Anonimen
|
jutro sem spakirala ulo v vrtec, zdej pa froštkam pa kafe pijem. noč je bla katastrofa spet, ula se je kr naprej drla, enkrt sem prišla k njej, je kr nekaj rinila po postli pa tulila in u bistvu še spala pol se je vsedla in se res grozno jokala, sem jo mogla prov dvignit, pa luč prižgat in jo ornk zbudit, da je pol pršla k seb...noro... men pa neo spi od kakšnih 9ih pa do 5ih zjutri v svoji postli, pol ga k seb vzamem, se priklopi in spi dalje zlat otrok mal mormo v šoping it ta teden, men je kr slabo.... ...ma nisem kupec pa tolk ne maram trgovin, sam zdej je pa res že kriza, neo nima že skor nič za oblečt, dobr da je tolk vroče, da tud rabi ne nič morm res pregledat cunje, kaj ima, pa naštudirat, da bomo optimalno kupli, da bo res prov pršlo, včasih kej kupiš, pol pa niti enkrat ne obleče otrok ula tud rabi zdej za polet kej, jst rabim natikače, pa kakšno majco...ma groza....men res tolk ni, sam k stopim v trgovino sem že živčna, pa recimmo hrano in takšno, si napišem na list in grem točno po listu, zmečem v voz in gasa ven...za oblečt, če si recimo kupujem hlače, probam ene trojne, če so ktere kul, vzamem, če niso, obupam in nimam nič niti na kraj pameti mi pa ne pade, da bi recimo če kupujem hlače, gledla še majce ali karkoli drugega...tko da res nisem baš neki potrošnik, kupim res samo tisto kar je nujno, kar rabimo, neke akcije me ne potegnejo nikoli, ne vem zakaj bi kupla neki, kar ne rabim, sam zato ker je cenej in kao prišparam...kolk šele prišparam če tega ne kupim tko da po te večje nakupe že gemo skup, drgač tule po tist kar je pa za sproti treba, pa kr lubi hodi pa ta mesec bo hud - jst mam r.d., pa mami in oba brata
|