![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.5.2009 21:09:52
|
|
|
|
katja_p
|
Hoj! Naš "formalni" obisk uspel Sta bila čist navdušena nad Tjašo, ona pa sicer uiber zmatrana, ker je štrajkala nazaj grede na sprehodu, sam se je skoz smejala pa čebljala Zdle sm jo pa odložla v postlo, sam se neki pogovarja. Bo najbrž to čebljanje prešlo v jok, ker ne bo htela zaspat. V BC imajo en tak fajni bazenček z lokom - žirafin vrat. Bo moj omenil svoji mami, da naj ji to kupita - namest spet kake majčke (je dans še eno dobla ) Še sreča, da imava z Bethany tako daleč do doma, da vmes pokurima vse pregrehe, ki jih nardima v mestu - beri: sladoled martka: kako se je obnesel korenček? Js sm ga dans kupla, bom ju3 nardila.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.5.2009 21:20:44
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: blue eye MARTKA, DALI - zmenjeno za jutri za ribice, vama sporočim ko grem od doma, pa se prpelem do vaju da vama jih dam na mene si pa pozabla? Sem se tud prijavila za ribice... no, sej ni panike! Pa drugič. Bom jutri kaj drugega našla!! ne nism pozabla, sam se ne spomnem točn kolk si mi rekla, pa tud tvoje številke nimam, tk da sem upala da boš kej na forumu. Sporoč mi kolko, mi jih dan stk do 10 pučemo k mamo gužvo. pridem še pol mal pogledat pa mi povej pa ti jih jutr dostavim.
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.5.2009 21:28:21
|
|
|
|
blue eye
|
če sem še na kero pozabla mi nej na mobi (041 983 335) en sms pošlje. ker se ne spomnem ka vse smo se menle pa za kero. do sedaj : dali, martka, bethany (kom ?)
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.5.2009 21:43:56
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 hej, jaz sem tak utrujena, da le na hitro javim, da je naš ta mali velik že 62cm pri 2 mesecih in tehta čez 6,3 kg joj, zdaj pa še štrajka s spanjem. ati in mami pa utrujena Priden fant! Lepe mere za dva meseca!! Urška13, sej bo!! Ko bo to obdobje minilo, (boš vidla, da ful hitro), se bo pa kaj drugega našlo... Ti sam zdrži in uživaj ob svojem biserčku. Pol, ko to mine, se ta utrujenost itak pozabi.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.5.2009 21:49:55
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye če sem še na kero pozabla mi nej na mobi (041 983 335) en sms pošlje. ker se ne spomnem ka vse smo se menle pa za kero. do sedaj : dali, martka, bethany (kom ?) blue eye, imaš ZS!
< Sporočilo je popravil Bethany -- 14.5.2009 21:50:23 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.5.2009 21:55:29
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Hoj! Naš "formalni" obisk uspel Sta bila čist navdušena nad Tjašo, ona pa sicer uiber zmatrana, ker je štrajkala nazaj grede na sprehodu, sam se je skoz smejala pa čebljala Zdle sm jo pa odložla v postlo, sam se neki pogovarja. Bo najbrž to čebljanje prešlo v jok, ker ne bo htela zaspat. V BC imajo en tak fajni bazenček z lokom - žirafin vrat. Bo moj omenil svoji mami, da naj ji to kupita - namest spet kake majčke (je dans še eno dobla ) Še sreča, da imava z Bethany tako daleč do doma, da vmes pokurima vse pregrehe, ki jih nardima v mestu - beri: sladoled martka: kako se je obnesel korenček? Js sm ga dans kupla, bom ju3 nardila. Super, da si obvladala formalni obisk!! Jih je Tjaša impresionirala, da nista gledala, kje je kej prahu, aneda? Mi smo pa imeli danes foto šuting! Končno! po petih mesecih in pol so končno nastale naše skupne - družinske fotke!!! komi čakam, da jih vidim. Elina pa je pozirala ko manekenka, ne... No, veliko sreče s korenčkom jutri. Js razmišljam, da bi ji jutri spet dala korenček, pa ji ga malo s krompirjem zmešala, če bo šlo kej lažje po grlu. Ker danes je čist zaštrajkala s GH. Ni in ni hotla pogoltnat krompirčka, pa sem ji ga ful fino spasirala pa ful razredčila z mlekom...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.5.2009 22:01:58
|
|
|
|
blue eye
