Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 21:11:34
|
|
|
|
Onasiss
|
Uh je zatišje tlele gor. Jaz grem pod tuš, pa spat.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 21:16:51
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja vem zakaj je zatišje, ker ste vse na FB.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 21:27:30
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Eto končno doma Smo imeli ves vikend pestro. V soboto smo mel še pogreb, je mojmu prababica umrla, nato smo šli pa na vikend in sedaj smo doma. Jaz veselo cune perem, moj mi kuhno v red spravlja, otroka spita,... za nazaj vas pa najbrž jutri preberem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 21:29:23
|
|
|
|
Urša08
|
Majchy, katjuša bom jutri poslala slikice, so še zmer v fotkotu Ja jaz sem res počasna za te zadeve. Slikam ful rada, potem so pa slikice kar precej časa v fotkiču
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 21:31:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 drage mamice! morem vam sporočit da se je danes Uroš začel obračat. Dala sva ga na hrbet on pa se sam obrne na trebuh! ful dobro vse čestitke
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 21:32:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. vidim da imate poroke na tapeti. glede na to, da sem najstarejsa, se spodobi, da sem porocena . sva oba trdila da se ne bova nikoli porocila, pol sva pa se pa kar premislila. ce pomislim, sploh ne vem zakaj. mi je pa zdaj kul, ker se vsaj z otroci vsi enako pisemo. midva sva se sla eno sredo pred 6 leti porocit. zmenila sva se en mesec prej, ker sva se ravno selila v novo stanovanje. jaz sem sla v beneton po eno oblekco, cvetlicarja je skor kap, ko sem sama prisla po sopek. je vprasal kje je moz, da mora on prit po sopek, pol ga je pa cist v srce zabolelo, ko sem mu povedala, da je sel na pir . pol smo sli na borovnicke, pa pol s starsi na kosilo, pol sva pa picila na morje. ker sva glih stanovanje kupila smo porocno potovanje prestavili za nedolocen cas. sva pa ful hloda, glede obletnic. se nobeno leto se noben od naju ni spomnil nanjo . prstanov tudi ne nosiva. tko da sva res cudna. grem zdej mal pred kavc. ala las vegas sej tak je tanajtabol
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 21:53:14
|
|
|
|
Čebel@
|
diamantina.......ko si glih tuki,daj napiši vse mere po mesecih od Ambroža,da vaju ne bo treba brisati s seznama
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 21:58:15
|
|
|
|
Čebel@
|
drugače pa dober večer! se vidi da je bil lep vikend,ker ni skoraj nič čtiva no oba piknika uspela rebeka..... Urošu za obračanje urša.......ni panike za fotke-sem jaz ista.......pol jih grem pa nest razvit,jih je pa v šusu 200 fotk(od 1 meseca) poroka......no jaz sem mojga "prisilila" ......sem mu morila nevem koliko časa in 31.5.bo 1 leto odkar se me je "usmilil" sem mela pa sansko poroko......me je bilo full strah da ne bo šlo kej narobe,pa je na koncu super izpadlo.......bilo nas je 40,končali smo ob 3.00 zjutraj,naslednji dan ob 11.00 sva pa imela pa avion za na Rodos ko sva prišla s poročnega potovanja,sem naredila test nosečnosti,in glej ga zlomka,imamo doma Hano banano
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 21:58:17
|
|
|
|
črticaa
|
pa pridm jz enkrat zvečer gor,... je pa mal mn da lunin mrk,... pomoje da sm bla dons jz najbl aktivna,... se vid da nismo šli nč vn
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:00:04
|
|
|
|
Čebel@
|
črticaa.....v albumu sem videla da so 3 otroci na sliki.....sta 2 od prej(od fanta)?kako se pa zastopite?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:00:57
|
|
|
|
diamantina
|
