|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
15.5.2009 13:09:02   
Anonimen
Ojla princeska. Kako kej? Hmmm za kaminek pa ne vem...mogoče je pa res kako bljižnico našla.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
15.5.2009 13:09:12   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček
ko bo cajt, da pridejo naši pikeci ven, bojo prišli....

Še noben ni not ostal user posted image user posted image user posted image .

Da vas malo nasmejem user posted image (no ni smešno, je pa zanimivo) - zadnjič sedim v čakalnici pri gin. in ena tetka razlaga, da hodi še v Lj. k nekemu ginekologu in da je enkrat prišla 51. letnica in pojamrala, da 6 mesecev ni imela user posted image in dohtar ji je rekel: ja vi ste pa za rodit. user posted image Je mislila da je v meni, na pa je bila user posted image . Pa menda sploh ni opazila, samo malo se je poredila user posted image user posted image , a ni čutila da jo nekaj suva v trebuh? user posted image user posted image No, to se je zgodilo pri nas v Slo, zato če imate mame nad 50 + jih opozorte da se morjjo vseeno zaščitit, da ne boste bratcev ali pa sestric pazili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No, moja mami je nekako zavezana in ne more več zanosit, jih šteje ravno 50. user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
15.5.2009 14:12:30   
Anonimen
Ajojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2328
15.5.2009 19:21:26   
krempelček
ja hudu, ena nevem katera državljanka je prišla k dohtarju zaradi hudih bolečin v trebuhu, ta pa ji je povedal, da je noseča. Nato za nameček, je padla v nezavest, ker je bila stara 49 let in nikoli nista z možem mogla imeti otrok DO TEDAJ. jA ČE TKO POGLEDAŠ, BI MENE ČIST ADIJO ZVILO, da bi bila na njenem mestu....

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
15.5.2009 20:37:10   
krempelček
halo? pa kje ste dolenjke moje zlate, a ste res šle vse pod tuš, na masažo, al kaj dogajA? POGLEJTE MOJE SLIKE STANOVANJA V ALBUMU, pa kej pokomentirajte.

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2330
15.5.2009 21:26:59   
cukr07
Evo mene direkt iz pod tuša. user posted image
Pravkar sem pogledala tvoje slike in moram rečt, da je tvoje stanovanje super. user posted image
Najbolj moram pohvalit spalnico in seveda otroške sobe. Stopnišče imaš pa točno tako kot si ga jaz želim enkrat v svoji hiši.

Uglavnem od mene same pohvale.user posted image

Si mi pa naredila skomine, ker midva že tri leta čakava ali bo najina željena parcela za zidavo hiše postala zazidljiva ali ne. Ti trebanjci delajo prostorski plan že tolk časa, da je za ****.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2331
16.5.2009 9:03:51   
krempelček
cukr 07- saj bo enkrat, vem pa tudi da v šentjernejski občini je v vinogradniškem območju, tam ko imamo mi zidanico, prepovedano graditi zidanice, nove, lahko samo staro obnoviš, v takih merah kot je....brezveze, včasih so ble te zidaničke velike 3 krat 5 metrov, al pa še to ne. Moj stric je postavil vikend ravno tu in sedaj mu ga hočjo podret......noro, občine glupe, tk da popizdiš.
Ja stanovanje je nama z možem ratalo vsakdanje, ker smo vsak dan noter, drugi ki prihajajo, pa pravijo, da se jim dopade. No ja kakor za koga.
Otroka sta me uspela zbuditi in zdej je kar je, možek na šihti, jutr gre v LJ na sejem avto prodat, ker bomo karavana kupil....hvala bogu, d bi res prodal, tega našga audi-a.
DO KONCA ŠE 2 DNI......JA, PA JA DE.......+KOLK DNI ŠE

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
16.5.2009 13:34:24   
krempelček
dobro jutro ob pol dveh  popoldan, kaj ste šle vse dolenjke na bazen, al rodit, tud butterfflya ni nikjer, ka je zdej to?? res ne moremo natipkat 100 strani, ker vas nikjer ni, dejmo punce,grem zdej palačinke do konca spečt pa pol preverim kje ste.

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2333
16.5.2009 14:54:47   
buterffly
Eni delamo.... Nismo še šli rodit, nč ne skrbi krempelček, čakam, da greva skupaj...user posted image
Zdej do konca rihtamo zibko, pol morm pa še mal pospravt in to je to za dans. Aja pa pr frizerju sm bla prej, sm se kr odločla in sm možek prosila, da me pelje in pride iskat. Tako, da zdej sm pa čist prpravlena it rodit.

