Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:17:18
|
|
|
|
pf
|
Vidim, da ni nobene čvekice. Grem kar nazaj pred TV gledat A si ti tud noter padu. Pridem mogoče še kasneje, če bo katera, drugače pa lep preostanek večera.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:18:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
....no, sva se z možekom vsaj naspala, pa tud malo več časa samo za naju sva imelauser posted image U super... to tolk pomeni... mislim, da se naspim....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:20:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi ne bomo nič posebnega počeli....Malečka je zaspala,A se skiroja na balkonu......potem gremo k tašči na kosilo......super vreme je....sem si nohte uredila malo,da se dam v sandalčke......končno...joj,kak je fajn ko je toplo....jeeeeeeeeeeeeeee,se mi že lušta morja in ....vsega... ...na primer ni,šibam.....se tipkamo zvečer.. O majko milo.... tle se pa vidim...... samo pogrešam en drev.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:22:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara, stolček je še en samo,barva pa je bež,belo,ob strani temno rdeče,zadnja stran pa je cela temno zelena.... Kupim.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:46:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Današnja beseda: KAJDELE... Si prow napišem, ker če ne, ni šans, da si to zapomnem.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:49:34
|
|
|
|
meta21
|
Tud mi smo bli bolj na izi danes. Je prav pasalo, zdaj zvečer sem se pa še tistih cunj znebila (torej sem jih zlikala, da ne bo katera mislila, da sem jih stran vrgla ), ki so se včeraj šele oprale. Smo pa imeli že prvo prigodo s kahlo. Lovro je lepo sedel pred spanjem na njej in pridno pritiskal, jaz sem pa zraven njega pripravljala previjalno pa posteljo... in je hotel nekaj pred seboj doseč in se je stegoval in stegoval... No kar naenkrat je bil Lovro na trebuščku na tleh, kahla na njem, basike so se pa po tleh razkotalile. Nisem vedla, kje naj začnem pobirat... Vem, fiši, da si mi rekla, da ga ne smem samega puščat ampak, če je pa tako lepo stabilno sedel in se pri tem še na obe nogi opiral. Bom zdaj bolj pazljiva. HB se je tokrat končalo zgolj komično.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:50:50
|
|
|
|
Olivija*
|
lara, najini punci imata pa precej podoben repartuar. tvoja sprašuje "kaj delaš", moja pa "kaj je" ko jo je najljubši snemal, je namreč rekla "kajje" se vidi, da sta enako stari
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:52:22
|
|
|
|
Olivija*
|
basike??? kako pa kakajo vaši ? a ne bolj mehko?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:54:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo nas Samo pozdravim vas, prebrala vas bom mogoče v naslednjih dneh
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:55:51
|
|
|
|
leda
|
Evo nas pozdravljeni dopustniki. fovš fovš. olivija, naša je na začetku goste hrane, ko je itak jedla sam banano, delala bobke ko koze. zdej pa so ene take smrdeče, lepljive zaplate, da se prov vprašam včasih, ma kaj si pa jedla??!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:56:38
|
|
|
|
Olivija*
|
ste uživali? eno lepo slikco sem že včeraj videla...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:56:54
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Današnja beseda: KAJDELE... Si prow napišem, ker če ne, ni šans, da si to zapomnem.... hahaha Hehe, ta je dobra! Najbrž s tem misli: kaj zdej? Akcija mami!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:57:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Imeli smo se super, upam, da ste tudi ostale tak fajn Slikice sledijo, samo je treba zožit izbor, ker jih je
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:58:18
|
|
|
|
Olivija*
|
aja..naša še vedno ne je banane. dvakrat jo je probala, obakrat jo je šraufalo. mogoče zato še nismo pri klobasicah, ampak pri kašici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:58:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
No kar naenkrat je bil Lovro na trebuščku na tleh, kahla na njem, basike so se pa po tleh razkotalile. user posted image Nisem vedla, kje naj začnem pobirat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:01:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lara, najini punci imata pa precej podoben repartuar. tvoja sprašuje "kaj delaš", moja pa "kaj je" ko jo je najljubši snemal, je namreč rekla "kajje" se vidi, da sta enako stari Bravo punci.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:01:44
|
|
|
|
leda
|
aja..naša še vedno ne je banane. dvakrat jo je probala, obakrat jo je šraufalo. jst sem ji zraven dala eno marelco (suho pokuhano). ampak to bolj za izi shit. šraufal je ni še po nobeni hrani. je pa naša take sorte, da bom očitno mogla velik zarečenga kruha pojest. zelenjave v glavnem noče in pika (oziroma črta, v katero se spremenijo njena usta). včeri pa mamo na kosilu pri tašči en fajn ričet s korenčkom in stročjim, tak glih lepo začinjen in odpira usta na suho vštric z nami, ji dam za probat in ni hotla nehat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:06:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* basike??? kako pa kakajo vaši ? a ne bolj mehko? Lovro 5x je in 5x kaka. Kakec pa ustreza obroku, ki ga je pokakal. Včasih basike, včasih redko. Je pa res, da zdaj v kahlici ima vse svojo obliko, ker v plenički vse skupaj zelo ploščato izpade, ne glede na trdoto. Joj, kakšna strokovnost . Pravi šitolog sem ratala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:07:15
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem pa takooo utrujena. grem v kopalnico, potem pa via postelja. lepo čvekajte!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:07:19
|
|
|
|
meta21
|
Pozdravljena bubi & co!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:07:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Aja, mi dve pa sva bli danes na Kokoški... to je en hribček tu v bližini.... smo kr z vozom gurali po makadamu gor.... ma kak je blo lušno..... na vrhu je Lara pomarendala, potem pa sem brisačo raztegnila v senčko in smo se cartale.... Pos smo šibale dam se stuširat in na kosilo.......... in ker nam ni bilo dovolj, še en đirin do Portoroža.... Smo se mimogrede dobile z Me to you & family.... Matr je blo danes vroče.... 30 stopinj.... Moji Lari je kr zakuhalo.... kr naenkrat je ratala vsa rdeča okoli oči in flekasta po obrazu.... pol, ko je spila ful vode in sem jo slekla, pa je blo takoj dobro.... Ma ne vem, kako jo oblečt.... je imela bodi s kratkimi rokavi in še majčko s kratkimi rokavi.... na soncu je blo preveč... v senčki pa je začela kihat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:10:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* basike??? kako pa kakajo vaši ? a ne bolj mehko? Ja Meta... basike? A niso to kr lepo klobase? Olivija... Lara kaka včasih klobase, ki postanejo potem pleskavice, včasih bobke, včasih pa bolj redko...... odvisno, kaj je.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:11:44
|
|
|
|
leda
|
Pravi šitolog sem ratalauser posted image freud ma kar dost povedat na to temo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:13:03
|
|
|
|
leda
|
na Kokoški.. pol z ruzakom pa pa še iz lokev. a sem končno prov sklanjala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 22:15:24
|
|
|
|
leda
|
sem pa čist na spidu. najljubši mi je kolo zrihtal (unga ki ni za po mestu, ker zgine v sekundi), jst sem med xs majcami na podstrešju izbrskala kolesarske hlače in jutri, ko pridejo moji starši elo sprehajat, ene 30 kilometrov za začetek udarim. sam še tehtam, a kar takoj ornk vzpon al za začetek bolj na izi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
drugi porodbabyboooomali je bil drugi porod lažji od prvega?da (
39%)
ne (
22%)
isto (
6%)
se ne spomnim (
4%)
drugo (
29%)
Število vseh glasov: 51Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!