|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
15.5.2009 15:01:18   
naraščaj
Hoj po spet krajšem predahu,

smo bili bnamreč bolni in posledično sem bila kot en obešačnik. Mi je v četrtek - prejšnji zakuhala in kasneje ugotovimo, da ma škrlatinko. No zdej je že ok in jaz že drugi dan delam in spet je viken juhu.
šit grem
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Ninočka tebe je zmeraj lepo brat.user posted image  Bošček Ruben, samo da bo zdej ok.

Tin je ful mesojedec, tako da moram včasih kar skrivat salamo pred njim, ker samo kriči me me, on bi tega ful pojedel, pa mu ne dam preveč, sploh suhega ne. Drugač pa je vse, sem ga včeraj vagala in ima 13 kg.

Nahrbtnika mi nimamo, tako da ne znam svetovat.

Barika, čestitke za fantka. user posted image

Mama, a gnezditveni te daje, joj kolk je to fajn slišat,se takoj spomnem na nas ostale, ko smo bile nosečke. user posted image

Tanayya, lepo da se prstek celi. user posted image

Tako, grem naredit še nekaj za službo, pol pa spat...NOČKO
Se podpišempod tole.

Mesojedost. Ful ma rada meso, da o slamah ne govorim in o hrenovkah, moerm ap ful gledat zarad mleka in zmer pač ne more dobit kar si madam zaželi, žal.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
16.5.2009 10:23:55   
GB
Dobro jutro  , vidim  da sem prva danes in vam skuham eno mocno kavo user posted image user posted image . Sem prisla preverit , ce se je Mama11 ze danes kej oglasila ?? No Mama11 ce se nisi v Rimu potem hitro na raport user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mamathea kdaj imas pa ti rok in vse ostale ???

Nevem kaj naj napisem, razen tega da Tianna ze cel teden celo noc prespi brez zbujanja user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede mleka sem pa mislila ,da ga se morjo dosti spit in sem revico prav silila ,da je pila user posted image user posted image . No nebom vec user posted image user posted image

Nevem kaj naj se napisem , zato bom kr nehala. LEp vikend vsem skupaj in Mama11 oglasi se .

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
16.5.2009 12:52:31   
mama11
No, se javljam. Nismo v Rimu, me tudi nič križ ne muči, tako da očitno danes še ne bo nič.

Tianna, bravo za spanje. Mi smo pa kar zapadli v en vzorec zbujanja 1-2x na noč; večino noči se zbudi nekje med 1-2h in zahteva dudo. Včasih pa še med 6-7h zjutraj. Saj zaspi nazaj takoj, ko ji daš dudo in jo prevrneš nazaj na blazino (zakaj se ponoči tako vrti nimam pojma), ampak vstati moraš vseeno... no, saj pritoževati se ne smem, ker v bistvu od decembra vstaja samo user posted image . Na teden je mogoče dan ali dva, da jih prespi v kompletu. Najbrž bi bil čas, da jo odvadiva od dude tudi med spanjem, ampak najprej hočem videti, če bo nov naraščaj tudi hotel dudo... če jo bo, nima smisla, da zdaj pupo mučim z odvajanjem, ker bo samo udarilo na ljubosumnost.

Aja, pa še enkrat zadnji seznamček user posted image :

srečka nosečka         PDP          pričakujemo   izbira imen
mama11                     20.5.         user posted image                     pogajanja v teku
mamathea                  30.5.         user posted image                    še nič
ninočka                       11.07        user posted image                     zbiramo predloge
barika                         2. 9           user posted image                     Matej
sonchek                      27.9.
manca                        26.10.                                    

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
16.5.2009 13:54:49   
Tanayya29
Hojla!!!!

Na hitro....
Včeraj ni bilo večerje,al sem kej zamudla?

Mama11,ojoj čas je že tu...če boš rodila jutri,boš mela isti datum kot moj brat RD.....Srečno,držim pesti.

Mleko pije zjutraj in zvečer...okol 4dl na dan,ampak je not vmešan čokolino,al pa kej druzga,samga ne mara.....odkar smo ukinl novalac.

pogrešam scubo!!!!

Zdej pa morm it,ker grem v ZOO al pa volčji potok(ne vem še).

Lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
17.5.2009 12:43:28   
Tanayya29
Dober dan,

no vidim,da se od včeraj ni noben javu.....razen meneuser posted image .

