Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 13:07:04
|
|
|
|
Olivija*
|
ja, sta jo že napolnila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 13:09:00
|
|
|
|
meta21
|
Mi smo tudi včeraj dobili odgovor iz vrtca. 537 vlog, 183 sprejetih in 354 odklonjenih... Mi smo 99. v vrsti. Ne ve človek al bi se smejal al jokal. Mi nimamo krize, ker gre dedi oktobra v penzijo, si pa sploh ne predstavljam, akko je tistim (npr. vam AinB) ki so odvisni od varstva. A naj ne bi naša država spodbujala čim večjo vključitev v vrtce
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 13:09:41
|
|
|
|
Olivija*
|
zvečer gremo pa po gugalnico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 13:12:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A naj ne bi naša država spodbujala čim večjo vključitev v vrtce očitno vzpodbuja delo na črno. to pa tudi meni ni jasno...če otrok ni sprejet v nobenem vrtcu, kaj naj starši naredijo? dajo odpoved v službi, ali kaj??? bedn sistem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 13:17:28
|
|
|
|
Olivija*
|
naša bejba je prej spala 3x na dan po približno eno uro... ker smo imeli zadnje čase problem pri tretjem uspavanju, sem se odločila, da bo spala samo 2x na dan... ona se je pa zgleda odločila, da bo spala samo 1x na dan, saj zdaj spi že tretjo uro...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 13:57:45
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A naj ne bi naša država spodbujala čim večjo vključitev v vrtce očitno vzpodbuja delo na črno. to pa tudi meni ni jasno...če otrok ni sprejet v nobenem vrtcu, kaj naj starši naredijo? dajo odpoved v službi, ali kaj??? bedn sistem! Pa sej men tut ni jasn, zakaj brezposelne osebe oz. njihovi otroci imajo prednost pri vpisu v vrtec. Halo?! Ja, pa če si BREZPOSELN, potem mej otroka doma in ga vahtaj, pa naredi mojmu al kermu drugmu plac
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 13:59:43
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zvečer gremo pa po gugalnico Ah, mi smo jo dobili že ene 10 dni nazaj, pa je tok smotana, da se noče sama obesit . Pa sej T najbolj od cele gugalnice štriki zanimajo , so fini za glodat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:00:58
|
|
|
|
AinB
|
Pa kaj je to, ste vsi zunaj? Meni pa ni ravno za T ven peljat, ker piha.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:09:05
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A naj ne bi naša država spodbujala čim večjo vključitev v vrtce očitno vzpodbuja delo na črno. to pa tudi meni ni jasno...če otrok ni sprejet v nobenem vrtcu, kaj naj starši naredijo? dajo odpoved v službi, ali kaj??? bedn sistem! Pa sej men tut ni jasn, zakaj brezposelne osebe oz. njihovi otroci imajo prednost pri vpisu v vrtec. Halo?! Ja, pa če si BREZPOSELN, potem mej otroka doma in ga vahtaj, pa naredi mojmu al kermu drugmu plac jooooj tole z vrtci tudi mene vedno znova pogreje... sem zadnjič klicala kaj je z našim vrtcem(smo dobili obvestilo, da se bo komisija še 1x sestala) in mi je povedala, da je že velik staršev odklonilo, velik jih pa sploh ni plačalo are tako da ČAKAJO NJIH da vidijo kolk placa se bo naredl... haloooo!!!! naj se ti starši vsaj zjasnijo kaj bi radi, da mogoče dobimo drugi priložnost!!! me je pa še mal pomirila in rekla da se res pogovarjajo o odprtju novih oddelkov... DRŽIM PESTI, DA BOMO NOT! če ne, pa ne vem kaj bomo... DRŽIM PESTI TUDI ZA VSE VAS, KI ŠE NIMATE PROSTORA ZA VARSTVO IN DA LE-TEGA DOBITE!!!! država si želi veliko otrok - pol naj pa za zrihtajo tud prostor v vrtcih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:10:50
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* danes praznujejo Ana, Lena in Lara ČESTITKE MINI BEJBE!!!! (pa kolk je luškana bejba na slikici!!)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:17:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A naj ne bi naša država spodbujala čim večjo vključitev v vrtce očitno vzpodbuja delo na črno. to pa tudi meni ni jasno...če otrok ni sprejet v nobenem vrtcu, kaj naj starši naredijo? dajo odpoved v službi, ali kaj??? bedn sistem! Pa sej men tut ni jasn, zakaj brezposelne osebe oz. njihovi otroci imajo prednost pri vpisu v vrtec. Halo?! Ja, pa če si BREZPOSELN, potem mej otroka doma in ga vahtaj, pa naredi mojmu al kermu drugmu plac Pri nas imajo prednost zaposleni starši in starši študentje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:20:00
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Ah, mi smo jo dobili že ene 10 dni nazaj, pa je tok smotana, da se noče sama obesit . Pa sej T najbolj od cele gugalnice štriki zanimajo , so fini za glodat. čudno...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:23:41
