Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 8:23:40
|
|
|
|
Onasiss
|
No evo, dobro jutro. Majchy HANI vse naj za 3 mesece. Kaj a ne bo nobena kave skuhala?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 8:26:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo tlele topla kavica.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 8:28:52
|
|
|
|
Onasiss
|
No, mii smo bili včeraj na pikniku cel dan, So bli tam še štirje dojenčki. Zvečer me je pa tok glava bolela, da se šla takoj u mižule. Ampak vidim, da niste ble ne vem kva zgovorne. Dons gremo pa baje ribe lovit. mljask
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 8:30:02
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja jaz mam še ene tri fotke sam mi jih še ni uspel poslat, ker pri treh otrocih mi je včeri cajta zmanjkal. Bom mogoče danes.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 8:51:33
|
|
|
|
piskot
|
jutro. vas nisem nic brala, samo zahvalim se katjusi za slike. gremo na lepse ...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 9:44:28
|
|
|
|
Balonchy
|
Ojla... Toliko, da se javim. Nisem nič brala nazaj, sam to vem, da ste se imele fajn na srečanju!!! Se priporočam za fotke. Mi smo pa bolj klavrno. Sama ne zmorem skor nobene stvari nardit, ker imam tko zatečeno roko, da bi bo kaj kmal explodirala!!! Jutri imam kontrolo in ponovno slikanje, da vidijo, če mi lahk dajo roko v gips (sam po moje je še preveč zatečena). Tko, da imam za pomoč poleg moža tut mojo mami po kako urco... Včeraj mi je likala!!! Dans imamo pa krst... Upam, da bo vse OK... No, pa da vam še povem kaj je blo z roko... Preden smo štartali od doma sem poklicala prijateljico v LJ naj mi prosim napravi memory kartico za fotoaparat (majo istga kt mi, sam na dodatni kartici ima ulala MB). Pridemo k njej pred blok, šibam gor, mi da kartico in zaželi srečno pot - pol pa šibam nazaj... Tolk sm ukurla na zadnji stopnici (dobr, da si nisem cele glave razbila!!!), da se sploh ne spomnim kako sem vstala in kaj je blo naslednjih 10 min!!! Roka mi je začela takoj zatekat, bolečin vam pa ne bom opisala!!! No, na travmi so mi stvar poslikali, sanirali kolkr se je dalo in zaželeli srečno pot z dvema zlomoma (če bi vedeli, da je imelo letalo odhod pred 3 urami )... To je to... Napisano z levo roko!!! Ne morem pisat niti pod razno... Zato vam bom vsake tolko kej prlimala, da veste da sm živa!!! No zdej se gremo pa počasi oblečt in pol šibamo h krstu!!! Držte pesti, da ne cmoknem še kje...
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 17.5.2009 9:45:39 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 10:02:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro...mater ste čveke...kako potem zjutraj vstanete.... Tanci,,,kera ti ne paše k nicku?? Katjuša...te lahko še jaz prosim za slike?? Slike- katera jih še ima......da jo prosim zanje nimam tvojga maila, drgač bi ti poslala tak da prosim za mail na ZS
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 10:20:08
|
|
|
|
simonakr
|
jutro bejbe! hvala za kavico. Mi smo dons pokonc že od 5.30 - tamala je prespala celo noč od 20.000 pa do 5.30 - sm mislna da mi bo joške razneslo da ne omenjamo poplave v postelji. Včeraj sm malo tehtala obroke in mala je pojedla SAMO 65-80 na obrok. Tudi zvečer tko da ne vem kako je lahko zdržala celo noč, je pa res da sem ji tekom dneva 2 obroka zamenjala z aptamilom. Sem si res predstavljala da več poje, ampak tole je pa premalo tko da res Midve sva poslali očija v Nemčijo tko da bova imeli babji žur , ga ni do četrtka - Tko da se nama lahko pridružite Se pol še tipkamo morm mal stvari pripravt ker greva k babici na
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 13:48:19
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kuku, mlea hvala za kofe;) jaz sem mela pospravljalno dopoldne, moja fanta sta sla na bolsji sejem in k babici, zdaj pa mozek kuha kosilo, aljaz aja, jaz pa seveda takoj za rac slikice sem poslala kolumbo in katjusi, ker imam njun email, dajte mi emaile napisat tiste, ki bi rade slikice.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 14:37:43
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. mi smo pa danes preziveli druzinsko popoldne. ker sta dedi in babi v londonu smo si sposodili njihov vrt in pekli ribe na zaru. njami. jutri se bomo verjetno valjali nekje tukaj okoli, ker imamo se en kup enega dela. upam da bo lepo vreme. crtica ammm, a lahko vprasam kako mas ti 9 let starega otroka? a je bil gratis v paketu z mozem?ja v paketu s fantom, ni moža ker ce se prav spomnim si napisala da imas 19 let. kolumbo pa tale tvoj rokso je pravi car da potrpi ko se mami pedena. jaz sem sla zadnjic samo na depilacijo, pa je ana totalno protestirala. tko da naslednjic grem sama. tanci ja, oprosti ker nismo pohvalile tvoje nove frizure, ampak zal nismo vedele kaksna je bila prejsnja. meni je tudi od vsega najboljse pranje glave pri frizerju. pol pa k dobim peroksid in sedim 2 uri da kaj prime .... tisto je pa muka. ampak imam pa ta cajt moznost se izobrazevat, ker preberem vse trac revije za en mesec nazaj .
