|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
17.5.2009 17:28:27   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Ojla!

Rabim za v sredo, ko grem z dvema kolegicama na morje user posted image user posted image

Hipp: kje so te kašice najcenejše?

baje v pikapolonici ali v tušu. vem, da je v šparu 80centov.
še vedno ponujam šparove nalepke, jih imam 23.
in še vedno zbiram OMV nalepke, danes tankala in mi jih še 5 manjka.

zdaj pa res grem, papa

hippove kašice so v tušu 99 c oz. 1 eur...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
17.5.2009 19:32:11   
katja_p
Hipp: v Pikapoki sva z Bethany zadnč jih vidle in so 90 centov. Pol so očitno v Šparu najcenejše?

martka: ja, zanimiv način. V enem mesecu usvojiš že skor vse user posted image

Js bom tud počas probala riževe kosmiče. Sem gledla te Milupine, pa ne vem, a nism vidla al kaj ... tisti, ki jih mešaš z vodo so od 6m dalje, tisti, ko morš pa dat AM pa od 4m. A obstaja tud od 4m tisti sam z vodo? Ker js ne bom še AM kupvala.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
17.5.2009 20:36:36   
blue eye

Hipp: v Pikapoki sva z Bethany zadnč jih vidle in so 90 centov. Pol so očitno v Šparu najcenejše?

martka: ja, zanimiv način. V enem mesecu usvojiš že skor vse user posted image

Js bom tud počas probala riževe kosmiče. Sem gledla te Milupine, pa ne vem, a nism vidla al kaj ... tisti, ki jih mešaš z vodo so od 6m dalje, tisti, ko morš pa dat AM pa od 4m. A obstaja tud od 4m tisti sam z vodo? Ker js ne bom še AM kupvala.

patronažna mi je dala letak od milupe ko mi je pršla povedat o GH in na njem piše (kašico sem vidla v DM - u in mislim da je okol 2,90 Eura) . MILUPA - Bio - getreidebrei Schmelz - reisflocken (riž) - po dopolnjenem 4.mesecu ozitroma

mlečne žitne kašice - Milupa - My first cereals (mešajo se samo z vodo) - imaš pa okuse - riž, riž-banana, riž-malina, riž-koruza

< Sporočilo je popravil blue eye -- 17.5.2009 20:38:31 >

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
17.5.2009 20:44:58   
Bethany
Hojla,

sem probala danes riževo kašico od Milupe, tisto "my first cereals", ki je od dopolnjenega 4. mes. dalje in se samo voda doda, adaptirano mleko je že not. In je odlična. Tak jo je jedla, prav hlastala za žličko. user posted image user posted image Je pa za prve poskuse čist dovolj kakih 10 g zmešat z vodo, js sem ji dala 20 pa je pol pustila, sem js pojedla, je kr užitno, hehe.

Me zanima, koliko se je najedla... bomo vidli, kdaj bomo danes ponoči budni.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
17.5.2009 20:53:21   
Bethany
Aha, pol bomo pa v Špar hodili po te kašice...če so najceneje... kadar ne bo časa ali volje kuhat. user posted image user posted image

Js ji jutri skuham bučko...

Ej, a vaši tud zdej tak gosto kakajo? Elina ima zadnje dni že ornk "odrasel" drekec in po barvi, gostoti in vonju... jak! Že pogrešam tisto tekoče mlečno blato, hehe. user posted image user posted image Zdej pa študiram, ko bo vsak dan oz. teden več GH jedla, koliko dodatne tekočine rabi?? Al je dost tisto vmesno dojenje da se odžeja? Kaj menite? Js mam filing, da bi ji kaka žlička čaja ali vode koristila, vsaj pri prebavi, če že ne za žejo...

Jutri pa imam namen it na sprehod takoj zjutraj, če se mi bo izšlo... morem it do lekarne po kremo za ritko. Čez dan namreč napovedujejo precej vroče...

Ajaaa, mi smo pa danes sprobali bazenček zunaj. Je tak uživala, špricala, brcala... potem pa po jedi zaspala kot ubita, hehe!!

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
17.5.2009 21:29:50   
pikicai
evo spet mene mal visim tule.....joooj ko me čaka tak velik kup likanja....a ve ste vse na začetku uvajanja gh....no mi pa že pridno papamo vse po vrst, sej smo stari skor 9 mesecev.....prav fajn je zdej ko ne tovorimo tega mleka povsod kamor gremo no..user posted image user posted image user posted image sploh zato ker že skos črpam in je kr šlo enga časa za vse skupaj.........in kje ste se potepali kej ko je blo pa danes tko lepo vreme......joj pa še naslednji teden napovedujejo tako.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
17.5.2009 21:34:14   
urška13
Bethany vav kakšna lepa slikca Eline! kdo pa pri vas tako lepo fotka. sem šla zdele prav cel album pogledat. pa lepe fotke s poroke. sta imela tudi dobrega fotografa. user posted image

ja, kolker je fajn, da je toplo, je že kar prevroče za našega sončeka v košari. ampak v športni del ga še pa ne smem dati. vsak dan gremo bolj zgodaj na sprehod, pa je tudi ok. samo jaz bi bila čim dlje zunaj, saj je bolj priden.

drugače pa vas pridno berem glede uvajanja goste hrane in si poskušam čim več zapomniti za kasneje, ko bomo rabili. res neprecenljiv je tale forum!

upam, da ste imele lep vikend

mirno noč vsem in lepe sanjeuser posted image

aja, Dali* imaš zs (prvič sem eni drugi poslala, ko sem pozabila, da imaš zvezdico poleguser posted image )

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
17.5.2009 21:54:51   
katja_p
Bethany: kje si kupla kosmiče? A si jih ji dala pred dojenjem dans zvečer?

