|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
17.5.2009 19:33:50   
Majuska
Hojla,

mi smo imeli luštno popoldne ... dopoldne sem naredila torto, malo čez poldne smo se ustavili v Da Mattii in smo naročili pizze za sabo, pri babi smo se prav luštno razkomotili. Najedli smo se, imeli za sladico torto in sladoled, z Aleksandrom sva se naplesala in sploh je bilo fletno. Ob primerni motivaciji je preplezal pol babičine kuhinje (iz jedilnice je prišel v kuhinjo, kjer ga je čakal očkov mobitel!)

HD, bravo za "mamo" user posted image Tudi Aleksander je v tem tednu prvič zavestno rekel MAMA in se je to navezovalo name, ne na mlaskanje user posted image Res imamo cukrčke, a ne?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
17.5.2009 20:01:38   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

od enega priznanega fotografa sem slišala, da ljudi ne moreš ločevati na fotogenične in nefotogenične. Obstajata le dober in slab fotograf user posted image

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
17.5.2009 20:01:44   
metuljcek321
Evening!

Tamaučica spančka, danes se ji je žuriralo 100 km/h, popoldne ni spala niti mimute - a morete verjet??? Naša Anja ni spala od enih do pol osmih zvečer - noro! Akcija all over the place, vam rečem - bila je zunaj na zraku, šla na gugalnico, se igrala, pomagala pri sajenju paprike in paradajza, čekirala nova drsna vrata, ki jih je včeraj sešvasal ati, vriskala, godla, puzala, plezala, kobacala, plesala do onemoglosti ... prejle ji je še 120 ml mleka uspelo popit - napol v snu, nato črta-ravno-good night.

Ati je na faksu - dela neke eksperimente z robotki za članek, jaz sem pa home alone ... kaj dogaja tule? Ste imele lep vikend? Ste se kaj potepale? Praznovanje je uspelo?

Vas grem mal prebrat.

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
17.5.2009 20:04:16   
lavita*
Živio!

Po dolgem dolgem času se spet oglašam.

Najprej čestitke prvima ki sta praznovalal 1.rosjtni dan.

Pa se je začelo. Ne morem verjet, kako hitro mine čas. Počasi bom že mogl av službo. To mej egroza.
Nisme vas kaj bralal tako da ne vem kaj dost kaj se dogaja.

No naša pupika tud pridno raste. Spet ej neki prehlajena. No smo vsi. Saj ni čudn, čeje tkao vreme in res ne veš kako bi jih obleku.
Že tudi sama hodi. Svoje prve samostojne korake je naredila pri 9,5 mesecih. Men se zdi to ful zgodi. Zdaj pa tako, ko jo prime se kar spusti, kar bo pa bo. Drgače pa se še rada drži kake roke lai opore.
Govori samo ata in teta. Zn ap že pokazat kako stvar. Drgače pa beseda mama je še daleč.

Moram se pohvalit, da bomo začei z gradnjo naše hiške. Končno! Sem ful vesela. Tako da se obeta še veliko dela.

Rebeka - mislim, da ima vaš fant peto la šesto otroško. ni kake panike.Bo minil. Edino če dobi vročino,p ol pa je panika.

Še vedno lakam kakšno obvestilo iz vrtca. Al so otroc sprejet al ne. Mislim, pa je bil vpis en mesec prej kot drug aleta. Pa še kar ni odgovora.

No takole, malo sem se javila. Uživajte in upam,m da kmlau spet kaj pridem.

lp

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
17.5.2009 20:06:48   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: moya

to ti očitno zelo leži user posted image , pa še dobr se zasluž zraven, pa to ful iščejo, tko da mal v Novi popvpraš user posted image

'R U serious?

(author unknown)

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
17.5.2009 20:20:31   
metuljcek321
neboglasnica, ste očiju z vnetim navijanjem pomagali do zmage? Kako tvoji "mladički"? So zdaj zdravi?
Majuška, user posted image  user posted image , Aleksander je zaplesal s stolom - 1, 2, 3, 2, 2, 3user posted image

lili - slezov sirup tu in tam?

24julij - mi2 sva pa zadnjič vzela Maxi Cosi Priori SPS (in ne XP) - akcija v Leclercu - dala 103 evre - zelo zadovoljna, naša mala potnica je pa tudi carica marica v njem. Mislim, da je XP tudi fajn. Si nabavila?

user posted image  user posted image , 3jemi prigoda z avtosedežem bi bila pa prav za kakšen nemi film posnet - bi blo zabavnouser posted image . Opa, opa, kaj krasi tvojo omaro? Do tell, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.
O, netki, vidim, da sva imeli podobne vrtičkarske posle čez vikenduser posted image ... zdaj pa naj en dež rukne, da bo boljše rastlo, a ne?

praznovalčki - kako ste preživeli rd-je? Any good? Congrats, congrats vsem vikend žurerčkom:
user posted image

lex, kakšen nostalgičen link, ej - se mi je kar malo milo storilo, pa čeprav še nisem bila aktivna članica back then ... je pa fajn brat, kaj ste napisale a long long time ago (I can still remember ... hi, hi, to me spomni na tole: KLIKNI) & kako prisrčno ste navijale in čakale na svoje malčkeuser posted image

flower, sta dobila omarico za šuhe? In kaj ga sračkajo s pohištvom, kupljenim marca??? Dio mio, to ti morajo še 1 kos gratis zraven dat! Brez pardona.