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 14:38:41
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 kolumbo poslala sem ti slikice morem vam povedat da se je Uroš v štirih dneh zredil za 250g ko veste tok natančno a je kera vago kuplla
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 14:45:17
|
|
|
|
črticaa
|
aja jz sm pa dons že delala, sm bla ul pridna sm nardila svoji prvi 2 manikuri,.. pa še clo pritožb ni blo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 14:50:08
|
|
|
|
rebeka84
|
črtica jaz sem jo kupila že kr nekaj časa nazaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 14:53:30
|
|
|
|
Pupka
|
Dan! Mi smo mel kosilo. se je tudi najedel, zdaj pa poskuša zaspat. FB bejbe mate ZS-je. Če še katera želi seznam, ali da jo dodam na seznam, naj javi.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 15:06:57
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 črtica jaz sem jo kupila že kr nekaj časa nazaj in kok si dala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 15:09:25
|
|
|
|
črticaa
|
zj vs morm pa neki resno prašat,... a ste vi res vse poročene:))) tko a ste se poročile zato k ste zanosile, a bi se tko al tko, al ste se že prej k vse k sm gledala na FB mate poročne slike,... ma kriza,... bom še res misnla da se morm poročit
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 15:20:11
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa zj vs morm pa neki resno prašat,... a ste vi res vse poročene:))) tko a ste se poročile zato k ste zanosile, a bi se tko al tko, al ste se že prej k vse k sm gledala na FB mate poročne slike,... ma kriza,... bom še res misnla da se morm poročit Jaz ne poročena, in nikoli biti poročena
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 15:33:24
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Toplo, 29 stopinj... Gaja in moj dragi se pogovarjata na balkonu...Ku sta face! Jst sem si prej kocine na nogah pocukala vn-bolelo malo, glede na to, da je pozmi žiletka pela... črtica, mi2 sva koruznika in se niti ne namerava poročit. Nama poroka v bistvu nič ne pomeni. Pa te vage majo v Merkurju in mislim da je cena okoli 70 evrov...vsaj zdi se mi!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 15:34:10
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: črticaa zj vs morm pa neki resno prašat,... a ste vi res vse poročene:))) tko a ste se poročile zato k ste zanosile, a bi se tko al tko, al ste se že prej k vse k sm gledala na FB mate poročne slike,... ma kriza,... bom še res misnla da se morm poročit Jaz ne poročena, in nikoli biti poročena hvala bogu,... vsaj ena
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 15:35:56
|
|
|
|
črticaa
|
dragi pa dominik spita,... nismo šli vn na sprehod ker je šel lubi že ob 2.30 delat,.. ker smo ga menda ponoč zbujal in je čist fertik,.... sj mam zato ta druzga razgrajača da mi dela del
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2009 15:48:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 15:58:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČRTICAAAA KVA SE TO PRAVI???? TAKOJ POROČIT!!!!!!!!, D BOMO MEL VSAJ ENO RR FEŠTO KORUZNIKI BUUUUUUUU MORM VAS MAL POHECAT..........ajde hitr se zbunite sam res dejte punce k niste poročene se poročit, da bo kaka fešta kak ste lahko koruzniki
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 16:01:49
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČRTICAAAA KVA SE TO PRAVI???? TAKOJ POROČIT!!!!!!!!, D BOMO MEL VSAJ ENO RR FEŠTO KORUZNIKI BUUUUUUUU MORM VAS MAL POHECAT..........ajde hitr se zbunite sam res dejte punce k niste poročene se poročit, da bo kaka fešta kak ste lahko koruzniki ja sj se bom če lah poj vm račun izstavm pa se ga bbomo čist zapile bomo tok počkale da vse nehate dojit
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 16:09:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČRTICAAAA KVA SE TO PRAVI???? TAKOJ POROČIT!!!!!!!!, D BOMO MEL VSAJ ENO RR FEŠTO KORUZNIKI BUUUUUUUU MORM VAS MAL POHECAT..........ajde hitr se zbunite sam res dejte punce k niste poročene se poročit, da bo kaka fešta kak ste lahko koruzniki ja sj se bom če lah poj vm račun izstavm pa se ga bbomo čist zapile bomo tok počkale da vse nehate dojit takoj vse nehat dojit
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?