|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
17.5.2009 8:23:40   
Onasiss
No evo, dobro jutro. Majchy HANI vse naj za 3 mesece. Kaj a ne bo nobena kave skuhala?

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
17.5.2009 8:26:09   
Onasiss
user posted image
Evo tlele  topla kavica.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
17.5.2009 8:28:52   
Onasiss
No, mii  smo bili včeraj na pikniku cel dan, So bli tam še štirje dojenčki. Zvečer me je pa tok glava bolela, da se šla takoj u mižule. Ampak vidim, da niste ble ne vem kva zgovorne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dons gremo pa baje ribe lovit. mljaskuser posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
17.5.2009 8:30:02   
Onasiss
Aja jaz mam še ene tri fotke sam mi jih še ni uspel poslat, ker pri treh otrocih mi je včeri cajta zmanjkal. Bom mogoče danes.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
17.5.2009 8:51:33   
piskot
jutro.

vas nisem nic brala, samo zahvalim se katjusi za slike.

gremo na lepse ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
17.5.2009 9:44:28   
Balonchy
Ojla...
Toliko, da se javim. Nisem nič brala nazaj, sam to vem, da ste se imele fajn na srečanju!!! user posted image  Se priporočam za fotke.

Mi smo pa bolj klavrno. Sama ne zmorem skor nobene stvari nardit, ker imam tko zatečeno roko, da bi bo kaj kmal explodirala!!! user posted image user posted image user posted image  Jutri imam kontrolo in ponovno slikanje, da vidijo, če mi lahk dajo roko v gips (sam po moje je še preveč zatečena). Tko, da imam za pomoč poleg moža tut mojo mami po kako urco... Včeraj mi je likala!!! user posted image
Dans imamo pa krst... Upam, da bo vse OK... user posted image

No, pa da vam še povem kaj je blo z roko...
Preden smo štartali od doma sem poklicala prijateljico v LJ naj mi prosim napravi memory kartico za fotoaparat (majo istga kt mi, sam na dodatni kartici ima ulala MB). Pridemo k njej pred blok, šibam gor, mi da kartico in zaželi srečno pot - pol pa šibam nazaj... Tolk sm ukurla na zadnji stopnici (dobr, da si nisem cele glave razbila!!!), da se sploh ne spomnim kako sem vstala in kaj je blo naslednjih 10 min!!!
Roka mi je začela takoj zatekat, bolečin vam pa ne bom opisala!!!
No, na travmi so mi stvar poslikali, sanirali kolkr se je dalo in zaželeli srečno pot z dvema zlomoma (če bi vedeli, da je imelo letalo odhod pred 3 urami user posted image )...

To je to... Napisano z levo roko!!! user posted image
Ne morem pisat niti pod razno... Zato vam bom vsake tolko kej prlimala, da veste da sm živa!!! user posted image

No zdej se gremo pa počasi oblečt in pol šibamo h krstu!!!
Držte pesti, da ne cmoknem še kje...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 17.5.2009 9:45:39 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
17.5.2009 10:02:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro...mater ste čveke...kako potem zjutraj vstanete....

Tanci,,,kera ti ne paše k nicku??

Katjuša...te lahko še jaz prosim za slike??

Slike- katera jih še ima......da jo prosim  zanje

nimam tvojga maila, drgač bi ti poslala tak da prosim za mail na ZSuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
17.5.2009 10:20:08   
simonakr
jutro bejbe! hvala za kavico. Mi smo dons pokonc že od 5.30 - tamala je prespala celo noč od 20.000 pa do 5.30 - sm mislna da mi bo joške razneslo da ne omenjamo poplave v postelji.

Včeraj sm malo tehtala obroke in mala je pojedla SAMO 65-80 na obrok. Tudi zvečer tko da ne vem kako je lahko zdržala celo noč, je pa res da sem ji tekom dneva 2 obroka zamenjala z aptamilom.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem si res predstavljala da več poje, ampak tole je pa premalo tko da res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve sva poslali očija v Nemčijo tko da bova imeli babji žur user posted image user posted image , ga ni do četrtka - Tko da se nama lahko pridružite user posted image user posted image

Se pol še tipkamo morm mal stvari pripravt ker greva k babici na user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
17.5.2009 13:48:19   
Vesnozaver
kuku,

mlea hvala za kofe;)

jaz sem mela pospravljalno dopoldne, moja fanta sta sla na bolsji sejem in k babici, zdaj pa mozek kuha kosilo, aljaz aja, jaz pa seveda takoj za racuser posted image

slikice sem poslala kolumbo in katjusi, ker imam njun email, dajte mi emaile napisat tiste, ki bi rade slikice.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
17.5.2009 13:49:08   
Vesnozaver
aja pa se meni prosim posljite slike tiste, ki ste slikale....vesna.rajnis@triera.net

