|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
14.5.2009 8:41:51   
krempelček
majch DAJ POL NAPIŠI KAKO JE BILO NA PREGLEDU, JE VSE OK?

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
14.5.2009 9:49:04   
Mateja4
Jutro drage moje

kako se imate kaj danes? Jaz se odpravljam k zobarjuuser posted image pa mi nič ne diši prevečuser posted image
Potem grem pa u pikapolonco pa baby center za jogi za našo user posted image pogledat. Postelco mam sam jogi je pa že star in kliče po novem... moram it mal pogledat kaj imajo...
Ob 13 moram po torto ma stara mama  RD  in smo tako ogromnouser posted image  user posted image naročli pol ledeneuser posted image pa pol sadne. Tko da se bom danes spet najedla ko pujsekuser posted image
tko da mamo kar pestro danes

Princeska upam da se ti uresničjo tiste želje za " po štacunah"user posted image user posted image user posted image user posted image

Krempelček super da je z tvojim zdravjem vse boljšeuser posted image user posted image user posted image če boš preveč pridna dans, bo user posted image kr padu ven  user posted image user posted image

Majch upam da je bil user posted image živahen in da je vse ok z vama

uživajteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2302
14.5.2009 10:17:34   
buterffly
Krempelček - si pa pridna. Jaz sem do sedaj uspela posodo pomit od včeraj zvečer. Zdaj grem pa počas pogledat, če je perilo suho, da začnem peglat in da dam novo rundo prat. Pol pa še stanovanje posesat. Tako da te bom ujela... Me veseli, da se danes že bolje počutiš. Kaj bova midve res tekmovali, katera bo šla prej rodit? Upam, da se v ponedeljek kej srečamo.

Uživajte punce...

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
14.5.2009 13:39:53   
Anonimen
Ojla...no pa sem končno spet doma. Mal sem lena pa bom od majčic skopirala une litanije.

Mi smo meli danes CTG in v čakalnici je mali norel, noter pa je zahinavu in prpo stisnu. mali! Ta spodnja črta je bla še bolj ravna ko zadnjič...nič ne kaže da bi kaj prehiteval...NO, potem mi je še nardila test za plodovnico, ker mi je čeraj neki sumljivo kapljal, pa ni blo nič. Zgleda nič ne pušča. Kile grejo gor iz tedna v teden...sploh mi ni jasno od kje. Pa trebuh tud raste...je rekla, da majhen ziher ne bo, ker je že zdaj čez celo dolžino. Mamica moja....kdo bo rinu 5-kilsko bebo ven??? Bože nedaj. Valda ne bo po meni...js sem mela 4950 pa 54 dolžine. Mami prav da je blo prav peklensko...Komaj čakam.

V glavnem, smo ok.

Danes zvečer mamo še foto session...končno.

IN to je to...user posted image

(odgovor članu buterffly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2304
14.5.2009 13:41:25   
Anonimen
Aja...naslenji CTG spet v četrtek. 21. 5. Če moram tega dočakat, pa res upam, da bo zadnji.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
14.5.2009 16:03:15   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Aja...naslenji CTG spet v četrtek. 21. 5. Če moram tega dočakat, pa res upam, da bo zadnji.user posted image

user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
14.5.2009 17:15:03   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Čebelica super za mobilčka in njami za sladoled na balkonu - jaz balkon full pogrešam - ga nimam zgoraj, v spodnji štuk k dnevni, kjer sta tast in tašča, pa me ob večerih ne vleče - čeprav sta tam miza in stoli....

sej lahko pa k meni na balkončka kdaj prideš in na vrtiček bomo kaj zaroštiljal pa boš mela balkonček brez tašče in tastauser posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
14.5.2009 21:35:02   
krempelček
ej ti butterffly, pa kaj ti misliš, da moramo me res trpeti do zadnjega? Jaz komaj čakam,da dete pride................prej pride prej bom srečna.....a teb še kej manjka? stanovanje imaš novo u piko, poročena- SREČNO, vse pripravljeno......ej a ti bi zdej šla še na dopust al kaj? v ponedeljek bom jaz že cartala, he, he, he......in ne vem mogoče se vidmo v porodni, tko da dopustek kr za pol kasnej pršparej....sj je joke!!!!!!!!!
ja majch vse upamo, da se bo spodnja črta spremenila v poskočno zadevo in pol bo treba it! jaz grem kar že nocoj, sem solato na vrtu redčila, pa živo mejo pograbla, pa še kej, zdej pa moj kriči, da on bi tudi imel kaj računalnika danes.