Pa bom tut zdej hitra.
Včeraj smo dan preživel v ZOO-ju,je blo super fajn.Men je ljubljanski zoo res fajn(no,drugje še nisem bilauser posted image ).Edin živali se mi smiljo(no,to je že druga zgodbauser posted image .).

mama11,kje si??V porodnišnici?Doma?user posted image Javi se.

Ninočka,vem kok je fajn ,mi smo tut Regres dobili,če bi mela vsak mesec tako plačo z regresom,bi še kar blo....

sem pa dobila tut odločbo dohodnine,pa drug mesec dobim še neki denarja.....
Vsak mesc bi mogl kej tko za vmes bit....user posted image .

Sm bila v četrtek na Govorilnih urah,je bil Taj zelo pohvaljen.Upam,da tako tudi ostane.

Obleke za tamauga jaz kupujem v hmu,pa okaidiju,al kakšno je že blo vprašanje?No,kupujem kjer je,tukaj največ.pa v sparu sm kupla full bodijev za polet.Aja za rutko je blo vprašanje....

Gb,ja veliko jih je,ki se ne javljajo več....Nekatere so na Fbju,nekaterih pa ni več....

Nč,zdej grem pa kuhat.....mali spi.

Lep dan!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
17.5.2009 12:45:35   
Tanayya29
mama11,črn lenor je not rozauser posted image ,tk da ga lahko uporabljaš tut za belo perilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1681
17.5.2009 19:59:15   
GB
Cer !

Sem prisla pokukat,ce je kej novega in seveda kje je Mama11 a je ze na poti ???

Tanaya : ravno danes sva se z mojim pogovarjala,da ko bomo v slo . da bomo v ljubljanski zoo, da vidim ce je res tako fajn kot ga hvalite user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kje pa je Mamathea ? ona ima tudi se kmalu rok , no ce katera kaj ve naj javi .

Grem kopat Tianno , lep vecer se naprej

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

Neposredna povezava do sporočila: 1682
17.5.2009 20:26:32   
mama11
Ja, sem upala, da bomo danes šli v Rim, pa izgleda, da ne bo nič. Pa bi mi kar ustrezalo, če sem iskrena... bi prav rada spoznala to bitjece, ki je že toliko mesecev z mano.... samo glede na izkušnje prvič, me bo verjetno še Mamathea prehitela user posted image

Danes smo bili na obiskih, pupa ni hotela nič spati in posledično je mrknila v avtu na poti domov. Prav s težavo sva jo doma zanimirala, da je pojedla, opravila na kahli, se stuširala in šla spat (no, zadnje ni bil problem user posted image ). Samo mislim, da bo noč pestra, ker bo vse, kar se je dogajalo, podoživljala.

Zdaj pa čakam, da prideta domov še tast in tašča, da se z mojim odpraviva na sprehod. In medtem pijem čaj iz malinovih listov. Prvič ga nisem, tokrat sem se pa odločila preveriti, če res "odpira" (mimogrede, ali ga je katera pred letom in pol prakticirala? - kakšne so bile izkušnje?). Če ne prej, bomo videli na naslednjem pregledu v sredo. Pa upam, da bo že prej kaj akcije...

Jutri zjutraj imamo pa spet pedontologa. Gre tudi moj z nama, sem mu rekla, da sama s pupo ne grem več naokoli. Saj na krajše poti še greva sami - do Škofljice in nazaj npr. V Ljubljano pa nočem več, da ne bi slučajno kje kaj odteklo. Vem, da bo najbrž imel kaj reči glede dude... bom poročala. Sicer pa se mi zdi, da ima kar lepe zobke... sicer je vmes pavza, ampak takšne ima tudi očka user posted image .

Mimogrede, danes, ko je bilo ful vroče, sem jo napravila "samo" v body s kratkimi rokavi in tanke 3/4 kavbojke z naramnicami. Po 15h je bilo pa tako hudo, da je bila dobro uro samo v bodyju in sandalih na ježka. Nimam pojma, kaj bom naredila, ko bo 35 stopinj, ker ji je bilo ves čas vroče. Po moje jo bom dala v plenico in majčko na naramnice... čeprav mi to močno sonce na njeni nežni koži čisto nič ne ustreza. Jo že zadnji teden po malem mažem z zaščitno kremo.

