Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 16:13:05
|
|
|
|
črticaa
|
kok od tukaj as je melo CR pa zakaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 16:54:41
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČRTICAAAA KVA SE TO PRAVI???? TAKOJ POROČIT!!!!!!!!, D BOMO MEL VSAJ ENO RR FEŠTO KORUZNIKI BUUUUUUUU MORM VAS MAL POHECAT..........ajde hitr se zbunite sam res dejte punce k niste poročene se poročit, da bo kaka fešta kak ste lahko koruzniki ja sj se bom če lah poj vm račun izstavm pa se ga bbomo čist zapile bomo tok počkale da vse nehate dojit takoj vse nehat dojit
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 16:57:40
|
|
|
|
Pupka
|
No, mi se ne bomo poročili, ker moj nima zakramentov in tudi cerkev mu je totalno neprivlačna. Full je anti veri in temu. Še za krst sma se že 2x prijela... Ma jaz bi ga dala krstit zato ker sem tudi prvega. glede poroke, pa... če bi me kdo zaprosil, bi se najbrž poročila, ja. Ampak če ne, pa pač ne. Ni mi to neka full pomembna zadeva. Me nso tako vzgajali, kot recimo kolumbo. Jaz zakramente mam, ampak pol sem pa nehala z mašo in podobnimi zadevami.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:05:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka No, mi se ne bomo poročili, ker moj nima zakramentov in tudi cerkev mu je totalno neprivlačna. Full je anti veri in temu. Še za krst sma se že 2x prijela... Ma jaz bi ga dala krstit zato ker sem tudi prvega. glede poroke, pa... če bi me kdo zaprosil, bi se najbrž poročila, ja. Ampak če ne, pa pač ne. Ni mi to neka full pomembna zadeva. Me nso tako vzgajali, kot recimo kolumbo. Jaz zakramente mam, ampak pol sem pa nehala z mašo in podobnimi zadevami. moj tud ni mel nič in ko sma bla še prjatla sma se enkrat pogovarjala pa sme jst rekla če bi s eporočila bi se tud crkveno al pa se sploh nebi.... no in takrat je izjavu, da če bi mel punco, ki bi si želela cerkvene poroke bi pač to neredu..... in ko sem zanosla nama je padla ideja al zdej al pa nikol in je na hitro neredu zakramente in pol na hitro poroka ni mi žal koristi pa tud nimam razn to, da imam priimek kot ga imajo najni otroci rada se imama isto in skupaj živima isto.... nardil smo čist malo poroko in v krogu najožjih.... če bi še enkrat mislim, da se sploh nebi ženla, al pa bi nardila večjo žurko (pač bi povabla vse vas in nič žlahte ) moj nima nič proti veri in tud za krst pa to se je šel vse z mano menit k župniku kot mlad mulc je pa svoje glasilke pilil tud v crkvenem zboru
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:05:31
|
|
|
|
Katjusa
|
PRIDETE NA NAŠ KRST?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:08:56
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka No, mi se ne bomo poročili, ker moj nima zakramentov in tudi cerkev mu je totalno neprivlačna. Full je anti veri in temu. Še za krst sma se že 2x prijela... Ma jaz bi ga dala krstit zato ker sem tudi prvega. glede poroke, pa... če bi me kdo zaprosil, bi se najbrž poročila, ja. Ampak če ne, pa pač ne. Ni mi to neka full pomembna zadeva. Me nso tako vzgajali, kot recimo kolumbo. Jaz zakramente mam, ampak pol sem pa nehala z mašo in podobnimi zadevami. ja jz krst mam,.. pa dominika bom dala tud krstit,... glede poroke je pa tko,.. moj prav da se enkrat bova,.. ampak zaenkrat nama je več do tega da pršparava za hišo pa podobno,... tkko vrjetn bova mela še ta 2 otroka,... pa jz bom fax nardila pa šiht najdla,... pa mela ogromno plačo,... poj se pa bova poročila... in šla nekam SAMA na medene tedne no ja tko prbližn se4 zgovarjava,.. sam mi2 sva si že po svoje oblubla zvestobo in ne rabm župšnika al pa unga na magistratu da mi da to še črno na belem od mijga starša sta že več kt 30 let koruznika
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:09:43
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa PRIDETE NA NAŠ KRST? sam povej kam bomo pa na krstu pile
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:13:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa PRIDETE NA NAŠ KRST? sam povej kam bomo pa na krstu pile žegnjeno vodo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:20:36
|
|
|
|
sunny24
|
Mi2 tudi nisva verna-sicer smo oba krščena, jst sem bla celo pr obhajilu pol sm pa končala z naukom, cerkvo in vsem skupi-enostavno se mi gabi cerkev kot inštitucija, proti veri oz vsem veram pa nimam nič. Tako, da tudi če bi se ženla, bi se sam civilno. Gaje pa lih iz zgornjega razloga ne bova krstila-naj se sama odloči, katere vere bo-če sploh bo. Bivši mi je enkrat neki sral, da če bi se poročila, da bi se mogla tudi cerkveno in da bi mogla it še birmo delat, ampak sem fantino na hitro postavla na realna tla: cerkveno se oženi ti, jst se ne bom, pa tudi nobenih "predavanj" vsako nedeljo ne bom obiskovala-in tam smo zaključli z debato o poroki v cerkvi. No, mi je všeč, da je ratu "bivši"...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:26:17
