|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
16.5.2009 8:09:10   
ninica04

evo pa še moji dve lepotički
user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
16.5.2009 8:12:53   
ninica04
aja pa da komentiram še oblačenje

jst malo oblečem malo več kot sebe. Ko je bilo ful vroče je bila v bodiju s kratkimi rokavi, čist tanke hlačke, zokenčke, pa šilt kapa ali klobuček. Zvečer ali zjutraj sva dali gor še kako jopico in bolj zaprto kapico če je pihalo. Zdej ko se je malo shladilo, pa ji dam hlačke, bodi z dolgimi rokavi, pa kako jopico in kapico. Odvisno tudi kako uro grema ven. Zjutraj ko veliko peljem v vrtec dam tamali bolj debelo jaknico, čez dan pa tanko.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
16.5.2009 21:00:38   
katja_p
Hvala za odgovore glede GH. Mi2 sma zdaj 2. dan na korenčku in zaenkrat kr lepo papca. Bom pa 4 dni uvajala eno hrano, pol pa zamenjala.

user posted image
Mene pa zanima, kolk stopinj imate v otroških sobicah in kako otročke oblačte? Ker Tjašina sobica se segreje na mal več kot 22 stopinj in tud ponoč pr odprtem oknu ne pade user posted image  Ona je pa oblečena v bombažnega pajaca in pokrita s kovtrčkom. Pa se mi zdi, da ji je vroče ... Kdaj jih začneš dajat v pižamice s kratkimi rokavi pa hlačkami?

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
16.5.2009 21:53:39   
tejci01
Dober večer

katja_p  mi imamo v sobi nekje 23 stopinj (pač toliko se segreje čez dan)in tudi ponoči ne pade temper. Martina imava oblečenega v bodi s kratkimi rokavi in tanek pajac z dolgimi , pokrit pa je samo z rjuhico. In še to se mi zdi da mu je odveč.
Če je toplo ga čez dan oblečen v bodi s kratkimi, tanke hlače, nogavičke in klobuček, ko se pa bolj ohladi mu dam tanko jopico ali bodi dolg rokav in brezrokavnik. Ker zdaj so začeli že telovadit in se tudi sami segrejejo.
Če jih preveč oblečemo se pol spotijo in malo zapiha pa se hitro prehladi.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
16.5.2009 21:58:20   
tejci01
še par slikic s krsta
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tejci01 -- 16.5.2009 22:00:34 >

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
16.5.2009 22:15:54   
gemina
Čer,

Katja, tudi mi imamo v sobi 23 stopinj...matijo imam v pižami s kratkimi rokavi in pokritega s kovtrčkom...to je to...prejšne dni sem ga imela oblečenega v pižamo z dolgimi rokavi in nogavice, pa je bilo preveč; je bil čisto moker....

Drugače sem pa danes na BC spletni strani naročila avtosedež maxi cosi priori xp...so ga ravno imeli v akciji, pa še barve je kar solidne ;)

Že kar vidim, da danes ponoči ne bom nič spala...moja prijateljca je ravno v porodnišnici....pred eno uro ji je odtekla voda;) in sedaj čakamo...joj, kak se veselim ;) KOMI ČAKAM;)

Babike, se va, še javim kaj....

lp

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
16.5.2009 22:29:55   
teja*
Punce, dejte mi prosim povedat, kako pripopam kakšno slikco od Nike. Tudi Nika je bila v nedeljo krščena in bi jo prav rada poslala, pa ne vem kako.

Kako pa imate otročke oblečene, ki se vozijo še v košari v vozičku. Ne vem, a jo že lahko dam samo v bodi al ne?

Hvala in lepo se imejte.

Teja

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
16.5.2009 23:15:58   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: teja*

Punce, dejte mi prosim povedat, kako pripopam kakšno slikco od Nike. Tudi Nika je bila v nedeljo krščena in bi jo prav rada poslala, pa ne vem kako.

greš na shrani.si in se tam registriraš, potem pa greš na BRSKAJ in tam naložiš sliko, jo shraniš in se ti odprejo 4 kode, 2 kodo kopiraš in jo prilepiš na RR sporočilo. Glede velikosti: nekje 800 krat----.  Če nimaš prave velikosti (je prevelika velikost slike), odpreš sliko in jo tam urediš in zmanjšaš format.

Upam, da ti uspe in da bomo videli kako slikico.

Kako pa imate otročke oblečene, ki se vozijo še v košari v vozičku. Ne vem, a jo že lahko dam samo v bodi al ne? jaz ga dam v bodi
čez dan, zjutraj  pa ga imam oblečenega še v puloverček. Je pa vse odvisno kje živiš, kako je toplo in kje sta z vozičkom- na soncu ali v senci...

