Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 21:44:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saraya.... ma kdaj prideš ti v LJ? Jst bi tisti stol rada.... Pa za barve si rekla, da boš pogledala... Lara, ma kaj ti to otroško opremo zbiraš, že za naslednjega otroka? Ne, mi smo končali s produkcijo.... Je Lara tko dobro izpadla, da se ne rabimo več trudit....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 21:45:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
A čemo piti spet danes? Jst imam shake danes...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 21:48:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A čemo piti spet danes? Jst imam shake danes... jaz pa bezgov čaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 21:50:14
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj bi s takim užitkom en zmazala.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 21:54:15
|
|
|
|
Olivija*
|
takle...jaz sem končala, jutri bo ananasov zavitek. tisti sok od ananasa sem z gustinom zgostila in ga namazala v štrudl,pa ananas na drobne koščke... spekli ga bomo pa jutri
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 21:56:07
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB A gre jutri kdo na Festival družin? ne, mi dobimo obiske, pa bomo na vrtu mal grilali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 21:56:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* takle...jaz sem končala, jutri bo ananasov zavitek. tisti sok od ananasa sem z gustinom zgostila in ga namazala v štrudl,pa ananas na drobne koščke... spekli ga bomo pa jutri pridna si..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 21:57:30
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne, mi smo končali s produkcijo.... Je Lara tko dobro izpadla, da se ne rabimo več trudit.... naša A je tudi tako fajn, da bomo tudi verjetno kar zaključili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 21:58:57
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A čemo piti spet danes? Jst imam shake danes... pa kaj je s temi šejki, a to res kaj nuca?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 21:59:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj bi s takim užitkom en zmazala..... Njamisssssssssssssssssssssss.... ga imam v skrinji za hude čase.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:00:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A čemo piti spet danes? Jst imam shake danes... pa kaj je s temi šejki, a to res kaj nuca? Seveda da nuca... ma kaj, ko bom jutri pila pir namesto shaketa....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:02:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara je danes pogruntala novo besedo.... BUMDA.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:02:52
|
|
|
|
Čarli08
|
Jaz sem pa danes na vodi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:03:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara je danes pogruntala novo besedo.... BUMDA.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:04:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Njamisssssssssssssssssssssss.... ga imam v skrinji za hude čase..... blagor tebi.... sem zdaj nadomestila z dvema sendvičema s celjsko salamo,pa maxi king navrh...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:05:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz sem pa danes na vodi. Ajuto,.... jst skup padem.... bravo, bravo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:09:57
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz sem pa danes na vodi. pridna!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:24:38
|
|
|
|
meta21
|
Se javljam malo kasneje kot ponavadi, ker sem likala do zdaj. Zdaj sem si prinesla pa eno skledo sladoleda (bi blo najbrž boljše en deci spit ) v vašo družbo. Moj je na fantovščini.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:27:37
|
|
|
|
meta21
|
Pf, a ni fajn ko tejle naši mali človečki dosežejo kaj novega. Pa magari se pokakajo v kahlico. Lovro je danes tudi 2x kakal v kahlico (pa še 3x v plenico) Lara, mogoče je pa Lovro bil zato danes taka tečka. Soseda se ženi pa še 2 drugi ohceti sta bli in je cel dan vse trobilo okoli nas. Hm...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:29:10
|
|
|
|
Olivija*
|
vaši septembrčki pa ne zapravljajo časa na kahlici in so že kar produktivni. naslednji teden jo grem še jaz iskat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:29:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Zdaj sem si prinesla pa eno skledo sladoleda če ne bi tega omenjala...bi mi bilo lažje....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:30:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* vaši septembrčki pa ne zapravljajo časa na kahlici in so že kar produktivni. naslednji teden jo grem še jaz iskat. ma dajte...me res zanima,kaj bi M naredila,da jo dam na kahlo???
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:33:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda c) skladateljica za pomiritev tečnih otrok rajmunda lapova torej. super, bom spodbujala točko c. 1. korak k spodbujanju točke c-pod nobenim pogojem ji ne dovoli, da si v živo ali ponovno ogleda evrovizijo, evrosong ali evrokarkoliže je tista reč za katero so zapravli toooolk dnarja, da bi lahko nahranili celo afriko za en mesec.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:34:44
|
|
|
|
arabela*
|
grem...se film zdaj začne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 16.5.2009 22:35:36
|
|
|
|
arabela*
|
aja...olivija...v pon.ti pošljem....več na zs..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
OtrociEla123Koliko otrok si želite imeti?1 (
10%)
2 (
32%)
3 (
42%)
4 (
10%)
5 (
3%)
6 ali več (
4%)
Število vseh glasov: 442Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!