|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
16.5.2009 22:46:53   
mbd0411
A je katera za čvek???user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja dva sta danes postavila šotor in zdaj kraljujeta na zelenici ob hiši.user posted image user posted image
Milsim....tako se pogovarjata ko ju poslušam kot res dva velika ne samo edenuser posted image user posted image user posted image Ker je moj lovec se menita celo,da gresta na jago ob 4h zjutraj...ojojuser posted image
Kar pod oknom ju imam,jaz pa gledam evrovizijo,pa malo film,Nik pa sladko spi.Danes mu je malo zakuhalo.Ne vem ali je bilo zaradi zobkov malo vročine,nisem merila,a je bil precej topel.Zdaj ni ima pa neke pike po čelu..Rzmišljam,če je na kaj alergičen,a je samo banano na novo jedel.Ja prav slište banano prvič,ker je prej ni hotel,pa z jabolkom in keksom jo je jedel.user posted image Ali pa mu je bilo samo preveč vroče.
Joj ves dan ga samo oblačim pa slačim...piha kot user posted image ,pa pripeka..Trak gor trak dol,pa itak je že skoraj ves čas brez kape..No,saj ne vem več..
Joj,kak smeh prihaja od zunaj..čisto jima ga je dol vrglo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam občutek,da bosta sredi noči enkrat noter priracalauser posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
16.5.2009 22:48:47   
mbd0411
Nova stran,juhuuser posted image user posted image user posted image
Prej nisem jedla,zdaj sem pa lačna.Kaj predlagate??Ja,itak da ne jest..Grem gledat,če je kak jogurt...Pridem nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
16.5.2009 22:51:08   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

punce kako ste glede piknika zmenjene? jaz bi tudi mogoče prišla.

aja je full zlata. ja poliže te pa res takoj user posted image

V torek ob 10h v tivoliju. Če bo ša dež pa ob 10h v koloseju.

ok. bom še videla zato ker imamo v torekl plavanje pa ne vem če bi se potepala že dopoldne pa pol plavanje... če se bo meni dalo tok bluzit okoli. moj tjuš itak zdrži user posted image

kako ste pa s hrano zmenjene?

Neposredna povezava do sporočila: 4403
16.5.2009 23:05:40   
gogabojan
Ej MBD to je super ideja. Sta tudi mojadva fanta gledala šotore (moramo novega kupit), da bi kampirala ob bajti. Saj bi ju policija mirkala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej to pa je fullll lepo res.

Ajetam, prineseš si, kar boš pač jedla.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
16.5.2009 23:07:39   
gogabojan
Aja MBD, zakaj ne gre moj delat izpit. Zato, ker ve, da bi jaz vedno vozila, četudi bi on imel izpit, pa niti ga ne rabi res.

Nevem, nimam pojma zakaj. To so njegovi odgovori. Pa še zato, ker če bi mel izpit, bi mu šef dal kombi, in bi moral vse sam nakladati, razkladati. Tak pa pridejo na vrhniko, pa morajo skupaj naložiti razložiti, pa še prevoz ima potem zastojn, kjerkoli delajo.

Tak da, no clue.

Neposredna povezava do sporočila: 4405
16.5.2009 23:12:07   
mbd0411
No,vsak ve zase.Izpit je danes že nuja.A če ga ne rabi,ok!
Pa imaš avto in si ti šefuser posted image
Res tole s šotorom je super.
Nekaj je potihnilo,sta mrknila.user posted image
Ojoj,zdaj pa smrčanje....MB,moj takoooooooooo smrči,da bo sosede  zbudiluser posted image user posted image user posted image ,pa prvi so 50 m stran čez cesto..Da ga posnamem dol padeteuser posted image
Evo,pa sem pojedla jogurt...pa sem še kar lačnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4406
16.5.2009 23:19:58   
gogabojan
Kaj čem. Jaz ga prisilit glih ne morem. Če noče noče.

Hehehe, glede smrčanja in tvojega. Sam pazi, da nevjo sosedje mislili, da je skup motoristov pri vas, pa da nevjo policije klical, da se motoristi zbirajo na vaši zelenici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je meni rekel moj brat na morju. Da je mislu, uvaaavvvvvvvv kaki hudi motorji so zadaj za apartmajem, na koncu pa sestra tako smrčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (bila sem noseča, pa fulll fullll vroče)!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
16.5.2009 23:30:12   
mbd0411
Ja,ja,izgovori...user posted image user posted image user posted image
Moj je tud pravu,da je utrujen da zato smrči,pa je to kar vsak dan,pa dela al pa neuser posted image
Tole evrovizijo zjam,pa neč pametnega.Tile naši še v finale ne morejo.Če bi kaka druga tv to prevzela,bi bilo bolje ne pa rtv.Buuuuuuuuu........
Nikol ne morem navijat no.
Mi je bla pa Danska všeč,pa Norveška...