Elina pa totalno uživa v vodi user posted image  in še en user posted image  za tvojga fotografa - mi kr povej, da bo v kratkem pršu k nam na pivo, sam more fotiča zraven met user posted image  Za tebe in ELino bomo pa bazenček zrihtali user posted image  (ga morm hitr kupit, če bo res taka vročina ta teden)

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
17.5.2009 22:00:09   
katja_p
Se odločam med tema dvema:

user posted image  

user posted image

Kaj menite?????

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
17.5.2009 22:02:50   
katja_p
Bethany: a bi Elina Tjaši posodla kdaj Fredov obroč, če bi se mi odločli, da gremo v kake terme na kako kopanje? Dej jo vpraši ju3, ko bo budna.

A lahk poleti na morju damo otročke v vodo, kljub temu, da ima morje ene 24 stopinj?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
18.5.2009 8:08:29   
kpmk
Jutro!

Naj se še mi2 z Ianom tle malo pofočkama saj sma tako rekoč Celjana user posted image  .
Ravno včeraj smo bili na našem 2gem sprehodu po mestu in v parku, joj je bilo fajn, pa toliko vozičkov user posted image  superca.
Lep dan vsem.

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
18.5.2009 8:10:56   
kpmk
katja_p - tudi mi že razmišljamo o bazenčkih za otročke. in ta dva sta full luštna. K

user posted image daj pa lahko gre otroček v bazenček? Mi smo namreč stari 5 tednov.  Najbrž kr ko je lepo vreme,.... Morali bomo imeti malo večjega, da lahko še gre kateri od naju not, da čuvamo na našega user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
18.5.2009 8:28:55   
Bethany
Danes sem pa že od šestih budna, smo pa prespali celo noč... Elino sem dala spet nazaj spat, ker je postala sitna in zaspana, me zanima, če bo zaspala... Je mal zgodnja ura za dopoldansko spanje.

Katja, za obroč ni problema, se Elina strinja z izposojo Tjaši. Kar se bazenčka tiče, men osebno je bolj všeč tisti z žirafo, tudi bolj praktični mi je, ker ima debelejše robove (vsaj tako zgledajo) pa ker je tisti lok ob strani in ni napoti, ko otroka držiš v vodi. Sej poleti bojo naše babnice že same sedele, zaenkrat pa vsaj Elina še rabi mal opore na hrbtu, da ne čofne v vodo.

Kopanje v morju: glede na to, da bojo naše puže že stare šest oziroma sedem mesecev, ko bomo na morju, mislim, da čofotanje v plitki vodi morja ne bo problem, itak je zrak tak topel, da jo sproti greje. Sicer pa tak dojenčki sporočijo, če jim ne paše. Js vsekakor računam na čofotanje v morski vodi, poleti. Moram pa nabavit tisti "iglu" ko je za na plažo, za senčko. Da bo lahko Elina not ležala. Sam bi rada kupila takega, ki bi ornk zadrževal uv žarke in vročino, pa da bi malo pihljalo skozi.

Riževi kosmiči od Milupe: kupla sem jih v BC. Imajo pa jih tudi v DM, pa v Pikapolonici sma zadnjič mislim da iste gledale. JA, pojedla jih je pred dojenjem.

Kpmk, dobrodošla!! Ja, pomoje boš lahko dala Iana v bazenček kar kmalu, če bo tako toplo, voda nej bo tak topla kot med kopanjem v bani, tam nekje 36 stopinj, pa ornk ga bosta mogla držat, glede na to, da je še bolj majhen, pa bo! Aja, pa kapico na glavo, da ne bo imel mokrih ušeskov. Če slučajno kaj popiha.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
18.5.2009 8:31:17   
Bethany

...
Elina pa totalno uživa v vodi user posted image  in še en user posted image  za tvojga fotografa - mi kr povej, da bo v kratkem pršu k nam na pivo, sam more fotiča zraven met user posted image  Za tebe in ELino bomo pa bazenček zrihtali user posted image  (ga morm hitr kupit, če bo res taka vročina ta teden)

hehe, komot! Sam namesto piva daj raje pripravi kak bandidos al pa kr sok. user posted image user posted image user posted image Jaaa, pa tavelik bazen tudi hitro zrihtajte, da bomo lahk plavali. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
18.5.2009 8:35:19   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: urška13

Bethany vav kakšna lepa slikca Eline! kdo pa pri vas tako lepo fotka. sem šla zdele prav cel album pogledat. pa lepe fotke s poroke. sta imela tudi dobrega fotografa. user posted image

...

user posted image user posted image bom kr rekla hvala, v imenu fotografa, hehe. jap, naš ati tak lepo fotka! Elina pa je tud fajni model za fotkanje. user posted image user posted image

Ja, fotograf s poroke pa je tudi eden boljših v Sloveniji, sma imela kr srečo, da sma ga našla, ker takrat še ni bil tak spromoviran.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
18.5.2009 8:43:30   
katja_p
Jutro!

