mbd0411
|
Aha,takole do polnoči tu viset,pa čvekat čveke čvekaste,potem pa vas ni,ko jaz voščim DOBRO JUTRO!!!! GOGA...ČESTITKE Sem čakala novičke včeraj,pa sem obupala. Super,sem ful vesela. Sem pa včeraj doživela eno neprijetno zadevo.Moj tavelik sin je sicer skromen fant,nikoli siten v trgovini,da bi kaj imel,v glavnem priden.Če rečem NE,potem je ne in on to zastopi.Sva pa včeraj malo gledala poletne stvari-opremo za vrt,bazene... Je zagledal bazen,ki sam stoji,ko vodo noter naliješ in tako držaal tisti bazen,kot bi šlo za življenje,na vsak način,da moramo kupit....Tako dolgo,da sem ga res kupila,ker sem nekoč to imela v načrtu.... Prideva domov pa ati znori,da smo vsi nori,da gre preveč vode noter,da nimamo prostora....mislim....skor me je kap.Pa samo 14€,če ga kar v škatli gledam,ko mi ni žal tega denarja..,Je pa res velik,čez 3 metre premera,globina bolj malo... Hm...bo treba poštudirat,ga bomo kar na zelenico postavili,pa bo. ,al pa kar na vrt Kam pa šotor naj postavim,pa.... Smo se zmenili,da ne gremo na morje za dlje časa.Tavečji itak hodi k moji sestri v Portorož,pa še junija gre v tabor v Dovje..A poznate ???Je katera od tam??? Evo malo sem sama s sabo počvekala.. Zbudite se čveke... Hm...kaj naj pa kuham????