|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 16.5.2009 12:19:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hey, ladies! A sunny hello ... mi 3je smo bili zdaj 3 urce zunaj & uživali na sprehodu, na vrtu, na dvorišču (kjer se je veselo plazila po tlakovcih in lovila mačko?! - aj aj aj, pa boge njene hlače) in v senčki pod strehico, kjer možek dela drsna vrata za na morje Jaz pa zdaj res finiširam s štrihanjem v in okoli bajte - pobarvala sem čisto vsa okna, okvirje oken & vrat, garažna vrata & ograje, kar jih imamo, zdajle šibam še zadnje okno končat, ker je tamauček glih mrknil lepi bušiji, nostalgija se prebuja ... neboglasnica v moji pogodbi o dopustu piše, da imam pravico dopust prenesti do 30. 6. - potem pa v oklepaju "oz. do 31. 8." - samo v trajanju nad dvema tednoma, če sem v koledarskem letu, ko mi je bil odmerjen, delala manj kot 6 mesecev ... jep, problem so res dnevi do 25. 6., ko je pouk, potem ni blema. A meni je šla pri tistih 4 dnevih na roko - kot sem rekla - dnevi dejavnosti ter podelitev spričeval - bila bi of no use whatsoever. Kdaj se pa ti vračaš? Tista 2 dneva pa koristiš v ločenih tednih, ne - najbrž petek in pon.? netki, tretje (všeč mi je model kopalk) in predzadnje (obožujem turkizno!), čeprav najbolje pa pozira gdč. v rjavih kopalkicah . Kako si se odločila? Se mi zdi, da je pri kopalkah še najboljše, če jih pomeriš & vidiš, kaj in kako je v tistih precej nehvaležnih ogledalih Majuška, link ne dela - boš dala še 1x? Almera - upam, da se izboljša stanje po ukinitvi KM. poročaj. Enjoy Bovec! Pa thanks za prelepo čestitkico za našo ta malo - vračam nazaj - pa happy b'day tvojemu dragemu! levinja, kako flekci? Gone with the wind, I hope ... Leonardo & Bar naj bi bila res v Portorožu, ja - slišala včeraj na TV!!! Gremo na morje, bejbike Last but not least: pravita Iraya & Tariq Želim vama prijetno praznovanje, polno smeha, sproščenosti in nepozabnih trenutkov!
|