|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
18.5.2009 9:30:27   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

en super lep dan vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi trije (babi mali in jaz) se gremo dans potepat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image user posted image

lep potem vam želim.

midve z našo pikico pa se tudi pravkar odpravljama naokoli

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
18.5.2009 9:30:55   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VSE NAJBOLJŠE ZA 2 MESECA

Eva od Mihaela01 in user posted image user posted image user posted image

Tjaša od Lolite23 user posted image user posted image user posted image

vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
18.5.2009 9:45:31   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

mamaM, jaz imam tud to knjigo, sam mi ni preveč všeč... Kaj, pol skupaj začneva čez nekaj mesecev? user posted image  Ma ne, moram že prej nekaj naredit, ker bom znorela!!!

Evo, sladoled je padel, pa sprehod... res je bil lep dan, prav vroče je bilo. Tole je res že pravo poletje. Ljudje se že kopajo v morju! user posted image

Najaa; ma jaz jo imam, ker sem si jo naročla -brezveze; ker nisem nikoli po njej kuhala in jedla; je pa moj oče po njej hujšal in tudi bil zelo uspešen;
kdaj pa bi ti začela? jaz bom Leo tam nekje pri 10mesecih začela odvajat dojenja, ker se bo treba vrnit v službo in pol tudi začnem z dieto do takrat pa bomo pač take kot smo; jaz grem drug teden čez si kupit kej za obleč; sej za doma imam še pa še cunjic samo tako za kam it pa ni veliko v omari....
Oj, kdaj se pol jutri dobimo?

Ma ne, se ne mudi. Raje kasneje, da mi še to kar imam mleka ne zmanjka.
Ja, se dobimo, ne? user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
18.5.2009 9:45:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj ve že oblačite male v kratke rokave? Sem videla, da ene ja. Mislim, sedaj ko je ob popoldnevih tak toplo, ko je meni še majica z naramnicami preveč??? user posted image

Ja, Nika je od danes v kratkem bodyju. user posted image  Pri 28 stopinjah čez dan ni druge.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
18.5.2009 10:11:09   
yania
Ojla...evo par minut mam še...dokler ne bo alarm....sem šla s sestro na kavo, s sabo vzela fuuul vroče mleko, ker sem mislila da se bo že ob 9ih zbudil, pa nič, še kar aja, ga kar imam v lupinici....medtem ko včeraj smo šli na kavo,je pa hotel še prej ko v treh urah jesti, tako da sem vžgala avto in domov po mleko....ja kaj pa češ, glih smo naročili, ko je ratal tečko...in potem pribremzam v dobrih 10 minutah nazaj, in on spi..itaakkk...no potem se je čez 10 minut zbudil in pojedel user posted image user posted image

Evo, oddali smo našo Najo na mini 3 dnevne počitnice...otroci ful razigrani, mahali staršem....ma jaz sem se komaj zadrževala user posted image ....v avtu pa se je kar vlilo...še dobro da ne prej...ma bo dolgčes te dni...ampak, vse za njeno dobro...morajo se naši mali tudi na spremembe v življenju navaditi...kajne...bravo zame, ko sem zdržala...user posted image user posted image  (haha)...

Evo, zdej pa se najeva in šibam na Uz...sem s taščo zmenjena, bo prišla peš do zdr.doma, potem pa greva še mal v šoping, mi je vsega zmanjkalo....drugače pa komaj čakam da bo petek, da švignemo na Krk, ko nismo bili od prvomajskih....dolga....

lepo bodite, pa velik sončka....
papa

aja, Idroplurivit kapljice...katera je rekla, da ne ve o čem mi to....to so ital.AD3 varijanta.....dobre so..okus pa kot pikovit bombončki, samo niso nič sladke....tak, multivitaminski...

