|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
21.5.2009 7:00:10   
Tanayya29
mama11 srečno!!!!!!!!!!!!!!Hitro nam javi!!!!

ninočka vse najboljše!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
21.5.2009 9:12:20   
Mamathea
Dobro jutro

No vidim, da se kr dogaja in mama 11 zaenkrat še ni nič sporočila, ko bo kaj takoj javim naprej. No jaz imam danes tudi pregled pa bomo videli, kako in kaj. Mene do sedaj še niso gledali, koliko naj bi bila odprta... pričakujem, da to posotorijo danes, sicer pa kot pravim, 9 dni časa še imam do uradnega pdp-ja in pot v Rim je zame očitno še dolga. Vseakakor vam bom javila, ko bo karkoli novega. Mama 11 upam, da že cartate in da je vse ok. Komaj čakam sporočilce. Lep pozdrav vsem, šibam na pregled.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
21.5.2009 9:15:23   
mklks
mama11......držimo pesti!!! srečno!! user posted image user posted image

mamathea....tudi ti boš kmalu na vrstiuser posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
21.5.2009 10:42:45   
Tanayya29
OJLA,EN LEP sončen pozdrav iz službe....

mama 11,upam,da bo kmalu lepa novička!!!!

jaz sem prebolela en brzinski virus,trebušni,sem prejšnji dan ponoči ob pol dveh zjutraj šla v lekarno,ker me je tok bolel želodec......nisem nič doma imela....grozza,kere bolečine.....

eno vprašanje,imam,ali ste svojim že kupile sandalčke,in kakšne...?

Jaz imam ugledane ene geoxe,pa šibam danes po njih,verjetno....

Želim vam lep dan,in komaj čakam novičke od mame11....srečno ....

Neposredna povezava do sporočila: 1729
21.5.2009 11:58:28   
mklks
ja, naša že ima in tudi že nosi sandalce, sploh zdaj ko je tako vroče, v supergah ji tako noga švica, da je grozauser posted image

sem pa kupila kar cicibanke, so prou lušne- z jagodami :)user posted image user posted image

nič, šibam...konec službe...juuupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1730
21.5.2009 14:19:37   
GB
Dan !!!

Mama11: JOj a je ze kej novick , dihamo s tabo deeeeejj moo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninocka : vse najboljse , veliko zdravja, smeha , srece in pridne otroke . LEpo praznuj .

Tanaya : mi smo tudi ze razmisljali o sandalcah,ampak pri nas se ni take vrocine user posted image  , tako da se ne mudi . Kupili bomo ene garantirano.

No naj vam povem,da smo vceraj cel dan preziveli v bolnici user posted image user posted image user posted image ,saj je Tianna neko virozo staknila. V torek zjutraj sem opazila na prsih ene cudne flekce. Cez par ur ko sem jo spet previjala,sem pa mislila,da me bo kap zadela. Flekci so se razsirili po celem trebuhu in malo na nogice. Takoj sem poklicala zdravnika in smo leteli na pregled.
Diagnoza : to se pogosto naredi pri otrocih,da imajo osip ( rash ) od glave do nog in to je zaradi viroze user posted image user posted image user posted image user posted image . So nam dali ene antibiotike ( preventiva zaradi op. srcka ) in neki sirup za alergijo. Zvecer se stanje poslabsa in postane Tianna otecena po celem telesu in seveda listasta . MEne panika ,ampak cudilo me je da je bila vesela , razigrana in brez vrocine. Naslednji dan zjutraj klicem bolnico in mi pravijo da moram najprej do svojega osebnega zdravnika in naj mi on napise napotnico za v bolnico. Gremo tja , dobimo napotnico, hitro v bolnico na pregled. Tam se Tianna ful ustrasi in non stop je jokala. Po pregledu dveh zdravnikov
Diagnoza: virusna okuzba - zaradi tega je osip ( zgleda ful grozn) in so nam rekli, naj nehamo z antibiotiki , ker lahko pospesi osip in ostanemo samo na sirupu. Rekli so mi,da gremo lahko domov in dokler je Tianna pridna, razigrana in brez vrocine da nam ni treba toliko skrbeti , ce pa se poslabsa pa takoj nazaj. Danes je Tianna ok ,edino prejle ko sem jo dala spati se je reva praskala in ful casa je rabila,da je zaspala user posted image user posted image user posted image .

