|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
18.5.2009 6:21:55   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Se javljam malo kasneje kot ponavadi, ker sem likala do zdaj. Zdaj sem si prinesla pa eno skledo sladoleda (bi blo najbrž boljše en deci spit user posted image ) v vašo družbo. Moj je na fantovščini.

Kakšen frajer je Lovro na tej fotki user posted image user posted image . Pravi Robin Hood user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
18.5.2009 6:23:10   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

vaši septembrčki pa ne zapravljajo časa na kahlici in so že kar produktivni. naslednji teden jo grem še jaz iskat.

Tut mi jo gremo danes iskat. user posted image  Pa da vidmo kaj bo s tega špasa user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
18.5.2009 6:27:27   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image  

...ta slikica me spominja na eno plažo na mallorci....user posted image

Ja, mene tudi. Pri Zmajskih jamah, a ne?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
18.5.2009 6:30:13   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo nas user posted image

Samo pozdravim vas, prebrala vas bom mogoče v naslednjih dneh user posted image

Živjo! user posted image
Kako ste se kaj imeli?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
18.5.2009 6:39:54   
AinB
Nič kaj zanimivi niso ti monologi.
Kje ste zaspanke??? Jst vas tle s kofetom čakam, ve pa nič ne trznete. user posted image

< Sporočilo je popravil AinB -- 18.5.2009 6:40:42 >

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
18.5.2009 6:43:52   
AinB
Včeraj smo bili na festivalu družin. Ful lepo. Za vsakogar se je nekaj našlo (T - lutkovna predstava in klovn, mami - kofetek in sladoled, ati - Natalija Verboten user posted image ). Le malo prevroče je bilo, ampak se je dalo tudi senčko najt, tako da naslednje leto definitivno zopet gremo user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
18.5.2009 7:37:44   
Virtualna
Jutro user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
18.5.2009 7:46:26   
meta21
Dobro jutro še od mame Hooduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
18.5.2009 7:48:54   
AinB

Dobro jutro še od mame Hooduser posted image user posted image user posted image

Men in tights ... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
18.5.2009 7:54:47   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Nič kaj zanimivi niso ti monologi.
Kje ste zaspanke??? Jst vas tle s kofetom čakam, ve pa nič ne trznete. user posted image

Ja pa če si spet tako zgodnja user posted image . Mi smo danes spali do 7.20 in to brez zbujanja vmes user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa res da je šele 9.15 zaspala, falot, prejšnjo noč, tko da razlog je očiten user posted image

Fino da ste se na festivalu lepo imeli - jaz sem potem nekako zaključila, da je L najbrž letos še premajhna in da ne bi ne vem kako porajtala stvari, tko da pol nismo šli. Smo pa zato odprli 'Rožnik in podobne griče' sezono user posted image . Tko da punce - naslednjič bi lahko šli pred kavo na Rožnik mogoče user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
18.5.2009 8:05:34   
AinB
Smo za stvar! user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
18.5.2009 8:06:27   
AinB
Bravo za L, da je tako pridno spančkala. user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
18.5.2009 8:06:51   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image  

...ta slikica me spominja na eno plažo na mallorci....user posted image

Ja, mene tudi. Pri Zmajskih jamah, a ne?

Pomoje da je pa to Grčija, kakšen Zakintos user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
18.5.2009 8:08:00   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: leda

zdej pa so ene take smrdeče, lepljive zaplate, da se prov vprašam včasih, ma kaj si pa jedla??!!

Tud naš. Potem mu pa vsake toliko slive dam, da se malo razredči user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
18.5.2009 8:10:07   
Čarli08

Joj, kakšna strokovnostuser posted image . Pravi šitolog sem ratalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
18.5.2009 8:15:17   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Obstaja še en kraj v Sloveniji..... Lokve.... in če greš tja, pol morda prideš iz Lokev.... čeprav se menda gre na Lokve in ne v Lokve.... potemtakem prideš, če se ne motim, z Lokev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara in Leda, hvala za nekaj minut slovnice user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
18.5.2009 8:18:41   
Čarli08

Pa sem dobila odgovor... Grem mojemu veselo novico sporočit...ker 3 leta definitivno nisem stara

no, jst sam freuda povzemam. tko na pol natančno. ga že od s prahom posutega ma študija nisem brala...

user posted image

Jaz sem se tudi svoje dni najedla psihologije za naprej in nazaj... Musek, Pečjak, Marjanovič, Barica...