< Sporočilo je popravil yania -- 18.5.2009 10:14:05 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
18.5.2009 10:13:10   
yania
Tudi naš je v kr.hlačkah na naramnice, zgoraj pa bodi dolg rokav, samo mu je bilo včeraj zelo vroče...ma skos se mi poti..še dobro da nimamo nič lask, no čist kratek puhek, ker bi drugače bile stalno mokre....kako ostale to rešite, ko otroček je in se prepoti?...date kapico gor verjetno, da malo popivna....ma ja...
včeraj je bil tako potem v rokice in nogice, da sem kar nogavičke dol dala....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
18.5.2009 10:16:06   
Lolita23
Živjo!!

Hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image , čas prehitro beži.

kratki rokavi naša je zgleda po meni in ji je skoz vroče, tak da sem včeraj morala zvečer jo v krtako pižamo oblečt da je zaspala, danes pa je v kratkih hlačah in dolgi rokav bodi user posted image zpam, da je to v reduuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
18.5.2009 11:06:09   
MalaČebelica
joj mi imamo take krče danes da niti voziček ne pomaga in smo mogli odpovedat sprehod user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
18.5.2009 11:54:55   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

joj mi imamo take krče danes da niti voziček ne pomaga in smo mogli odpovedat sprehod user posted image user posted image user posted image user posted image

bogi .... upam, da čim prej minejo ...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
18.5.2009 12:05:03   
trinity22
ojla, midve sva bile v petek v posvetovalnici ...

podatki za na seznam
teža: 5070 g
velika: 56 cm
drugače vse Ok, naslednji pregled 18. 6. , dobila pa je že prvod dozo cepiva za rotavirus a ve ste to dale cepit?

Drugače smo OK, veliko smo odzunaj in ni časa za računalnik, naša Tiana še vedno ogromno spi ... a je to normalno, pa tudi ponoči spi skupaj 7, 8 ur ... se pa sedaj že neki časa samo dojiva, res nama je rablo dva meseca, da sva skužile ampak glavno da sva vstarjale, tako jaz kot ona .... upam samo, da bo tudi sedaj tako lepo napredovala kot je do sedaj. Kako se ve kaj hranite še vse dojite? Kako kaj vaši malčki in malčice spijo, res me zanima, ker me je strah da ni Tiana preveč pospana, ker ima premalo hrane?
Drugače sem prebrala, da jih oblačite že v kratke rokave, jaz sem jo včeraj prvič za noter, zunaj pa sem ji dala še tanko majčko čez, pa še zmeri dolge hlače in žabice ... joj verjetno preveč, če pa se mi zdi, da jo bo zeblo ... pol je pa itq čist mokra...sploh ko je, joj pojma nimam kako naj jo oblačim.

Lep sončen dan vsem ...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
18.5.2009 12:14:18   
trinity22
vidim, da na prejšnjih starneh poteka debata o KG in dietah .... jaz imam še en 3 viška, pa naj kar ostanejo dokler dojim, sej potem jih bom že spravila dol, ali pa že sedaj med dojenjem, jepa res da se nič ne pazim in nonstop jem ... je pa zato veliko mleka, kar je pa tud fajn .... hujšala bom potem, ko neham dojit, če bo ostalo še kaj za hujšatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2761
18.5.2009 12:45:21   
Grahec
Ojla, kako ste?

Mi smo bili včeraj v Postojni na festivalu družin, je bilo kar fajn, ma čez kakšne dve, tri leta bo pa še bolj fajn, ko bo tudi Lucija lahko uživala v lutkah..., nečak je čisto "not padu" user posted image .

oblačenje - jaz sem doslej oblačila navadno body in še nekaj čez, zadnje dni je bil bodi s kratkimi ali brez rokavčkov in potem tanka majčka pa dolge hlačke... Danes je pa samo v bodiju z dolgimi. Za ven, ko je najbolj vroče je imela tudi že kratke rokavčke, hlačke pa vedno dolge. Ma, zdaj je malo zoprno, ker not imamo kar hladno 22 do 23, zunaj je pa vroče, ampak če bi jo skozi nekaj oblačila bi ta mala znorela user posted image , tako da poskušam z enim kompromisom in dam tanek (bambus ali pa res tanek bombaž) body z dolgimi. Nisem pa opazila, da bi se po hranjenju kaj bolj potila. Jo pa samo dojim in dam malo vode  pit.

spanje - Lucija spi ponoči od 9 do 6 zjutraj brez prekinitve, čez dan pa max tri ure če vse sešteješ.
yaniauser posted image  ja, kaj češ otročki so nam dani samo v posojo user posted image , jim je treba dovolit da odraščajo in odrastejo. Pa čeprav so trenutki, ko ni lahko... Saj bo!!!