Čer! Lih se prebijam skoz vaše prispevke in to na hiterco, ker delam dipl. oz. neki poskušam, pa sem pokukala še sem. Pridne ste z vašim čvekanjem ja, je kaj za prebrat Naše zadnje mere: 2. posvetovalnic -- 59,5 cm in 5400g, ampak to je bilo pred mesecem dni, naslednjo P imava že ta torek, tako da bodo ti podatki bolj pravilni. Tudi UZ kolkov sva opravila in so 1a.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:05:06
|
|
|
|
Čebel@
|
diamantina....... pridna si da delaš diplomo kako je kaj Anbrož?je priden?spi?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:09:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina Čer! Lih se prebijam skoz vaše prispevke in to na hiterco, ker delam dipl. oz. neki poskušam, pa sem pokukala še sem. Pridne ste z vašim čvekanjem ja, je kaj za prebrat Naše zadnje mere: 2. posvetovalnic -- 59,5 cm in 5400g, ampak to je bilo pred mesecem dni, naslednjo P imava že ta torek, tako da bodo ti podatki bolj pravilni. Tudi UZ kolkov sva opravila in so 1a. kak lepo, da si se tudi k nam mal javla... me te nismo pozable in vedno mislimo tud nate? Je pa velik tvoj ambrož naš je bil 60,5cm pri 3 mesecih.... super za kolke
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:11:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 drugače pa dober večer! se vidi da je bil lep vikend,ker ni skoraj nič čtiva no oba piknika uspela rebeka..... Urošu za obračanje urša.......ni panike za fotke-sem jaz ista.......pol jih grem pa nest razvit,jih je pa v šusu 200 fotk(od 1 meseca) poroka......no jaz sem mojga "prisilila" ......sem mu morila nevem koliko časa in 31.5.bo 1 leto odkar se me je "usmilil" sem mela pa sansko poroko......me je bilo full strah da ne bo šlo kej narobe,pa je na koncu super izpadlo.......bilo nas je 40,končali smo ob 3.00 zjutraj,naslednji dan ob 11.00 sva pa imela pa avion za na Rodos ko sva prišla s poročnega potovanja,sem naredila test nosečnosti,in glej ga zlomka,imamo doma Hano banano fu dobro pr nas je šlo pa vse narobe en večer pred poroko sma ugotovila da so prstani narobe vgravirani, zjutraj je cvetličarka pozabla na šopke in potem popoldne so nas uz gostilne vrgl k so mel novo rezervacijo..... no na koncu se je vse dobro izteklo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:12:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina Čer! Lih se prebijam skoz vaše prispevke in to na hiterco, ker delam dipl. oz. neki poskušam, pa sem pokukala še sem. Pridne ste z vašim čvekanjem ja, je kaj za prebrat Naše zadnje mere: 2. posvetovalnic -- 59,5 cm in 5400g, ampak to je bilo pred mesecem dni, naslednjo P imava že ta torek, tako da bodo ti podatki bolj pravilni. Tudi UZ kolkov sva opravila in so 1a. te mere so bile pri 2 mesecih?da vem napisati na seznam sem pa jaz tudi full vesela,da si se nam malo oglasila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:13:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 drugače pa dober večer! se vidi da je bil lep vikend,ker ni skoraj nič čtiva no oba piknika uspela rebeka..... Urošu za obračanje urša.......ni panike za fotke-sem jaz ista.......pol jih grem pa nest razvit,jih je pa v šusu 200 fotk(od 1 meseca) poroka......no jaz sem mojga "prisilila" ......sem mu morila nevem koliko časa in 31.5.bo 1 leto odkar se me je "usmilil" sem mela pa sansko poroko......me je bilo full strah da ne bo šlo kej narobe,pa je na koncu super izpadlo.......bilo nas je 40,končali smo ob 3.00 zjutraj,naslednji dan ob 11.00 sva pa imela pa avion za na Rodos ko sva prišla s poročnega potovanja,sem naredila test nosečnosti,in glej ga zlomka,imamo doma Hano banano fu dobro pr nas je šlo pa vse narobe en večer pred poroko sma ugotovila da so prstani narobe vgravirani, zjutraj je cvetličarka pozabla na šopke in potem popoldne so nas uz gostilne vrgl k so mel novo rezervacijo..... no na koncu se je vse dobro izteklo če črto potegneš je to le en dan in važno je da se imamo radi-če smo poročeni ali pa koruzniki
