sedmih zvečer. v posteljo ne dobiva hrane.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 9:40:02
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Sem vam pozabila povedati, da se ne dojiva več. naša frklja se je odstavila že pred dobrima dvema mesecema in se še prav spomnim, kako mi je bilo takrat, ko se kar naenkrat ni hotela več cartat ... do 9. meseca je pa po moje ravno idealno, tako da si res lahko ponosna mamica, da sta se tako lepo uskladili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 9:43:12
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf No ko sem napisala, da se doji cca 1 minuto ponoči, to je takrat ob petih (5.15), ko se že zdaj dva dni zbudi in noče piti več mojega mlekca, čeprav je. Saj se ne sekiram, da se ne dojiva več, ker se je dojila slabih devet mesecev, kar je itak zakon. Ima pa rada AM tudi. Sem pa imela prejšnji teden menstro in takrat sem opazila, da se je začela počasi odstavljati. Sem nekje slišala, da je materino mleko drugačnega okusa in da se otročki ne dojijo več tak radi v obdobju menstre. A ste kaj slišale o tem? Mi je pa bolje, da se je sama tako odločila, kot pa da bi jaz jo mogla odstavljati. Pf, pri nas je bilo dvakrat tako. V obdobju menstruacije, sploh par dni pred njo, ni maral mleka. Nu nujno, da je to odstavljanje, je pa prilika, če želiš zaključiti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 9:45:40
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ jaz se pripravim tako: zvečer prekuham vodo in jo dam v hladilnik. ko se zjutraj zbudi takoj zavrem novo vodo in se greva med tem previt in preoblečt. nato vzamem mrzlo prekuhano vodo iz hladilnika in zmešam s to vrelo in vmešam AM... No, pa sem spet nekaj novega izvedela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 9:48:55
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB dobro jutro spet mamo sonček, jeeeeee Mi pa oblačno! Jeee! Je vsaj malo bolj sveže
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 10:01:49
|
|
|
|
Virtualna
|
Daaaaaaaan
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 11:15:13
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* danes praznujejo Ana, Lena in Lara Čestitke vsem trem punčkam!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 11:17:01
|
|
|
|
AinB
|
Smo ravno dobili še zadnjo zavrnitev za vrtec . Potem sem pa še za privat varstvo klicala, za katero sem bila 1000%, da ga dobimo in je rekla, da ima že 10 otrok na čakanju . Beda od bede ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 11:25:44
|
|
|
|
Olivija*
|
AinB, upam, da kmalu dobite kakšno pozitivno novičko glede vrtca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 11:38:21
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Smo ravno dobili še zadnjo zavrnitev za vrtec . Potem sem pa še za privat varstvo klicala, za katero sem bila 1000%, da ga dobimo in je rekla, da ima že 10 otrok na čakanju . Beda od bede ... Držim pesti, da se bo vse dobro izteklo. Mi še tudi nič ne vemo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 12:24:38
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Smo ravno dobili še zadnjo zavrnitev za vrtec . Potem sem pa še za privat varstvo klicala, za katero sem bila 1000%, da ga dobimo in je rekla, da ima že 10 otrok na čakanju . Beda od bede ... Ojoj . Probaj kontaktirati še kakšno privat varstvo, saj jih je kar nekaj. Je pa tudi res, da so zelo zasedeni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 12:44:47
|
|
|
|
Čarli08
|
Naš pa že dve uri spi. Milina.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 12:53:15
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* AinB, upam, da kmalu dobite kakšno pozitivno novičko glede vrtca. Hvala. Tudi tebi Čarli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 12:54:39
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Probaj kontaktirati še kakšno privat varstvo, saj jih je kar nekaj. Danes dobim še 2 kontakta. Držite pesti!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 12:55:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish katere sta zdaj vzela? tiste, ko sta najprej mislila ? sem ti vse na dolgo in široko razložila na zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 12:57:22
|
|
|
|
AinB
|
A jima je danes koža že kaj bolj prav ?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?