Dream
|
Dobro jutro - dober dan! Danes sem vstala že ob 6h, spet s hudim glavobolom. Joj, kolk sem tega sita... Matic je spal do nekaj čez 6, potem je bilo treba malo pojesti, nakar mi je zaspal nazaj do 8h. Spat sem ga dala šele sedaj, ker se mu nekak ni dalo it prej. In da vam povem, kaj je novega: kaka samo takrat, ko je v svoji v postelji Grem še malo za nazaj pokomentirat, ker potem verjetno ne bom imela časa - saj veste, vikend je, pa bom lahko izkoristila atijevo varstvo, da malo počistim in pobrišem. IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Dream - to kar se dogaja je RAST - in sicer baje se v 48 urah potegnejo navzgor, takrat pa hočejo veliko spati in tudi jesti, meni je zadnjič Alina isto naredila, trajalo je 3 dni, nenormalno veliko je spala in jedla, res se je potegnila 2 cm od zadnjega pregleda do razvojne ambulante (razmak 14 dni). To sem pa prebrala v reviji Mama & dojenček mislim da no. Bi bilo dobro, če bi bila rast, vendar se pri hrani nič ne pozna - zadnje dni se mi zdi, da celo manj poje kot ponavadi... Bomo videli. Sistematski pregled imamo šele 1x v juliju, tako da ga prej ne bom merila. Vajina Alina je pa porava princeska! PikicaStonoga Tijana je pa res dobra. In kako zanimivo je bilo čiščenje kakeca? Dohodnina tudi jaz imam kar dosti za plačat, pa me precej jezi, ker sem bila lani večino časa na bolniški, potem na porodniški, kar je itak bedno. In da raje ne omenjam, da regresa letos verjetno sploh ne bo Sploh ne vem, po kateri logiki plačaš, če imaš manj prihodkov Zdej so tako nareidli, da več plača nižji delovni razred kot managerji, ki še dobijo nazaj, a ne? Gogabojan da te čimprej neha boleti in super, ker ni najhujše kot si pričakovala!!! Vseeno bolje do konca življenja hoditi na preglede kot trepetati, če ti kaj odkjrijejo, ko bo za to že prepozno... Janja 27 tebi se pa zadnje čase kar naprej nekaj čudnega dogaja, a ne? No, pa si vseeno lepo uspela rešit, kljub živčnim moram! Jolly123 za tvoj počitek - kar večkrat si to privošči, pa boš tudi sama lažje prenašala Tajkotove težave.
|