|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
18.5.2009 10:44:49   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

Mala princeska-rada, oh rada bi dočakala, da bi rodila, mogoče še v maju, Č B SE DALU!!!
Drgač si pa v dobri formi, če si bila na obhajilu. Pravijo, da je pri Colariču lepo....Pa zakaj hudiča nisi prišla k meni na kremšnite, Šentjernej ni tako oddaljen od Kostanjevice, samo 10 minut vožnje in 35 minut s kolesom- preverjeno!!
Upam, da si okej....A te že kej špika? Zdej že junijke rojevajo, sam na butterfflya so pozabl in name.

V glavnem nič ne pika in ne špika. Grem na pregled danes v nm v zd ob 11.00 in bom izvedela vse kar se tiče mojegauser posted image , pa na uz moram in ga bom kar vprašala, kaj user posted image še dela noter. Ko pridem iz pregleda vam javim kak je blo.

Krempeljček vemo, vemo to o Šentjerneju - ko bom cartala user posted image zihr kaj uletim na obisk, da mi ne bo preveč dolgčas doma. user posted image user posted image user posted image
Gremo večkrat v kostanjevico, kjer živi brat od mojega.
Krempeljček in Metuljčica DRŽTE SE in BREZ PANIKE - ko bo zrelo bo že padlo ven -Krempeljček ti boš rodila 3., le pazi da v avtu ne streseš user posted image user posted image user posted image .

Majch ti pa le pocajtaj svojega user posted image , da bo zdrav in čil v porodni user posted image , ko bo čas.

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
18.5.2009 13:09:37   
buterffly
Evo mene iz pregleda. Ja, CTG je bil "lep", je rekla G, da takoj podpiše. Sam js ne bi lepga, js bi popadke. Pol sm ji vse zrecitirala, od napenjanja do krčev kot pri menstri...., je rekla, da se prpravla. Tud na UZ je rekla, da se je spostil, le plodovnice imam nekoliko manj, ampak zaenkrat še ni problema. Pa rekla je, da moram počivat. Jah, laži rečt kot nardit. Ampak se bom potrudila. Čeprav je to dober izgovor, da ne bom imela tolk obiskov.... Tako, da imam naslednji pregled v sredo, a šele proti večeru, če ne bomo šli že prej v Rim. user posted image   Ja, je rekla G, da bo kr treba it kmal rodit. K bi jo vsaj taprav uslišu... user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
18.5.2009 13:48:07   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: buterffly

Evo mene iz pregleda. Ja, CTG je bil "lep", je rekla G, da takoj podpiše. Sam js ne bi lepga, js bi popadke. Pol sm ji vse zrecitirala, od napenjanja do krčev kot pri menstri...., je rekla, da se prpravla. Tud na UZ je rekla, da se je spostil, le plodovnice imam nekoliko manj, ampak zaenkrat še ni problema. Pa rekla je, da moram počivat. Jah, laži rečt kot nardit. Ampak se bom potrudila. Čeprav je to dober izgovor, da ne bom imela tolk obiskov.... Tako, da imam naslednji pregled v sredo, a šele proti večeru, če ne bomo šli že prej v Rim. user posted image   Ja, je rekla G, da bo kr treba it kmal rodit. K bi jo vsaj taprav uslišu... user posted image user posted image

Je zoprno tole "čakanje". Jaz sem prvega rodila 2 dni čez rok, pa upam, da bom sedaj vsaj en dan pred rokom, ker takrat ko čakaš, tudi ura nikamor ne gre user posted image .
Držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buterffly)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
18.5.2009 16:02:21   
krempelček
mala princeska in vse ostale-pri nas dogaja, samo ne tisto kar bi moglo. Danes imam rok, midva z možem imava avto registriran samo do srede. šit in ga ne misliva imeti, ker ga je eden stric že zaaral. Ja fora je v tem, da nama avto odpeljejo v sredo dopoldne....In sva šla danes po pregledu v avtohišo hitro kupit en avto Ford fokus caravan, da ne bom šla z avtobusom v mesto rodit....HVALA BOGU!!!Pa lep je, prostoren za voziček odzadaj placa in za tri moje otroke....
Na ctg-ju je vse v mejah normale, na genitalnem pregledu mi je g. rekla, da še nisem nič odprta, na ultrazvoku pa je rekla, da ima glavico premera 34,7cm, dolg približno 52 cm inm težki okoli 3,5kg ali več, ne more natančno določiti. tko da je vse okej.
ČAKAMO A NE BUTTERFFLY???

