|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 17.5.2009 20:20:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
neboglasnica, ste očiju z vnetim navijanjem pomagali do zmage? Kako tvoji "mladički"? So zdaj zdravi? Majuška, , Aleksander je zaplesal s stolom - 1, 2, 3, 2, 2, 3 lili - slezov sirup tu in tam? 24julij - mi2 sva pa zadnjič vzela Maxi Cosi Priori SPS (in ne XP) - akcija v Leclercu - dala 103 evre - zelo zadovoljna, naša mala potnica je pa tudi carica marica v njem. Mislim, da je XP tudi fajn. Si nabavila? , 3jemi prigoda z avtosedežem bi bila pa prav za kakšen nemi film posnet - bi blo zabavno . Opa, opa, kaj krasi tvojo omaro? Do tell, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz. O, netki, vidim, da sva imeli podobne vrtičkarske posle čez vikend ... zdaj pa naj en dež rukne, da bo boljše rastlo, a ne? praznovalčki - kako ste preživeli rd-je? Any good? Congrats, congrats vsem vikend žurerčkom: lex, kakšen nostalgičen link, ej - se mi je kar malo milo storilo, pa čeprav še nisem bila aktivna članica back then ... je pa fajn brat, kaj ste napisale a long long time ago (I can still remember ... hi, hi, to me spomni na tole: KLIKNI) & kako prisrčno ste navijale in čakale na svoje malčke flower, sta dobila omarico za šuhe? In kaj ga sračkajo s pohištvom, kupljenim marca??? Dio mio, to ti morajo še 1 kos gratis zraven dat! Brez pardona. O, Almera & zimska, hello, hello, popotnici. It's nice reading you ... hd za girls night out! In rovarka tudi - tko se dela. Jaz sem pa ŽAL morala skenslat miting v petek (ex-srednješolci), ker sem imela žurko z robci, Septoletami in čajčkom - ouje - smo žurirali all night loooooong Ma, je zdaj bolje - še sreča. za "Mamo"! Pri nas je še mamama, amamam ... rebeca - odlične novičke, da ste preživeli tak krasen dan. Tariq - 6. bolezen maybe? Taka, malo drugačna? Kako je zdaj rojstnodnevnik? Pa mala miss? Olala, zimska, another pesniški navdih - not bad, not bad at all! Aleksander za premike. Mobi je pa le mobi - se splača mal potrudit, če hoče človek poklicat kakšno bejbiko. Saj se spomniš, kako se že klicarita Živa & Bor? To so zdaj čisto drugi časi lavita, WB. In s kakšnimi novicami si nam postregla - vau - malčica že hodi od 9,5 mes. Srečno pri vrtcu, pa hitro se pozdravite!
|