Midve sma pokonc, grema počas jest. Noč pa ni bla glih za hvalit se ... Že drugo noč smo se zbujali na 2 uri user posted image  Sanja se mi ne, kaj jo je pičlo. Pa čez dan lepo jé, amak ponoč pa tud jé ...

Monti: aha, morm stopit na vago .... sm pozabla. Dan bom delala bučke v pečici.

Najbrž bom tamali dans zmešala krompir s korenčkom. Ker samga korenčka se je že mal naveličala, se mi zdi - sicer ga je sam 3 dni - ampak sej pomembno je to, da se ni pokazala kaka reakcija, ne?

Bandidos: user posted image

Bazenček: men je tud z židafo bolj simpatičen user posted image

Milupa in Hipp: bom šla pol v Špar pa v DM v nabavo. Ej, a že lahk tiste piškotke jejo? Js bi ji ganadrobila v jabček al pa dala kr tk mal za griskat.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
18.5.2009 9:09:56   
katja_p
Monti: 0,8 kg manj kot na začetku - pa nism bla glih pridna pr prehrani ... torej, se da user posted image  zdaj sam nazaj ne sme več gor user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
18.5.2009 9:39:42   
Lolita23
    Živjo!!!

Vikend je naokoli, naša se zbuja na 4 uri po novem, tako da pač smo tudi mi šli z našega ritma spanja, ampak ni panike.

kg -1kg, sam jaz nisem na montiju, pa da ne boste mislile, da kaj preveč pazim sem včeraj pojedla sadno kupo tiramisu in kepico sladoleda, ki si ga kar vsakdan privoščimuser posted image user posted image user posted image Pač malo več pijem pa delam res ture z vozičkom.

blue eye
v sredo pridem, danes mi ne zneseuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
18.5.2009 9:46:32   
kpmk
kg - kako ste vse pridne s kilogrami user posted image  upam, da mene tudi to doleti, da jih bom imela kdaj -1 kg kot pred nesočnostjo user posted image  

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
18.5.2009 10:31:41   
katja_p
Kaj je to zdaj neka nova zadeva na Moja ringaraja??? Dogajanje na Ringaraji ... mene kr zmede ... mi je prje blo bolj všeč.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
18.5.2009 10:40:16   
Bethany

Monti: 0,8 kg manj kot na začetku - pa nism bla glih pridna pr prehrani ... torej, se da user posted image  zdaj sam nazaj ne sme več gor user posted image

superca! user posted image user posted image Js ostajam na podatku od sobote, heh! Minus 0.4 kile...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
18.5.2009 10:41:28   
Bethany

Kaj je to zdaj neka nova zadeva na Moja ringaraja??? Dogajanje na Ringaraji ... mene kr zmede ... mi je prje blo bolj všeč.

Jaaaa, js tud gledam kot tele v nova vrata!!! user posted image user posted image Nič se ne znajdem, komi pridem do svojih forumov... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
18.5.2009 11:09:15   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Jaaaa, js tud gledam kot tele v nova vrata!!! user posted image user posted image Nič se ne znajdem, komi pridem do svojih forumov... user posted image user posted image user posted image

Js sm zdaj nagruntala, če klikneš pol na Forumi, tam zgori, desno od hiške, da prideš na "normalno" stran, sam pol spet ne smeš kiknt na MR, ker si na istem.

Js sm se odločla: dans zvečer grem v BC po bazenček, v Spar po kašice in v DM po piškotke in Milupine kosmiče. Imajo pa Hippove piškote menda v Muellerju najcenej. Bo treba počas v Velenje ...
Ej, lahk zbiramo podpise za odprtje Muellerja v CE user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
18.5.2009 12:45:08   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Js sm se odločla: dans zvečer grem v BC po bazenček, v Spar po kašice in v DM po piškotke in Milupine kosmiče. Imajo pa Hippove piškote menda v Muellerju najcenej. Bo treba počas v Velenje ...
Ej, lahk zbiramo podpise za odprtje Muellerja v CE user posted image

Mi gremo dans tud v bc pogledat za marelce, če jih imajouser posted image  najbrž v Tušev bc, ta v sparu je po navadi manj založen,... ni mi tk všečuser posted image
user posted image  ali imajo v bc univerzalne marelce za na vozek?

Za tele podpise za muellerja sem jst takoj za!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
18.5.2009 13:47:18   
Lolita23
Mi praznujemo 2.meseca user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

18.3.2009

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.