GB
|
Dan !!! Mama11: JOj a je ze kej novick , dihamo s tabo deeeeejj moo Ninocka : vse najboljse , veliko zdravja, smeha , srece in pridne otroke . LEpo praznuj . Tanaya : mi smo tudi ze razmisljali o sandalcah,ampak pri nas se ni take vrocine , tako da se ne mudi . Kupili bomo ene garantirano. No naj vam povem,da smo vceraj cel dan preziveli v bolnici ,saj je Tianna neko virozo staknila. V torek zjutraj sem opazila na prsih ene cudne flekce. Cez par ur ko sem jo spet previjala,sem pa mislila,da me bo kap zadela. Flekci so se razsirili po celem trebuhu in malo na nogice. Takoj sem poklicala zdravnika in smo leteli na pregled. Diagnoza : to se pogosto naredi pri otrocih,da imajo osip ( rash ) od glave do nog in to je zaradi viroze . So nam dali ene antibiotike ( preventiva zaradi op. srcka ) in neki sirup za alergijo. Zvecer se stanje poslabsa in postane Tianna otecena po celem telesu in seveda listasta . MEne panika ,ampak cudilo me je da je bila vesela , razigrana in brez vrocine. Naslednji dan zjutraj klicem bolnico in mi pravijo da moram najprej do svojega osebnega zdravnika in naj mi on napise napotnico za v bolnico. Gremo tja , dobimo napotnico, hitro v bolnico na pregled. Tam se Tianna ful ustrasi in non stop je jokala. Po pregledu dveh zdravnikov Diagnoza: virusna okuzba - zaradi tega je osip ( zgleda ful grozn) in so nam rekli, naj nehamo z antibiotiki , ker lahko pospesi osip in ostanemo samo na sirupu. Rekli so mi,da gremo lahko domov in dokler je Tianna pridna, razigrana in brez vrocine da nam ni treba toliko skrbeti , ce pa se poslabsa pa takoj nazaj. Danes je Tianna ok ,edino prejle ko sem jo dala spati se je reva praskala in ful casa je rabila,da je zaspala . Sedaj me pa zanima KAJ NAJ NAREDIM . A mogoce katera pozna kaksen tak primer , ali res to ni tako hudo in kaj naj naredim da ji malo ublazim ta osip . Vprasala sem tudi ,ce je mogoce menigitis ali ekcem ali kaj podobnega in so mi zagotovili ,da ne . Cist sem obupana . No morala sem vam povedati in bi bila zelo hvalezna za kaksen predlog ali mnenje.