O, Almera & zimska, hello, hello, popotnici. It's nice reading you ...
user posted image  hd za girls night out! In rovarka tudi - tko se dela. Jaz sem pa ŽAL morala skenslat miting v petek (ex-srednješolci), ker sem imela žurko z robci, Septoletami in čajčkom - ouje - smo žurirali all night loooooonguser posted image  Ma, je zdaj bolje - še sreča.

user posted image  za "Mamo"! Pri nas je še mamama, amamam ...

rebeca - odlične novičke, da ste preživeli tak krasen dan. Tariq - 6. bolezen maybe? Taka, malo drugačna? Kako je zdaj rojstnodnevnik? Pa mala miss?

Olala, zimska, another pesniški navdih - not bad, not bad at all!
user posted image  Aleksander za premike. Mobi je pa le mobi - se splača mal potrudit, če hoče človek poklicat kakšno bejbiko. Saj se spomniš, kako se že klicarita Živa & Bor?user posted image  To so zdaj čisto drugi časiuser posted image
lavita, WB. In s kakšnimi novicami si nam postregla - vau - malčica že hodi od 9,5 mes.user posted image  user posted image  Srečno pri vrtcu, pa hitro se pozdravite!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3981
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 20:27:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3982
17.5.2009 20:32:20   
metuljcek321
No Doubt spet koncertirajo - huraaaaaa - štartali so v Las Vegasu - Mandalay Bay --- iiii, tam sem pa bilauser posted image  ... hm, bi bilo mega, če bi šla še na njihov koncertuser posted image : KLIKNI

Ellen Pompeo (Meredith iz Talentov v belem) skrbi za svojo postavico tudi v nosečnosti: KLIKNI

Eva Logoria z možekom blesti na filmskem festivalu v Cannesu ... komaj že čakam, da ga obišče Brangelina!: KLIKNI

Cameron Diaz deluje zelo sveže v najnovejši št. reviji Vogue: KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3983
17.5.2009 20:34:23   
metuljcek321
 Še ena Rebec(c)a z dvojčki: KLIKNI

Najt, najt, grem mal gledat Maria - Jerneja & Piko ter ostale ..

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3984
17.5.2009 20:49:25   
neboglasnica
Samo eno hitro vprašanje: kako naj spravim flumaster dol z majčke. Matr sem tako jezna. Smo šli na en piknik, rečem Sari preobleci si majčko, ker je iz Pariza, neka lušna z user posted image , rumena, Gap-ova...jo ima za v šolo in ne za doma. Ne, mami, bom pazila. In tik pred koncemjo ena dečvica počička z vijoličnim flumastrom, sem čist vn padla.. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Persil, Ariel... NIČ. Help, please!

Neposredna povezava do sporočila: 3985
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 21:02:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lavita*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3986
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 21:03:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3987
17.5.2009 21:05:45   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

24julij - mi2 sva pa zadnjič vzela Maxi Cosi Priori SPS (in ne XP) - akcija v Leclercu - dala 103 evre - zelo zadovoljna, naša mala potnica je pa tudi carica marica v njem. Mislim, da je XP tudi fajn. Si nabavila?

nic nabavla ker ko sem kliknla da kupim mi napise da je artikelj razprodan sem user posted image bla jezna...a ta tvoj pa ni vec akcije ane

Neposredna povezava do sporočila: 3988
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 21:19:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3989
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 21:32:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3990
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 21:51:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3991
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 21:53:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3992
17.5.2009 21:58:52   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

neboglasnica;žal ti morda po vseh domačih poizkusih ostane še kemična čistilnica ali pa kateri od teh izdelkov http://www.lomas.si/index.cgi?sub=nodes_catalog&nid=218  , mislim, da se dobijo v DM u.

TX, user posted image . In berem, da jutri pade kava na tvoj račun, saj je bejbi shodila.

user posted image user posted image vsem za "odklope", žure in predvsem pomembne besede - mama ter prve korake, kobacajčke... user posted image user posted image

Nočka, me čaka gora cunj,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3993
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 21:59:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3994
17.5.2009 22:00:44   
neboglasnica
Aja, pa še moji navijači:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3995
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 22:03:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3996
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 22:15:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3997
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 22:20:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sandrine)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 22:23:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3999
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 22:31:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?