|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
16.5.2009 9:47:45   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

Drugač pa  DOBRO JUTRO. Danes je bilo tud OK ponoči, samo enkrat se je zbudila, pojedla in nazaj spat. SUPER!!!!!!!!!!!!! Upam da čimdalj ostane takouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 9:48:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čebelka77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4377
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 9:53:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
16.5.2009 10:47:32   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Mbd, verjetno misliš na Dovjeuser posted image ...to je pri Mojstrani. Jaz sem živela tam 10 let ( v Mojstrani ). Krasno je...zrak, okolica itd.
A bodo v kampu Kamne ali bodo kampiraliuser posted image  drugje?

Ja,Dovje vas pod Karavankami nad Mojstrano.
Tam bo letos tabor mladih planincev iz vse Slovenije.
Jaz tam še nisem bila.Mah,saj Slovenijo zelo malo poznam,groza no.Samo iz knjig.
Grem pa s sinom na zadnji izlet planincev pred počitnicami v Robanov Kot.
Komaj čakam.
Goga...zakaj pa tvoj ne gre še 1x delat izpita?? Eh,saj me ne briga,samo komentiramuser posted image
Drugače pa bolečina bo minila,samo da si zdrava..
KM??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
16.5.2009 12:00:29   
Dream
Dobro jutro - dober dan!

Danes sem vstala že ob 6h, spet s hudim glavobolom. Joj, kolk sem tega sita... Matic je spal do nekaj čez 6, potem je bilo treba malo pojesti, nakar mi je zaspal nazaj do 8h. Spat sem ga dala šele sedaj, ker se mu nekak ni dalo it prej. In da vam povem, kaj je novega: kaka samo takrat, ko je v svoji v postelji user posted image

Grem še malo za nazaj pokomentirat, ker potem verjetno ne bom imela časa - saj veste, vikend je, pa bom lahko izkoristila atijevo varstvo, da malo počistim in pobrišem.

IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Dream - to kar se dogaja je RAST - in sicer baje se v 48 urah potegnejo navzgor, takrat pa hočejo veliko spati in tudi jesti, meni je zadnjič Alina isto naredila, trajalo je 3 dni, nenormalno veliko je spala in jedla, res se je potegnila 2 cm od zadnjega pregleda do razvojne ambulante (razmak 14 dni).
To sem pa prebrala v reviji Mama & dojenček mislim da no.

Bi bilo dobro, če bi bila rast, vendar se pri hrani nič ne pozna - zadnje dni se mi zdi, da celo manj poje kot ponavadi... Bomo videli. Sistematski pregled imamo šele 1x v juliju, tako da ga prej ne bom merila.
Vajina Alina je pa porava princeska!

PikicaStonoga Tijana je pa res dobra. In kako zanimivo je bilo čiščenje kakeca? user posted image

Dohodnina tudi jaz imam kar dosti za plačat, pa me precej jezi,  ker sem bila lani večino časa na bolniški, potem na porodniški, kar je itak bedno. In da raje ne omenjam, da regresa letos verjetno sploh ne bo user posted image  Sploh ne vem, po kateri logiki plačaš, če imaš manj prihodkov user posted image  Zdej so tako nareidli, da več plača nižji delovni razred kot managerji, ki še dobijo nazaj, a ne?

Gogabojan user posted image  da te čimprej neha boleti in super, ker ni najhujše kot si pričakovala!!! Vseeno bolje do konca življenja hoditi na preglede kot trepetati, če ti kaj odkjrijejo, ko bo za to že prepozno...

Janja 27 tebi se pa zadnje čase kar naprej nekaj čudnega dogaja, a ne? No, pa si vseeno lepo uspela rešit, kljub živčnim moram!

Jolly123 user posted image  za tvoj počitek - kar večkrat si to privošči, pa boš tudi sama lažje prenašala Tajkotove težave.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
16.5.2009 12:36:05   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

goga user posted image user posted image user posted image user posted image  za super novice!!

Sploh sem na tegale mojga Nika tolk ponosna, predvčeraj sem mu kupila sestavljanko z 200 kosi, za 8+ let, pa jo je sestavil. Frajer je, ni kaj. Samo kadar ga kej piči, je pa trmast do konca.

jolly, ampak tole kar opisuješ s Tajem, je pri nas zadnje čase ful podobno. Samo da ga dam na tla, tečnari in tečnari. Skor hoče pozornost. Pa ga mal pustim, potem ga pa že ne morem več poslušat, tolk je moteč. Ampak ne mislim, da bi bili zobki, ker potem bi ga bolelo tudi, če se bi ukvarjala z njim. Takrat je pa priden. Očitno spet eno obdobje. Bo že minilo.