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
14.5.2009 21:59:11   
tia12
krempelček full si mi znana. A te smem vprašat kje delaš?

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2309
15.5.2009 6:25:12   
buterffly
Krempelček - ne ti men dopust.... Drgač pa tud js že komi čakam, da naš mali pride. Mi je že vsega dost. Včer sva dobila obisk in sta bla ta mala dva (1 in 3 leta) tako razposajena, da ju je blo prov užitek gledat. Moj je pa tud čist not padu, se je z njima igral in hecal. Smo se tolk nasmejal k že dolg ne.

Aja, drgač pa dobro jutro. Sicer sem že od petih zbujena in pokonc....user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
15.5.2009 7:51:57   
krempelček
Dobro jutro piki moja, a si se že zbudila, a ne moreš pančat? Joj mene joj, upam da te kej špika in da gremo, u PM, PARDON V P...........dej metuljčica moja dej, se mi zdi da te moram čakat, da ti greš in potem lahko grem tudi jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2311
15.5.2009 7:53:44   
krempelček
mateja4, daj mi povej, če je še kaj torte ostalo??? mi bi zdele tko pasala..................

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
15.5.2009 8:13:36   
Mateja4
dobro jutro

krempelček torte je še kr nekej ostalo..lahko izbiraš.. ledeno al sadnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2313
15.5.2009 9:02:58   
buterffly
Krempelček - nč me še ne špika. Celo noč sem dober spala, razen seveda z odhodi na wc.... ob petih pa kot bi odrezal. Ja no, glede nato, da sva bila oba z bratom en teden kasnej.... dodatnih besed ni potrebno, kaj ne.

Ja, tortica....

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
15.5.2009 9:12:18   
Mala_princeska
Krempeljček in Metuljčica najboljš da gresta malo po kakšnih stopnicah laufat, ali pa vaše user posted image na posteljo prvezat in user posted image do popadkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj vem da sem zlobna kot user posted image . Navijamo za vas!!!!user posted image user posted image user posted image

Majch 21.5. bi ti že šla rodit??? user posted image user posted image No, tud zate stiskam pesti da ne boš več predolgo čakala na bubiko lubiko. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa še kar konkretno brca user posted image user posted image user posted image .

Aja pa tistih novih tablet za železo se sploh ne upam vzet, da me ne bo spet kaj zvila slabost. user posted image

Jaz pa včeraj v BC nisem mogla mimo obrobe za otroško posteljico, sem vzela kar modro skoraj nič veliko premišljevala, z medvedki.....od Aljaža za 25 EUR (še dokaj sprejemljiva cena) in nisem mogla mimo dveh Racmank - zeleni bombažni racman(sicer s potiskom) in eno bambusko sem vzela, pa ene prekrivne hlačke....Pa mimo VIR80 za po porodu nisem mogla.
Po zalogo teh pleničk greva pa kar v Poljansko enkrat drug teden.... Mi bomo tokrat pač prali.....Občasno pa kak paket iz DM-a uporabili....Bom potem poročala kako se obnese in če mi pranje in sušenje laufa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2315
15.5.2009 9:16:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Mamica moja....kdo bo rinu 5-kilsko bebo ven??? Bože nedaj. Valda ne bo po meni...js sem mela 4950 pa 54 dolžine. Mami prav da je blo prav peklensko...Komaj čakam.

Je ravno včer ta naša daljna sorodnica rodila user posted image (no Majch še v MŠ si jo videla - enkrat smo v avli čvekali, ko sta nasproti naju sedela je imela daljše lase) in sem se v soboto z njeno mami menila in je bila ona ob rojstvu tud velika in težka, no sineka je pa rodila malo pod 4 kg in 53 cm.