No, dovolj, bom poskusila še zlikati, preden grem na sprehod.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
17.5.2009 22:17:47   
tintin
Hello,
no mi smo bili pa danes dop v zoo. V je užival, razen slona se je baluser posted image
Popoldan smo naredili pa ene 20 km s kolesom (vasja zadaj na sedežu).
Regres- je že šel papa za kamp opremo.
Mama11- držim pesti za čimprejšen odhod v Rim.
toliko na kratko. lp vsem!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
18.5.2009 8:53:13   
Mamathea
Dobro jutro

No tudi jaz še nisem šla v Rim (rok imma sicer šele 30.05) in "mama 11" nič se ni za bat, da bi te prehitela, sej če sodimo po prvih izkušnjah bom tudi tokrat rodila čez rok, prvič je blo to 10 dni po roku, mislim, da mi tokrat podobno kaže, sej se ni niti čepek še odluščil, niti se kaj ekstra ne dogaja... imam pa v četrtek kontrolo in bomo videli, kako in kaj. Čaj iz malinovih listov meni v prvo žal ni čisto nič pomagal, sem ga pila vsako jutro in vsak večer, pol mi je pa babica v porodni sobi povedala, da ni dost sam, da se ta čaj pije, pač pa je treba narediti poparek tega čajčka, dat v primerno posodo (lahk je tudi kahlica, al pa kaj podobnega) in to dat na školjko pol se pa gor vsest. Ta poparek naj bi potem super odprial maternični vrat in po izkušnjah mojih kolegic to res deluje. Jaz grem tudi v akcijo za teč čajem, saj ga od prvič nimam več. Tako, da "mama" veliko sreče, pa prijetno sedeje na pariuser posted image user posted image user posted image .
Drugače pa smo mi ok, skoz nekje "letamo" naokol, saj imam občutek, da potem nekaj časa ne bom tako zelo mobilna in se mi škoda zdi, da bi že zdaj samo doma čepela.
Aja mimogrede akcija z likanjem in popspravljanjem se še nadaljuje, ampak toliko eneregije pa tud ne morem zbrat, da bi še h kateri prišla, čeprav sem se zadnjič nekaj ponujala, no če mi pa cotke na dom prinesete se bi pa dalo kaj zmeituser posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa grem k najboljšemu opravilu in to je plačevanje mesečnih računov.user posted image user posted image user posted image Lep dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
18.5.2009 9:21:53   
manca
Jutrčekuser posted image

pa sem po enem tednu dopusta spet v službi. Sem imela vmes pregled pri gin., vendar spola še ne vemo ker nagajivček spet drži noge skupajuser posted image (naslednji pregled - morfologija bo šele čez 5,5 t, saj ima gin. vmes dopust), sešila sem oblekci + klobučka za poroko, pa še na poroki smo bili v soboto. Skratka teden je minil kot bi mignil. Sem zaradi službe ponoči prav slabo spala, pa ko sem prišla danes delat mi je bila pisarna prav čudnauser posted image . Zdaj odštevam dneve do naslednjega dopusta...namreč začnem ga s 1.6. in bo trajal 14 dni-jupiii.

Nahrbtnik za nošenje otroka- grem ga kupit ta teden, saj sem hb dobila izkaznico od strica, ki je vodnik v gore. Mklks, ga tudi ti rabiš ali si ga že kupila? Ker če ga rabiš mi sporoči, pa ga še tebi zrihtam.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
18.5.2009 9:28:54   
mklks
jutro vsem skupaj!

vidm da ste preživeli lepe vikende....no, mi smo bli večinoma kar doma, pa je blo vseeno zelo lepo:)

ja, ta vročina se je res nahitro začela....ema je že cel vikend v 3/4 hlačah in kratki majčki, spodaj ima še vedno spodnjo majčko:)

smo pa včeraj z eminim dedijem naredila peskovnik...sem se odločila, da ga ne bom kupovala, in sva lepo dopoldne ga zbila iz desk, izolirala, da ne leti mivka čez špranje ven, pa je prou fajn, ema uživa 100 na uro.....sploh noče ven, meče mivko čez mlinček, pa se smeje, ker se vrti user posted image user posted image user posted image

jo pa tudi že kar mažem s kremo za sončenje, ker jo je po rokicah že kar malo dobil sonček:)
bo do konca poletja ko en zamorček:)

mama11 in mamathea....držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

kaj je blo pa z večerjo??