Se pridružujem sem šele zdaj prebrala Goga da si zvedela super novice. Res, sem vesela user posted image

Valla očitno je res faza...upajmo...najina dva sta si pa itak ful podobna, eden noče zaostajat za drugim očitno, ko bi vsaj v pridnosti in spanju tekmovala user posted image user posted image

Evo midva sva s sprehoda, Tajko pančka, jaz sem obesila perilo, krompir se kuha, za kosilo bo krompir s špinačo, pa domača juhca in solata, zame vege hrenovke, za moža pa zrezek user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
16.5.2009 13:27:43   
janja 27
user posted image user posted image user posted image user posted image    MAJA_SUNNY   user posted image user posted image user posted image user posted image

V S E    N A J B O L J Š E

user posted image

DRUGE SI PA UČKE NAPASTE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
16.5.2009 16:20:34   
Pšemek
evo mene spet z vami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Danes imam  bolj na off dan. user posted image  pridno nadstrešek postavlja, midve mu pa družbo delava. Mala ravno spančka tule zraven mene, jaz sem pa na hitro preleterla, kaj se je včerej dogajalo. Sem naletela na gogine dobre novice user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Goga, sem tako vesela, da je vse vredu, mislim, da ni rakavo.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
16.5.2009 16:24:46   
Pšemek
Vam moram povedati, punce, da mi kar malo manjkate, zdaj, ko nisem več vsak dan z vami. Kar pogrešam tisti vsakodnevni čvek. Sam kaj čmo, diplomsko je treba narediti. Pa sigurno jo bom lažje zdaj naredila, kot pa potem, ko bom šla enkrat nazaj v službo. Nekaterim stvarem se moram žal odpovedati na račun tega user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
16.5.2009 16:42:02   
Lovely
Marisha, a ti si iz Podpeči? Daj mi povej kako so kaj bus povezave z LJ prosim pa kaj je kaj tam (trgovina, šola, vrtec???). V ponedeljek greva gedat eno hiško tja, saj verjetno veš kje so novogradnje ena hiška pri drugi...

Zdaj vas grem pa mal prebrat kaj ste kaj čvekale včeraj zvečer.  

Lovely

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
16.5.2009 16:52:02   
Lovely
Gogabojan, kok sem vesela zate, da ni najhuje user posted image user posted image user posted image !!!!  Zdaj še to zdrži pa bo mir.

Janja27, a veš da sploh še nisem razmišljala, da bi jo dala v sedež. Pa ga sploh še nimam, sem hotla počakat, da preraste lupinico. Hm. Moram premislit kaj zdaj.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
16.5.2009 16:53:04   
Lovely
Inya je pa zdaj total preutrujena in noče spat. Ves dan je z očkom, jaz sem čist brez energije, total adijo. Komaj se premikam, ne vem kaj mi je, sem pa bolje kot zjutraj. Zgleda da počivanje pomaga.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
16.5.2009 19:24:17   
jolly123
Evo Tajko pajko pančka, mami gre pod tuš, pa eno rundo odspat, pol pa če ne bom prespala grem na koncert Nietov, se zbudim malo pred polnočjo šibnem do mesta, ob enih pol dveh nazaj upam samo da se Tajko ne bo zbudil lih takrat ko me ne bo user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
16.5.2009 19:26:39   
Lovely
Bravo Jolly, uživaj. Mi smo se okopali, zdaj pa tečkamo. Jo ma kar oči.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
16.5.2009 19:27:31   
jolly123
Eno vprašanje koliko ur vam spijo ponoči?? Meni je še do nedavnega, če sem štela še tisto zbujanje vmes spal 11-12 ur, zdaj pa samo 10 user posted image In to odkar je bil bolan od takrat tudi čez dan manj spi dopoldne pol ure...prej uro do uro pa pol, popoldne uro pa pol do dve včasih je spal dve do tri...in ga imam na sumu da je zaradi tega tudi totalno tečen in preutrujen. Ampak po tretji uri ga sploh ne morem več dat spat...ni šans, se upira dere, tko da moram počakat šele večerno spanje, do takrat pa poslušat njegovo kričanje user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
16.5.2009 20:15:03   
Dream
Spanje ponoči 10 ur že kar nekaj časa, max 11 ur (ampak to je zelo redko). Čez dan mi spi 2-5 ur, kar ne vpliva na število nočnih ur spanja. Mi pa zadnja 2 dni čez dan spi 1,5 ure, pa ne vem, kaj bo to prineslo. Upam, da je le vpliv zadnjega krajca, ki je jutri...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 20:18:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
16.5.2009 20:33:07   
freha
Zdravo mamice!
Mi smo meli pa cel teden neki vročine, pa ni hotela jesti, nakar smo jo peljali zdravniku in je mela bakterije v urinu, kri je bila bp, ampak je vseeno dobila antibiotik preventivno. In zdej sem čist down ko berem kako antibiotiki škodijo takim malim dojenčkom, da ima 6 mesecev sesuto črevesno floro :-(
A smo samo pri nas že dobili antibiotike ali je že kdo od vas imel uroinfekt in katero bakterijo v urinu? Pri nas sumijo na E coli. Javite se prosim, da izmenjamo izkušnje. kako so vaši prestali antibiotike, jih zdravje ves matra zdej?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
16.5.2009 21:03:11   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Marisha, a ti si iz Podpeči? Daj mi povej kako so kaj bus povezave z LJ prosim pa kaj je kaj tam (trgovina, šola, vrtec???). V ponedeljek greva gedat eno hiško tja, saj verjetno veš kje so novogradnje ena hiška pri drugi...

