yania
|
Ojla....evo mene...tudi utrujena ko ... fešta 30 uspela, itak, danes obhajilo mojega nečaka tudi, in potem je sledilo pospravljanje stanovanja, mal generalke (čeprav vem da se ob nedeljah pač to ne dela,,,,,,)ampak, ker sem se "nažrla" kosila ko .sem mogla najt nekaj, da ven mal dam....ma grozno je s temi kilami,,,,tudi jaz imam eno plusa, odkar sem prišla s porodnišnice,,,se pravi, ko sem prišla domov je bilo 62, zdej je pa 63.....jaz moram priti vsaj na 57, rada bi pa 55.....tko da, drage moje, sem se cel vikend odločala, da je ponedeljek dan D in da začnem s shujševalno.....nič posebnega,,,,prvo bo ukinitev večerje, pozne večerje mislim...ker običajno ni časa za to, in potem jem ob 22 ali pa tm nekje....to vem da ni dobro... je pa zanimiva tale ločevalna...a to je točno tako zaporedje (beljakovine.....)...no sej si bom tudi jaz vtipkala...pred leti je tudi moja svakinja shujšala tako 10 kg in tudi ostala na tej teži....treba bo probat... 1. omejiti sladkarije 2. čimmanj kruha in testenin.... 3. kuhati začnem jaz, ne da me oči crklja in to je vse preveč oljnato... :) 4. brez vmesnih obrokov (stalno nekaj grickam... ) 5. zadnja hrana do 18.ure 6. gibanje pa itak je....tako da to ne bo problem... Do zdaj si nisem upala preskočiti večerje, ker se je Timon zbudil ponoči in nisem bila pri močeh ga še hraniti, ko sem samo na hrano mislila, in mi je skos krulilo...zdaj to ne bo problem, ko mi spi do 6ih, in potem naprej do 9ih... Ja , jutri pa naša tavelika odhaja na "vrtec na kmetiji Luče"...planiniski dom Stmec..mislim da je to nekje v Slovenj gradcu...a katera pozna to?-...me kr mal stiska kako ji bo, ko je že zdaj cel teden govorila, da me bo pogrešala... ...samo upam da zdržim jutri tudi jaz, ob odhodu, ko jo bomo vsi trije pospremili ob 8ih...sem po naravi bolj čustvena, in nikakor si ne smem dovoliti, da vidi, da me tudi malo skrbi...sej z dedijem in babi, pa z atom in mamo je že šla kam za par dni, samo to ni isto....... nič, lepo bodite..če pa bo katera gor v kake pol urce, pa še kaj napišem...drugače pa: LEPE SANJE.... aja, jutri imava UZ kolkov...upam da bo vse uredu... pa še to : MaJaLe- dajat moraš po 4 kapjice....Timon jih zelo uredu prenaša in to v kombinaciji z železom, ki ga imava zdaj 3 ml, glede na njegovo težo...pokliči me kaj, če ti ne bo jasno...