Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 6:21:55
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Se javljam malo kasneje kot ponavadi, ker sem likala do zdaj. Zdaj sem si prinesla pa eno skledo sladoleda (bi blo najbrž boljše en deci spit ) v vašo družbo. Moj je na fantovščini. Kakšen frajer je Lovro na tej fotki . Pravi Robin Hood
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 6:23:10
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* vaši septembrčki pa ne zapravljajo časa na kahlici in so že kar produktivni. naslednji teden jo grem še jaz iskat. Tut mi jo gremo danes iskat. Pa da vidmo kaj bo s tega špasa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 6:27:27
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ta slikica me spominja na eno plažo na mallorci.... Ja, mene tudi. Pri Zmajskih jamah, a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 6:30:13
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo nas Samo pozdravim vas, prebrala vas bom mogoče v naslednjih dneh Živjo! Kako ste se kaj imeli?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 6:39:54
|
|
|
|
AinB
|
Nič kaj zanimivi niso ti monologi. Kje ste zaspanke??? Jst vas tle s kofetom čakam, ve pa nič ne trznete.
< Sporočilo je popravil AinB -- 18.5.2009 6:40:42 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 6:43:52
|
|
|
|
AinB
|
Včeraj smo bili na festivalu družin. Ful lepo. Za vsakogar se je nekaj našlo (T - lutkovna predstava in klovn, mami - kofetek in sladoled, ati - Natalija Verboten ). Le malo prevroče je bilo, ampak se je dalo tudi senčko najt, tako da naslednje leto definitivno zopet gremo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 7:37:44
|
|
|
|
Virtualna
|
Jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 7:46:26
|
|
|
|
meta21
|
Dobro jutro še od mame Hood
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 7:48:54
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Dobro jutro še od mame Hood Men in tights ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 7:54:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Nič kaj zanimivi niso ti monologi. Kje ste zaspanke??? Jst vas tle s kofetom čakam, ve pa nič ne trznete. Ja pa če si spet tako zgodnja . Mi smo danes spali do 7.20 in to brez zbujanja vmes . Je pa res da je šele 9.15 zaspala, falot, prejšnjo noč, tko da razlog je očiten Fino da ste se na festivalu lepo imeli - jaz sem potem nekako zaključila, da je L najbrž letos še premajhna in da ne bi ne vem kako porajtala stvari, tko da pol nismo šli. Smo pa zato odprli 'Rožnik in podobne griče' sezono . Tko da punce - naslednjič bi lahko šli pred kavo na Rožnik mogoče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:05:34
|
|
|
|
AinB
|
Smo za stvar!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:06:27
|
|
|
|
AinB
|
Bravo za L, da je tako pridno spančkala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:06:51
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ta slikica me spominja na eno plažo na mallorci.... Ja, mene tudi. Pri Zmajskih jamah, a ne? Pomoje da je pa to Grčija, kakšen Zakintos
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:08:00
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda zdej pa so ene take smrdeče, lepljive zaplate, da se prov vprašam včasih, ma kaj si pa jedla??!! Tud naš. Potem mu pa vsake toliko slive dam, da se malo razredči
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:10:07
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, kakšna strokovnost . Pravi šitolog sem ratala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:15:17
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Obstaja še en kraj v Sloveniji..... Lokve.... in če greš tja, pol morda prideš iz Lokev.... čeprav se menda gre na Lokve in ne v Lokve.... potemtakem prideš, če se ne motim, z Lokev. Lara in Leda, hvala za nekaj minut slovnice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:18:41
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: leda Pa sem dobila odgovor... Grem mojemu veselo novico sporočit...ker 3 leta definitivno nisem stara no, jst sam freuda povzemam. tko na pol natančno. ga že od s prahom posutega ma študija nisem brala... Jaz sem se tudi svoje dni najedla psihologije za naprej in nazaj... Musek, Pečjak, Marjanovič, Barica... Hvala enako. Barica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:26:46
|
|
|
|
Čarli08
|
No, in pa pa za nekaj časa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:35:48
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Tud mi smo bli bolj na izi danes. Je prav pasalo, zdaj zvečer sem se pa še tistih cunj znebila (torej sem jih zlikala, da ne bo katera mislila, da sem jih stran vrgla ), ki so se včeraj šele oprale. Smo pa imeli že prvo prigodo s kahlo. Lovro je lepo sedel pred spanjem na njej in pridno pritiskal, jaz sem pa zraven njega pripravljala previjalno pa posteljo... in je hotel nekaj pred seboj doseč in se je stegoval in stegoval... No kar naenkrat je bil Lovro na trebuščku na tleh, kahla na njem, basike so se pa po tleh razkotalile. Nisem vedla, kje naj začnem pobirat... Vem, fiši, da si mi rekla, da ga ne smem samega puščat ampak, če je pa tako lepo stabilno sedel in se pri tem še na obe nogi opiral. Bom zdaj bolj pazljiva. HB se je tokrat končalo zgolj komično. Ta je pa dobra. Jaz se raje vsedem zraven nje na tla, ko je na kahli, da ne bom tudi jaz basike pobirala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:36:37
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo nas Samo pozdravim vas, prebrala vas bom mogoče v naslednjih dneh Pozdrav nazaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:37:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Evo nas pozdravljeni dopustniki. fovš fovš. olivija, naša je na začetku goste hrane, ko je itak jedla sam banano, delala bobke ko koze. zdej pa so ene take smrdeče, lepljive zaplate, da se prov vprašam včasih, ma kaj si pa jedla??!! In? Komentar na zmagovalca Eurosonga je?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:38:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* basike??? kako pa kakajo vaši ? a ne bolj mehko? Lovro 5x je in 5x kaka. Kakec pa ustreza obroku, ki ga je pokakal. Včasih basike, včasih redko. Je pa res, da zdaj v kahlici ima vse svojo obliko, ker v plenički vse skupaj zelo ploščato izpade, ne glede na trdoto. Joj, kakšna strokovnost . Pravi šitolog sem ratala Kake strelaš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:43:02
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* aja..naša še vedno ne je banane. dvakrat jo je probala, obakrat jo je šraufalo. mogoče zato še nismo pri klobasicah, ampak pri kašici ...našega je tud hotelo raztrgat po njej...pa sem mu ta teden spet probala.....in hvalabogu ni bilo problema.... ... ....probaj...pa mogoče tisto ne preveč zrelo.....ker tiste s pikicami že... so bolj problematične Lana jo pa vsak dan je in nikoli ni imela težav. HB
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:50:12
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Jaz že perem in likam na veliko. Joj te cote. Tudi jaz moram kupiti par bodijev brez rokavov, ker imava ogromno kompletkov in se mi zdi, da bi bilo fajn še nekaj čez plenico in pa kot pravi Meta tudi čez ledveni del. Midve bova tudi šle na potep sedaj. Čakam da se naspi in potem še malice poje in greva. Bova bolj zgodaj hodile in po četrti, peti, ker tale vročina je grozna. Pa še niti poletje ni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 8:54:53
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Čakam da se naspi in potem še malice poje in greva. Bova bolj zgodaj hodile in po četrti, peti, ker tale vročina je grozna. Pa še niti poletje ni. Ja tudi midve že iščeva sprehajalno senco in potem dostikrat v Tivoliju pristaneva.... prav pogrešam še kakšen bolj zelen del Ljubljane. Center mi je sicer čist simpatičnen, ampak vseeno preveč betonski .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
LubeničkaTristan ali Arian?Tristan (
64%)
Arian (
36%)
Število vseh glasov: 397Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!