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
16.5.2009 23:58:34   
blackcoffee
ahooooj babuške!

jaooooo ma kje sem jaz? user posted image user posted image kako ste?!
vidim se menite o GH.
no, jaz bom še ta mesec počakala - čeprav sem mu ravno danes stisnila par kapljic soka češnje v usta.  - ke faca! user posted image
ma.. se ne spomnim, kdaj sem bila na zadnje na teh RR straneh. upam, da se poboljšam; če prej ne, ko bom imela kako vprašanje zagotovo pridem. user posted image
sem ok. gromki tudi. dve noči zapored, se mi je izvil izpod oddeje in se razhladil... in očitno malo prehladil, saj mi je začel kihat. pa še pihalo je čez dan - sumim, da sem ga tudi premlao oblekla. pismo, ko pa je tako čudno vreme. no, včerajšnje kihanje je bilo hvala bogu nepotreben preplah. sem ga čez noč zadekala in fajn pokrila pa je bil zjutraj kot prerojen.
drgač pa nič novega. potepamo se in uživamo v sončku.
se še javim.

kolegice moje, lepo vas pozdravljam!
uživajte!

aja.. glede trojanskih krofov.  enx konec junija bi pa res lahko organizirale srečanje. jaz žal prej ne morem, ker bom šele takrat imela avto.
****.
user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
17.5.2009 10:09:29   
Detece
O blackcoffee! Sem se tudi jaz že spraševala kje si, čeprav tudi mene ni kaj veliko tukaj gor.
Če se bomo kaj prej dogovorile za trojane, lahko grema skupaj. Dve jajčki bosta že šli v Punteka, dva vozička pa ne...Razen če si prikolico od moje tašče namontiramauser posted image user posted image user posted image . Sicer pa če bi bila katera brez voziča bi tudi že nekako..Bi vsaka malo gromkega pocartala pa bi bilo...

V glavnem mi smo imeli včeraj krst in je za menoj kar naporen dan, imeli smo 40 ljudi (lahko bi se še oženila:)).

Lepo uživajte nedeljo.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
17.5.2009 20:34:36   
Anonimen
Alo, bejbe ... pdvig Kranjska Gora je uspel na celi črti in smo se imeli res super, pa če prav smo bili tam z mojimi in njegovimi starši, plus še njegova sestra z družino in pa njena taščas in tast ... nam je uspelo v ta vikend ukomponirat še en brzinski šoping v Trbižu, tak da imam nove kavbojke in pa ponaredek Gucci-jevega pasu (to mi je sestra povedala, ko sem ji ga doma pokazala) ... bemti, pa kao naj jaz to vem user posted image .

Kar se oblačenja tiče ... jaz jo sedaj oblačim malo bolj kot sebe, sem jo imela pa danes prvič brez štumfkov in je tako uživala, ker se res veliko v nogice poti.

Temperatura v sobici ... jaz ne vem kaj naj naredim, ampak midva imava spalnico in otroško sobo obrnjeno na SZ, tak da sonce vanju nabija od poldneva naprej ... no in danes je bilo ob 7ih v sobici 26°C ... in jaz ne vem kaj naj naredim ... če ji balkon odprem bo samo še bolj vroče not, ko sonce sveti direkt notri ... tak da smo se danes matrali eno uro, da je zaspala, pa sedaj je samo v bodiju s kratkimi rokavi pa dekice se bolj tišči, kot pa da bi bila z njo pokrita ... jo bom pa kasneje šla pokrit.

GH ... kdaj lahko začneš zadeve z glutenom dajat? Pa kako bi ve riž pripravile? Se ga spasira? Pa zdaj mi od sadja je jabolko, hruško in banano ... a ji dam lahko kako melono, lubenico, kivi, marelice, ... ?

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
17.5.2009 21:04:46   
YOZIKA

Evo, da se še jaz malo oglasim. Mi smo se tudi imeli fajn ta vikend, smo bli včeraj in danes popoldne malo na Vinski vigredi. Je blo zelo veliko vozičkov in srečali smo veliko kolegov in znancev, ki jih drugače bolj redko vidimo. Oba fanta sta bila pridna, Nejc je bil najbolj vesel, ko se je vozil z avtočkom, Miha pa je samo opazoval iz vozička. Jaz sem imela Mihca danes privič samo v kratkih hlačkah, res je blo kar vroče. Ponoči ga imam pa v tankem pajacu.
GH- mi smo do zdaj probali korenček (z mlekom), ga ima kar rad, prekuhanega jabolka ni hotel, banano je tudi rad jedel, samo mu več ne bom dajala same banane, ker je po njej zelo težko in trdo kakal. Drugega še nismo probali.