|
bethany - imaš zs
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.5.2009 22:10:11
|
|
|
|
blue eye
|
katja_p - super to za obisk a tako zahtevnega tasta pa taščo maš, dans ti je tjaša pomagala kako ju odvrnit od pogleda po stanovanju kr tako jo naprej uč. JA cotke so pa večni problem, men so jih zdle v enmu tednu nanosl 20, glih dans spet ene hlačke in majčko, in vse številka 68, no midva pa že zdj nosva marsiktero 74/80. Ne vem če jih bom pol lahko oblekla, pa tako lepe ko so. ne vem zakaj vsi samo cotke nosjo ko je pa tolk drugih uporabnih stvari. sporoči kakšno bo jutri uvajanje GH. držimo pesti da bo šlo. GH - nam je pa dans uspel že drugi podvig, celo žličko korenčka sva pojedla sprehod - a bote jutr kej za savinjo? urška13 - vem kako je to, sej ga bo minilo, sam obupat ne bethany - za foto - a to vas je pršu ker na dom slikat al ste kam šli?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.5.2009 22:23:50
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye ... bethany - za foto - a to vas je pršu ker na dom slikat al ste kam šli? kr na dom. Sma angažirala prijatelja - poklicnega fotografa. Tak da bojo take profi slikce, ker s čim manj moj dragi kot ljubiteljski fotograf namreč ni zadovoljen. se jutri čujema za ribice, js grem pa spat, ker me neki lakota napada... lahko noč!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 8:16:44
|
|
|
|
urška13
|
dobro jutro mi že -kot ponavadi- dolgo bedimo in smo že pojedli zajtrk in popili kavico. pridni ati še sineka previja, potem pa šiba na delo. me prav zanima kakšne volje bo danes mali. upam, da dobre. vreme pa zaenkrat čudno. ponoči sva enkrat jedla in zgodaj zjutraj še enkrat. saj je priden, samo tako gode in potiska vsako noč, da jaz ne morem spati. mali pa spi zraven. ne morem verjeti. zvečer je potem kaj kmalu zaspal, tako da ni bilo prehudo. hvala za vzpodbudne besede če se danes dobite, se lepo načvekajte in potem uživajte v ribicah. meni se ne da do savinje, sva bila včeraj celo dopoldne v mestu in potem peš domov. bethany upam, da bodo slikce dobro izpadle. pa saj s tako manekenko kot je Elina ne more biti drugače pa vsem lep dan
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 8:52:24
|
|
|
|
katja_p
|
Še sreča, da sm si shranila, kar sm pre več kot eno uro pisala, ker pol je internet mrknu Evo: Jutro! Bethany: ja končno NO, mi še nismo tako daleč Bomo tvojga angažirali Js sm že pojedla jabček, zdaj me pa čaka še pz kruh s skuto in paradižnikom pa bela kava. Mi zvečer zaspali po pol ure stokanja in se zbujali na 2,5 uri . Pojma nimam, kaj ji je. In to že tretji dan zapored ... vsakič je mal pojedla, pa jokala ... vmes bla eno uro pokonc ... ne vem no blue eye: js bom pa nasled tedn ribice vzela, ko bom mela namen pečt jih - morm jedilnik sestavit v nedeljo. urška13 kathy: povej, a je tista lesena potka na Šmartinskem že narejena? Se da iz te celjske smeri prit čez jezero do tiste nove gostilne, al karkol je ...? Je zadeva prevozna z vozekom?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 8:54:12
|
|
|
|
katja_p
|
Mi2 greva dans tud v mesto, ker se ob 12.00 dobiva pr mc donaldsu z mojo malo sestrično - imajo izlet v Celje. Bethany, bova šle skup? Js dam napi zdle za papat in jo položim v postlo - upam, da uspešno. Pol morma pa še korenček jest, preden greva na pot. Najbrž okol 11.30 ... mislim da...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 9:04:05
|
|
|
|
Bethany
|
hojla sprehod danes: še ne vem. odvisno od tamale. ampak dvomim, da bi lahk šle tak zgodaj, da bi bila ob 12ih v mestu. prej ob kakih enih... bom vidla. Katja, javim! kar se pa fotkanja tiče, nas pa eno popoldne povabiš na neformalni obisk, na kako kavico in žitne kekse, pa vzame moj fotič zram, pa vas pritisne. a prav??
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 9:11:54
|
|
|
|
Bethany
|
Ej, Katja: slikce iz prejšnjega tedna!! boš dala gor al na mejl??
