|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
17.5.2009 16:13:05   
črticaa
kok od tukaj as je melo CR pa zakaj

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
17.5.2009 16:54:41   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČRTICAAAA KVA SE TO PRAVI???? TAKOJ POROČIT!!!!!!!!, D BOMO MEL VSAJ ENO RR FEŠTOuser posted image user posted image user posted image

KORUZNIKI BUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MORM VAS MAL POHECAT..........ajde hitr se zbuniteuser posted image

sam res dejte punce k niste poročene se poročit, da bo kaka feštauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak ste lahko koruznikiuser posted image

ja sj se bom če lah poj vm račun izstavmuser posted image
pa se ga bbomo čist zapileuser posted image  bomo tok počkale da vse nehate dojit

takoj vse nehat dojituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
17.5.2009 16:57:40   
Pupka
No, mi se ne bomo poročili, ker moj user posted image nima zakramentov in tudi cerkev mu je totalno neprivlačna. Full je anti veri in temu. Še za krst sma se že 2x prijela... Ma jaz bi ga dala krstit zato ker sem tudi prvega.
glede poroke, pa... če bi me kdo zaprosil, bi se najbrž poročila, ja. Ampak če ne, pa pač ne. Ni mi to neka full pomembna zadeva. Me nso tako vzgajali, kot recimo kolumbo. Jaz zakramente mam, ampak pol sem pa nehala z mašo in podobnimi zadevami.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
17.5.2009 17:05:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

No, mi se ne bomo poročili, ker moj user posted image nima zakramentov in tudi cerkev mu je totalno neprivlačna. Full je anti veri in temu. Še za krst sma se že 2x prijela... Ma jaz bi ga dala krstit zato ker sem tudi prvega.
glede poroke, pa... če bi me kdo zaprosil, bi se najbrž poročila, ja. Ampak če ne, pa pač ne. Ni mi to neka full pomembna zadeva. Me nso tako vzgajali, kot recimo kolumbo. Jaz zakramente mam, ampak pol sem pa nehala z mašo in podobnimi zadevami.

moj tud ni mel nič in ko sma bla še prjatla sma se enkrat pogovarjala pa sme jst rekla če bi s eporočila bi se tud crkveno al pa se sploh nebi.... no in takrat je izjavu, da če bi mel punco, ki bi si želela cerkvene poroke bi pač to neredu..... in ko sem zanosla nama je padla ideja al zdej al pa nikol in je na hitro neredu zakramente in pol na hitro porokauser posted image user posted image user posted image user posted image ni mi žal koristi pa tud nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image razn to, da imam priimek kot ga imajo najni otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image rada se imama isto in skupaj živima isto....
nardil smo čist malo poroko in v krogu najožjih.... če bi še enkrat mislim, da se sploh nebi ženla, al pa bi nardila večjo žurkouser posted image (pač bi povabla vse vas in nič žlahteuser posted image user posted image user posted image )
moj nima nič proti veri in tud za krst pa to se je šel vse z mano menit k župniku kot mlad mulc je pa svoje glasilke pilil tud v crkvenem zboruuser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
17.5.2009 17:05:31   
Katjusa
PRIDETE NA NAŠ KRST?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
17.5.2009 17:08:56   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

ja jz krst mam,.. pa dominika bom dala tud krstit,...
glede poroke je pa tko,.. moj prav da se enkrat bova,.. ampak zaenkrat nama je več do tega da pršparava za hišo pa podobno,... tkko vrjetn bova mela še ta 2 otroka,... pa jz bom fax nardila pa šiht najdla,... pa mela ogromno plačo,... poj se pa bova poročila... in šla nekam SAMA na medene tedne

no ja tko prbližn se4 zgovarjava,.. sam mi2 sva si že po svoje oblubla zvestobo in ne rabm župšnika al pa unga na magistratu da mi da to še črno na belem

od mijga starša sta že več kt 30 let koruznikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
17.5.2009 17:09:43   
črticaa

PRIDETE NA NAŠ KRST?

sam povej kam

bomo pa na krstu pileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
17.5.2009 17:13:48   
Katjusa

PRIDETE NA NAŠ KRST?

sam povej kam

bomo pa na krstu pileuser posted image user posted image user posted image user posted image

žegnjeno vodouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
17.5.2009 17:20:36   
sunny24
Mi2 tudi nisva verna-sicer smo oba krščena, jst sem bla celo pr obhajilu pol sm pa končala z naukom, cerkvo in vsem skupi-enostavno se mi gabi cerkev kot inštitucija, proti veri oz vsem veram pa nimam nič. Tako, da tudi če bi se ženla, bi se sam civilno. Gaje pa lih iz zgornjega razloga ne bova krstila-naj se sama odloči, katere vere bo-če sploh bo.
Bivši mi je enkrat neki sral, da če bi se poročila, da bi se mogla tudi cerkveno in da bi mogla it še birmo delat, ampak sem fantino na hitro postavla na realna tla: cerkveno se oženi ti, jst se ne bom, pa tudi nobenih "predavanj" vsako nedeljo ne bom obiskovala-in tam smo zaključli z debato o poroki v cerkvi. No, mi je všeč, da je ratu "bivši"...user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
17.5.2009 17:26:17   
rebeka84
drage mamice! morem vam sporočit da se je danes Uroš začel obračat. Dala sva ga na hrbet on pa se sam obrne na trebuh!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
17.5.2009 17:26:37   
črticaa
no tko moje dva lubčka ajatauser posted image
http://www.moj-album.com/uredi/andrej77/14939557/?os=15786117
http://www.moj-album.com/uredi/andrej77/14939557/?os=15786106

tko pa DOminik bruhauser posted image
http://www.moj-album.com/uredi/andrej77/14939557/?os=15786100