glede mleka, naša ga spije vsak večer prib. 2dl po skodelici, ga ima ful rada, pa seveda vmes razne skute, jogurti, kaše, gres.....

ajdi fajn se mejte:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
18.5.2009 9:30:30   
mklks
manca....hvala, ampak sem ga že dobila, mi ga je prodala ena mamica iz eminega vrtca, ker ga ne rabijo več:)
lepo, da si se spomnila, če boste pa kej v nm zašli, pa le pokliči:)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
18.5.2009 10:13:39   
manca
v album sem dodala še dve slikci od naše Maje...oblekco in klobuček, ki ju ima na sebi sem pa naredila prejšnji teden.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
18.5.2009 11:48:50   
mklks
manca...ful je cortkana, in maja in oblekcauser posted image user posted image
ampak ti pa znaš potlej to šivat:)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
18.5.2009 12:09:40   
manca
evo, sem dodala še slikco, na kateri sem jaz. sva bili v stilu, ker drugače tako ali tako klobuček nebi obstal na njeni glavi. Je bila vsa ponosna ko je gledala mene, potem pa še sebe v istem blaguuser posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
18.5.2009 12:26:46   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
ni dost sam, da se ta čaj pije, pač pa je treba narediti poparek tega čajčka, dat v primerno posodo (lahk je tudi kahlica, al pa kaj podobnega) in to dat na školjko pol se pa gor vsest.

Joj, Mamathea, saj se morajo hecat. V tej vročini naj se še tako parim, saj bom potem šla rodit od vsega hudega... Če bi le to vedela prejšnjič, ko je bil november...

Manca, ti si pa ful huda šivilja. S pupo sta ful krasni. Me kar foušija daje - jaz si vzamem kak teden pavze preden grem šivat - pa še to kaj nujnega kot je gumb ali razporek ali kaj takega.

Smo dobro opravili pri pedontologu. Vse krasno, samo jeziček je še vedno kratek (oz. vezica). Je rekel, da jo bo čez pol leta spedenal z laserjem, če se ne bo uredilo samo od sebe user posted image . Sicer je pa rekel, da naj se čim bolj ognemo bonbonom in lizikam, čokolado pa samo, če je res nuja. Po pravici povedano ji prvih dvojih še nisem dala, niti ne nameravam, kakšen čokoladni jajček je za veliko noč že zmazala, sicer so pa pri nas za posladek absolutni zmagovalec piškoti.

Aja, ponoči je bilo pa super. Spala b.p. do pol osmih in če bi ji takrat dala dudo, bi zategnila gotovo še za vsaj eno do dve urici, ampak smo tako ali tako morali k zobarju.

Z Rimom najbrž danes tudi ne bo nič, čeprav mi je ponoči otrdeval trebuh, pa malo občutka v križu je bilo kot pri menstruaciji, ampak od jutra do zdajle pa nič od nič.

Tako, javljanje za danes mimo, grem še kaj delat.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
18.5.2009 12:47:06   
ninocka
Na hitrco se javim, ker sem lacna kot volk in si grem najprej nekaj za jest nastimat.
sem mela danes pregled pri G, alles OK, CR napovedan 23-24.06.

Manca, ful lepa oblekica in klobucek user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa reees jest user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
18.5.2009 13:51:44   
Mamathea
Pozdravček

Ja "mama11" se popolnoma strinjam, da na parni kopeli sedet v tako vročem vremenu verjetni ni lahko, zato tega tudi še ne prakticiram, sicer pa začnem jutri, ker s tem velikim trebuščkom mi pa tud ni več za okol hodit. No sej bo kmalu mimo vse hudo in se bo začelo samo še lepo cartanje....
Manca super oblekce in klobučki, res sta carici s pupiko, ti pa krasna šivilja.user posted image user posted image user posted image
Joj meni v trebuhu detece tako rovari sem in tja, da se bom mogla ravnokar malo vležt, sicer mi bo trebuh raztrgalo.
Ninočka pa sej ti boš pa prav kmalu spet ponovno mamica, ja kr mal za nama z mamo 11, krasno, sem mislila, da si ti na vrsti šele kje avgusta, no fajn pa boš že prej cartala.
Nič zdaj pa grem res mal na kavč, da se stanje umiri.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
18.5.2009 14:21:47   
manca
častim eno veliko dozo user posted image in  user posted image saj sva v petek izvedeli, da smo končno dobili vrtecuser posted image ..sem od nestrpnosti kar na pošto poklicala in se zmenila, da me pošta tam počaka, saj bi v nasprotnem primeru morala čakat do cca. pol enih dopoldne, pa še po opravkih nebi mogli it s tamalo. Ko sem dobila kuverto v roko sem dobila kar solzne oči od veselja. Prijav je bilo kar 183, sprejeli so 123 otrok.