Zdaj vas grem pa mal prebrat kaj ste kaj čvekale včeraj zvečer.  

Ja, jaz se čez 3 tedne preselim v Podpeč, ker bo končno stanovanje fertik user posted image user posted image . Moj user posted image je pa rojen Podpečan (joj kolk se mi smešno sliši :-)) Novogradenj je pa kar nekaj zadnje čase v Podpeči in sicer vse v neposredni bližini nas :-)

Avtobusni prevozi so ok, zdaj bo pa še boljše, ker bo začela voziti trola, čez Črno vas so že postavili avtobusne postaje, trgovina je tudi in sicer Mercator, šola je do 4. razreda potem je pa v Preserjeh, par kilometrov stran, vrtec je pa tudi, do septembra bodo postavili še eno enoto oz. mobilni vrtec, ampak je hud naval pri vpisu, tako, da je vrtec zelo težko dobit! Drugače je kraj full luštkan, je zelo veliko peš poti po barju, me pa ZELO moti, ker ni pločnikov, tako, da se z vozičkom zelo težko sprehajaš po Podpeči.  Pa še to te moram opozoriti, da je letos OGROMNO komarjev, tako da zvečer, kar težko sediš zunaj:-(

Če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj user posted image

Lep pozdrav,

Marisha

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
16.5.2009 21:14:51   
Marisha
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Danes pa sem držala majnega kužka v rokcah. Je Marisha mi prišla dopoldne pokazat svojo psičko AJO. Joj kok me je polizala. Sem bila v treh sekundah okopana okoli glave.

Mislim MARISHA super kužiko imaš.

Bojan pa komaj čaka sprehode, ki jih bomo še imeli, preden odideš stran iz Vrhnike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARISHA jaz bi tudi videla kužiko. Kdaj lahko prideva z Nikom v Podpeč? Sem itak čisto obsedena s pasjimi mladiči. Moje sanje (itak neuresničljive) so, da bi imela rejništvo za mlade kužike. Samo po mojem na koncu itak ne bi mogla nobenega oddat in bi postala druga Milena Močilnik.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če nimate nič proti jo lahko 18. maja pripeljem s seboj na piknik pa jo boste lahko mučkale, drugače je pa prav pridna psička in nič ne teži in večino časa preživi v košari pod vozičkom, ker se ji ne da hodit user posted image user posted image user posted image user posted image .

Oglasiš se pa lahko kadarkoli pa jo boš lahko mučkala do onemoglosti, ker je prava scrkljanka user posted image .

Evo še ena slikca naše Aje.

user posted image

Pozdravček,

Marisha

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
16.5.2009 22:11:50   
coccinella
Zaradi mene lahko pripelješ kužka, ni panike user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
16.5.2009 22:28:26   
gogabojan
Kuku????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
16.5.2009 22:42:13   
ajetam@
punce kako ste glede piknika zmenjene? jaz bi tudi mogoče prišla.

aja je full zlata. ja poliže te pa res takoj user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
16.5.2009 22:44:29   
gogabojan
Kaj reče ljudožderec, ko vidi tekača teči???????

Glej FAST FOOD.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
16.5.2009 22:45:26   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

punce kako ste glede piknika zmenjene? jaz bi tudi mogoče prišla.

aja je full zlata. ja poliže te pa res takoj user posted image

V torek ob 10h v tivoliju. Če bo ša dež pa ob 10h v koloseju.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?