|
|
|
|
rebeka84
|
drage mamice! morem vam sporočit da se je danes Uroš začel obračat. Dala sva ga na hrbet on pa se sam obrne na trebuh!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:28:42
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 drage mamice! morem vam sporočit da se je danes Uroš začel obračat. Dala sva ga na hrbet on pa se sam obrne na trebuh!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:29:20
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 drage mamice! morem vam sporočit da se je danes Uroš začel obračat. Dala sva ga na hrbet on pa se sam obrne na trebuh! super
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:30:03
|
|
|
|
sunny24
|
črtica, jst ne vidim slikic oz so kar ene...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:34:22
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 črtica, jst ne vidim slikic oz so kar ene... koko kr ene
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:35:42
|
|
|
|
sunny24
|
črtica, pejdi na www.shrani.si tam si zberi slikico k jo hočeš naložit, klikni pod dodatne možnosti in pomanjšaj sliko na 400-obkljukaj, pol ti pa tam vrže vn kode in jo enostavno sem prekopiraj.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:37:40
|
|
|
|
črticaa
|
sunny hvala,... za vsak forum rabm drugo stran tko zdele ajata (z atijam) no tko pa mi bruhamo, se smejemo,.. pa se crklamo (sva probavala če mu moji laski pašejo )
< Sporočilo je popravil črticaa -- 17.5.2009 17:43:40 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 17:39:41
|
|
|
|
črticaa
|
< Sporočilo je popravil črticaa -- 17.5.2009 17:40:41 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 18:31:27
|
|
|
|
Pupka
|
midva z mojim bivšim pa do pogovora o poroki še pršla nisva Mi je ene dvakrat rekel da sem otročja, ko sem se jokala (mi je blo neki full hudo, k smo se skregali), pa kr neke opravke je nonstop mel.... Kot da neki skriva... Smo končali, pol je pa hodu vse v enem dihu obrazložit. To late, miki... Pr meni ni poti nazaj. No in isto pravim, HB da je bivši No, vera pa tudi meni ni nekaj, brez česar neb mogla živet. Definitivno pa bi bla full fešta če bi se že ženla Nič na malo in potiho... Na veliko in glasno- in to vsaj 3 dni
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 20:43:32
|
|
|
|
piskot
|
cer. vidim da imate poroke na tapeti. glede na to, da sem najstarejsa, se spodobi, da sem porocena . sva oba trdila da se ne bova nikoli porocila, pol sva pa se pa kar premislila. ce pomislim, sploh ne vem zakaj. mi je pa zdaj kul, ker se vsaj z otroci vsi enako pisemo. midva sva se sla eno sredo pred 6 leti porocit. zmenila sva se en mesec prej, ker sva se ravno selila v novo stanovanje. jaz sem sla v beneton po eno oblekco, cvetlicarja je skor kap, ko sem sama prisla po sopek. je vprasal kje je moz, da mora on prit po sopek, pol ga je pa cist v srce zabolelo, ko sem mu povedala, da je sel na pir . pol smo sli na borovnicke, pa pol s starsi na kosilo, pol sva pa picila na morje. ker sva glih stanovanje kupila smo porocno potovanje prestavili za nedolocen cas. sva pa ful hloda, glede obletnic. se nobeno leto se noben od naju ni spomnil nanjo . prstanov tudi ne nosiva. tko da sva res cudna. grem zdej mal pred kavc.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 20:59:20
|
|
|
|
simonakr
|
Čer Midve sva se cel dan potepale in zdej spančka ko bubica Vidm da mate poroko na tapeti: midva sva oba iz krščanskih družin in se ne spodobi živeti v grehu ; aja pa ob vsaki prilki sva jih poslušala zakaj se ne poročiva bla bla bka... (sva pol leta skupej živela pred poroko). Drugač je pa moj na tisto varjanto - NAJPREJ ŠTALCA POL PA KRAVCA!! Piškot tole stra se pa dobr zmenila morm rečt - ti po pušelc on pa na pir! Rebeka - bravo da se obrača! Naša se trenutno samo iz boka na trebuh. Grem pod tuš pa pol še mal pokomentiram ko vas bo kej več gor
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 21:04:38
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Piškot tole stra se pa dobr zmenila morm rečt - ti po pušelc on pa na pir! jah, vsakemu tisto kar je hotel imet, jaz pira ne maram. sploh ne ob 9h zjutraj
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 21:05:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 drage mamice! morem vam sporočit da se je danes Uroš začel obračat. Dala sva ga na hrbet on pa se sam obrne na trebuh!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 17.5.2009 21:07:33
|
|
|
|
Onasiss
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?