Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:36:12
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem pa pravkar na FB videla, da me čaka ena čokolada Gorenjka, če jim pošljem svoj naslov... seveda sem ga takoj poslala in me prav zanima, če bom res dobila čokoladico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:37:33
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ja, vrstni red.... česa?? ne bi ti to malo bolj natančno? najprej M, potem A.... ker M je za 4 oz.5 mesecev , A pa za celo leto ja, in v čem je finta,če samo vrstni red obrneš??? Daj si na tistem linku, ki sem ti ga včeraj napopala, najprej vnesi vse podatke notri tak ko so jih oni potem pa probaj kaj se zgodi, če A in M zamenjaš in kaj se zgodi, če daš samo A notri itd.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:38:57
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja...olivija...v pon.ti pošljem....več na zs.. ok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:39:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Zdaj sem si prinesla pa eno skledo sladoleda če ne bi tega omenjala...bi mi bilo lažje.... Jaz sem pa glihkar dobila željo po sendviču s suho salamo. Hm? Le zakaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:41:39
|
|
|
|
Olivija*
|
grem zdaj... nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:53:18
|
|
|
|
pf
|
Tak je bilo zanimivo, da sem zaspala že kar na začetku.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 23:01:36
|
|
|
|
meta21
|
Jaz grem tudi še malo pred TV pa spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 23:14:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz sem pa pravkar na FB videla, da me čaka ena čokolada Gorenjka, če jim pošljem svoj naslov... seveda sem ga takoj poslala in me prav zanima, če bom res dobila čokoladico Sem se zdej registrilala tam... spet.... ma mi je brezveze
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 8:00:27
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Spet edina budna v naši hiši. in spita, jaz pa ne morem več odkar sem dala Lani za jest, tak da sem že od šest in deset pokonci. Fino ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 9:06:27
|
|
|
|
Jazzy1
|
Jutro !!! Sam na hitro sem se prišla štemplat in vprašat za kakšno idejo za krajši izlet danes. Hvala za vse predloge .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 9:43:06
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 10:08:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A čemo piti spet danes? Jst imam shake danes... našega? .....je dober?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 10:11:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* vaši septembrčki pa ne zapravljajo časa na kahlici in so že kar produktivni. naslednji teden jo grem še jaz iskat. ma dajte...me res zanima,kaj bi M naredila,da jo dam na kahlo??? jaz sem našega dala, pa je začel tolčt po njej.....je pa lepo zgledal gor...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 10:12:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ja, vrstni red.... česa?? ne bi ti to malo bolj natančno? najprej M, potem A.... ker M je za 4 oz.5 mesecev , A pa za celo leto ja, in v čem je finta,če samo vrstni red obrneš??? Daj si na tistem linku, ki sem ti ga včeraj napopala, najprej vnesi vse podatke notri tak ko so jih oni potem pa probaj kaj se zgodi, če A in M zamenjaš in kaj se zgodi, če daš samo A notri itd. ....prvi otrok je manjša olajšava kot drugi..... če imaš M samo 5 mesecev se ti bolj splača A na drugo mesto pisat, ko je celo leto....to je samo letos bla finta.... drugače je vvseeno, ko bosta obe celo leto... ...zdaj je pa jasno...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 10:16:58
|
|
|
|
gold fish
|
...naš pikec je pa danes tak lepo spal ...zaspal včeraj ob pol devetih, pa danes do pol sedmih...pa nič jedel... .. ....en dan prej pa .... ma je finta, ker ni lačen....samo se nekaj muva.... ....no, sva se z možekom vsaj naspala, pa tud malo več časa samo za naju sva imela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 10:18:44
|
|
|
|
gold fish
|
...lepo nedeljo vam želim....šibam na sončeka...bomo malo pekli zunaj....mi ni treba kuhat ..... jazzy - nimam pojma kam bi lahko šli na vašem koncu..... za tu na štajerju vem...ampak to ni blizu ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 10:26:34
|
|
|
|
Olivija*
|
ojla! jaz sem se tudi prišla samo štemplat Tudi mi bomo pekli zunaj, čakam obiske. Moja dva sončka spita.. no, bi se lahko reklo, da sta oba mucka glede izleta tukaj v okolici pa imamo mi enkrat v planu sprehod okoli nekega jezera pri Lukovici. so nam rekli, da je baje fajn, ampak še nismo probali... ali pa kamnik, tisti stari grad v centru in pod njim en lušn lokalček, ki je otrokom prijazen, ne spomnim se imena....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 11:39:08
|
|
|
|
arabela*
|
mi ne bomo nič posebnega počeli....Malečka je zaspala,A se skiroja na balkonu......potem gremo k tašči na kosilo......super vreme je....sem si nohte uredila malo,da se dam v sandalčke......končno...joj,kak je fajn ko je toplo....jeeeeeeeeeeeeeee,se mi že lušta morja in ....vsega... ...na primer ni,šibam.....se tipkamo zvečer..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 12:17:34
|
|
|
|
Virtualna
|
Joooooooooooooj Saraya te tvoje slike.....kar zjokala bi se tu poleg....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 13:02:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ta slikica me spominja na eno plažo na mallorci....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 13:03:59
|
|
|
|
gold fish
|
..pikec spi....jaz pa malo rr čekiram ... ...pa sem že končala... ....monologov pa se mi ne da imet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 16:06:45
|
|
|
|
gloria
|
...pozdrav od mene....mi smo dober ...trenutno sem pri sosedi...računalnika še nimam ,mogoče ga ta teden dobim,je pa tako sranje da mi bodo komi uspeli slike ohranit...sem ugotovila da se tudi brez rr da živet ....sem pa imela srečanje z Anchy tak da sem se načvekala..... pa moja mi je polepšala petek ...uživajte....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 20:24:30
|
|
|
|
arabela*
|
lara, stolček je še en samo,barva pa je bež,belo,ob strani temno rdeče,zadnja stran pa je cela temno zelena....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 20:59:10
|
|
|
|
Olivija*
|
kako čudovit dan je bil danes!!! še več takih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 17.5.2009 21:16:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A čemo piti spet danes? Jst imam shake danes... našega? .....je dober? Od vanilije mi je odličen.... od jagode malo manj....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
kupovanje vozičkachebeltzaBi kupili nov voziček priznane znamke, pod drugim imenom ter po ugodnejši ceni (npr. pliko p3. namesto od peg perego, od mamas and papas ali sleepy feet?da (
37%)
ne (
10%)
ne vem (
7%)
odvisno od cene (
13%)
odvisno od modela ter opreme (
25%)
ne potrebujemo več vozička (
8%)
Število vseh glasov: 470Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!