Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 7:45:47
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska, ta o slabem fotografu me je pa nasmejala . To pomen, da mene vedno slab fotograf fotka jah no ... to je izjavil Matjaž Intihar, ki je znan fotograf, zdaj si pa misli ... , to je pa eden izmed mojih dveh priimkov ... dekliški ... ampak Mr. Matjaža pa ne poznam .... je pa mojemu očitu ime čisto podobno - Matevž ... joj, ej
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 7:45:59
|
|
|
|
metuljcek321
|
mojček, odlično za užiiiiiiiiiiiiiiivanje v Podčetrtku Bo treba kar kaj ponovit, a ne? neboglasnica, tvoji navijačici sta super truper. levinja - vau, 13 ur auf - Teja pa je Duracellka kot se šika (In Aljaž tudi, kot berem) Kam šibate danes? Kakšna odločitev je padla? rebeca, fantastične slikice - tista iz porodnišnice vs. danes je pa VAU, VAU, VAU! Pa ful lepi tortici - roza in moder srček Kaj je pisalo gor? Napis na steni je tudi prima - home-made, a ne? tims, škoda za reunion, ja - moram povprašat, kaj je dogajalo ... Fotografiranje ---- kdaj se vidimo - zihr boš izpadla odlično na slikicah - te bosta v fotoobjektiv ujeli Majuška ali populis - mislim, da boš gledala svojo podobo odprtih ust (v pozitivnem smislu, seveda ). populis, ja, zobje so res ulala biznis - naša bo zgrizla vse, kar leze in gre, meni se že prikazujejo zobki, ki gledajo iz njenih dlesni, ko pa potipam - nič ... slinar je pa ubitačen - kar cedi se ji ven. Kako Lara, mala sprehajalkica naša? Ma, noro, res za prve korake - to je moralo biti vznemirljivo 100 km/h Boš poročala, če se bo zdaj še kaj sama spuščala ...
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 7:47:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 7:47:44
|
|
|
|
metuljcek321
|
Aja, pa MORNING, LADIES! Last but not least: glugluglu, danes bom v Logatcu (grem k frendici pogledat novorojenko Najo) ... sta s Tianom doma? Te pokličem okoli 10-ih ... bi šli na en špancir maybe?
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 8:21:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 8:28:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
Populis, kje pa je fruštek??? Alo, dober dan.... Hvala za nasvete, namige, bom še kaj poskusila. Ma ja, saj za eno majčko se mi res ne splača sekirat, samo kaj ko vem, da bo romala nekam daleč zadaj na polico. Ok, _rebeca_: lepe fotke in kako si jima vse lepo pripravila, pridna, pridna. Ma, mali je spet telebnil...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 8:29:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 8:39:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 8:44:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 8:50:39
|
|
|
|
nanka
|
Rebeka lahko gresta s Tariqom ven, samo pred sončkom ga skrij, midve sva bile zunaj drugi dan ko je imela pikice.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 8:53:50
|
|
|
|
nanka
|
dobro jutro, najprej za prvi dve, ki hodita, za mamo, za plazenje in vse ostale napredke. Mi se virusa še nismo znebili...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 8:55:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 9:08:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 9:09:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 9:12:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
_rebeca_: zdaj, ko vstaja v posteljici, ne pa ne spat, ves čas se dviguje...tako da je od utrujenosti padel nazaj in se udaril v ograjico. Sem ga potem vzela v naročje in po dolgem času je takole zaspal. Ni bilo nič hujšega. Nanka: sem ravno prejle mislila nate, če se še držiš ali si že podlegla virusu. Zimska: ste že nazaj? Kako degustacija?
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 18.5.2009 9:12:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis ups, slikca je izginila bom probala še enkrat Eee, temu se pa reče zajtrk.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 9:14:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 9:14:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 9:14:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 9:15:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 9:29:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 9:31:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 9:31:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 9:36:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 9:43:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?