Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:55:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* basike??? kako pa kakajo vaši ? a ne bolj mehko? odvisno.....ponavadi basike ....pa tud čmok včasih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:56:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo nas Samo pozdravim vas, prebrala vas bom mogoče v naslednjih dneh o, dopustniki...... ....pozdravljeni doma... ...zdaj pa na delo veselo....stroj čaka na perilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:56:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Pa sem dobila odgovor... Grem mojemu veselo novico sporočit...ker 3 leta definitivno nisem stara no, jst sam freuda povzemam. tko na pol natančno. ga že od s prahom posutega ma študija nisem brala... Jaz sem se tudi svoje dni najedla psihologije za naprej in nazaj... Musek, Pečjak, Marjanovič, Barica...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:58:03
|
|
|
|
tia
|
katera je iz lj,rabila bi pomoč???
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:58:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* aja..naša še vedno ne je banane. dvakrat jo je probala, obakrat jo je šraufalo. mogoče zato še nismo pri klobasicah, ampak pri kašici ...našega je tud hotelo raztrgat po njej...pa sem mu ta teden spet probala.....in hvalabogu ni bilo problema.... ... ....probaj...pa mogoče tisto ne preveč zrelo.....ker tiste s pikicami že... so bolj problematične
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:58:58
|
|
|
|
tia
|
takoj sem nazaj,samo letim pogledat moja sončka ,če spita,ali kaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:59:43
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia čer, kako kaj čveke,sploh vam ne sledim,kako ste pridne res je lepo vreme, da so lahko naši sončki zunaj,tudi jaz ne vem kakaj ga oblečem ,da ne bo kuhal ali pa kihal Lovro je imel včeraj bodi brez rokavov (namesto spodnje majčke), majčko s kratkimi in tanke hlače pa klobuček, danes pa kar samo bodi s kratkimi in kratke hlače. Potem pa vzamem še tanko bombažno jopico in preverjam, če ga zebe. Moram še kakšen bodi brez rokavov kupit-mi je fajn k plenico gor drži oz. ledvičke ima pokrite pa še nekaj (tankega) mu lahko čez oblečem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:00:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, kakšna strokovnost . Pravi šitolog sem ratala .... ....... za strokovno razlago in lepo izražanje ....bi mogli v slovar dodat to besedo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:00:21
|
|
|
|
leda
|
Jaz sem se tudi svoje dni najedla psihologije za naprej in nazaj... Musek, Pečjak, Marjanovič, Barica... sj jst nisem mela psihologije, sam so jo zraven dal sem pa vse naštete po malem brala, ker me zlo zanima zakaj sem kot sem od vedno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:00:29
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia katera je iz lj,rabila bi pomoč??? Reci...zdaj nisem sicer iz Lj sem bla pa 15 let
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:00:50
|
|
|
|
leda
|
katera je iz lj,rabila bi pomoč??? tuki. kar vpraši.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:02:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Jaz sem se tudi svoje dni najedla psihologije za naprej in nazaj... Musek, Pečjak, Marjanovič, Barica... sj jst nisem mela psihologije, sam so jo zraven dal sem pa vse naštete po malem brala, ker me zlo zanima zakaj sem kot sem od vedno. Nisi odgovorila mojemu kaj tisti ma pomeni. Menda nisi matematike študirala? Mi bolj nekako umetniško literarno usmerjena deluješ
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:02:27
|
|
|
|
leda
|
Moram še kakšen bodi brez rokavov kupit-mi je fajn k plenico gor drži oz. ledvičke ima pokrite pa še nekaj (tankega) mu lahko čez oblečem žal so mothercare zaprli, ampak v marks&spencer prodajajo podobno: ful luštne bodije 8 komadov skupi za ugodne evre.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:03:50