< Sporočilo je popravil Grahec -- 18.5.2009 12:56:22 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

Neposredna povezava do sporočila: 2762
18.5.2009 13:11:05   
NoBady
user posted image da se pohvalim... danes je 1. prespana noč... upam da bo še katera... spal je od 9zvečer pa do 6 zjutriuser posted image user posted image user posted image
sem se zjutraj zbudila in ene 5 krat pogledala na uro če prav kaže, user posted image kar nisem mogla verjet... ker najedel se je ob 8 zvečer, tko da je ubistvu zdržal 10ur..ž
zakonuser posted image user posted image

lep dan še naprejuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
18.5.2009 13:43:43   
PERSIDA
bad - bravo za vas.
Pri nas ,pa še kar čakamo ta danuser posted image .

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
18.5.2009 13:44:48   
PERSIDA
nobady - sem hotela napisat pa mi je črke požrlouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
18.5.2009 13:48:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Evo, oddali smo našo Najo na mini 3 dnevne počitnice...otroci ful razigrani, mahali staršem....ma jaz sem se komaj zadrževala user posted image ....v avtu pa se je kar vlilo...še dobro da ne prej...ma bo dolgčes te dni...ampak, vse za njeno dobro...morajo se naši mali tudi na spremembe v življenju navaditi...kajne...bravo zame, ko sem zdržala...user posted image user posted image  (haha)...

Ne jokat, mami. To je vse del odraščanja. user posted image  Boš ti tud mene tolažla, ko bo naša Tija prvič šla takole nekam? Babic seveda ne štejem, ker ta krst smo že davno nazaj dali čez. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
18.5.2009 13:53:36   
Najaa
yania, moja se v vozičku niti ne poti, ker res pazim, da ni preveč oblečena. Sam tu na morju zna včasih kar malo popihat veter in ko jo vzunaj dojim, ji dam sam pleničko malo čez glavico. user posted image

trinity, naša spi kakor kdaj. Ponavadi se pa 1x zbudi na noč. To seveda pomeni, da spi npr. od 20-3h, poje in spi dalje do 6h. Sam ob 6h je že zajtrk, tega ne štejem za nočni obrok. user posted image  Se pa doji in včasih ji zvečer dodam AM, ker mi zmanjka... user posted image

NoBady user posted image   user posted image   user posted image

Z Niko greva pa danes sami v šoping... ups, dobiva se z Leo in Leonom (in mamicami, seveda user posted image ), Tija bo pa babico s kolesom okol ganjala. user posted image  Ne morem verjet, kako je tricikel še popularen! Sva ji misla že kaj večjega nabavit, ampak ona je spet čist navdušena nad triciklom, po tem ko je celo zimo bil pospravljen.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
18.5.2009 14:04:01   
KOKICA32
Super, da ostale, že tudi oblačite vaše sončke v kratke rokave. Ko pa je res tak vroče, v oni košari pa tak še bolj! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
18.5.2009 14:10:01   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

ja ki pa ste vse danes??se sončite??user posted image našo babo danes nekaj špikauser posted image pa saj se mi zdi da je že boljše...

jaz sem za enkrat še tu, čakam mami-babi ki spet pride danes za 10 dni  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeee, živela babi!!