Neposredna povezava do sporočila: 4408
16.5.2009 23:30:49   
mbd0411
Kdaj dobim 5 zvezdico???
Koliko še moram čvekat???'user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
16.5.2009 23:33:08   
mbd0411
Aja,jutri mi pa nič veliko ne bo traba kuhat,samo za Nikca pa zame nekaj malega,ker popoldan pa pečemo zunaj.Bom pa likala,da si naprej spravim.Je težko to delat,ker je zunaj tako lepo vreme...user posted image
Aha,Norveška vodi..hm..

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
16.5.2009 23:34:25   
mbd0411
Zgoraj vas je tooooooooliko
mbd0411, laknerš, ajetam@, gogabojan, janja 27, coccinella
pa nobena nič..user posted image user posted image user posted image ,a navijate???

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
16.5.2009 23:45:55   
mbd0411
No,zdaj pa grem spat.Rezultate še počakam,potem pa zzzzzzzzzzzz
Lahko noč

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
16.5.2009 23:50:50   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Zgoraj vas je tooooooooliko
mbd0411, laknerš, ajetam@, gogabojan, janja 27, coccinella
pa nobena nič..user posted image user posted image user posted image ,a navijate???

Jaz si pulim obrvi in čakam na rezultate!!!
Pa navijam za Norveško!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
16.5.2009 23:55:00   
gogabojan
Jaz pa sem se v postlo vlegla, pa nisem mogla zaspat.

Pa sem tv evrovizijo pržgala in se vsedla za comp.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
17.5.2009 0:08:00   
gogabojan
Zdaj pa rečte, da ni bil fulll smešen Peter, ko je dajal glasove od slovenije.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4415
17.5.2009 0:11:19   
laknerš
peter je car!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4416
17.5.2009 7:28:36   
jolly123
Jutro. Tajkota je ponoči fuuuul napenjalo, od štirih do šestih pa sploh nismo več spali, ker je bil skoz en jok, napenanje, noge v luft dokler se ob 6-tih ni takoooo pokakal da konec user posted image

Se je pa danes prvič postavil čisto samostojno na noge brez pomoči, ker sem ga zjutraj takega našla v posteljici, ko je stal in se režal na ves glas user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
17.5.2009 7:41:01   
mbd0411
Jutro!

Bravo Taj!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
17.5.2009 9:04:32   
gogabojan
Jutro tudi od mene.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
17.5.2009 9:06:31   
PikicaStonoga
Dobro jutro!

Včeraj zvečer se je ponovila predvčerajšnja zgodba! Naša pokakanka je svoj čebriček zamenjala za wc školjko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes smo spali od osmih zjutraj - pa ne rečt wow, KER je bilo to posedila sranja ponoči, pa ne dobesedno, nč ni kakala, sam srala ga je ;) mha kr neki zadnji teden no se zbusi po 2x, 3x na noč in kr bedi in si govorili in se smeji in brca ins ploh noče spat!!! Če jo uspavava pa v jok ...kr neki!

Pa ker mso že pri sranju, včeraj je bil za nas uspešen dan, smo na bajti priklopili meterone vode, kanalizacijo in položili orbnike ob bajti. Je moj ati reku, da se bom zdje pa lahko poštemo usrala, ker mamo kanalizacijo (pa kopalnica ploščice vo tud danes gotova), pa se tast heca, ma sej ona ga itak skoz serje, sam doma ne ...he he sama zajebancija, mojati pa tast k AJATO user posted image user posted image user posted image user posted image  same bedarije jima grjeo po glavi k sta skup! user posted image user posted image user posted image