|
|
|
|
leda
|
kaj tisti ma pomeni. MA. magisterij. sam ne uporabljam velikih črk in pol zmeda. ne, sem čista družboslovka v naravoslovnem kontekstu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:05:06
|
|
|
|
leda
|
Mi bolj nekako umetniško literarno usmerjena deluješ nč literarno, razen v otroških letih. delam, pišem, kuriram na področju sodobne umetnosti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:05:37
|
|
|
|
tia
|
spita sončka kot polha moj ima v petek nek izpit na INTER-ES-u,pa nimava pojma kje to je v LJ ( cesta na brdo ) sploh je,na kateri strani Lj verjetno bomo šli vsi,le če bo slabo vreme potem ne, zato bi lahko na kakšno šla katera je tam okrog,bi se morala z mojim dogovoriti kje bi nas odložil in bi potem nas spet pobral, rada bi spoznala katero ,če bi se el dalo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:08:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: tia čer, kako kaj čveke,sploh vam ne sledim,kako ste pridne res je lepo vreme, da so lahko naši sončki zunaj,tudi jaz ne vem kakaj ga oblečem ,da ne bo kuhal ali pa kihal Lovro je imel včeraj bodi brez rokavov (namesto spodnje majčke), majčko s kratkimi in tanke hlače pa klobuček, danes pa kar samo bodi s kratkimi in kratke hlače. Potem pa vzamem še tanko bombažno jopico in preverjam, če ga zebe. Moram še kakšen bodi brez rokavov kupit-mi je fajn k plenico gor drži oz. ledvičke ima pokrite pa še nekaj (tankega) mu lahko čez oblečem ...naš je imel danes samo plenico, pa bodi z dolgimi rokavi, pa še te sem mu kasneje gor potegnila..... aja, pa klobček ....zdaj, ko je toplo nima nikoli 2 plasti gor....ker pol zašvica...pa se še prej prehladi.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:09:23
|
|
|
|
leda
|
moj user posted image ima v petek nek izpit na INTER-ES-u,pa nimava pojma kje to je v LJ ( cesta na brdo ) sploh je,na kateri strani Lj kar dolga cesta je to. se drži viča. je kera s tiste strani ljubljane? mi2 z elo lahko prideva, ma bi blo fajn en kafič met ogledan, ki ma mal trave okrog, da damo malčke na eno dekco.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:09:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia spita sončka kot polha moj ima v petek nek izpit na INTER-ES-u,pa nimava pojma kje to je v LJ ( cesta na brdo ) sploh je,na kateri strani Lj verjetno bomo šli vsi,le če bo slabo vreme potem ne, zato bi lahko na kakšno šla katera je tam okrog,bi se morala z mojim dogovoriti kje bi nas odložil in bi potem nas spet pobral, rada bi spoznala katero ,če bi se el dalo Hm... Vič? Bo najbrž bolj, če ti katera zdajšnja Ljubljančanjka odgovori . Če imam prav je pa Kahlo tam nekje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:21:14
|
|
|
|
leda
|
tut moj najljubši je reku, da greva spat in jst se za. bubi, fajn peri in kako lepo fotko nam pokaži.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:23:11
|
|
|
|
tia
|
hvala meta in leda ,saj zato da dobiš bolj vizijo kje na kateri strani,je to jaz sem mislila da bi nas kar v btc-ju odložil to najbolj poznam ali pa tam okorg tivolija, da bi lahko ta večji kaj za hrano kupila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:25:46
|
|
|
|
tia
|
nič tudi jaz grem počasi,glede lj pa bom še kaj vprašala in bomo potem videla ,če bo katera za čvek
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 23:26:25
|
|
|
|
tia
|
noč in eno bolho za pomoč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 18.5.2009 6:19:36
|
|
|
|
AinB
|
Dobro jutro!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Imeni za punčkoAjPuKateri dve imeni sta vam najbolj všeč? Ela Anika (
13%)
Ela Zara (
39%)
Ela Klara (
48%)
Število vseh glasov: 541Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!