a pupa po nas pa si pozabla poslat avtobus?? user posted image user posted image

ji ga niso hteli rentat, ker nima izpita user posted image user posted image user posted image

no, dobro te.. naj ti bo ker si pač ti..šašavka user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
18.5.2009 14:10:33   
tasa_m

en super lep dan vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi trije (babi mali in jaz) se gremo dans potepat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image user posted image

lep potem vam želim.

midve z našo pikico pa se tudi pravkar odpravljama naokoli

se podpišem.. user posted image user posted image lepo se potepajte :))

Neposredna povezava do sporočila: 2770
18.5.2009 14:11:00   
tasa_m

happy birthday! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2771
18.5.2009 14:18:34   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj ve že oblačite male v kratke rokave? Sem videla, da ene ja. Mislim, sedaj ko je ob popoldnevih tak toplo, ko je meni še majica z naramnicami preveč??? user posted image

Ja, Nika je od danes v kratkem bodyju. user posted image  Pri 28 stopinjah čez dan ni druge.
ja, tudi Lija je danes v kr. bodyu spodaj pa imamo oblečene dolge hlače na stopala. V vozičku pa imam vedno eno jopo, da če slučajno kaj zapiha ali pa postane mrzlo, da jo oblečem..

yania.. super zate da si se zadržalauser posted image . Te razumem. Moj bruder je star 17 let in ko gre z fuzbalom na kakšno pot se stalno zjočem, tak da ko bo Lija kam šla se že vidim..bom jokala kot dež.. user posted image

Trinity22 .. mi je nismo dali cepit proti rotavirusu. Če pa bomo imeli še enega user posted image pa bom Lijo zagotovo dala cepit, če ne zaradi tega ker bo le v vrtcu in lahko kaj domov prinese..

MalaČebelica
.. uboga Klara.. Pa ji devaš kake kapljice?? Upam, da čimprej krči minejo..user posted image user posted image user posted image user posted image

NoBady.. user posted image user posted image za prespano noč in upam, da jih bo čimveč.
Jaz tudi čakam na to ampak vem da dokler jo še na polno dojim da še en čas nebo tega. Ampak ni panike..bomo pač vstajali na 4 urcei,vsaj vem da se ponoči zbujam v dobro njej :))

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
18.5.2009 14:19:02   
pondelak

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
18.5.2009 14:24:30   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ojla, midve sva bile v petek v posvetovalnici ...

podatki za na seznam
teža: 5070 g
velika: 56 cm
drugače vse Ok, naslednji pregled 18. 6. , dobila pa je že prvod dozo cepiva za rotavirus a ve ste to dale cepit?

Drugače smo OK, veliko smo odzunaj in ni časa za računalnik, naša Tiana še vedno ogromno spi ... a je to normalno, pa tudi ponoči spi skupaj 7, 8 ur ... se pa sedaj že neki časa samo dojiva, res nama je rablo dva meseca, da sva skužile ampak glavno da sva vstarjale, tako jaz kot ona .... upam samo, da bo tudi sedaj tako lepo napredovala kot je do sedaj. Kako se ve kaj hranite še vse dojite? Kako kaj vaši malčki in malčice spijo, res me zanima, ker me je strah da ni Tiana preveč pospana, ker ima premalo hrane?
Drugače sem prebrala, da jih oblačite že v kratke rokave, jaz sem jo včeraj prvič za noter, zunaj pa sem ji dala še tanko majčko čez, pa še zmeri dolge hlače in žabice ... joj verjetno preveč, če pa se mi zdi, da jo bo zeblo ... pol je pa itq čist mokra...sploh ko je, joj pojma nimam kako naj jo oblačim.

Lep sončen dan vsem ...

Lea spi od 21 pa do 6ih, čez dan pa zelo malo, nič ne skrbi, če lepo dobiva na teži je vse OK......jaz počasi začenjam jest normalno; včeraj sem jedla hrenovke ovite v prešano slanino na žaru pa jo nekaj ščipa ampak ni hudo, je trajalo par minut; danes sem jedla banano pa bomo vidli reakcijo.....

Neposredna povezava do sporočila: 2774
18.5.2009 14:24:55   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?