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
18.5.2009 17:24:54   
buterffly
Čakamo, čakamo in samo čakamo. Sm bla mal prej spet na sekretu, sm rekla, da se bom kr v kopalnico preselila. Ja, pa križ me tud tok boli, da je za crknt. Js sm se odločila, da grem v sredo rodit kot sem že enkrat rekla, pa konc.  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2355
18.5.2009 17:33:30   
krempelček
ja metuljčica, čakamo in čakamo. pa sej bo, ko bomo najmanj pričakovale, boš vidla. Sem otrokoma kupila bazenček, da bosta vsaj onadva uživala v tem soparnem vremenu-

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2356
18.5.2009 19:53:13   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: buterffly

Čakamo, čakamo in samo čakamo. Sm bla mal prej spet na sekretu, sm rekla, da se bom kr v kopalnico preselila. Ja, pa križ me tud tok boli, da je za crknt. Js sm se odločila, da grem v sredo rodit kot sem že enkrat rekla, pa konc.  user posted image

Saj boš, boš videla. V sredo te bodo v P obdržali, sploh če te tako trga. user posted image

user posted image

Slikica in moj buši v 36. tednu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2357
18.5.2009 19:55:08   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček
ja metuljčica, čakamo in čakamo. pa sej bo, ko bomo najmanj pričakovale, boš vidla. Sem otrokoma kupila bazenček, da bosta vsaj onadva uživala v tem soparnem vremenu-

Krempeljček ti pa tud ne obupat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi šla pa ta petek raje rodit, kot pa na izpit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se gulim in gulim.....Na izpitu pa 120 točk možnih user posted image user posted image in 60 jih mora bit za 6. user posted image

Ajde držte se!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2358
18.5.2009 19:57:24   
Mala_princeska
Aja, danes sem prvič popila čaj iz malinovih listov - a se mora grenkega pit? 
Pa tabletek za železo sem vzela, pa da vidimo če bomo spet bruhali po njem .

Neposredna povezava do sporočila: 2359
18.5.2009 20:03:39   
krempelček
Mala princeska kaj  pa ti študiraš, da greš na izpit, povej kdaj točno greš bom držala pesti, da bo vse okej.
Drugače si pa res lepa nosečka, super se držiš in vsa nasmejana vedno, to je res lepo.....
Jaz sem tudi nasmejana,,,,,,,,,,,,,,,,,ZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEELLLLLLOOOOOOOOOOOO....sej sigurno veš zakaj, živčna zelo, čakam zelooo.....čauči, moram zdej hčerko poslušat ker mi bere pravljico, imamo vsak dan obvezno 15 minutno branje, 2. razred.
EJ ŠE NEKI a gre tvoja Nina tudi v šolo v jeseni?

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2360
19.5.2009 8:02:29   
Anonimen
Dobro jutro

No, moj lubi se bo počasi pozdravu. Mi pa medtem še kar po starem.

Aja, pa slikice sem dala v album...mi smo tudi kar veliki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2361
19.5.2009 8:10:15   
krempelček
Punce moje zlate, ste kot dobra kava zjutraj, sonček v dežju in kot najlepše rožice na travniku, skratka najboljše ste. Sploh, ker se vam lahko zaupam, vam povem kar mi gre in ker z vami delim mojo zadnjo nosečnost in ker sem se spomnila, da sem vesela ker sem noseča in takega občutka več ne bom mogla doživeti, namreč ta je tretji otrok in je sigurn zadnji. Bo dovolj, razen če v denar padem, pol pa prec še enga...Moj sinek pravi, da ga zebe, ga moram oblečt, ja punce uživejte in se vidimo v porodni (majch, majčica 20, buterffly, pol je pa že mala princeska)......gremo punce akcija, zdej pa kavo skuhat.