Hvala enako. Barica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
18.5.2009 8:26:46   
Čarli08
No, in pa pa za nekaj časa.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
18.5.2009 8:35:48   
pf

Tud mi smo bli bolj na izi danes. Je prav pasalo, zdaj zvečer sem se pa še tistih cunj znebila (torej sem jih zlikala, da ne bo katera mislila, da sem jih stran vrglauser posted image ), ki so se včeraj šele oprale.

Smo pa imeli že prvo prigodo s kahlo. Lovro je lepo sedel pred spanjem na njej in pridno pritiskal, jaz sem pa zraven njega pripravljala previjalno pa posteljo... in je hotel nekaj pred seboj doseč in se je stegoval in stegoval... No kar naenkrat je bil Lovro na trebuščku na tleh, kahla na njem, basike so se pa po tleh razkotalile. user posted image  Nisem vedla, kje naj začnem pobirat...

Vem, fiši, da si mi rekla, da ga ne smem samega puščat ampak, če je pa tako lepo stabilno sedel in se pri tem še na obe nogi opiral. Bom zdaj bolj pazljiva. HB se je tokrat končalo zgolj komično.

Ta je pa dobra.  user posted image user posted image user posted image Jaz se raje vsedem zraven nje na tla, ko je na kahli, da ne bom tudi jaz basike pobirala.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
18.5.2009 8:36:37   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo nas user posted image

Samo pozdravim vas, prebrala vas bom mogoče v naslednjih dneh user posted image

Pozdrav nazaj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
18.5.2009 8:37:27   
pf

Evo nas

pozdravljeni dopustniki. fovš fovš.

olivija, naša je na začetku goste  hrane, ko je itak jedla sam banano, delala bobke ko koze. zdej pa so ene take smrdeče, lepljive zaplate, da se prov vprašam včasih, ma kaj si pa jedla??!!

In? Komentar na zmagovalca Eurosonga je?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
18.5.2009 8:38:42   
pf

basike???
kako pa kakajo vaši user posted image ? a ne bolj mehko?

Lovro 5x je in 5x kaka. Kakec pa ustreza obroku, ki ga je pokakal. Včasih basike, včasih redko. Je pa res, da zdaj v kahlici ima vse svojo obliko, ker v plenički vse skupaj zelo ploščato izpade, ne glede na trdoto. Joj, kakšna strokovnostuser posted image . Pravi šitolog sem ratalauser posted image

user posted image user posted image user posted image Kake strelaš.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
18.5.2009 8:43:02   
pf

aja..naša še vedno ne je banane. dvakrat jo je probala, obakrat jo je šraufalo. mogoče zato še nismo pri klobasicah, ampak pri kašici user posted image

...našega je tud hotelo raztrgat po njej...pa sem mu ta teden spet probala.....in hvalabogu ni bilo problema....user posted image ...

....probaj...pa mogoče tisto ne preveč zrelo.....ker tiste s pikicami že... so bolj problematične

Lana jo pa vsak dan je in nikoli ni imela težav. HB

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
18.5.2009 8:50:12   
pf
Dobro jutro. Jaz že perem in likam na veliko. Joj te cote. Tudi jaz moram kupiti par bodijev brez rokavov, ker imava ogromno kompletkov in se mi zdi, da bi bilo fajn še nekaj čez plenico in pa kot pravi Meta tudi čez ledveni del. Midve bova tudi šle na potep sedaj. Čakam da se naspi in potem še malice poje in greva. Bova bolj zgodaj hodile in po četrti, peti, ker tale vročina je grozna. Pa še niti poletje ni. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
18.5.2009 8:54:53   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Čakam da se naspi in potem še malice poje in greva. Bova bolj zgodaj hodile in po četrti, peti, ker tale vročina je grozna. Pa še niti poletje ni. user posted image

Ja tudi midve že iščeva sprehajalno senco in potem dostikrat v Tivoliju pristaneva.... prav pogrešam še kakšen bolj zelen del Ljubljane. Center mi je sicer čist simpatičnen, ampak vseeno preveč betonski user posted image .

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

avto moto
metalord666

ali zbirate avto moto?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!