Jutri pa imamo UZ kolkov. Upam, da bo vse OK

Zdaj grem pa kar počasi spat, sem precej utrujena. Lepo spite in lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
17.5.2009 21:57:04   
uršula83
No vidim da GH pri vseh kar dobro uspeva...pri nas pa je zgodba malce drugačna. Najprej sva probala korenček, dobival ga je 1 teden. Ga (še) ne mara. Potem sem probala z riževimi kosmiči Novalac, jih ne mara. Sok od jabolke - ne mara. Zdej pa res ne vem al js kej narobe delam, al pač še ni dorasel GH. Sploh mu ni zanjo. On bi mleko. Se pravi, poje prav NIČ, vse spljuva ven in dela take frise, kot da bi mu dajala nekaj najbolj ogabnega. Kaj naj: počakam še kak teden ali dva? Ali kaj spremenim? Potem sem mu med korenje dala mleko, če bi to vžgalo....NE, on ve da je korenje in špuka vn user posted image user posted image user posted image .
No sej vem, še vsak se je navadu user posted image .
A ma katera kak predlog? Al pa če je mela ktera isti primer? Al sm premal vztrajna in prehitr prčakujem čudeže?

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
17.5.2009 22:17:38   
katja_p
Otika, a ti svoji daješ zdaj samo sadje, al sta zelenjavo že tud sprobali?

Temperatura: no, 26 stopinj pr nas ni, jih imamo pa 23 in tud ne vem, kaj naj. Bom najbrž kr v pižamico na kratek rokav in hlače počas oblekla, pa pokrila s kovtrčkom.

uršula: hmmm ... naša je prvi dan bla zlo navdušena nad korenčkom, drugi dan mal manj, dans tud ne pretirano ... Jutri bom mogoč korenčku dodala krompir. Js bi na tvojem mestu vztrajala, mogoč zmešaj dve zelenjavi ... Čakala ne bi, ker se bo sam še bolj navadu na mleko. Kaj pa, če probaš s kako kupljeno sadno kašico? To imajo ziher vsi radi.

Gluten: kolkr se mend zdi naj bi to po 9m.
http://www.ringaraja.net/forum/kdaj_gluten/m_4096908/tm.htm

< Sporočilo je popravil katja_p -- 17.5.2009 22:18:59 >

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
17.5.2009 22:24:07   
Anonimen
Katja ... ne ne ... tut zelenjavo že je (bučke, cvetačo, brokoli, kolerabo, korenje ... krompir pa ven pluva) ... zdaj mi je pa zmanjkalo idej kaj ji lahko dam zdaj naprej ... nekje berem, da ene dajejo pri 6ih mesecih že skutke pa sirčke in to ... samo a ni to KM in se to ne sme do enega leta ... bolj ko berem tele seznamčke po mesecih, bolj sem zmedena kdaj lahko kaj user posted image . Pa meso naj bi se tut pri 6ih mesecih enkrat začelo, a ne? Piščanec in govedina, če se ne motim.

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
17.5.2009 22:49:49   
katja_p
Otika:
Mislim da ji piščana, telička in zajčka daš kr kmal, ja. Js bom nekje prot konc 6m. Ena moja kolegica ima 8m starga, pa tamali že je skuto in jogurte, pred kratkim je dala tud KM. Js ne vem, če bi tk hitr s KM. Skuto pa jogurte pa mogoč mal prej. Probaš, pa vidiš.

Dej mi na zs pošlji mail, ti js še eno tabelco pošljem o GH.

Pa povej, kake kombinacije ji vse daješ? Pa kolk obrokov že imata? Sadje dopoldan, zelenjava popoldan?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
18.5.2009 8:38:49   
lonja
Jutro,

ne vem, a smo res še edine, ki se še ne ukvarjamo z GH? Ja, sej se tud mi bližamo 6 mesecem, ko bomo začele kaj drugega papcat. Ponoči se mi je začela zbujat, tako da mislim, da bo res počasi treba kaj dodati user posted image .

Sicer pa je naša pikica v petek dobila pri zdravniku antibiotik. Ta večja princeska ima angino in jemlje Ospene, pa je zgleda Manca tudi pokasirala, v petek smo letele do dežurnega, ker je imela revca 40 vročine. No, po svečki v rito je vročina padla, sva pa dobili Hiconcil, ki ga pridno srka na 12 ur.