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:15:54
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 drugače pa dober večer! se vidi da je bil lep vikend,ker ni skoraj nič čtiva no oba piknika uspela rebeka..... Urošu za obračanje urša.......ni panike za fotke-sem jaz ista.......pol jih grem pa nest razvit,jih je pa v šusu 200 fotk(od 1 meseca) poroka......no jaz sem mojga "prisilila" ......sem mu morila nevem koliko časa in 31.5.bo 1 leto odkar se me je "usmilil" sem mela pa sansko poroko......me je bilo full strah da ne bo šlo kej narobe,pa je na koncu super izpadlo.......bilo nas je 40,končali smo ob 3.00 zjutraj,naslednji dan ob 11.00 sva pa imela pa avion za na Rodos ko sva prišla s poročnega potovanja,sem naredila test nosečnosti,in glej ga zlomka,imamo doma Hano banano fu dobro pr nas je šlo pa vse narobe en večer pred poroko sma ugotovila da so prstani narobe vgravirani, zjutraj je cvetličarka pozabla na šopke in potem popoldne so nas uz gostilne vrgl k so mel novo rezervacijo..... no na koncu se je vse dobro izteklo če črto potegneš je to le en dan in važno je da se imamo radi-če smo poročeni ali pa koruzniki
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:17:40
|
|
|
|
simonakr
|
Jest grem kavč peglat! Nočko se tipkamo zjutrej
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:19:37
|
|
|
|
tanci29
|
hej KATJUŠA HELP ME PLEASEEEEE-teli tvoji majli s slikami nikakor ne grejo skos...kaj naj nardim ker zdej nč ne morm dobit...vedno ta prvega dobim pol se pa ustav in sporoči napako...kje lahko to zbrišem da bom lahko ostalo pošto prejemala piškot-dobra poroka rebeka-super za obračanje ajvy-sm se spet narobe izrazla...ne da kdo ne paše k nicku ampak moje podobe so ble mal drugačne v moji buči...sej zdej se bom navadla,pa še ta prava imena si morm zapomnt...čist preveč dela
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:21:07
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot grem zdej mal pred kavc. a kavč so ti zasedli da moraš zdej pa že kar pred kavčem bit
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:22:20
|
|
|
|
tanci29
|
črtica-luštne fotke...midva sva poročena, poročila sva se prej preden sva začela otroke delat mlea-kok ste kej rib ujeli danes
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:22:47
|
|
|
|
Čebel@
|
no pupe moje jaz vas zapuščam-ampak samo za čez noč zjutraj ob 9.00 imava UZ kolkov tko da držite pesti da so ok pridno čvekejte in mirno nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:24:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej KATJUŠA HELP ME PLEASEEEEE-teli tvoji majli s slikami nikakor ne grejo skos...kaj naj nardim ker zdej nč ne morm dobit...vedno ta prvega dobim pol se pa ustav in sporoči napako...kje lahko to zbrišem da bom lahko ostalo pošto prejemala piškot-dobra poroka rebeka-super za obračanje ajvy-sm se spet narobe izrazla...ne da kdo ne paše k nicku ampak moje podobe so ble mal drugačne v moji buči...sej zdej se bom navadla,pa še ta prava imena si morm zapomnt...čist preveč dela pejt direkt na net jih pogledat... torej ne preko kakega programa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2009 22:24:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 22:25:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: piskot grem zdej mal pred kavc. a kavč so ti zasedli da moraš zdej pa že kar pred kavčem bit žverjetno na tv-ju sedi k mi k gremo pred TV sedimo na kavču
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?