Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:05:31
|
|
|
|
Olivija*
|
jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:09:14
|
|
|
|
Olivija*
|
meta, lepa slikca! mi je takoj podla v oči
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:12:42
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: leda Ojojoj! Le kaj? Ziher sem spolno zafrustrirana, ker preučujem drekce al to, al pa si stara manj kot tri leta Pa sem dobila odgovor... Grem mojemu veselo novico sporočit...ker 3 leta definitivno nisem stara ma to je bila mišljena mentalnastarost, ne fizična šala...da ne boš užaljena...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:19:19
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jutro Tole je pa že kar dober dan, bi rekla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:22:18
|
|
|
|
leda
|
n? Komentar na zmagovalca Eurosonga je? vsaj do poletja mi ne bo treba nč sladkega pojest, tolk se mi je cukr zvišu zarad tele vabe za geje, ki je zmagala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:22:34
|
|
|
|
AinB
|
Jazz, Z.S.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:23:10
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda n? Komentar na zmagovalca Eurosonga je? vsaj do poletja mi ne bo treba nč sladkega pojest, tolk se mi je cukr zvišu zarad tele vabe za geje, ki je zmagala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:23:34
|
|
|
|
AinB
|
Zato pa eni tega šmorna ne gledamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:24:21
|
|
|
|
Olivija*
|
midve imava tudi nakup bodijev v planu...mogočeres kar zdaj skočiva, ker bo potem spet vroče....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:25:59
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* midve imava tudi nakup bodijev v planu...mogočeres kar zdaj skočiva, ker bo potem spet vroče.... Ja, ja ... za šoping je vsak izgovor dober. mhm, ... se moram še jaz kaj spomnit (mogoče kakšne vlažilne robčke ).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:27:52
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro! evo še en vikend za nami in spet nov teden... spet en teden minil, ko se nisem začela učit zmerej si postavljam mejnike: "v ponedeljek pa res začnem" in to zdej traja že od januarja ampak knjige so še vedno v omari rabm eno brco da se začnem učit... ko pa je tko fletn s Saro in čez dan, zvečer pa mal na kavču poležat... mah bom že! kakorkoli... sm brala vaše debate o polnih pleničkah... tudi jaz sm že ratala strokovnjakinja za drekce tudi Sara ima obliko le-teh odvisno od tega, kaj je... ampak tko pač pride... materinstvo ni kar tko od muh in bravoooooo vsem vašim za kahlico!!! pridne mamice in pridni sončki! imam pa vprašanja: do kdaj prekuhavat vodo in od kdaj naprej lahko surovo sadje? in pa je katera že kaj razmišljala o vožnji na kolesu? lep dan vseeeem!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:33:44
|
|
|
|
leda
|
ato pa eni tega šmorna ne gledam ampak sej se ne gleda evrovizija zarad muzke. cel fenomen je to, ki ponuja obilo iztočnic za iskrive debate in analizo stanja v družbi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:37:12
|
|
|
|
leda
|
do kdaj prekuhavat vodo in od kdaj naprej lahko surovo sadje? in pa je katera že kaj razmišljala o vožnji user posted image na kolesu? jaz vode nisem nikol prekuhavala, sadje pa tut je surovo od začetka. oboje sicer od 6. mesca dalje, do takrat sva se samo dojili. ja, o kolesu razmišljam, samo se mi zdi še premala. sploh ko zaspijo v sedežu, so tut starejši zlo čudn zveriženi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:37:50
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ato pa eni tega šmorna ne gledam ampak sej se ne gleda evrovizija zarad muzke. cel fenomen je to, ki ponuja obilo iztočnic za iskrive debate in analizo stanja v družbi... Kakšno strokovno izražanje za en sam .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:40:14