Neposredna povezava do sporočila: 2334
16.5.2009 15:03:03   
buterffly
Amapak k se hoče človk umaknt, da bi bil mal sam....joj za znoret v tej hiš.... pa vse me boli... kaj noben ne razume, da bi mela rada mir!!!!!!!!!!

(odgovor članu buterffly)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
16.5.2009 18:36:57   
buterffly
Končni mir. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2336
16.5.2009 18:56:34   
krempelček
dej dobiš metuljčica zdej obiske, miru ni....ja jaz sem si pa frizuro sama naredila in če si bla ti pr frizerju pol je to to, nocoj odrineš rodit..... ja metuljček moj, AKCIJA AKCIJA. 

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2337
16.5.2009 19:35:07   
buterffly
In spet ni miru.... joj... škoda da nisva na vhodna vrata dala tiste kljuke k ma na eni strani bunkico, da ne moreš odpret.   user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2338
16.5.2009 22:49:56   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: buterffly

In spet ni miru.... joj... škoda da nisva na vhodna vrata dala tiste kljuke k ma na eni strani bunkico, da ne moreš odpret.   user posted image user posted image

Ja Metuljčica, a zdaj že "gnjavijo" in čekirajo, če si še 2 v 1? user posted image user posted image Grozaaaa.....

Dolenjkice moje še sem tu.....Samo se kar ne dokopljem do compa - dopoldne so bile obveznosti s šolo v Ljubljani smo imeli študijsko srečanje in 2 urci sem sedela kot pribita v predavalnici, potem še nekaj malega v štacuno - ma ko iščeš darilo, ga ne najdeš user posted image . Iskala sem kakšnega angelčka za spomin - jutri gre nečakinja od mojega k 1. sv. obhajilu na Kostanjevici. No, podarili bomo denar - ji bodo kupili novo kolo in nove rolarje....Važno da bo žurka - jedača in pijača in jagode - se jih bom v orto najedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Frizuro si bom pa zjutraj sama naredila, če se mi bo dalo likalnik uporabit za lase....
Nič počasi grem spat, noge imam kot slon.

In navijamo......za Krempeljčka in Metuljčico.......Srečno bejbe!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2339
16.5.2009 22:57:16   
Mala_princeska
Majčice le pejte rodit, da vas ne prehitim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Že tretja junijka je rodila, rok pa je imela 12.6.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2340
17.5.2009 12:08:54   
krempelček
Mala princeska- lep pozdrav, mi je metuljčica poslala sms, prav da še nič ne dogaja, pri meni tudi ne, pa imam JUTRI rok, zgleda da bom res še ena več na spisku nosečnic, ki so rodile čez rok....Majke mi ej, čak sam meso obrnem, da se mi ne zažge, ker pol me bo naš u......
no pa sem, ja da ti povem, da me grozno boli okoli popka, na levi strani in ne vem kaj je to. A ti kej veš o tem???

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2341
17.5.2009 15:11:53   
buterffly
Ja, ja. Krempelček očitno bova obe čez rok in vprašanje kdaj se bosta najina najmlajša spomnila, da je mrbit že cajt.  user posted image   Glede  na to, da je konc tedna luna (mislm, da prazna), se zna kej zgodit. kaj previš. Bi bilo fino, kaj ne?

Držim pesti za obe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2342
17.5.2009 18:50:32   
Mala_princeska
Majčice kaj še strašite po forumu, hitr v porodno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo z obhajila sestrične od naše punčke in smo se imeli prav fino, pa še v cerkvi sem zdržala eno uro, zdaj imam pa noge kot slon - zatekam in grem v ležeči položaj.
Žurko smo pa imeli na turistični kmetiji Colarič (okolica Kostanjevice) in je bilo prav fino. user posted image

Uživajte! Držte se!

Neposredna povezava do sporočila: 2343
17.5.2009 18:53:18   
Anonimen
OJla. Mi še v enem kosu, ampak zaposleni...pa še moj user posted image je zbolel, tak da se igram medicinsko sestro in negovalko.

Mejte se.

Neposredna povezava do sporočila: 2344
17.5.2009 20:46:01   
Alex01
Princesi - iz te turistične kmetije je pa moja sošolka iz srednje šole user posted image . samo sedaj živi v novem mestu. Mi gremo pa v nedeljo na prvo obhajilo v Mirno peč, gre moja nečakanija.