Sedaj me pa zanima KAJ NAJ NAREDIM . A mogoce katera pozna kaksen tak primer , ali res to ni tako hudo in kaj naj naredim da ji malo ublazim ta osip . Vprasala sem tudi ,ce je mogoce menigitis ali ekcem ali kaj podobnega in so mi zagotovili ,da ne .  Cist sem obupana . No morala sem vam povedati in bi bila zelo hvalezna za kaksen predlog ali mnenje.

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
21.5.2009 14:23:19   
nicolina
Tanayya, sm da si ok user posted image . Imam v torek seminar v LJ in sicer v prostorih krajevne skupnosti na Viču, sm ti boš v službi,  pa če bi imela čas za kakšno kavico, bi blo super. user posted image
Jaz sem Tinu tud že kupla sandalčke, in sicer v Massu, ene od Benettona in ene od FisherPrice. Men so prav fajn, so oboji ful mehki in lepi. user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
21.5.2009 14:27:09   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

eno vprašanje,imam,ali ste svojim že kupile sandalčke,in kakšne...?

ene tevice in ene fisher price ...pa nobenih noče imeti na nogah, tak da kr bos leta oz. sedi v vozuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1733
21.5.2009 14:28:28   
nicolina
Joj, GB user posted image user posted image user posted image  za vas, boga Tianna.

Nima pojmam, kaj bi to lahko blo. Pa kako za vraga, zdravniki ne vedo, a so ji pregledali kri, vodo, naredili še kakšne dodatne preiskave. Neki bi vam mogli dat za ublažitev srbenja, ker mi smo dobili kapljice proti srbenju, takrat ko je imel Tin ful hudo alergijo.
Ma, upam da boste rešli, jaz bi še enkrat poklicala pediatra ali bi jo kar peljala nazaj, pa nemore trpet, ubošček mali.
Mislim na vas user posted image user posted image  

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
21.5.2009 15:12:05   
Mamathea
Pozdravček

Prav to minutko sem dobila sporočilce od mame11:
"Danes ob 10:43 naju je s svojim prihodom na svet razveselila Julija, 3730 g in 53 cm. Srecna Alenka in Igor"
Iskrene cestitke dragi mami 11, očiju in Tamari,  krasna novička.
No jaz pa sem tudi nazaj iz pregleda in se še čisto nič ne dogaja, ctg je bil vredu, pregledat me še nočejo, kolko sem odprta, bojda me bojo na dan roka tam spodaj pregledali... pač tak sistem imajo v Leonišču, ker žal do svoje osbene gin. ne bom več prišla, saj ima ambulante na 14 dni in ji ena odpade, me pač pregledujejo razno razni zdravniki. No ja pa sej bo, naslednji teden bom menda ja zvedela, koliko, če sploh sem odprta.
Grem odpisat sms "mami 11" in ji čestitat v imenu novembrk.
Lepo se imejte.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
21.5.2009 15:52:51   
sonchek
Mama11..iskrene čestitke in lepo ime ste izbrali..user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.5.2009 16:23:16   
nicolina
Mama11, ISKRENE ČESTITKE vsem trem, lepo se crkljajteuser posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.5.2009 17:55:29   
Tanayya29
O mama11 čestitke ooo res,lepo ime...........user posted image user posted image user posted image

Bravo,bravo!!!

S tajem sva kupla geoxe,user posted image user posted image

nicolina,kdaj pa????

sporoči mi,uro!!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.5.2009 17:56:14   
Tanayya29
GBuser posted image user posted image user posted image user posted image ZA TIANNCO

Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.5.2009 18:21:22   
GB
CESTITKE MAMA11 IN NJENI DRUZINI IN DOBRODOSLA JULIJA user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.5.2009 18:22:43   
GB
SE ENKRAT CESTITKE

user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.5.2009 19:23:09   
tintin
Čestitke Mama11 za Julijo, že cel dan mislim nate!!!!
GB - pikepoke za vas.
Od jutri do srede bom tudi jaz na prisilnem dopustu - Vasja ima bolezen um. rok, nog in ust, staknil v vrtcu (imajo epidemijo). Ima malo vročine,  je utrujen (ful miren), pikice po nogah in rokah. No, HB je samo to, upam da bo kmal bolje!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.5.2009 19:24:32   
tintin
GB čeprav smo miles away imamo najbrž isto stvar - V ima tudi osip.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.5.2009 19:36:16   
Nana Liza
Mama11 - iskrene čestitke celi družinici, še posebeje pa big sister Tamari.user posted image user posted image user posted image

GB user posted image Upam, da bo Tianna čimprej ok.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.5.2009 20:07:00   
ajtak
Draga mama11, iskrene cestitke!
Pregledala sem cel telefon in razocarano ugotovila da si ocitno nisem spravla tvoje tel. stevilke user posted image .
Skratka zelim ti cimprejsnje okrevanje in da bosta z Julijo kmalu doma v objemu atija in Tamare user posted image .