|
|
|
|
AinB
|
do kdaj prekuhavat vodo in od kdaj naprej lahko surovo sadje? in pa je katera že kaj razmišljala o vožnji user posted image na kolesu? - Voda: baje do 1 leta (no, mi jo še vedno) - Sadje: od samega začetka - Kolo: (edino če bo on mene pelal )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:49:13
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* midve imava tudi nakup bodijev v planu...mogočeres kar zdaj skočiva, ker bo potem spet vroče.... FUl luštne in pocen (do sedaj najcenejše kar sem našla in to ne na račun kvalitete) sem vidla v Merkatorju. Ampak niso Lumpi, ene drugi - bi mogla prav pogledat znamko (itak je no-name). Skratka, 2 bodija sta 4,99 €.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 9:50:16
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB do kdaj prekuhavat vodo in od kdaj naprej lahko surovo sadje? in pa je katera že kaj razmišljala o vožnji user posted image na kolesu? - Voda: baje do 1 leta (no, mi jo še vedno) - Sadje: od samega začetka - Kolo: (edino če bo on mene pelal ) Mi tud H2O še prekuhavamo (po navodilih P), sadje sem pa samo en teden, od takrat pa ne več in tudi lupino ji dajem že kake 2 meseca zraven (so pa bio jabka pa hruške pa slive).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 10:01:49
|
|
|
|
Jazzy1
|
No, midve z L greva danes spet . Sva že v napredni skupini ! Pol pa še k gradu Kodeljevo na en kofi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 10:07:53
|
|
|
|
leda
|
Kakšno strokovno izražanje za en sam in ta smeško pomeni kaj točno? v besedah.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 10:10:17
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, midve z L greva danes spet . Sva že v napredni skupini ! Pol pa še k gradu Kodeljevo na en kofi. Leda, boš ti tud na tem koncu kaj tam okrog enih?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 10:11:38
|
|
|
|
leda
|
strokovno izražanje matr sem vizualka. najprej sem smajlija pogledala in ga žal nisem razvozlala, šele pol pa zares prebrala. ti ainb, kera stroka pa je to? tko da bom vedla povedat, kaj obvladam zdej pa dost o evroviziji. otrok se šeta, jst grem pa na kolo (čeprav bi metla, ki pometa, bla za podobo naše bajte bolj koristna...)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 10:13:12
|
|
|
|
leda
|
Leda, boš ti tud na tem koncu kaj tam okrog enih? sem ti hotla glih en sms poslat. do pol dveh mam elo v varstvu in jst delam vse tiste stvari, ki jih sicer ne morem (no ene z vrha liste), pol pa lohk prišibava.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 10:16:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Leda, boš ti tud na tem koncu kaj tam okrog enih? sem ti hotla glih en sms poslat. do pol dveh mam elo v varstvu in jst delam vse tiste stvari, ki jih sicer ne morem (no ene z vrha liste), pol pa lohk prišibava. No fino! Za vsak slučaj prej pokličita.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 10:23:02
|
|
|
|
Jazzy1
|
KONČNO sme odkrila kako lahko tud jaz te smajle gor nalimam (odpret jih moram v internet explorerju, pol pa primerjo v mozili) . Sori punce, zdej si bom dala mal duška z njimi, ker so mi eni res luštni (pa drgač nisem nek velik fan tovrstnih stvari). Skratka: a ne bi bilo fino, če bi enkrat imel , kjer bi naši frajerji mal , pa , me bi pa pa (brezalkoholne tekočine seveda).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 10:33:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Leda, boš ti tud na tem koncu kaj tam okrog enih? sem ti hotla glih en sms poslat. do pol dveh mam elo v varstvu in jst delam vse tiste stvari, ki jih sicer ne morem (no ene z vrha liste), pol pa lohk prišibava. Kaj, kaj, kdaj? In jst? Jst bi tudi? Eh grem najprej prebrat... hahaha
|
n,s ali j na koncuAmimamikatero ime od teh treh skoraj enakih????Inan (
34%)
Inas (
14%)
Inaj (
52%)
Število vseh glasov: 169Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!