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
17.5.2009 14:37:43   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

mi smo pa danes preziveli druzinsko popoldne. ker sta dedi in babi v londonu smo si sposodili njihov vrt in pekli ribe na zaru. njami.

jutri se bomo verjetno valjali nekje tukaj okoli, ker imamo se en kup enega dela. upam da bo lepo vreme.

crtica ammm, a lahko vprasam kako mas ti 9 let starega otroka? a je bil gratis v paketu z mozem?ja v paketu s fantom, ni  možauser posted image  ker ce se prav spomnim si napisala da imas 19 let.

kolumbo pa tale tvoj rokso je pravi car da potrpi ko se mami pedena. jaz sem sla zadnjic samo na depilacijo, pa je ana totalno protestirala. tko da naslednjic grem sama.

tanci ja, oprosti ker nismo pohvalile tvoje nove frizure, ampak zal nismo vedele kaksna je bila prejsnja. meni je tudi od vsega najboljse pranje glave pri frizerju. pol pa k dobim peroksid in sedim 2 uri da kaj prime .... tisto je pa muka. ampak imam pa ta cajt moznost se izobrazevat, ker preberem vse trac revije za en mesec nazaj user posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
17.5.2009 14:38:41   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

kolumbo poslala sem ti slikiceuser posted image

morem vam povedat da se je Uroš v štirih dneh zredil za 250g user posted image

ko veste tok natančno a je kera vago kupllauser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
17.5.2009 14:45:17   
črticaa
aja jz sm pa dons že delala, sm bla ul pridna sm nardila svoji prvi 2 manikuri,.. pa še clo pritožb ni blouser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
17.5.2009 14:50:08   
rebeka84
črtica jaz sem jo kupila že kr nekaj časa nazaj

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
17.5.2009 14:53:30   
Pupka
Dan!

Mi smo mel kosilo. user posted image se je tudi najedel, zdaj pa poskuša zaspat.

FB bejbe mate ZS-je. Če še katera želi seznam, ali da jo dodam na seznam, naj javi.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
17.5.2009 15:06:57   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

črtica jaz sem jo kupila že kr nekaj časa nazaj

in kok si dala

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
17.5.2009 15:09:25   
črticaa
zj vs morm pa neki resno prašat,...
a ste vi res vse poročene:)))
tko a ste se poročile zato k ste zanosile, a bi se tko al tko, al ste se že prej

k vse k sm gledala na FB mate poročne slike,...
ma kriza,... bom še res misnla da se morm poročituser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
17.5.2009 15:20:11   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

tko a ste se poročile zato k ste zanosile, a bi se tko al tko, al ste se že prej

Jaz ne poročena, in nikoli biti poročena user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
17.5.2009 15:33:24   
sunny24
Dan! Toplo, 29 stopinj...

Gaja in moj dragi se pogovarjata na balkonu...Ku sta face! Jst sem si prej kocine na nogah pocukala vn-bolelo malo, glede na to, da je pozmi žiletka pela...

črtica, mi2 sva koruznika in se niti ne namerava poročit. Nama poroka v bistvu nič ne pomeni.
Pa te vage majo v Merkurju in mislim da je cena okoli 70 evrov...vsaj zdi se mi!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
17.5.2009 15:34:10   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Jaz ne poročena, in nikoli biti poročena user posted image

hvala bogu,... vsaj ena user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
17.5.2009 15:35:56   
črticaa
dragi pa dominik spita,... nismo šli vn na sprehod ker je šel lubi že ob 2.30 delat,.. ker smo ga menda ponoč zbujal in je čist fertik,....

sj mam zato ta druzga razgrajača da mi dela deluser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 15:48:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3197
17.5.2009 15:58:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČRTICAAAA KVA SE TO PRAVI???? TAKOJ POROČIT!!!!!!!!, D BOMO MEL VSAJ ENO RR FEŠTOuser posted image user posted image user posted image

KORUZNIKI BUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MORM VAS MAL POHECAT..........ajde hitr se zbuniteuser posted image

sam res dejte punce k niste poročene se poročit, da bo kaka feštauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak ste lahko koruznikiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
17.5.2009 16:01:49   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ČRTICAAAA KVA SE TO PRAVI???? TAKOJ POROČIT!!!!!!!!, D BOMO MEL VSAJ ENO RR FEŠTOuser posted image user posted image user posted image

KORUZNIKI BUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam res dejte punce k niste poročene se poročit, da bo kaka feštauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sj se bom če lah poj vm račun izstavmuser posted image
pa se ga bbomo čist zapileuser posted image  bomo tok počkale da vse nehate dojit

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
17.5.2009 16:09:55   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja sj se bom če lah poj vm račun izstavmuser posted image
pa se ga bbomo čist zapileuser posted image  bomo tok počkale da vse nehate dojit

takoj vse nehat dojituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?