< Sporočilo je popravil črticaa -- 17.5.2009 17:27:40 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
17.5.2009 17:28:42   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

drage mamice! morem vam sporočit da se je danes Uroš začel obračat. Dala sva ga na hrbet on pa se sam obrne na trebuh!user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
17.5.2009 17:28:48   
črticaa

no tko moje dva lubčka ajatauser posted image
http://www.moj-album.com/uredi/andrej77/14939557/?os=15786117
http://www.moj-album.com/uredi/andrej77/14939557/?os=15786106

tko pa DOminik bruhauser posted image
http://www.moj-album.com/uredi/andrej77/14939557/?os=15786100

koko morm naštimat, da se bojo slikce vidle,... da ne bo linkuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
17.5.2009 17:29:20   
črticaa

superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
17.5.2009 17:30:03   
sunny24
črtica, jst ne vidim slikic oz so kar ene...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
17.5.2009 17:34:22   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

črtica, jst ne vidim slikic oz so kar ene...user posted image

koko kr ene

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
17.5.2009 17:35:42   
sunny24
črtica, pejdi na www.shrani.si  tam si zberi slikico k jo hočeš naložit, klikni pod dodatne možnosti in pomanjšaj sliko na 400-obkljukaj, pol ti pa tam vrže vn kode in jo enostavno sem prekopiraj. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
17.5.2009 17:37:40   
črticaa
 sunny hvala,... za vsak forum rabm drugo stranuser posted image

user posted image

user posted image

tko zdele ajata (z atijam)

user posted image
user posted image
user posted image

no tko pa mi bruhamo, se smejemo,.. pa se crklamo (sva probavala če mu moji laski pašejouser posted image )

< Sporočilo je popravil črticaa -- 17.5.2009 17:43:40 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
17.5.2009 17:39:41   
črticaa

< Sporočilo je popravil črticaa -- 17.5.2009 17:40:41 >

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
17.5.2009 18:31:27   
Pupka
midva z mojim bivšim pa do pogovora o poroki še pršla nisva user posted image Mi je ene dvakrat rekel da sem otročja, ko sem se jokala (mi je blo neki full hudo, k smo se skregali), pa kr neke opravke je nonstop mel.... Kot da neki skriva... Smo končali, pol je pa hodu vse v enem dihu obrazložit. To late, miki... Pr meni ni poti nazaj. No in isto pravim, HB da je bivši user posted image

No, vera pa tudi meni ni nekaj, brez česar neb mogla živet. Definitivno pa bi bla full fešta če bi se že ženla user posted image user posted image Nič na malo in potiho... Na veliko in glasno- in to vsaj 3 dni user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
17.5.2009 20:43:32   
piskot
cer.

vidim da imate poroke na tapeti. glede na to, da sem najstarejsa, se spodobi, da sem porocena user posted image . sva oba trdila da se ne bova nikoli porocila, pol sva pa se pa kar premislila. ce pomislim, sploh ne vem zakaj. mi je pa zdaj kul, ker se vsaj z otroci vsi enako pisemo.

midva sva se sla eno sredo pred 6 leti porocit. zmenila sva se en mesec prej, ker sva se ravno selila v novo stanovanje. jaz sem sla v beneton po eno oblekco, cvetlicarja je skor kap, ko sem sama prisla po sopek. je vprasal kje je moz, da mora on prit po sopek, pol ga je pa cist v srce zabolelo, ko sem mu povedala, da je sel na pir user posted image .
pol smo sli na borovnicke, pa pol s starsi na kosilo, pol sva pa picila na morje. ker sva glih stanovanje kupila smo porocno potovanje prestavili za nedolocen cas.

sva pa ful hloda, glede obletnic. se nobeno leto se noben od naju ni spomnil nanjo user posted image . prstanov tudi ne nosiva. tko da sva res cudna.

grem zdej mal pred kavc.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
17.5.2009 20:59:20   
simonakr
Čer
Midve sva se cel dan potepale in zdej spančka ko bubica

Vidm da mate poroko na tapeti:
midva sva oba iz krščanskih družin in se ne spodobi živeti v grehu user posted image user posted image user posted image ; aja pa ob vsaki prilki sva jih poslušala zakaj se ne poročiva bla bla bka... (sva pol leta skupej živela pred poroko). Drugač je pa moj na tisto varjanto - NAJPREJ ŠTALCA POL PA KRAVCA!!
Piškot tole stra se pa dobr zmenila morm rečt - ti po pušelc on pa na pir!user posted image user posted image user posted image user posted image

Rebeka - bravo da se obrača!user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša se trenutno samo iz boka na trebuh.

Grem pod tuš pa pol še mal pokomentiram ko vas bo kej več goruser posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
17.5.2009 21:04:38   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Piškot tole stra se pa dobr zmenila morm rečt - ti po pušelc on pa na pir!user posted image user posted image user posted image user posted image

jah, vsakemu tisto kar je hotel imet, jaz pira ne maram. sploh ne ob 9h zjutraj user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
17.5.2009 21:05:26   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
17.5.2009 21:07:33   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?