Včerej zvečer sem bla tok zj ...da sem uspela smao prebrat za nazaj, nism pa komentirala, pa bom zdej tist, kar sem si zapomnila, ostala pa kaj češ, bo šlo mimo ...user posted image user posted image

janja ...mater se ti dogaja!!! Sam da ni dolgčas, pa da je varno a ne :)

goga ---YES, sem vedla, da ni nč!!!! Super, zd0ja pa uživaj življenje brez skrbi! Aja, glede izpita, veš kaj punca, glej ti dolgoročno in pripravi svojga, da gre delat izpit! Sej ženske znamo na dušo pihat in dosečt svoje!! Mogoče se mu zdej zdi, da ga ne potrebuje, samo naj pogleda enih par let naprej ...a bo odvisen od tebe, a boš samo ti prevćala otroke okrog, kaj če ti zboliš ..ma ne vem, še na 1000 drugih razlogov bi lahko pomislila ...službo, ki jo imazdje pa tud ne bo mel večno, bo kdaj tud kej zamenjal ...

geji - ma jaz pa ne razumem, zakaj nekateri ne marajo gejev, oz so proti njim! ker v končni fazi, niso si sami izbrali, da so kar so, ampk so se taki rodili, tko k ne moreš zbirat narodnisti, veroizpovedi ...moje mnenje. Če pa potem pomislim, kako jim je tećko, k niti v javnosti ne morejo pokazat, koga iajo radi in se z roko v roki sprehajati, ker jih bodo ljudje obsojali,jim more bit pa ful težko ...ja pa tud geji so ziher lahko dobri loverji pač padajo fantje user posted image user posted image user posted image

bazeni, šotori, ja jaz tud upam, da bomo poleti lahkopri bajti kej postavli ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
17.5.2009 9:13:38   
PikicaStonoga
lovely ... go go go sej bosta nekej našla, videt ful aktivno iščeta hiško...pa ker te je skrbelo za varuško če se boš presleila, če kupujeta v podaljšani 3. gradbeni fazi, ni šans, da se jeseni selite ...

Pšemek, držim pesti, da bo diploma hitrop napisana!

spanje ..Tijana spi 10 ur, redko 11.

valla in jolly ...to kar opisujeta, je blo pri naši pri zobkih ...če sem bla z njo, je blo ok, drugače tečnoba, pa valla ko praviš da potem bi jo bolelo, tud ko bi bla zraven ...očtino ne gre za zelo veliko bolečino ampk manjšo, na katero pozabi, ko se nekdo z njo ukvarja, tako si jaz razlagam, če me kaj boli, če ni to to, mi je lažje, če je kdo z mano, se pogovarjam in čas mineva ...jaz si to tako razlagam, ker je pri nas blo enako!!!

Taj - bravo bravo za postavitev na nogice! :) user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4421
17.5.2009 12:33:28   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

aja, še tole sem hotla pokomentirat. KM... ja, seveda, tko kot pravi Janja. Tisti, ki gredo v vrtec, bodo z 11 meseci tam itak dobili KM. Tko da mu ga bom jaz začela dajati tam nekje pri 10 mesecih, da se navadi.

ja, jaz bom naredila enako glede KM. Sam še da vrtec dobimo user posted image user posted image user posted image KOMEDIJA.....ČRNA user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
17.5.2009 12:38:16   
Lucka1
GOGABOJAN - SUPER za dobre novice, ni kaj!! user posted image user posted image user posted image Pogumno sedaj naprej user posted image

glede spanja še naše navade - odkar dam zvečer kosmiče z mlekom prespi celo noč,
vse skup pa nanaese 10 ur, izjemoma 11. Čez dan pa zelo različno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
17.5.2009 14:06:09   
suzy124
dober dan

Včeraj pa niste ravno veliko načvekale, no vsaj nisem imela veliko za bratuser posted image user posted image

Naš Maj pa spi nekje med 9 in 10 ur, včasih ga potem še nahecam da mi zaspi še kako uro ko se naje, čez dan pa spi nekje dve do tri ureuser posted image .
Ni ravno nek zaspanček, čeprav sma midva z user posted image oba bolj zaspanca.

Sem pa bila v petek zvečer na pijači z kolegico in je bilo prav fino, morem zdaj to večkrat ponovit.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Goga za dobre noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Taj za postavljanje na nogiceuser posted image user posted image user posted image

Tako zdaj pa čakam da se Maj zbudi potem pa šibamo nekam na potep al pa na kak sprehoduser posted image user posted image

Lep preostanek popoldneva

pa pa

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
17.5.2009 19:28:41   
jolly123
Naš tečko pančka, mislim...zdejle zvečer je hotel na vsak način še enkrat sprobat tole vstajanje in sem ga enkrat našla kako se drži kavča in stoji, drugič pa mize user posted image Bo počasi treba vse robove zaščitit, rahlo nevarno ratuje vse skupaj. 

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?