mama11
|
Ja, sem upala, da bomo danes šli v Rim, pa izgleda, da ne bo nič. Pa bi mi kar ustrezalo, če sem iskrena... bi prav rada spoznala to bitjece, ki je že toliko mesecev z mano.... samo glede na izkušnje prvič, me bo verjetno še Mamathea prehitela Danes smo bili na obiskih, pupa ni hotela nič spati in posledično je mrknila v avtu na poti domov. Prav s težavo sva jo doma zanimirala, da je pojedla, opravila na kahli, se stuširala in šla spat (no, zadnje ni bil problem ). Samo mislim, da bo noč pestra, ker bo vse, kar se je dogajalo, podoživljala. Zdaj pa čakam, da prideta domov še tast in tašča, da se z mojim odpraviva na sprehod. In medtem pijem čaj iz malinovih listov. Prvič ga nisem, tokrat sem se pa odločila preveriti, če res "odpira" (mimogrede, ali ga je katera pred letom in pol prakticirala? - kakšne so bile izkušnje?). Če ne prej, bomo videli na naslednjem pregledu v sredo. Pa upam, da bo že prej kaj akcije... Jutri zjutraj imamo pa spet pedontologa. Gre tudi moj z nama, sem mu rekla, da sama s pupo ne grem več naokoli. Saj na krajše poti še greva sami - do Škofljice in nazaj npr. V Ljubljano pa nočem več, da ne bi slučajno kje kaj odteklo. Vem, da bo najbrž imel kaj reči glede dude... bom poročala. Sicer pa se mi zdi, da ima kar lepe zobke... sicer je vmes pavza, ampak takšne ima tudi očka . Mimogrede, danes, ko je bilo ful vroče, sem jo napravila "samo" v body s kratkimi rokavi in tanke 3/4 kavbojke z naramnicami. Po 15h je bilo pa tako hudo, da je bila dobro uro samo v bodyju in sandalih na ježka. Nimam pojma, kaj bom naredila, ko bo 35 stopinj, ker ji je bilo ves čas vroče. Po moje jo bom dala v plenico in majčko na naramnice... čeprav mi to močno sonce na njeni nežni koži čisto nič ne ustreza. Jo že zadnji teden po malem mažem z zaščitno kremo. No, dovolj, bom poskusila še zlikati, preden grem na sprehod.
|