|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
19.5.2009 13:07:04   
Olivija*
ja, sta jo že napolnila user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
19.5.2009 13:09:00   
meta21
Mi smo tudi včeraj dobili odgovor iz vrtca. 537 vlog, 183 sprejetih in 354 odklonjenih... Mi smo 99. v vrsti. Ne ve človek al bi se smejal al jokal. Mi nimamo krize, ker gre dedi oktobra v penzijo, si pa sploh ne predstavljam, akko je tistim (npr. vam AinB) ki so odvisni od varstva. A naj ne bi naša država spodbujala čim večjo vključitev v vrtceuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
19.5.2009 13:09:41   
Olivija*
zvečer gremo pa po gugalnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
19.5.2009 13:12:45   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
A naj ne bi naša država spodbujala čim večjo vključitev v vrtceuser posted image

očitno vzpodbuja delo na črno.

to pa tudi meni ni jasno...če otrok ni sprejet v nobenem vrtcu, kaj naj starši naredijo? dajo odpoved v službi, ali kaj??? bedn sistem!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
19.5.2009 13:17:28   
Olivija*
naša bejba je prej spala 3x na dan po približno eno uro... ker smo imeli zadnje čase problem pri tretjem uspavanju, sem se odločila, da bo spala samo 2x na dan...
ona se je pa zgleda odločila, da bo spala samo 1x na dan, saj zdaj spi že tretjo uro...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
19.5.2009 13:57:45   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

A naj ne bi naša država spodbujala čim večjo vključitev v vrtceuser posted image

to pa tudi meni ni jasno...če otrok ni sprejet v nobenem vrtcu, kaj naj starši naredijo? dajo odpoved v službi, ali kaj??? bedn sistem!

Pa sej men tut ni jasn, zakaj brezposelne osebe oz. njihovi otroci imajo prednost pri vpisu v vrtec. Halo?! Ja, pa če si BREZPOSELN, potem mej otroka doma in ga vahtaj, pa naredi mojmu al kermu drugmu plac user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
19.5.2009 13:59:43   
AinB

zvečer gremo pa po gugalnico user posted image user posted image user posted image

Ah, mi smo jo dobili že ene 10 dni nazaj, pa je tok smotana, da se noče sama obesit user posted image user posted image . Pa sej T najbolj od cele gugalnice štriki zanimajo user posted image , so fini za glodat.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
19.5.2009 14:00:58   
AinB
Pa kaj je to, ste vsi zunaj? Meni pa ni ravno za T ven peljat, ker piha.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
19.5.2009 14:09:05   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Pa sej men tut ni jasn, zakaj brezposelne osebe oz. njihovi otroci imajo prednost pri vpisu v vrtec. Halo?! Ja, pa če si BREZPOSELN, potem mej otroka doma in ga vahtaj, pa naredi mojmu al kermu drugmu plac user posted image user posted image

jooooj tole z vrtci tudi mene vedno znova pogreje... sem zadnjič klicala kaj je z našim vrtcem(smo dobili obvestilo, da se bo komisija še 1x sestala) in mi je povedala, da je že velik staršev odklonilo, velik jih pa sploh ni plačalo are tako da ČAKAJO NJIH da vidijo kolk placa se bo naredl... haloooo!!!! naj se ti starši vsaj zjasnijo kaj bi radi, da mogoče dobimo drugi priložnost!!! me je pa še mal pomirila in rekla da se res pogovarjajo o odprtju novih oddelkov... DRŽIM PESTI, DA BOMO NOT! če ne, pa ne vem kaj bomo...

DRŽIM PESTI TUDI ZA VSE VAS, KI ŠE NIMATE PROSTORA ZA VARSTVO IN DA LE-TEGA DOBITE!!!!
država si želi veliko otrok - pol naj pa za user posted image  zrihtajo tud prostor v vrtcih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
19.5.2009 14:10:50   
Alenka_

danes praznujejo Ana, Lena in Lara user posted image user posted image user posted image

user posted image

ČESTITKE  MINI BEJBE!!!! user posted image user posted image user posted image  (pa kolk je luškana bejba na slikici!!)