Drugač je pa tole z vročino res smotano. Danes sem jo prvič pustila ponoči v bodyju s kratkimi rokavi, pa se ni nič pritoževala, tko da je  blo zgleda kr zadost user posted image .

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
18.5.2009 10:30:36   
katja_p
GH: sej naša še tud ni stara 6 m, ampak sem začela, ker kaže inetres, pa ne bi rada zamudila "pravega" trenutka.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
18.5.2009 10:34:44   
katja_p
Otika, a ti daješ zdaj svoji že kaj za pit? Ker bodo najbrž bolj žejne. Na žličko? Na flaško? Moja flaške noče zagrabit, tk da se bom pomatrala s tisto skodelico z račjim kljunom, ko je od 6m naprej.
A Hippov instant otroški čaj je OK, če ga dajem?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
18.5.2009 10:37:43   
arupnik3
ojla
no smo bli včeraj na morju user posted image user posted image bilo je super ter vročeeeee
in danes bomo tudi cel dan zunaj no ja edino v najhujši vročini se bomo nekam skrili user posted image
kosilo je kuhano cunje so obešene mala je zunaj trenutno jo mal tašča vozička drugače smo pa fajn vse je po starem

lepo bodite

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
18.5.2009 10:55:30   
ninica04

uršula83 - no vidim da nisem edina ki ji mala noče nič kaj jest. Sem tudi jst ratmišljala da je mala mogoče še premalo stara za nove okuse. Pri prvi smo začeli kmalu po 4 mesecu uvajat, pa je blo vse ok. Sma se tud dojile in ni blo nobenega problema. Anja pa zdej nikakor noče nič kaj razen zize. Še čaja ne, ne vode... Bom najbrž še malo počakala, kak teden,dva pa pol spet probala.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
18.5.2009 11:10:26   
Anonimen
Katja_p ... naša že zelo dolgo dobiva dodatno tekočino. NA začetku jo je po žlički, zdaj pa po flaški in zdaj ko je vroče mi spije tut po 2 deci in pol na dan in sicer prekuhane vode, čaja iz vrečke ali pa kompota. Instant čaja ji ne dajem, ker je ful sladek, vodo ji bom pa tut počasi nehala prekuhavat, ker mi je P rekel, naj ji jo prekuhavam do 6. meseca.

(odgovor članu ninica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
18.5.2009 11:38:16   
nanaa
ti daješ zdaj svoji že kaj za pit? Ker bodo najbrž bolj žejne. Na žličko? Na flaško? Moja flaške noče zagrabit, tk da se bom pomatrala s tisto skodelico z račjim kljunom, ko je od 6m naprej.

Katja_p tudi pri nas je enako...sploh ne mara flaške in bom šla tudi jaz kupiti tisto...a ti si jo že kupila?

Punce kako goste pa ve narediti tiste riževe?

Ja tudi naša je prvi dan jedla korenček, drugi dan malo manj, tretji dan pa je samo ven pljuvala:)) pa sem ji zmešala z mojim mlekom.

Punce a je vaš otrok že prespal pri starih starših, tudi medva greva na U2 pa sem že sedaj živčne kako bomo tole izvedli glede nato, da se dojiva?  Sej vem, da je še nekaj časa do tja samo moramo prej malo poiskusiti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
18.5.2009 12:45:02   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

uršula: hmmm ... naša je prvi dan bla zlo navdušena nad korenčkom, drugi dan mal manj, dans tud ne pretirano ... Jutri bom mogoč korenčku dodala krompir. Js bi na tvojem mestu vztrajala, mogoč zmešaj dve zelenjavi ... Čakala ne bi, ker se bo sam še bolj navadu na mleko. Kaj pa, če probaš s kako kupljeno sadno kašico? To imajo ziher vsi radi.

Ma probala sm frutek korenje in jabolko pa ga tut ne mara. Sm mislla da to bo pa z veseljem jedu, ker so res dobri tile frutki, tumen majo ful dober okus. Pa tut to ne tekne preveč. Oziroma če sem natančna sploh nič ne tekne user posted image
Tko de trenutno nimam idej.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
18.5.2009 14:57:40   
pike
Ojla,

no mi smo tudi krst dali skoz. Naša je bila v cerkvi tako glasna, da je še župnik pohitel z vsem skupaj.user posted image

Včeraj pa se je HB 2 x obilno pokakala po 4 dneh brez kakanja. Me je že malo skrbelo. Ji pa jaz že od prvega meseca dajem za pit čaj. Zadnje dneve sem ji pa kamilice kuhala, ker bi naj odpirale ritko.user posted image

Do

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?