Držim pesti za vse, ki imate rok v kratkem.Sej bo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2345
18.5.2009 8:41:04   
krempelček
Mala princeska-rada, oh rada bi dočakala, da bi rodila, mogoče še v maju, Č B SE DALU!!!
Drgač si pa v dobri formi, če si bila na obhajilu. Pravijo, da je pri Colariču lepo....Pa zakaj hudiča nisi prišla k meni na kremšnite, Šentjernej ni tako oddaljen od Kostanjevice, samo 10 minut vožnje in 35 minut s kolesom- preverjeno!!
Upam, da si okej....A te že kej špika? Zdej že junijke rojevajo, sam na butterfflya so pozabl in name.

Alex01-
rok imamo, rok poroda, ampak dogaja nam nič, razen tega da se je moj poba zbudil.

Majch- Verjetn boš ti kar prej šla, imaš porodno torbo zrihtano??? Zdej  že skor junijke pobirajo, majčice bomo ostale, ti boš šla pa prej, k imaš rok 29. V glavnem nič ne pika in ne špika. Grem na pregled danes v nm v zd ob 11.00 in bom izvedela vse kar se tiče mojegauser posted image , pa na uz moram in ga bom kar vprašala, kaj user posted image še dela noter. Ko pridem iz pregleda vam javim kak je blo.

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
18.5.2009 8:47:56   
buterffly
Joj, zdej bi pa že lah kej blo. No, čeprav od včerej me skoz nekej daje, podobno kot bi mela menstrualne krče. Ne vem kaj bo. Bomo vidli kaj bo danes na pregledu... Držimo pesti, da bo kaj spodbudnega, kaj ne krempelček...  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2347
18.5.2009 9:06:30   
kaminek
dobro jutro!

na kratko se vam javljam, sem doma, v enem kosu, sam imam pa take težave, da ne vem, če bom dočakala PDPuser posted image : otekanje, boleči in pekoči kolki ter sramna kost, trebuh imam že tolk velicga, da me vsi sprašujejo, a bojo trojčkiuser posted image .
v glavnem, vas prebiram, kolikor le lahko, dons sm si pa rekla, da se oglasim in sporočim, da sm še pr sebuser posted image

vsaka čast vsem vam, k še sploh lahko hodte, pomivate posodo, kuhate, likate....oz. opravljate še vsa gosp.dela. jst sm s tem že zaključlauser posted image user posted image user posted image . ne morem nič več, še za na pregled bom probala koga od domačih nahecat, ker tud več avta ne morm pelat, mah, sej še komaj zdržim kot sopotnik, da se peljem 10 km!user posted image

lepo se imejte, ob priliki se vam še kaj oglasim. drugače pa vsem, ki boste šle v P želim veliko poguma in moči, da boste brez težav prišle na ciljuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2348
18.5.2009 10:37:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

da me vsi sprašujejo, a bojo trojčkiuser posted image .
v glavnem, vas prebiram, kolikor le lahko, dons sm si pa rekla, da se oglasim in sporočim, da sm še pr sebuser posted image

Nesramneži user posted image . Draga Kaminek super, da si se oglasila in da si še pr seb user posted image user posted image , mene je že zaskrbelo kje si. Če full otekaš in si se veliko poredila (a pritisk imaš dokaj normalen?) bi se šla jaz pokazat do ginekologinje, da ni kake nevarnosti za preklampsijo. Če obstaja je bolje, da te čimprej pošlje v P čakat PDP, da si pod nadzorom. Nočem te strašit, ampak tvoja gin. pred leti ni bila pazljiva na te zadeve in so bile žal usodne posledice. user posted image Pa ker vem da imaš do naslednjega pregleda še nekaj časa (kar dolgo za čakat) .... Srečno do konca!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 18.5.2009 10:38:29 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
18.5.2009 10:40:43   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** MAJ **********
1. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image

2. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

3.majčica20---20.5.---30-----Nm-------user posted image

4.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image

********** JUNIJ **********

5. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

6. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 27.5.

7. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

8. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 26.5.

********** JULIJ **********

9. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

10. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 21.5.,1.6.

11. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 19.5.

12. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

13. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

14. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P19.5.

********** SEPTEMBER **********

17. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 25.5.

********** NOVEMBER **********

18. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********
19.5. Alex01, Mateja4
25.5. Cukr07
26.5. Kaminek
27.5. Princesi
01.06. Jaknik1

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. ??? Le katera bo naslednja ???user posted image user posted image user posted image

Metuljčica : Krempeljček: Majch : Majčica20 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.