Nič se bat Majch, saj bo - le pogumno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa fotografiranje je uspelo? Upam, da podeliš kako slikico tud z nami na RR. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
15.5.2009 9:23:31   
Alex01
Oj

Vidim, da nekaj omenjate user posted image  tortice user posted image

Jaz pa tako lačnaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Pa moram še malo počakat do maliceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2317
15.5.2009 9:28:26   
Anonimen

Dobro jutro

no, sej se mi ne mudi takoooo zelooo. To je bolj podobno filingu pred rojstnim dnevom, ko si mali, pa ko pričakuješ ful daril pa eno velko torto...user posted image

Drugače smo fotke posneli. Po moje bojo luškane. Samo zdaj čakajo še obdelavo. Ko bojo (upam, da v soboto ali nedeljo), bom kakšno ziher prilimala gor.

Princeska, ti boš prala? Uh...definitivno sporoči kako to funkcionira. Jaz kar nimam volje se s tem hecat. Sicer pa never say never.

Butterfly in Krempelček...držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 2318
15.5.2009 9:31:53   
krempelček
HELLO mala princeska, jaz sem pa vzela mullerjeve plenice, 46 pleničk za enkratno uporabo je 6,49 eura, a ni to pocen? Zdaj samo še čakam, da preverimo zadevo, kake kvalitete so, pravijo punce, da so okej.....
Ja tale recept za sex je dober ampak pri nas več ne funkcionira, upam da moj ne bo kako sosedo našu, hvala bogu, da so vse grde....in stare.....
butterffly ti pa ne študiraj, da gremo kasneje, gremo kar danes obe, a si v visokem štartu, jaz sem, pa majch ti se tud pripravi, pa majčica 20 tudi......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .go, go, go.

Adrijana 30.06.2001

Neposredna povezava do sporočila: 2319
15.5.2009 9:39:35   
Anonimen
Jaz sem pripravljena ves čas... samo vam dam prednost, da ne boste kej šimfale poluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2320
15.5.2009 9:57:08   
buterffly
Krempelček js sm prec za, da greva v P. Veš kuga pogrešam, najine čveke ob kapučinu.... joj, komi čakam, da pridemo spet kej skup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
15.5.2009 9:59:44   
buterffly
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Krempeljček in Metuljčica najboljš da gresta malo po kakšnih stopnicah laufat, ali pa vaše user posted image na posteljo prvezat in user posted image do popadkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj vem da sem zlobna kot user posted image . Navijamo za vas!!!!user posted image user posted image user posted image

Majch 21.5. bi ti že šla rodit??? 

Princeska nč nisi zlobna. Kaj mi pomagajo stopnice, sej vsak dan treniram k sva v štuku, ampak trenutno še nč ne pomagajo.... user posted image   Za krempelčka pa tud verjamem, da jih vsakodnevno večkrat na dan prelavfa. 

Neposredna povezava do sporočila: 2322
15.5.2009 10:56:39   
majčica20
Ojla,
pri nas se še kar nič ne dogaja, 1x na dan me malo špikne, skoraj vedno od isti uri, pol je pa konec. pa telovadim po stopnicah, pa s tamalim (kmalu ta večjim) pa ni kaj haska. je pa dete postalo kar malo leno. se sicer oglaša s pretegovanjem, kot da bi hotela povedat da se ma notri prav lušno.
sem res mislila da bo tudi ta pohitela kot je ta prvi, pa se zgleda ne moreš zanašat na stare izkušnje.
(s)mejte se.
LP M

Neposredna povezava do sporočila: 2323
15.5.2009 12:26:48   
krempelček
majčica, gor pa dol po stopničkah, pa delo v vrtu, pa grabljenje, pa laksanje, pa sex pa še kej, nič ne pomaga....to je samo bav bav, ko bo cajt, da pridejo naši pikeci ven, bojo prišli....

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
15.5.2009 13:03:20   
Mala_princeska
Kje pa je naša Kaminek? Da nam ni kam v P predčasno pobegnila? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.