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 9:15:39
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany kar se pa fotkanja tiče, nas pa eno popoldne povabiš na neformalni obisk, na kako kavico in žitne kekse, pa vzame moj fotič zram, pa vas pritisne. a prav?? IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Ej, Katja: slikce iz prejšnjega tedna!! boš dala gor al na mejl?? Bom na mail poslala. Kathy in blue eye, na zs mi pošljita mail, da vama dam fotke. Naša štrajka pr hranjenju. Potegne 1x pa stran al se pa začne pogovarjat. Ne bi ona jedla ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 9:15:53
|
|
|
|
blue eye
|
mi smo se zbudil (to noč se mi je zbujal vsako uro se taka ko bi me traktor povozu ) in je zdle budn ko ris, še nahranmo se in se zrihtamo pol pa šibnema do celja, mislim da boma okol pol 11 že tam, grema vmes še samo po potni list, upam da ne bo gužve. se slišmo ko bova zavila na avtocesto.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 10:45:57
|
|
|
|
katja_p
|
Naša samo Ne vem, kaj ji je ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 10:46:37
|
|
|
|
Bethany
|
eh, ta naša mala pobalinka. Pred eno uro sem jo dala spat, pa še kr budna vztraja. Zdej sem jo dala mal igrat, če se bo kej utrudila, pa potem zaspala. Sej stoka pa skoz zram, pa na veliko zeha... ne smem zamudit s spanjem, če ne bo kriza... Blue eye je bila zdele pri meni, je ribice prinesla pa malo sma počvekale... komi čakam, da jih spečema, jih boma kar zunaj na tignju. Sam da moj pride iz šihta, pa glih danes bo dlje delal.... evo, jok.... šibam!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 12:35:47
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Mi zvečer zaspali po pol ure stokanja in se zbujali na 2,5 uri . Pojma nimam, kaj ji je. In to že tretji dan zapored ... vsakič je mal pojedla, joj, torej nismo pri nas edini. točno tri noči je zdaj tako, vsako huje. prvo se je zbudila 1x, drugo 2x dans pa na 2,5 in 3 ure!!!! se priklopi in takoj zaspi dalje. tako kot ti opisuješ, s tem, da gaja ni budna vmes, se pa zbuja na tri ure!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 16:18:31
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Naša ga spet biksa poje tak v 5-10 minutah morda potem podre kupček in noče več jest, ser kar jokat začne če vidi dojko, ma jaz sem pa čist v strahu, da mi bo mleka sfalil in nimam pojma kaj naj. Moj me sicer tolaži, da ga itak imam preveč, ampak jaz bi vsaj čez poletje rada še dojila. Še posebej ker na parceli na morju nimam možnost tekoče in čiste pitne vode, in jo zato kupujemo. Drugače pa smo ves čas okoli ali pa delam na vrtu in urejam okolico.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 17:01:54
|
|
|
|
Lolita23
|
To je pa naša Tjaša kadar je dobre volje, oz večinoma
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 17:02:40
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Mi zvečer zaspali po pol ure stokanja in se zbujali na 2,5 uri . Pojma nimam, kaj ji je. In to že tretji dan zapored ... vsakič je mal pojedla, joj, torej nismo pri nas edini. točno tri noči je zdaj tako, vsako huje. prvo se je zbudila 1x, drugo 2x dans pa na 2,5 in 3 ure!!!! se priklopi in takoj zaspi dalje. tako kot ti opisuješ, s tem, da gaja ni budna vmes, se pa zbuja na tri ure! midve z Elino pa se nekaj časa ne boma več z vami družle, da še naše kej takega, kot je zbujanje vsake tri ure ponoči, ne pikne...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 18:35:58
|
|
|
|
Dali*
|
Ejla punce! Te dni sem vas samo tu pa tam brala, tokrat pa še malce pokomentiram, kar se bom spomnila. urška25 - Bravo za izgubljene kg in dobrodošla med Montinjačke! _kathy_ - ma bogi mali Gal s temi alergijami, več različnih mnenj dermatologov, večje "sranje". Super za odličen izvid za kolke! ribice so ravnokar v pečici...njami...sem že neučakana. Ampak punce blue eye bo 3 tedne v juniju odsotna...mi je full hudo, ker ne bo ribic. Ne ne, blue eye mi bo posredovala naslov in se bomo zapeljali ponje. Ziher bomo naredili kakšen ribji piknik. Blue eye pošlji mi naslov na zs, da vas bomo poiskali in nabavili ribice. Lolita23 - lepa Tjaša... Bethany in katja_p...me se vidimo in smo večino že pokomentirale, prav tako z martko... Kako so vam teknile ribice?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.5.2009 18:41:10
|
|
|
|
blue eye
|
dali - imaš zs za naslov katja_p - imaš zs za mail za fotke spanje - kaj je že to , mi smo na umetni hrani, sem kupla nočno formulo k je bol gosta pa nič, dans sem dežurala na 1 uro , sem čist poklapana
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.