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ država si želi veliko otrok - pol naj pa za zrihtajo tud prostor v vrtcih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ah, saj niti v porodnišnici še niso zrihtali placa. kolegico so po CR dali 3. dan domov in na odpustnico napisali "zaradi prostorske stiske". kje so še vrtci!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:29:09
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Smo ravno dobili še zadnjo zavrnitev za vrtec . Potem sem pa še za privat varstvo klicala, za katero sem bila 1000%, da ga dobimo in je rekla, da ima že 10 otrok na čakanju . Beda od bede ... Neprijetna situacija. Ja upam, da boste dobili kje kako drugo varstvo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:32:38
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zvečer gremo pa po gugalnico Katero ste kupili in kje? Mi se tudi odločamo za nakup gugalnice, ampak ne vemo katero. Pri babici ima tisto mini gugalnico, ki je do dveh let. V bistvu je prenosna. Samostoječe kovinske palice so narete na A, gor pa gugalnica. Pa bolj nizka zadeva je to, tak da je dobrih 60 cm od tal ritka. Smo jo dobili, ampak za prvo silo je dobra.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:32:52
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A naj ne bi naša država spodbujala čim večjo vključitev v vrtce Ah Meta, naša država bi naj spodbujala marsikaj ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:33:23
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* danes praznujejo Ana, Lena in Lara Čestitke malim gospodičnam. Ana je pa pravi cuker.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:37:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A naj ne bi naša država spodbujala čim večjo vključitev v vrtce očitno vzpodbuja delo na črno. to pa tudi meni ni jasno...če otrok ni sprejet v nobenem vrtcu, kaj naj starši naredijo? dajo odpoved v službi, ali kaj??? bedn sistem! Pa sej men tut ni jasn, zakaj brezposelne osebe oz. njihovi otroci imajo prednost pri vpisu v vrtec. Halo?! Ja, pa če si BREZPOSELN, potem mej otroka doma in ga vahtaj, pa naredi mojmu al kermu drugmu plac To je res bedno. Dobro po tretjem letu bi recimo mogli vsi imeti enake možnosti, mislim vsi otroci, prej bi pa mogli malo pogledati, če so starši zaposleni oz. niso in definitivno bi morali imeti prednost zaposleni starši. Če se katera sprašuje zakaj po tretjem letu je moje mnenje, da zato, ker prej še ni take škode, če ga kdo drugi čuva, potem pa že mora v družbo vrstnikov.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:37:47
|
|
|
|
Čarli08
|
Punce, kaj je že fora, če otrok dela avionček?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:40:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ država si želi veliko otrok - pol naj pa za zrihtajo tud prostor v vrtcih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ah, saj niti v porodnišnici še niso zrihtali placa. kolegico so po CR dali 3. dan domov in na odpustnico napisali "zaradi prostorske stiske". kje so še vrtci! 3. dan po carskem rezu je pa malo huda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:41:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A naj ne bi naša država spodbujala čim večjo vključitev v vrtce očitno vzpodbuja delo na črno. to pa tudi meni ni jasno...če otrok ni sprejet v nobenem vrtcu, kaj naj starši naredijo? dajo odpoved v službi, ali kaj??? bedn sistem! ja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:44:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Pa kaj je to, ste vsi zunaj? Meni pa ni ravno za T ven peljat, ker piha. pri nas v mb je pa tak super vreme...smo bili celo dopoldan,do sedaj zunaj....pa na kavici....pa rihtala vse možno,pa....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:46:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Smo ravno dobili še zadnjo zavrnitev za vrtec . Potem sem pa še za privat varstvo klicala, za katero sem bila 1000%, da ga dobimo in je rekla, da ima že 10 otrok na čakanju . Beda od bede ... ojoj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:48:38
|
|
|
|
pf
|
Punce kje pa Bubi hodi, da se nič ne oglasi? A mislite, da še pere? Ali pa so jo spet kam mahnili?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 14:49:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce kje pa Bubi hodi, da se nič ne oglasi? A mislite, da še pere? Ali pa so jo spet kam mahnili? bere še...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?