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
19.5.2009 14:17:17   
meta21

Pri nas imajo prednost zaposleni starši in starši študentje.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
19.5.2009 14:20:00   
Olivija*

Ah, mi smo jo dobili že ene 10 dni nazaj, pa je tok smotana, da se noče sama obesit user posted image user posted image . Pa sej T najbolj od cele gugalnice štriki zanimajo user posted image , so fini za glodat.

čudno...

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
19.5.2009 14:23:41   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_
država si želi veliko otrok - pol naj pa za user posted image  zrihtajo tud prostor v vrtcih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ah, saj niti v porodnišnici še niso zrihtali placa. kolegico so po CR dali 3. dan domov in na odpustnico napisali "zaradi prostorske stiske". kje so še vrtci!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
19.5.2009 14:29:09   
pf

Smo ravno dobili še zadnjo zavrnitev za vrtec user posted image . Potem sem pa še za privat varstvo klicala, za katero sem bila 1000%, da ga dobimo in je rekla, da ima že 10 otrok na čakanju user posted image . Beda od bede ...user posted image user posted image user posted image

Neprijetna situacija. Ja upam, da boste dobili kje kako drugo varstvo.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
19.5.2009 14:32:38   
pf

Katero ste kupili in kje? Mi se tudi odločamo za nakup gugalnice, ampak ne vemo katero. Pri babici ima tisto mini gugalnico, ki je do dveh let. V bistvu je prenosna. Samostoječe kovinske palice so narete na A, gor pa gugalnica. Pa bolj nizka zadeva je to, tak da je dobrih 60 cm od tal ritka. Smo jo dobili, ampak za prvo silo je dobra.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
19.5.2009 14:32:52   
Čarli08

Ah Meta, naša država bi naj spodbujala marsikaj ....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
19.5.2009 14:33:23   
pf

danes praznujejo Ana, Lena in Lara user posted image user posted image user posted image

user posted image

Čestitke malim gospodičnam. Ana je pa pravi cuker.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
19.5.2009 14:37:13   
pf

To je res bedno. Dobro po tretjem letu bi recimo mogli vsi imeti enake možnosti, mislim vsi otroci, prej bi pa mogli malo pogledati, če so starši zaposleni oz. niso in definitivno bi morali imeti prednost zaposleni starši. Če se katera sprašuje zakaj po tretjem letu je moje mnenje, da zato, ker prej še ni take škode, če ga kdo drugi čuva, potem pa že mora v družbo vrstnikov.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
19.5.2009 14:37:47   
Čarli08
Punce, kaj je že fora, če otrok dela avionček?

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
19.5.2009 14:40:29   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

ah, saj niti v porodnišnici še niso zrihtali placa. kolegico so po CR dali 3. dan domov in na odpustnico napisali "zaradi prostorske stiske". kje so še vrtci!

3. dan po carskem rezu je pa malo huda. 

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
19.5.2009 14:41:04   
arabela*

ja...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
19.5.2009 14:44:27   
arabela*

Pa kaj je to, ste vsi zunaj? Meni pa ni ravno za T ven peljat, ker piha.

pri nas v mb je pa tak super vreme...smo bili celo dopoldan,do sedaj zunaj....pa na kavici....pa rihtala vse možno,pa....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
19.5.2009 14:46:47   
arabela*

Smo ravno dobili še zadnjo zavrnitev za vrtec user posted image . Potem sem pa še za privat varstvo klicala, za katero sem bila 1000%, da ga dobimo in je rekla, da ima že 10 otrok na čakanju user posted image . Beda od bede ...user posted image user posted image user posted image

ojoj...user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
19.5.2009 14:48:38   
pf
Punce kje pa Bubi hodi, da se nič ne oglasi? A mislite, da še pere? Ali pa so jo spet kam mahnili?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
19.5.2009 14:49:44   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce kje pa Bubi hodi, da se nič ne oglasi? A mislite, da še pere? Ali pa so jo spet kam mahnili?

bere še...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?