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
19.5.2009 8:53:05   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
No, moj lubi se bo počasi pozdravu. Mi pa medtem še kar po starem.
Aja, pa slikice sem dala v album...mi smo tudi kar veliki user posted image

Majch , Super, da se je bodoči očka pozdravil.
Full lušne slikice stanovanja (krasno imata), bušija. user posted image Tudi ti si krasna, luštna nosečka. user posted image Veš da imam tudi jaz tiste ta luškane copatke, ki jih imaš na slikici? user posted image Se jim nisem mogla upret, pa še h kompletku pašejo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
19.5.2009 9:00:21   
Mala_princeska
Krempeljček ja zato pa smo tukaj, da nisi sama. user posted image user posted image user posted image user posted image Ti se nam kar zaupaj.
Glede števila otrok pa nikoli ne reci nikoli, kaj veš mogoče bo pa čez čas še 1. user posted image user posted image
No, jaz si tud mislim samo še eden in potem konec, pa bomo videli kaj mi do 30. leta pade v glavo (letos jih bom 27.), če se ne vržem v kak drug študij ali v kako hudo kariero user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Trenutno delam VI. stopnjo - poslovni sekretar in dvakrat ni za rečt, da se ne bom potem v druge vode vrgla - v kako socialno smer (sem šla prehitro študirat naprej, pa mogoče smer sfalila). user posted image user posted image Si pa rečem bom pa kaka huda nadgradnja tajnice - poslovna sekretarka, samo še kakšnega fajn šefa moram najdet user posted image user posted image . No, zdaj sem pa zašla....

Danes ima pa moja nečakinja peti RD. Ta vikend gremo v soboto in nedeljo na dva RD. Uf, bo spet pestro user posted image .

Moja tamala pa danes začne s tečajem rolanja.

Uživajte v tem sončku, mene čaka en malo pospravljanja (moj user posted image se samo jezi, da bi samo šla naokoli in nič naredila user posted image user posted image , samo godrnja zadnje čase), pa učenje, učenje.....Komaj čakam, da bo v petek izpit za mano.

Neposredna povezava do sporočila: 2364
19.5.2009 9:03:47   
Anonimen
O dobro jutro, princeska!

Hvala za komplimenteuser posted image . Copatki so iz BC - sej vsi tam kupujemo...hehehe. Zdaj smo pa tud sobico zrihtal. Ko pa pospravim še ostalo stanovanje, pa prilimam še kako novejšo fotko. Evo, mali me že brca, naj se skidam delat...user posted image

Ampak ti si pa tud faca, nosečka zraven ful sodov...user posted image Buši maš pa tud že fajn zaobljen...je zrastu, odkar smo se nazadnje vidle...

Neposredna povezava do sporočila: 2365
19.5.2009 9:20:05   
Mateja4
Jutro

Evo drage moje jst se počas odpravljam na pregled da vidm če je vse tko ko mora bit. Mala user posted image je dans čist divja že celo jutro v mojem bšiju kozolce dela... mam včas občutek da bom brez vsega ostala user posted image user posted image user posted image

drugač je pa dans moje razpoloženje porazno.. sva se včeraj skregala tko da... sploh nevem včas mam občutek da mu nikakor ne morem ustrečt pa naj se še tako trudim... res pa da zadne čase takoj v jok planem (hormončkiuser posted image ) in je potem use sam še slabš.... si enostavmo ne morem pomagat... zdej mamo z njegove strani tihe vaje tko da.... ah ...user posted image user posted image user posted image
Majch ful lep bušiuser posted image user posted image user posted image pa tko srčkani copatkiuser posted image user posted image

Uživejte in vam sporočim kaj zvem na pregledu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
19.5.2009 9:35:18   
Mateja4

Alex pa ti tud javi kaj si izvedelauser posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
19.5.2009 9:46:22   
Anonimen
Mateja...želim ti  razveseljive rezultate pregleda, da boš boljlše volje. Malo ziher hormončki nagajajo...tvoj pa bo že prišel k sebi...držim pesti.