Naj se pohvalim, da je Tjas danes prvic doma lulal v kahlico user posted image . V vrtcu je ze veckrat, doma pa smo do sedaj le sedeli...

Lep pozdrav vsem.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
21.5.2009 21:35:55   
Dajica
O, draga mama11, najlepše čestitke ob rojstvu Julije, čestitke tudi očiju in pa sestrici Tamari!!! Full sem vesela za vas, še posebno zate, da si že mimo in da uživaš v objemu svoje hčerkice. Prav solzne oči sem dobila, ko sem prebrala novico, posredovano od Mamathee...

user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.5.2009 21:39:40   
barika
Mama11, iskrene čestitke!!! Čestitke tudi veliki sestri in atiju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
22.5.2009 9:22:02   
mklks
mama11....čestitke tebi in vaši novi pridobitvi, še posebej tavelki sestrci Tamari.....ime je ful lepouser posted image user posted image user posted image

ful sem vesela za vasuser posted image user posted image

GB...upam, da se čimprej pozdravite, in da tianno ne srbi preveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamathea....sedaj si pa ti na vrstiuser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
22.5.2009 15:14:44   
Mamathea
Pozdravljene

No jaz sem še vedno na čakalni listi za pot v Rim, dogajanja še vedno nič kaj prida, me špika v križu... to je pa tud vse. Pa sej bo, lepo po vrtsi, kot so hiše v Trsti, so včasih rekli.
Glede poletnih opankecov sem tudi jaz našemu pikcu kupila Geox, sam so taki, da niso čist odprti spredaj, niti zadaj model baby bear. Zdaj pa iščem še ene bolj odprte in bom verjetno kr eccotove vzela, so mi eni ful všeč.
Drugače pa naš pikec ful švica v noge in mu je treba res kvalitetno obutev kupovat, saj je v nasprotnem primeru nogica čisto prešvicana, kožo na podplatih mu kr skupaj vleče...
Kaj boste pa vašim malčkom nabavile za na morje, sandalčke za v vodo?  Jaz iščem take gumijaste, ki smo jih mi včasih imeli, taki opankeci s trakci, pa žal ne najdem takoh majhnih št. 22. Naš jih ima obute tudi na bazenih, saj mu drugače ful drsi po ploščicah in me je strah, da bi si še nogo zlomil.
Zdej pa šibam ven perilo pobrat, sej je že suho, da ga slučajn kakšna nevihta ne ujame. Končno sem oprala tudi blago od lupinice in zdaj samo molim, da ga bom laže nazaj spravla, kot mama11, ki ji je to delalo šrecej problemčkov, kakor je pisala.
Lep dan želim vsem, prijeten vikend in bodite super.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
23.5.2009 8:16:54   
Tanayya29
Dobro jutro,dober dan.

Njaprej vam skuham eno kavouser posted image .Jaz sem že od sedmih pokonci.

Mama11 še enkrat iskrene čestitke za Julijo.Upam,da bosta kmalu doma in se stiskali k svojim najdražjim....
Tud jst sm dobila kar solzne oči,ko sem prebrala.....
Se mi zdi,da še nedolgo tega,smo mi rojevale,no zdej pa so že tok velikii......

Jaz bi tud imela še enega otročka.Upam,da mi rata...

mamathea,zdaj pa res kmalu ti.....pol pa še druge.

manca,odlično si to sešila,Jaz o tem nimam pojma,komaj znam gumb prišit nazaj.

Nicolina,kdaj maš v pon. seminar?Jaz med službo težko grem ven,po 4 uri imam pa čas,če ni že prepozno............Daj mi javi,sj maš tut mojo številko.
Tintin,ja šit no.Pa kaj je to ža ena bolezen?Prvič slišim?

No,zdaj pa šibam na zajtrk!

Lep dan.....

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?