glede šivanja pa: nasvete sem dobila od svakinje, tako da je zato tako dobro vse skupaj uspelo. Ampak vaja dela mojstra, tako da bom nadaljevala z šiviljskimi podvigi še naprej kolikor bo le dopuščal čas.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
18.5.2009 19:58:21   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: manca

v album sem dodala še dve slikci od naše Maje...oblekco in klobuček, ki ju ima na sebi sem pa naredila prejšnji teden.

A to si sama sešila??? hudoooooooooooooooo
res ti gre dobroooo...user posted image user posted image user posted image
ob sta zelo luštni...te pa Maja malo prekaša....glej da ne boš zdej poslala po lovca user posted image user posted image

Pa čestitke za vrtec user posted image

Mama11...kaj ti še delaš tukaj..pupa te že čakauser posted image
A im ste zdej že končno izbrali..?

No mi bomo pa imeli parček....tudi danes je naš fantič se pokazal v vsej svoji veličini...in se res ni dalo zgrešit, da je nekaj med nogami user posted image
Naš je bil tako ponosen...bil je namreč z mano pri g. in pri vseh babah v familiji si je res zaželel enga fantiča...no in sedaj bomo imeli pobca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ninočka...tole bo pa res hitro..kako pa to da so ti določili že datum?

Tale vročina me res že zelo matra in sem na koncu dneva čist hin....

grem mal kavč peglat...
lep večer še naprej...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
18.5.2009 21:02:06   
barika
Sonček čestitke za poba!! kaj pa naj jaz rečem, ko sem med samimi moškimiuser posted image

Jaz sem pa dobila nov vozek za malega (za enkrat še za Martina) in sicer q. freestayla - za 1x sem ful navdušenauser posted image

Mama11 in Manca, povejta, ko bo treba dihat ...user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
18.5.2009 21:12:45   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Sonček čestitke za poba!!

Cestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image

kaj pa naj jaz rečem, ko sem med samimi moškimiuser posted image
No, no, kaj pa naj jst pol recem - moz, 3 sinovi + se 2 macka (sicer kastrirana, ampak vseeno macka user posted image )

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
18.5.2009 21:33:48   
tabi
čer

Tamala dva že pridno pančatauser posted image

Manca super stauser posted image  in seveda dobra šiviljauser posted image kar tako naprejuser posted image

Sonchek za fantičkauser posted image user posted image

Mama11 in Mamathea držimo pestke da kmalu male štručke vzameta v naročkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninočka se boš vsaj lahk pohvalla,da s tremi naenkrat spišuser posted image

Manca za vrtecuser posted image user posted image

Jst sem paa danes peljala tamala dva k frizerki,in celo Nika je bila pridna samo eno ali dve solzice,pol pa pridna pridna punca,Nejc pa itak da je priden sam da mu frizerka na koncu frizurco nardiuser posted image

MLEKO naša dva še vedno popijeta oba skupaj na dan 1l (vsak pol,včasih manj včasih več),kje so še jogurti,pudingi,sir,..

kaj sem še hotla napisat.....................user posted image mi je vse z glave ušlo.Zadne čase tut za 5min ne vem kaj sem hotla,kot bi jih mela 90 letuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
18.5.2009 21:35:51   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: barika
Sonček čestitke za poba!!

Cestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image

kaj pa naj jaz rečem, ko sem med samimi moškimiuser posted image
No, no, kaj pa naj jst pol recem - moz, 3 sinovi + se 2 macka (sicer kastrirana, ampak vseeno macka user posted image )

da bo treba še eno punčko uštimat , drugače pa jaz niti nimam nobene sestrične, ker sem edina punca v naši familiji , tak kot da e taka umetnost dve luknji nardit

Tabi, da nisi slučajno noseča user posted image

Martin tudi ne mara več mleka, komaj da ga   zvečer malo spije, ker ful noče jest ... že 14 dni štrajka (verjetno bo spet kakšen poskok v rasti)user posted image .

< Sporočilo je popravil barika -- 18.5.2009 21:37:47 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......