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
19.5.2009 10:45:18   
buterffly
En dobr jutr še z moje strani.
Še vedno sem 2v1. user posted image Ampak upam, da bo res kmal kej. Še posebej, ker mi je včerej na pregledu G rekla, da ima naš mali +- 3820g. Upam, da bom tega user posted image spravla ven.  user posted image user posted image Zdej grem pa še mal stanovanje pospravt, da ne bo mel moj tok dela k bom šla jutr rodit. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
19.5.2009 10:50:22   
Anonimen
O, buttefly...no, lepo da si se odločla, da greš rodit. Že zdaj moraš malemu pokazat, kdo je šef. user posted image Ne se pustit komadirat. Jutri pa kar direkt v porodnišnico!

Neposredna povezava do sporočila: 2370
19.5.2009 12:26:30   
Alex01
Oj
Evo mene iz pregledauser posted image . Sm še mal po mestu zaokrožila predno sem prišla domov, zdaj pa veselo na delouser posted image .
Danes sem imela UZ . Naš user posted image  ima v 32t+3dni  malo manj kot 2 kguser posted image user posted image . Je obrnjen z glavico navzdol. ginekologinja je rekla, da po merah ne odstopa od tednov nosečnosti, ampak bomo naredili čez čas še en UZ. Pa tudi napotnico za sladkorni test ( v porodnišnici spodaj, menda traja skoraj tri ure testuser posted image ) sem dobila. UZ in ta sladkorni test sem dobila, ker je bil prvi otrok velik (ob rojstvu 4520g in 57 cm). Zredila sem se pa 13,5 kg.  Sem pa imela danes na UZ s sabo moža in sinkota. Mali je bil čist navdušenuser posted image .

Naslednji pregled 03.06.2009.

Za sladkortni test grem pa še v tem tednu, po moje jutri ali pa v četrtek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
19.5.2009 14:03:56   
krempelček
no alex 01 super upam, da bo s tabo vse okej...
Jaz imam po dnevu ćez rok en čuden rumeno, zelen izcedek in mislim, da bom verjetno šla rodit ponoči, se mi kar tako zdi...drugače pa imam jutri ctg že v četrto. Noro, upam da bo aparat dol vrgel, ko bom imela popadke.....Vam javim kako je bilo. sedežna me čaka.

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
19.5.2009 19:57:24   
Mateja4

evo da vam poročam kako je blo na pregledu...
do sedaj (28t) sem pridobila 7 kg.. pritisk mam normalen,voda ok, sladkorni test tud vse ok.  pikici je poslušala srčka in je vse tko ko mora bit.. zmerla mi je višino matrnice 28cm.. dobila sem potrdilo o PDP za CSD... no to je uglavnem to...  vglavnem je vse tko kot mora bit user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled 18.6.2009 (32t) mam pa UZ pa lab.

Neposredna povezava do sporočila: 2373
19.5.2009 20:49:42   
Mala_princeska

Alex01 user posted image
za pregled - no samo da še en poba raste. user posted image
Pa držimo pesti, da ne bo cukra! user posted image user posted image user posted image
Mateja4 super za pregled. user posted image Glede user posted image pa upam, da se bo spravil k pameti. user posted image user posted image user posted image

Pa držimo pesti za Buterfly in Krempeljčka - upam, da se čimpreje javita z novičko da pestujeta.
No na Majčico20 in Majch tudi nisem pozabila - tudi na vaju mislim user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
19.5.2009 20:58:54   
krempelček
ja krempelček še kar straši in sicer z drisko, pravijo da bo treba it.MOČNO UPAM! Pri buterfflyu je vse v mejah normale. Dogovorjene smo, da gremo skupaj  v porodno z možeki, kaj je s tem dogovorom?Živčki delajo, kateri dan bo tisti? A katera ve, naj mi prosim javi, ima mogoče katera nadnaravno moč vedeževanja. Ja jutri najkasneje hočem rodit, pa to zato ker je tako lep datum in še lepši dan.....danes sem imela 8 neodgovorjenih klicev, tko da se kar pripravite, že vse zanima zakaj še nisem šla in zakaj še nisem rodila.....ojoooooooojjjjjjjjjjjjjj

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.